Kauden 08/09 jälkipyykki

  • 71 209
  • 195

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
HIFK:n putoaminen oli useimmille seurajohtajille ja myös katsojille ikävä takaisku, sillä HIFK kerää vierasotteluissa liigan suurimmat katsojamäärät eli on vastustajien mielestä kiinnostavin joukkue eli tuo eniten euroja kassaan.
Ei vaikuta pleijareissa juuri yhtään (en laske sääläreitä).
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, onhan oikeastaan kaikki modernina aikana HIFK:ssa käyneet johtotason henkilöt poistumisensa jälkeen antaneet ymmärtää, ettei kaikki ole oikein kondiksessa. Shedden napisi, Summanen ja Westerlund napisi, Aravista pudisteli päätään, Mälkiä kusi varusteisiin ja Pena vei pokaalitkin mukanaan.

Ainoa jolta en ole koskaan kuullut tai lukenut negatiivista organisaatiosta on yllättäen Kekäläinen, joka taisi kuitenkin huhupuheiden mukaan saada aika paljon paskaa niskaansa omalla kaudellaan organisaation sisällä.

Itse luulen, en tiedä, että HIFK:ssa on näitä sonneja ja runkkauskilpailujätkiä jotka vetää brenkkua ja haistattaa valmentajalla paskat, mutta - niinpä niitä on kaikissa muissakin vastaavissa organisaatioissa. Ja on niitä vanhoja jääriä muuallakin. Ei se mun mielestä ole mikään tekosyy jonkun valmentajan alkaa vinkuu. Pistäisi homman kuntoon omalta osaltaan ja ottaisi tällaisesta joukkueesta sen vahvuudet irti eikä alkaisi spiidaamaan.

Shedden onnistui siinä, Summanen ja Westerlund onnistuivat, ja joku tuntematon tulee onnistumaan joskus, se on selvää. Muissa lajeissa näitä on paljonkin vastaavia jengejä ja joku ne saa aina pelaamaan hyvin, useimmat eivät. Näitä urpoilijarunkkuskabaäijiä varten on ihan omat metodinsa jota ei herkkä ja tosikko Jalonen ymmärrä. Ja niitä dinoja vinkuu kabineteissa aina, ja on niilläkin omat vahvuutensa, mutta kuka osaa ohittaa ne duunissaan ja samalla kunnioittavasti vetää sen konjakkilasin ja muistella vanhoja, se vie koko potin. Ei ne ole läpeensä pahoja, niitä pitää osata käyttää. Eli HIFK:n tapauksessa mylly joka viidenteen kotipeliin niin pysyy Kifet ja Frankit tyytyväisinä (halutaan tai ei, he ovat omistajia), ei siitä valmennuksen ja pelifilosofian suuri kuva muuttuu miksikään eikä se vaikuta lopputulokseen millään lailla.

Sen sijaan vastoin yleistä mielipidettä minä - vain vaistolla - uskon vielä Nybondakseen. Oli ensimmäinen kausi, joukkueessa oli ongelmansa, mutta niin kuin moni täälläkin kauden ollessa kesken sanoi, hyökkäys oli kunnollinen ja pelaajisto sellaista jollaista minä ainakin haluan nähdä HIFK:ssa (lihaa ja maalintekotaitoa) - se että sitä ei liian fundamentalistisesti omaan pelitapaansa suhtautuva, näköalaton Jalonen osannut oikein ja varsinkaan viihdyttävästi käyttää, ei ole Nybondaksen vika kuin siltä osin, että palkkasi hänet. Mutta: saman virheliikkeen olisi noilla meriiteillä tehnyt suurin osa jengistä täälläkin.

Hackerin palkkaaminen oli oikeastaan ainoa sellainen virhe, joka olisi suurimmalta osalta jäänyt etukäteen tekemättä (Byysia en henkilökohtaisesti olisi ostanut, mutta moni viisaampi olisi), tietysti sen lisäksi, että jätti yhden profiilipakin hankkimatta. Söde tuli sillä aikatalululla kun kuuluikin, sillä yhden kovan nimen pitääkin jäädä jo taloudellisistakin syistä kauden aikana hankittavaksi (saa halvemmalla, lisää katsojia halliin ja näkyvyyttä mediaan). Budjettikurista ja sisäisestä viestinnästä en tiedä, onnistuiko.

Mutta: Nybondas saa kyllä tietysti parantaa kuten kaikki tossa organisaatiossa, mutta jostain syystä uskon, että näin käy. Ja parannusta toivotaan muun muassa median käyttämiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoa jolta en ole koskaan kuullut tai lukenut negatiivista organisaatiosta on yllättäen Kekäläinen, joka taisi kuitenkin huhupuheiden mukaan saada aika paljon paskaa niskaansa omalla kaudellaan organisaation sisällä.
Nimenomaan Kekäläinen oli yksi ensimmäisistä, joka tämän "coyntry club" -termin lanseerasi ja todellakin tämä "savolainen kukkopoika" sai paljon paskaa niskaansa, kun kehtasi silloin vähän ravistella valtarakenteita ja mm. pistää Köllin myyntilistalle. Vielä syksyllä 1997 Moppe valitteli, että "ainoa joka tästä touhusta taitaa hyötyä, on Finnair". Pahat puheet hiljeni sitten vasta mestaruuden myötä ja sitten olikin taas Dinojen aika astua estradille ja näyttää, että kyllä mekin hei tää homma nyt osataan. Noh.. eivät osanneet.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ja eikös se Sheddenikin sanonut jotain tyyliin "organisaatiosta ei löytynyt tarpeeksi kunnianhimoa" tms? Tuolloinhan se tulkittiin kai suuremmaksi osaksi Sheddenin selittelyksi (rahasta).

Kuten jo aiemmin kirjoitin, toivon, että Nokka saa kenkää, koska minua ainakin kiinnostaisi kuulla, onko HIFK tosiaan sisältä niin mätä, kuin täältä ulkoa tuntuu. Tuskin Jalonen tuon Muuperin (totaalisen älyttömän) avautumisen jälkeen ainakaan HIFK-valmentajana noita julkisuudessa enää ruotii.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko beesata tuuskia siinä, että muakin kiinnostaisi jo helvetisti nämä Jalosen kommentin taustat. Ihan vaan jo siksi, että HIFK:lla todella on historiaa näiden 'superstarojen' jotka ei jännitä minkään takia ja tuloshan on sitten ollut 'taattua'.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sheddenhän nimenomaan sanoi, mutta Kekäläinen ei lanseerannut Country Club -termiä, sen teki Veikkaaja jo monta vuotta ennen Kekäläisen aikaa kaudenaluslehdessään. Muistan sen erityisen hyvin jostain syystä, ja otsikkona oli: "HIFK - edessä loistava menneisyys." Oli muistaakseni ennen sitä kautta kun Ahola tuli HIFK:hon.

Mun mielestä Kekäläinen ei ole ainakaan lähdettyään koskaan naputtanut julkisesti HIFK:n suuntaan, aina suhtautunut jotenkin kohteliaan kunnioittavasti, mutta voihan olla että olen missannut joitain haastatteluita - mutta tämä ei ole mikään pointti näissä keskusteluissa nyt 2009.
 
Viimeksi muokattu:

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dinot, Pena, Hakki, Sakke, Jere ja Hank... (jatka listaa haluamallasi tavalla). Täytyy ihmetellä Mobergin vuodatusta seurassa, joka mm.

* Alisuorittaa vuodesta toiseen yhdellä liigan suurimmista budjeteista
* Sallii pelaajan osallistua harjoituksiin, vaikka hän ei ole ajokunnossa
* Hyväksyy sen, että pelaajat dokaavat torstaina jos lauantaina on matsi
* Erottaa valmentajan sen jälkeen kun pelaajat soittavat jurrissa saunaillasta hallituksen edustajille ja moittivat valmentajaa

Voi herranjestas...Lähdetään nyt ihan perusasioista - työ, yhteispeli, kunnioitus, sitoutuminen, säännöt. Sen jälkeen sitten voidaan laittaa luistimet jalkaan ja mennä jäälle.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Epäilen vahvasti ettei näitä valtarakenteita olla Ifk:ssa vielä aidosti koskaan edes ravisteltu. Uskomatonta että Frank Moberg vielä päästetään antamaan kommentteja asioista, joiden kanssa hänen ei ainakaan pitäisi olla enää missään tekemisissä. Taitaa olla kuitenkin niin että Ifkissä todellinen valta on edelleenkin näillä Dinoilla (Moberg, Heino). Hallituksen puheenjohtajanahan on vielä Harri Tuohimaa, joka on tunnetusti hyvää pataa Mobergin ja Heinon kanssa. Hehän he Tuohimaata tähän tehtävään alunperin pyysivätkin.

Valtanen on tietääkseni pätevä kaveri mutta ei ole hänellä helppoa toimia toimitusjohtajana, niin kauan kun vanhat parrat vielä husaavat taustalla.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole lausunnot ihan synkassa keskenään, ei.

Kari Jalonen IS:n paperiversiossa ma 9.3.2009
-Joukkueesta paljastui asioita, jotka tulivat yllätyksenä ja joita piti muuttaa.
-Yksi asia oli päivittäinen harjoittelu ja sen laatu, toinen asia yleensäkin urheilulliset elämäntavat sekä kentällä että sen ulkopuolella ja kolmas asia joukkuepelaaminen. Näitä olemme panneet pala palalta kuntoon.


Tom Nybondas HBL:n nettiversiossa ma 9.3.2009 illalla
http://www.hbl.fi/text/sport/2009/3/9/d24494.php
HBL: I kommentarerna efter förlusten i Åbo sade Kari Jalonen att det finns positiva saker med säsongen också, bland annat att "spelarna lärt sig leva som idrottare". Har det verkligen varit så oproffsigt i IFK tidigare?

- Nej, det kan man inte säga. Jag tror att han först och främst ville ta fram att det finns positiva saker. Det kan tyckas konstigt när vi just spelat uselt och fått på käften, men Jalonen ville sin vana trogen också försöka se något positivt.


Frank Moberg IL:n nettiversiossa ti 10.3.2009 iltapäivällä
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200903109217015_jk.shtml
IL: Seuran nykyinen päävalmentaja Kari Jalonen tokaisi maanantain Ilta-Sanomissa, että IFK:sta paljastui yllättäviä asioita. Jalonen olisi jopa joutunut opettamaan, millaista on päivittäinen harjoittelu ja urheilullinen elämä. Moberg ei ymmärrä lainkaan, mistä Jalonen puhui.

- IFK:ssa on aina toimittu niin kuin huippuseurassa pitääkin, Mr IFK kuittasi.




Ensin Jalonen sanoi, niinkuin asian kokee. Sitten Nybondas yritti puhua mustaa viehättävän harmaankirjavaksi. Seuraavana päivänä Moberg selitti mustaa valkoiseksi ja luulee varmaan nyt, että hänen "arvovaltainen" lausuntonsa otetaan kaikkialla lopullisena totena.

Vuoden päästä remmiin astuu seuraava valmentaja eikä mikään ole siihen mennessä muuttunut. Ei seurakulttuurissa eikä valtasuhteissa. Samaa vastenmielistä kusetusta aina vaan.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Ja eikös se Sheddenikin sanonut jotain tyyliin "organisaatiosta ei löytynyt tarpeeksi kunnianhimoa" tms?

Jossain yhteydessä Sheds taisi ainakin olla sitä mieltä, että IFK:lle riittää, että se päihittää Jokerit.

Sittemmin Jokereissa valmentaessaan hän kertoi, ettei narrileirissä olla tippaakaan kiinnostuneita IFK:n tekemisistä.

Tuossa on melkoinen ero.


Toteaa Snadi.
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sir Pena

Viimeksi näin huono sijoitus oli kaudella 01-02 jolloin oltiin kymmenes. Viime kaudella vaadittiin muutosta ja muutos tuli, mutta meni huonompaan suuntaan. Nyt on 3 miestä hoitamassa samaa minkä Pentti hoiti yksin ja tulos on huonompi. Pelaajien rekrytointia hoitaa kaksi miestä ja tulos on yhdeksäs. Nybondas ja kumpp istuvat Country Clubilla ja ihmettelevät miten Penan jättämä faksi toimii.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Onhan se täysin vitsi, että Moberg laukoo vieläkin näitä sepostuksiaan lehtien palstoilla. Herran arvovallan kannalta olisi huomattavasti parempi, että olisi oikeasti siirtynyt sivuun kauden '96-97 aikana kuten alunperin lupasi. Kommenteissaan voisi pysyä menneisyyden muistelussa ja vaikka surkutella ettei IFK ole tällä hetkellä sitä mitä hän toivoisi, mutta nykyinen johto osaa varmasti luoda toimivat nykyaikaan sopivat suuntaviivat tjsp.

Mitä aikaisempiin valmentajiin tulee, niin Sheddenin & co onnistuivat, mutta lähtivät myös heti menemään vaikka olisivat voineet omata tietotaidon olla luomassa Ifk:sta dynastiaa. Eiköhän se kerro organisaation mätäisyydestä aika paljon, että vallitsee hierarkia jossa valmentaja/utj tulevat sijalla x mikäli eivät ole ns. sisäpiiriläisiä. Esim Manun menestys rakentuu vahvasti Fergusonin vankkumattomaan asemaan.

Kekäläinen on puhunut IFKsta kunnioittavasti, mutta paras sanomaton kuittailu Dinoille on ollut se, että savolainen kukkopoika on päässyt "hieman" pidemmällä jääkiekkovaikuttajaurallaan.
 
Kirjoitin syksyllä joukkueen perinteisiin kuuluvasta kurittomuudesta. Tämän päivän Ilta-Sanomissa Kari Jalonen toteaa:

- Joukkueesta paljastui asioita, jotka tulivat yllätyksenä ja joita piti muuttaa.
- Yksi asia oli päivittäinen harjoittelu ja sen laatu, toinen asia yleensäkin urheilulliset elämäntavat sekä kentällä että sen ulkopuolella ja kolmas asia juoukkuepelaaminen. Näitä olemme panneet pala palalta kuntoon


Jep. Ei tullut mitenkään yllätyksenä.

Näin ulkopuolisen silmin näyttäisi että juuri tuo kirjoituksesi kurittomuudesta on se syy miksi nyt kävi niin kuin kävi. Tämän pitäsi jonkun myös seuran sisällä huomata.

Brändi, perinteet, media ja logo rinnassa painavat liikaa ja kaikki pelaajat eivät osaa asiaa käsitellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Jossain yhteydessä Sheds taisi ainakin olla sitä mieltä, että IFK:lle riittää, että se päihittää Jokerit.

Eikö Moppekin ole joskus ladellut jotain samanlaista tekstiä iltapulussa? Sinänsähän tuossa tavoitteessa ei ole mitään väärää, koska sen toteutuessa loppusijoituksien osalta oltaisiin viime vuonna oltu finaalissa ja toissa keväänä mestareita. Pahaa pelkään, että tuossa kuitenkin puhutaan vain Jokerien päihittämisestä runkosarjan keskinäisissä. Ei Stadin tai pk-seudun ykkösjengin titteliin riitä se, että annetaan paikallisvastustajalle köniin pari kertaa runkosarjassa, jos kuitenkin itse joudutaan säälipleijareihin ja sitä kautta kesälomille ja naapurit jatkavat vähintään puolivälieriin.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Epäilen vahvasti ettei näitä valtarakenteita olla Ifk:ssa vielä aidosti koskaan edes ravisteltu. Uskomatonta että Frank Moberg vielä päästetään antamaan kommentteja asioista, joiden kanssa hänen ei ainakaan pitäisi olla enää missään tekemisissä. Taitaa olla kuitenkin niin että Ifkissä todellinen valta on edelleenkin näillä Dinoilla (Moberg, Heino).

No herran jumala sentään tietojasi. Totta kai todellinen valta on heillä, hehän omistavat koko putkan. Heillä jos kellä on asioiden kanssa tekemistä. Koko saatanan OY Valtasen johdolla vastaa teoistaan Frankille ja Kifelle. Valtanen on postillaan tasan niin kauan, kun Frankki antaa hänen olla, Jalonen seisoo penkin takana juuri niin kauan, kun Kife häntä sietää jne.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No herran jumala sentään tietojasi. Totta kai todellinen valta on heillä, hehän omistavat koko putkan. Heillä jos kellä on asioiden kanssa tekemistä. Koko saatanan OY Valtasen johdolla vastaa teoistaan Frankille ja Kifelle. Valtanen on postillaan tasan niin kauan, kun Frankki antaa hänen olla, Jalonen seisoo penkin takana juuri niin kauan, kun Kife häntä sietää jne.

Ja korkeammat voimat meitä tästä onnesta siunatkoon...

En voi todeta muuta kuin että hiljaiseksi vetää. Mielenkiintoista, että näillä uusilla omistajilla on about ziljoona kertaa enemmän rahaa kiinni seurassa kuin näillä oikeilla omistajilla...

Eiköhän panna joku faniryhmittymä pystyyn ja osteta littiin se loppu myytävissä oleva osuus seurasta... Kohta ollaan jo siinä tilanteessa, että ei ole varaa sanoa "ei kiitos" kenenkään rahoille, jolloin Dinotkaan ei voi olla turhan nirsoja uusien omistajien suhteen. No, haaveilu on kivaa...
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Se on siellä (siellä), se sinne pujahti.

Mitkä on fiilikset näin tippumisen jälkeen? Rehellisesti sanottuna ei oikeen mitkään. Tän varmaan pitäisi viiltää syvältä kuin tieto siitä että rakkaasi on harrastanut seksiä parhaan ystäväsi kanssa. Tän varmaan pitäis sattua kuin goottitytön viiltohaavat kuolleessa meressä. Tän varmaan pitäis olla yks katkerimmista päätöksistä kaudelle, ainakin 2000-luvulla, mutta eipä mua hirveesti jaksa vittuttaa. Lauantaisen tappion jälkeenkin olin hetken hiljaa mutta iloitsin sitten että oli viimeisiin minuutteihin asti ollut hemmetin kivaa broidin kanssa kaksistaan, pitkästä aikaa. Sunnuntaisen tappion jälkeen suljin radion tyynesti ja menin tekemään ruokaa iloisesti vihellellen, jolloin faija kysy että mitä vittua.. Itsekin hämmästelin miten tyynesti otin koko asian. Kun tulin kotiin ja kämppis heitti jotain kesälomasta en edes tajunnut läppää, koska olin jo unohtanut koko homman.. En todellakaan jaksa lukea yhtäkään näistä viesteistä mitä jatkis on aivan täynnä, sillä mitä helvetin väliä niilläkään loppupeleissä on? Enemmän tässä vituttaa se yksi (1) kossupullo, eli jotain 8 euroa, jonka hävisin vedossa. Tai se, etten muista tähän hätään paljonko kossupullo maksaa. Itse asiassa lähinnä tässä vituttaa se, että me kiskotaan jotain liuottimia, ja vielä maksetaan siitä. Kelatkaa sitä!

Joko mä oon a) löytänyt tärkeämpiä asioita elämääni ja jonkunlaista suhteellisuudentajua ja perspektiiviä näihin asioihin - tää on kuitenkin vaan yks naurettava peli, jota en edes itse ole pelaamassa - tai sitten b) koko asian vittumaisuus ei oo vaan valjennut mulle vielä ja elän jotain kielto-vaihetta. Luultavasti molemmat sisältävät vähän totuutta. Voisin kirjottaa jotain poseja ja negoja päättyneestä kaudesta, muttei kiinnosta. Se etten jaksa, ei tarkota sitä että olisin katkera, pettynyt, surullinen, henkisesti loppu tai masentunut. Itse asiassa olen hemmetin energinen ja iloinen, päätän nyt vaan suunnata energiani tärkeämpiin asioihin kuin joku jääkiekko.

Heipätihei, meikä kuittaa ja poistuu tällä haavaa muiden juttujen pariin. Nähdään mahdollisesti joskus, ehkä jo syksyllä. Tai sit ei. Aivan sama oikeastaan.. Sillä niitä teistä, jotka on hyviä tyyppejä, näen muutenkin.

Exitus acta probat, aut splendor sine occasu aut occasu sine splendor...
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kuten Isaksson tuossa sanoi Dinot "omistavat" OY:n. (Minä laitan sanan lainausmerkkien kera). Oikea omistus on kuitenkin muualla, mutta herroille on annettu vapaat kädet huseerata miten tahtoo. On nääs osattu kusettaa myös emoseuraa (keskushallitusta) jo useita vuosia.
Pahinta tässä on se, että muutama vuosi sitten keskushallitus ylisti Mobergia siitä suuresta bisneksestä jota hän on onnistunut luomaan. Emoseuraa ei kiinnosta mitä lajiseurat tekevät, kokoukset ovat vain näennäiskokouksia vailla mitään sisältöä. Tartteeko sanoa enempää?
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Emoseurallahan ei tiettävästi ole enää mitään tekemistä lätkä-HIFK RY:n kanssa, joka vielä ennen viime kautta omisti 100 % lätkä -HIFK OY:n osakkeista. Ja koska lätkä-hifk ry:ssä ei tiettävästi ole kuin 7 jäsentä, mukaanlukien heino ja Moberg, niin kyllä voi ilman lainausmerkejä sanoa näiden omistavan hifk:n hautaan asti - ja luultavasti vähän ylikin. Eikä siinä mitään pahaa. Näin HIFK:n keskushallitus homman aikanaan petasi ja lätkä-HIFK OY:n tekijöiden, eli valmentajien ja toimitushojtajien, on vain sen kanssa elettävä ja revittävä siitä enemmän vahvuuksia kuin negaatioita. Kyllä muillakin firmoilla omistjaansa ovat, joillan vielä koukkupolvisemmat.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Joo mitä näitä wanhoja enää muistelemaan, mutta alkuperäinen syy lätkä-HIFK:n perustamiseen oli jokin muu kuin OY:n omistaminen/perustaminen.
Jätetään tämä tähän.

Eilen näin pätkän vanhasta Archie Bunkerista ja ajattelin lainata kappaleen tunnarista ja hiukan muotoilla se wanhoihin hyviin aikoihin sopivaksi. Olkoon vaikka minulle ja Isakssonille omistettu.

Boy, the way IFK played!
Songs that made the Hit Parade.
Guys like us, we had it made.
Those were the days!

And you knew where you were then!
Girls were girls and men were men.
Mister, we could use a man like Carl Brewer again!

...


Sorry OT. Oli vain pakko.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Boy, the way IFK played!
Songs that made the Hit Parade.
Guys like us, we had it made.
Those were the days!

And you knew where you were then!
Girls were girls and men were men.
Mister, we could use a man like Carl Brewer again!

...


Sorry OT. Oli vain pakko.

Voi niitä aikoja. Siinä kaikki. Kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Boy, the way IFK played!
Songs that made the Hit Parade.
Guys like us, we had it made.
Those were the days!

And you knew where you were then!
Girls were girls and men were men.
Mister, we could use a man like Carl Brewer again!


NYYH! Kiitos ja anteeksi.


Spiidaa Snadi.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Kyllä suurin ongelma joukkueessa tällä kaudella oli se, että Kojolla oli liian vähän luottomiehiä ja pelaajoia ketkä hyväksyvät valmentajan opit kyselemättä. Liian paljon oli velliperseitä ketkä eivät kantaneet omaa vastuutaan. Kun vertaa esimerkiksi TPS:ään missä koko joukkue on "ostanut" Suikkasen ajatukset niin tilanne on ihan päinvastainen. Tästä syystä varmasti vaihtuvuutta tapahtuu enempi. Ja samasta syystä Jalonen joutui hieman muuttamaan suunnitelmiaan kauden aikana. Mutta kyllä Jalosella on edelleen kirkkaana visio mihin hän vie joukkuettaan. Toivotaan vaan, että Nybondas hankkii tarvittavat palikat.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Emoseurallahan ei tiettävästi ole enää mitään tekemistä lätkä-HIFK RY:n kanssa, joka vielä ennen viime kautta omisti 100 % lätkä -HIFK OY:n osakkeista.

Eikös meillä ole nämä omistussuhteet jo muuttuneet? Eli meillä on jo kaksi uutta omistajaa, joten RY ei enää omista 100%. Ja jos muistan oikein, oli hallitukselle annettu optio myydä yhteensä 66% osakkeista pois. Jos tämä toteutuu (osa jo tästä realisoitunut), ei RY:llä ole enää kohta päätäntävaltaa HIFK Oy:ssä. Tällöin tulee myös hallitus muodostumaan uusiksi. Korjatakaa jos olen väärässä.

Jos tosiaan käy niin, että esim. ensi kauteen mennessä meillä on valta muualla kuin RY:llä, on se parasta mitä IFK:ssa on tapahtunut ikinä. Sen jälkeen tämän kauden menestys sarjassa ei vituta lainkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös