Kari Jalonen HIFK:n valmentajaksi

  • 593 251
  • 1 971

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ihmeellistä että Jalosen niskaan kaadetaan kaikki paska, kun taustalla on mätää, ulkkarihankinnat ovat olleet heikkoja ja HIFK:n tämänhetkinen status ja tilanne on täysin sama kuin monena vuonna peräkkäin. Luullaan "hieman" liikaa jne.

TPS:n kotisivulta pomituu hyvä tekstinpätkä kertoo.."HIFK:lle kausi on ollut pettymys, mutta realistisesti ajateltuna joukkue ei paljon parempaan pysty. HIFK on median lempilapsi, jolta odotetaan joka vuosi hieman liikaa todellisuuteen nähden. Stadin ulkopuolelta asiaa tarkasteltaessa joukkueen kokoonpano ei ihmeellinen ole. Maalivahti- ja puolustuskalusto on keskitason alapuolella, ja hyökkäyksessäkin tehot ovat olleet paljon yhden ketjun varassa. Moni pelaaja on kova nimi Helsingin vanhassa hallissa, mutta vieraspeleissä he ovat melko tuntemattomia suuruuksia."

Tänä vuonna ei oltu kovia edes omassa hallissa ja kyllä titenekin päävalmentaja vetää kovimman vastuun. Mutta kaikkea paskaa ei Kojon niskaan voi laittaa. Hän vaati mm kovaan ääneen ettei halua lähteä kevääseen yhdellä ulkkarilla, jonka rooli on hyvin pieni. Tämä oli vain yksi esimerkki siitä, ettei Nybondas ole onnistunut.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Sellainen kysymys vain Renegadelle, että oletko itse sitä mieltä, että HIFKn maalivahti- ja puolustuskalusto on keskitason alapuolella? Tai, että hyökkäys on yhden ketjun varassa?

Jos katsoo rosteria, niin mielestäni Nieminen on keskitasoa parempi veskari, nimet Söderholm, Heikkinen, Kankaanperä, H.Pikkarainen ovat lähtkohtaisesti ykkös-kakkosparin pakkeja missä tahansa liigajengissä. Sitten kun vielä jengi tekee liigan toiseksi eniten maaleja, niin ei tuo ihan yhden ketjun jengille vaikuta. Mielestäni tuolla rosterilla ja hyvällä valmentajalla (onko Jalonen sellainen?) olisi jengin pitänyt olla vähintään kuuden joukossa, jopa neljän ja ei missään tapauksessa hävitä TPS sääläreitä. Itse syyttäisin kyllä vahvasti valmentajaa, joka ei tärkeillä hetkillä saanut jengiä pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Ulkkarihankinnoissa samaa mieltä, heikkoja koko porukka, Bates ehkä parempi kun muut, mutta klesa mikä klesa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Renegade:

Kyllähän pelitapa menee surutta valmentajan piikkiin. Uskon että moni muu valmentaja olisi saanut saman pelaajamateriaalin pelaamaan paremmin ("aktiivisemmin"). Tämä kausi oli niin ihmeellinen pelillisesti, ettei millään tavalla voi uskoa, että KJ:lla olisi ollut homma täysin näpeissä.

Mutta K.Jalonenhan jatkaa, joten tämä kaikki on yhtä suurta fanien purkausta pitkin vittua menneen kauden jälkeen.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelitapa menee täysin Jalosen piikkin ja on ihmeellistä miten jengi karkasi lauantaina Jalosen lapasesta. Ei voi kuin ihmetellä miten jengi voi olla noin munaton näissä peleissä.

Mutta isoin ero oli kuitenkin maali suulla. Salak torjui ja Nieminen ei.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ihmeellistä että Jalosen niskaan kaadetaan kaikki paska, kun taustalla on mätää, ulkkarihankinnat ovat olleet heikkoja ja HIFK:n tämänhetkinen status ja tilanne on täysin sama kuin monena vuonna peräkkäin. Luullaan "hieman" liikaa jne.
Ei ne kuule ole sen vihreämpiä ne ruohonkorret aitojenkaan takana. Ihan vertailukelpoinen rosteri minkä tahansa liigaseuran kanssa. Niin tasapäistä tämä homma tänäpänä on. Niillä leegoilla mennään, mitkä annetaan. Jos niistä ei saa rakettia aikaiseksi, tehdään mopo. Mutta silloin ei edes leikitä, että on raketti alla. Se toinen Jalonen on mestari leikkimään niillä leegoilla, mihin on varaa. Tuo Jalonen ei olisi peluuttanut neppailukiekkoa tuolla rosterilla kotipeleissä. Eikä varsinkaan olisi vinkunut lehdistölle, että peli hävittiin jo edellisenä päivänä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ennnen kuin tuohon voi vastata, jonkun on aukottomasti todistettava, että ne todella ovat toisensa pois sulkevia vaihtoehtoja. Minusta eivät ole.
Voisitko luetella ne mestaruudet jotka on voitettu viimeisen kymmenen vuoden ajan sillä tyylillä että ne olisi HIFK:lle kelvannut. Voin jo etukäteen kertoa että Käppinen neljä, TPS 2 ja HPK:n tulivat taitopelillä, Jokereiden kurinalaisella ja Tapparan puolustuksella. Toki jos Tapparan ja HPK:n mestaruudet kelpaavat, niin sitten 2 / 10.
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
..mutta realistisesti ajateltuna joukkue ei paljon parempaan pysty. HIFK on median lempilapsi, jolta odotetaan joka vuosi hieman liikaa todellisuuteen nähden. Stadin ulkopuolelta asiaa tarkasteltaessa joukkueen kokoonpano ei ihmeellinen ole. Maalivahti- ja puolustuskalusto on keskitason alapuolella, ja hyökkäyksessäkin tehot ovat olleet paljon yhden ketjun varassa. Moni pelaaja on kova nimi Helsingin vanhassa hallissa, mutta vieraspeleissä he ovat melko tuntemattomia suuruuksia."

Yllä olevassa lainauksessa taitaa olla totuus. Vuosikaudet olen jauhanut kaverille kenen kanssa tulee peleissä käytyä, että ei sen hetkisellä palaajilla pitäisi olla sijoilla "jotain muuta". Ja lähes aina kaveri kuittaa, että luulet vaan, että pelaajat on parempia mitä ovat, kun pelaavat HIFKissä.

Tuntuu, että pelaajat luulevat olevan parempia mitä ovat, kun saavat nimen pelaajasopimukseen jossa korvaus menetetystä vapaa-ajasta on hyvä. Tavoite on saada vaan kammosoppari.

Suunnaton vitutus päällä.

Niin kuin moni on jo todennut, viimeksi hallilla oli hauskaa "Toukin" aikaan. Jatkuvan kesto vitutuksen takia epäilen, että ensi kaudella tulee seurattua entistä vähemmän matseja paikanpäällä.

Vaikka Jalonen epäonnistui valmentajana tällä kaudella, toivon että jälkipyykkiä pestäessä tapahtuu jotain muutoksia. Jos muutoksia ei tehdä, voidaan potkia samantien pihalle. Toista vastaavanlaista kautta ei kestä kukaan katsoja.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Pelitapa menee täysin Jalosen piikkin ja on ihmeellistä miten jengi karkasi lauantaina Jalosen lapasesta. Ei voi kuin ihmetellä miten jengi voi olla noin munaton näissä peleissä.

Mutta isoin ero oli kuitenkin maali suulla. Salak torjui ja Nieminen ei.

Munaton suurimmassa osassa kotipeleja pitkin kautta! Olen samaa mieltä monen kanssa että tämän kauden HIFK on ollut KAIKKEA muuta kuin SE HIFK jollaista haluaisin nähdä. Heräsin tajuamaan missä mennään lokakuun 28 päivä kun oltiin hävitty kotona Kalpalle 0-3 ja ns. pitkän linjan Kalpalainen tuli kysymään "onko tuo HIFK sellainen mitä haluatte?" "ennen pelättiin tulla Nordikselle koska siellä tuli kipeää". Mielestäni nuo kommentit kertovat paljon, varsinkin kun tulivat sellaisen suusta joka on jääkiekkoa seurannut 30 vuotta ja enimmäkseen Nordiksella.

Jalosen HIFK ei ole enää mun HIFK! Munaton akkalauma joka ei saa pelata fyysisestä eikä omaa "tappajan katsetta".

Ps. Olen myös sitä mieltä että Nybondas voi painua samalla ovenavauksella kuin Jalonenkin. Ei tämä floppaaminen yksin Kojon syytä ollut!
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Jalosesta:

Jokainen näki tällä kaudella, että IFK:ssa oli potentiaalia vaikka mihin. Yleensä hyvä peli kesti n.10 minuuttia ensimmäisessä erässä, joskus hieman enemmän. Ehkä muutaman hassun kerran koko kaudella pelattiin 60 minuuttia sillä intensiteetillä, millä tuo joukkue olisi voinut mennä vaikka mestaruuteen asti.

Kenen vika/syy tämä sitten on? Ilman epäröinti - Jalosen.

Joukkueen surkea puolustus sai ison mahdollisuuden ryhtiliikkeeseen Söderholmin tulon myötä. Sen jälkeen se oli jo riittävä, kun omattiin kuitenkin erinomainen hyökkäys ja hyvä maalivahti.

Valmentaja ei saanut tätä pakettia toimimaan missään vaiheessa kautta.

Varmaan huonommalla ja halvemmallakin valmentajalla oltaisiin tämä tulos saavutettu.

Vai olisiko ollut mahdollista pelata ja sijoittua vieläkin huonommin tällä rosterilla?

-Surullinen-
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Moni pelaaja on kova nimi Helsingin vanhassa hallissa, mutta vieraspeleissä he ovat melko tuntemattomia suuruuksia."

Noh. Taidettiin kuitenkin olla yksi parhaista vierasjoukkueista, joten ne 'vanhan hallin kovat nimet' osaavat kuitenkin pelata? Tämän kauden käsittämättämättömin piirre on juuri siinä, että silloin kun peli kulki ja joukkue sai pelata IFK-maisesti, sitä oli kiva katsoa ja se toi tuloksia... Hyvä peli vain osui aivan liian harvoin kotikentälle. Ei siinä kovin montaa vaihtoehtoa jää syytettäväksi?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on puhuttu paljon siitä, että nyt mitataan HIFK:n maltti ja pystyykö HIFK pitkäjänteiseen rakennustyöhön. Pitkäjänteisyyshän tarkoittaisi tässä tapauksessa sitä, että IFK jatkaisi suurinpiirtein samalla konseptilla, eli KJ valmentajana ja joukkuetta täydennettäisiin niillä pelaajilla, joita Jalonen tänne haluaa.

Tämä on IFK:lle todella hankala tilanne. Jalonen ei selkeästikään pysty peluuttamaan nykyistä IFK:ta sen omilla vahvuuksilla. Miten Jalonen pystysi vakuttamaan IFK:n johdon siitä, että se pelaa ensi kaudella aktiivisempaa kiekkoa. Jalosen jatko IFK:ssa ensi kaudella saattaisi hyvinkin tarkoittaa vain sitä, että joukkuetta päivitettäisiin ensi kauden tarpeita varten Jalosen näköisillä nopeakinttuisilla pelaajilla ja pelattaisiin kuten Kärpät Jalosen aikana. Tulisi varmasti parempaa menestystä, kuin tällä kaudella, mutta olisiko tämä muka pitkäjänteisyyttä. Tuhottaisiin se mikä IFK on ollut ja mistä se on aina ollut tunnettu. Seuraavalla kaudella alotettaisiinkin sitten aivan alusta jonkun IFK henkisemmän valmentajan kanssa ja toitotettaisiin paluuta juurille.

Täytyy oikein ääneen ihmetellä, että eikö Jalonen koko kauden aikana huomannut milloin joukkue oli parhaimmillaan: Silloin kun se taklasi, tappeli, hämmensi ja raastoi. Täytyy olla aika sokaistunut omasta pelitavastaan, ettei tätä nähnyt. Anaheim voitti Stanley Cupin, vaikka otti paljon jäähyjä ja tappeli. Se on aivan varmaa, että nämä kaksi asiaa eivät ole toisiaan poissulkevia.

Väitän, että Shedden olisi vienyt tämän jengin vähintään semifinaaleihin ja runkosarjassa neljän joukkoon. Tämä olisi ollut Sheddenin näköinen joukkue. Sheddenillä oli huomattavasti kapeampi materiaali käytössään aikanaan. Jalonen peluutti fyysiseen peliin tottunutta ja myös materiaaliltaan rymistelevää joukkuetta liian passiivisesti, eikä saanut sen suurinta vahvuutta esiin. Tämä ei tarkoita sitä, että Shedden olisi Jalosta parempi valmentaja. Shedden puolestaan on vaikeuksissa ei fyysisen, mutta taitavan joukkuen kanssa. HIFK ei vain koskaan osaa rakentaa koko pakettia kuntoon: hyökkäys, puolustus, maalivahtipeli tasapainossa ja joukkueelle joukkueen näköinen valmentaja ja pelitapa.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Täällä on puhuttu paljon siitä, että nyt mitataan HIFK:n maltti ja pystyykö HIFK pitkäjänteiseen rakennustyöhön. Pitkäjänteisyyshän tarkoittaisi tässä tapauksessa sitä, että IFK jatkaisi suurinpiirtein samalla konseptilla, eli KJ valmentajana ja joukkuetta täydennettäisiin niillä pelaajilla, joita Jalonen tänne haluaa.

Tärkeää ei ole vain se, että Jalonen saa haluamansa uudet pelaajat. Ehkä tärkein asia on se, että Jalonen saa heivattua joukkueesta helvettiin ne pelaajat, jotka hän haluaa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Hienoa Renegade, että uskallat sanoa julki sen, ettei meidän materiaali ole niin kova, kuin omassa leirissä uskotaan. Meillä on todellakin hiukan liian suuret Yksittäisiä pelaajia ei viitsi alkaa luetella, mutta ei meillä todellakaan ole niin loistava materiaali, kuin täällä kuvitellaan. Silti itsekin uskoin koko ajan, että kahdella lisäpakilla ja maalivahdilla voimme mennä pitkälle. Puolikuntoinen Söderholm saatiin, mutta loput jäivät tulematta, lisäksi liian moni hyökkääjistämme oli puolikuntoinen. Eivät Kuhta, Loppi, Porthen esimerkiksi voineet olla kovin ihmeellisessä kondiksessa, oli pelin taso ainakin niin heikkoa. Tällä hetkellä heittäisin, että tarvitsemme ulkopuolelta edelleen sen kaksi pakkia, maalivahdin ja jopa 3-4 uutta hyökkääjää ja sen jälkeen voimme ehkä odottaa menestystä tulevaisuudessa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Sen verran tässä on tullut tätä urheilumaailmaa elettyä ja koettua, että hyvä valmentaja on sellainen, joka saa rupusakistakin menestyvän joukkueen.
Jokainen voi epäonnistuneen kauden jälkeen "itkeä" ettei saanut valita pelaajia tai ettei saanut niitä pelaajia mitä halusi, mutta se on sitä selittelyä, jota ei erkkikään jaksa kuunnella.
Tottakai menestyksen takana on myös hyvin hoidettu ja toimiva organisaatio, mutta ei hyvä valmentaja itke ja selittele vaan ottaa
vastuun miehekkäästi. Se osoittaa myös oletko kova jätkä vai bönde.

Kyllä tällä palstallakin kirjoitettiin jo helvetin hyvissä ajoin ettei Pitkämäki ole menestyvä veskari ja pitäisi vaihtaa. Helvetin kauan kesti ennenkuin mitään tapahtui - ehkä liiankin kauan. Tämä vain sitä, että täällä moni "puusilmäinenkin" sokea kannattaja näki missä kusee, valmentaja ei nähnyt tai ei halunut nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi asia, joka unohtuu tässä kaiken keskellä on se, että vaikka IFK olisi kammennut itsensä runkosarjassa suoraan kuuden sakkiin ja vaikka kotietuunkin asti, niin suurella todennäköisyydellä oltaisiin tästä huolimatta kaaduttu ensimmäisellä playoffs kierroksella. HIFK oli joulun jälkeisen ajan TOP 2 joukkue runkosarjassa, mutta ei tämäkään kantanut edes varsinaisiin pudotuspeleihin.
 
Kyllä tällä palstallakin kirjoitettiin jo helvetin hyvissä ajoin ettei Pitkämäki ole menestyvä veskari ja pitäisi vaihtaa. Helvetin kauan kesti ennenkuin mitään tapahtui - ehkä liiankin kauan. Tämä vain sitä, että täällä moni "puusilmäinenkin" sokea kannattaja näki missä kusee, valmentaja ei nähnyt tai ei halunut nähdä.

Kyllä siinä silti kävi niin, että valmennuksen oli aivan pakko yrittää pusertaa Pitkämäestä hänen potentiaaliaan irti. Se olisi ollut nimittäin paljon kovempi kuin Niemisen suoritukset. Puhtaasti tähtäimenä menestys. Se oli virhe, mutta saman virheen olisi tehnyt poikkeuksetta jokainen valmentaja, mukaan luettuna ulkomaiset. Sitten on eriasia, kuinka nopeasti joku toinen olisi heittänyt Pitkämäen laulukuoroon, mutta ero ei olisi ollut montaa peliä.

Pitkämäki olisi ollut etukäteen jokaisen ykkösvaihtoehto vertailussa Pitkämäki-Nieminen-Ahlqvist. Ensi kaudella Pitkämäkeä ei varmasti halua kuitenkaan yksikään SM-liiga joukkue.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
IFK on todella vaikean asian edessä tässä valmentaja-asiassa.

- Voiko KJ olla kuitenkin se valmentaja, joka tekee paskasta kultaa kahdessa vuodessa, jos pelaajisto on kunnossa?
- Vai onko ensi kausi aivan turha kiven kääntö hänen johdolla, eikä KJ sovi millään IFK:hon?

Tällä hetkellä olo on fanin näkökulmasta hyvin vaikea taas kerran, ja vitutus vain lisääntyy perjantaina, kun muut alkavat pelaamaan kannusta. Sen vuoksi on mahdotonta olla vielä aktiivinen joukkueen suhteen. Tämä valmentaja-asia on kuitenkin se isoin juttu rahajuttujen (kovat tappiot) ohella, jotka mielessä pyörivät... ne kun vaikuttavat tulevaisuuden suuntaan valtavasti.

En suoraan sanoen enää tiedä mitä/mihin uskoa IFK:n suhteen. Mehut fanittamisesta alkavat olla aika vähissä.
 

Stigu

Jäsen
Väitän, että Shedden olisi vienyt tämän jengin vähintään semifinaaleihin ja runkosarjassa neljän joukkoon. Tämä olisi ollut Sheddenin näköinen joukkue. Sheddenillä oli huomattavasti kapeampi materiaali käytössään aikanaan. Jalonen peluutti fyysiseen peliin tottunutta ja myös materiaaliltaan rymistelevää joukkuetta liian passiivisesti, eikä saanut sen suurinta vahvuutta esiin. Tämä ei tarkoita sitä, että Shedden olisi Jalosta parempi valmentaja. Shedden puolestaan on vaikeuksissa ei fyysisen, mutta taitavan joukkuen kanssa. HIFK ei vain koskaan osaa rakentaa koko pakettia kuntoon: hyökkäys, puolustus, maalivahtipeli tasapainossa ja joukkueelle joukkueen näköinen valmentaja ja pelitapa.
Tässähän koko asia on hyvin kiteytettynä. Penan aikana (varsinkin Sheddenin ajasta alkaen) pidettiin sentään kiinni siitä ideasta, että IFK:ta peluutetaan sen kuuluisan Prändin mukaisesti. Mutta kertaakaan ei Pentti onnistunut yhtäaikaa jengin kasaamisessa JA valmentajan palkkaamisessa. Joskus tökki molemmat, aina tökki jompikumpi asia.

Eniten itseäni tässä kaudessa harmittaa se, että Jalonen onnistui pilaamaan IFK:n hyökkäyspotentiaalin täydellisesti. Jossittelu on aina turhaa, mutta ei voi välttyä ajatukselta, mitä Shedden- tai edes Baxter- olisi tehnyt Petrellin, Pesosen, Luttisen. Liivikin, Pikkaraisen , Ahtolan ja Porthenin kaltaisella hyökkäysarsenaalilla.

IFK:ssa ollaan nyt selkeästi kääntämässä kelkkaa tuosta Pentin ajan filosofiasta, jossa IFK:n pelityylille etistään sopivan näköinen valmentaja ja joukkue. Itse olen sitä mieltä, että se oli oikea lähtökohta, sen toteuttaja vaan oli melko huono työssään. Nyt mennään ilmeisesti siinä moodissa, että ensin hankitaan valmentaja, jolle sitten kootaan joukkue, jonka pelityylin valmentaja määrittelee. Voihan sen noinkin tehdä, mutta kyllä tässä ollaan tuohoamassa ne viimeisetkin rippeet siitä Prändistä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundin sainaus viittaa minusta vahvasti siihen, että Jalonen jatkaa sopimuksensa loppuun. Granlundista pitää rakentaa kesän aikana fyysisesti vahvempi ja hra Hakkarainen on varmaan oikea mies siihen hommaan.

Edarin jätkien ohella taitaa täällä kannattajapuolellakin olla motivaatio hakusessa... enkä kyllä heittele kärrynpyöriä onnesta itsekään.
 
Viimeksi muokattu:

Viljuri

Jäsen
Jalosen visioissa ja toteutuksessa on varmasti kehittämisen varaa, erityisesti pelaajamateriaalin huomioiden. Ja seurakulttuurin.

Kuitenkin aikajänteet myös tulosvastuullisissa johtohommissa ovat pidempiä kuin miksi ne median tai fanien kautta avautuvat, joten kyllä sille Jaloselle on suotava vielä ainakin puoli kautta aikaa näyttää, että alkaako visio ja käytännön ratkaisut toimia tai ei. Missään mielessä rosteri ei ollut niin huono kuin miksi se kauden aikana moneen kertaan mm. jatkoajan tietävimpienkin kirjoittajien toimesta dumattiin, ei edes pakiston osalta, mutta tietysti fataalit tulivat maalivahtipuolella vastaan. Ja pelkästään maalivahti ratkaisee näitä pelejä aika paljon, voi verrata esimerkiksi Ilmalan tilanteeseen.

Seurakulttuuria ja -imagoa pitää päivittää ja modernisoida, mutta ei kuitenkaan hylätä mihinkään "anteeks, ku oo olemassa"-ininään tai tyyliin, jossa jouduttaisiin jatkuvasti maakuntien innokaimpien kannattajien tapaan kyselemään, että "vitt*ileks sä mulle, vai onko tää joku kompa?"

Identiteettiään ei pidä mennä antamaan ilmaiseksi, ei vaikka joku vinoilisi jatkuvasti. Ei se osu, jos ei uppoa.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edarin jätkien ohella taitaa täällä kannattajapuolellakin olla motivaatio hakusessa... enkä kyllä heittele kärrynpyöriä onnesta itsekään.
Hyvin heitetty ja naulan kantaan! Oman reissuni Turkuun varasin jo torstai-iltana, kun paikka selvisi ja reissu tuli myyntiin. Sitten lauantai-illalla fanit hylkäävät laivan kauden tärkeimällä hetkellä ja bussi ei lähde Turkuun, kun lähtijöitä on 9! No mennään sitten pikkuautoilla, mutta on tämäkin naapuriseurasta tuttua Gloryhuntingia... Pieni nöyryys tekisi hyvää ja myönnän itsekin laskeneeni TPS:n suupalaksi, anteeksipyyntö siitä. Mutta silti, ketutusta pienentää edes hieman se pieni asia, että kannustin joukkuettani Turussa ja tiedän, että olen tehnyt voitavani katsomossa. Samaa ei voi sanoa kaikista.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Heittäkää nyt kehiin edes jotain anonyymejä faktoja tyyliin

- palaaja XXX dokaa liikaa

Kun nyt kerran pyydettiin, niin kerrotaan vaikka, että pelaajista (ainakin) kaksi dokaa reippaasti enemmän kuin mihin huippu-urheilijalla tai edes punapaitaisella pelaajalla olisi varaa. Toinen oli yhdessä vaiheessa penkitettynä mukittelun takia, toista ei ole ollut varaa penkittää. Ymmärtääkseni tällä tietoa kumpikaan ei jatka IFK:ssa, tosin tilanne saattaa elää vielä.

Tämä ei-penkitetty käy melko tiuhaan eräässä baarissa, jonka henkilökunnassa on tuttuja. Arvatkaa kuinka paljon vitutti kuulla kerta toisensa jälkeen, että "XXX törttöili muuten täällä taas eilen kohtuullisessa jurrissa", kun seuraavana tai sitä seuraavana iltana on peli. Tiesi taas, mitä odottaa, kun ko. jannukaan ei enää ole 20-vuotias ja ryyppyreissuista toipumiseen menee se pari päivää.

Ja ylläolevalla en sitten tarkoita, että IFK:sta pitäisi tehdä joku pyhäkoulukerho, mutta rajat ne on Venäjälläkin.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten Jalonen pystysi vakuttamaan IFK:n johdon siitä, että se pelaa ensi kaudella aktiivisempaa kiekkoa.

Ja itseasiassa vielä tärkeämpää, miten Jalonen saisi fanit vakuutettua siitä, että ensi kaudella pelataan viihdyttävämpää lätkää, sellaista että matsiin kannattaisi tulla. Luulenpa, että mahdoton tehtävä.

Avausmatsi nyt vetänee tuvan täyteen, semminkin jos pelataan Jokereita vastaan, mutta sen jälkeen paluu sinne 5000 katsojan kieppeille on selviö, jos Jalonen jatkaa. Ja jatkossa voi odotettavissa olevien peliotteiden myötä siitä tippua entisestään, sillä tuskinpa Jalosen HIFK:n kausareita myydään samassa määrin kuin aiemmille kausille. Edes voitot tuskin täyttävät hallia ensi vuonna, luulen.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
KJ totesi kauden aikana muutamassa haastattelussa,että IFK:ssa täytyy edetä pala kerrallaan ja lähestyä asioita uudesta näkökulmasta.
Minkäköhän palasen KJ ehti saamaan kuntoon kauden aikana?
No, onneksi nyt on selkeä etulyöntiasema ensi kautta ajatellen muihin jengeihin verrattuna. On nimittäin paljon enemmän aikaa kesäharjoitteluun (pl. pakolliset lomat) ja kuntopohjan luomiseen kuin muilla vielä kautta jatkavilla.
Joten syksyllä jengi on mielettömässä kondiksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös