Kalsarikänniketju

  • 5 226 415
  • 66 666

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos sitä aloittelis... kohta Suomen peli töllöstä ja Azereita turpaan. Kaippa sitä Kerhon pelin etenimistä joutuu kanssa väijymään sm-liigan sivuilta...
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Kalsarit oikeasti jalassa ja kärppäpaita nro 18(Taubert) Kärppien divarivuosilta yllä...kaljaa koneeseen ja Suomen peli kohta alkaa Canalilta. Urheilujuhlan täydentää myöhemmin Canalilla näkyvä Skotlanti-Italia, joka on todella mielenkiintoinen matsi..siinä on helppo liputtaa skottien puolesta! Kippis kaikille!
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa ei Hirssit kiinnosta, hä?! Lauantai-illan huumaa olisi tarjolla, mutta tyydyt laadukkaisiin SM-liigan sivuihin.

No jos vaihtoehtoina on Suomen elintärkeä Em-karsintamatsi ja Sm-liigan runkosarjan ottelu, joita on jäljellä ties kuinka monta vielä, niin valinta on ensimmäinen. Helsinkiin olisin lähtenyt paikanpäälle, jos rahatilanne olisi antanut myöten... Hirschin kerkeää näkemään myöhemminkin tositoimissa..

Otetaas taas!
 

R.V.N

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, Tampere United
Täällä meikäläinen ja kaveri ollaan ihan naamat. Tarkoitus olisi suunnistautua P
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Sauna lämmitetty, peli kuunneltu saunasta käsin.
Olutta juotu kohtuullisesti. Takassa tuli, kohtuu hjuva fiivis. Kannattaako nuita kalsareita edes laittaa? Kippis Brothers and sisters.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Olutta ja saunaa. Niinhän se lauantai menee!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vikke Nilon taru on päättynyt - sain sen eilen päätökseen. Ei ollut ihan veijaritarina, muttei itkumuurikaan. Hieman samanlaista hämmennystä kuin ekan kerran Kahdeksan Surmanluotia katsoessani, mitäs vittua tää on?

Ketjun aiheeseen liittyen, duunia tehdään kovasti asian eteen. Känni antaa vielä odottaa itseään.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Noni. Saunassa käyty täälläkin. Lauantai ja sauna ja olut on ihan loistava juttu. Sex and drugs and rock and roll on ihan surkeata siihen nähden.

Iltaa vauhdittavat Karhu ja Carlsberg. Aamulla (eli noin klo 13.20) suoritin kaappitarkastusta baariini, että olenko jemmannut sinne jotain tyhjiä tölkkejä yöllä tms. No en ollut, mutta havahduin siinä samalla todellisuuteen, että mulla on siellä suht paljon sellaista Koskenkorvaa, Koskenkorva Vodkaa ja Finlandia Vodkaa joihin en ole koskenut varmaankaan vuoteen. Nyt tulee taas onneksi tämä glögiaika, josko noita saisi kuluteltua. Pitäisköhän muuten keittää glögiä? Olis nimittäin sitäkin tuolla, alkoholitonta kylläkin, mutta äkkiäkös siihen luonnetta saadaan.

Mikä on muuten ketjukavereiden suosima glögi? Alkossa on aika hyvä se Blossa ollut yleensä. Alkon kamoissa hyvä puoli se, että niitä voi vetää terästämättä ihan sellaisenaan (No joo, joskus joutuu lämmittämään, mutta kuitenkin). Marketista sitten Valion kylmäosastokamaa, siihen joutuu sitten toki lämmittämisen lisäksi kaatamaan luonnetta sekaan. Onko mikään niistä tiivisteistä tai "lämpimässä säilyvistä" kenenkään mielestä oikeasti hyvää? En ole törmännyt hyvään, ovat niin mehumaisia kaikki tyynni.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
glögi on jöntsööppingistä, jos kysytään. Nyt alkaa näyttää siltä että kohta näyttää siltä, vai miten se oli. Täh. Takka sanmu.
 

Päärynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Terve! Aivan kännissä täällä. Jos joku on kännissä kuin minä niin onneksi olkoon, oon meinaa aivan kännissä. Kiitos. Juon muuten koffia, se on hyvää.
 

ScottStevens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, NasKi
Vaikuttaa siltä että tänää täälä on hiljasempaa!

Tarkotus oli siivoilla ja ottaa samalla pari olutta, mutta näinhän tässä taas kävi!

Useampi pari jo otettuna eikä siivouksesta ole tietoakaa!
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Tänään oli sopiva ilta korkata olut reenien jälkeen ja alkaa jauhamaan NHL:ää. Mikäs sen mukavampaa kun huomennakaan ei ole mitään menoja. (:
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Tänään mennään! 4 pvän vapaa ja historian suurin ottelu! Olutta, siideriä ja kossua. Yöllä voi sitten hajoilla COD 4:sta PS3:lla pelaillessa.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Kalsarikännit ja sauna päälle. Eihän tässä parempaakaan tekemistä ole tämän vitutuksen keskellä. Olutta ja siideriä varastossa. Kymmenkunta nautittu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Spektaakkelimainen sekoitus: espanjalaista punaviinia ja eteläpohjalaista sahtia. Mitäköhän tästä seuraa? Ja radiossa Wickholmin poika vetelee Leeviä...yhtään hassummin. Melko alakuloista musiikkia valittu Merisään yöhön, mutta sopii mulle.
 

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
noniii! tässä kalsarit päällä minä, sami ja jari..toistaiseksi..nyt alotellaan kalsareissa ja sitten PORIN YÖHÖN! toivottavasti menoa ja meininkiä..oon aivan tumut jo
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Jälkikasvu yökylässä ja vaimo pikkujouluissa. KOFF maistuu ja Radio City pauhaa. Illalla näkee kunnon lätkää Canalilta alkaen klo. 20.00 Philadelhia vs. Washington.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Bisset (2 kpl) on juotu, mutta viskiä ja viiniä löytyy kaapista. Miäs on pikkujouluissaan humaltumassa ja meikäläinen kotona koiran kanssa. Pitäisikö vetää kalsarit...

Edit: ainakin katson änäriä Canalilta, jos en muuta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös