Kalsarikänniketju

  • 5 221 801
  • 66 665

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin se rauhaisa ja vitutuksenkin täyttämä (onko nuo ristiriidassa keskenään?) pikkujoulusunnuntai kääntyi yhden viattoman Koffin myötä äkilliseksi hyväntunteeksi ja nousuhumalaksi ja sai tämän herran kipittämään markettiin ennen sulkemisaikaa ja noukkimaan lisää samanlaista tavaraa kassiin.

Pidänpä sitten tälläiset yhdenmiehen pikkujoulut tässä. Tonttulakkia ei löydy, mutta puuvillapipo kyllä. Päässä pysyy ja tukevasti.

Nostakaamme sille ja myös sille, että olut on ihan aikuisten oikeasti hyvä juoma olla olemassa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vetti kirjoitti:
musiikkia, Jatkoaika, kaljaa, viskiä ja tv:tä. Mitä sitä tässä muutakaan kaipaa.
Joo toi on totta. Parasta laatuaikaa mitä vaan voi olla. Viikonlopun olin ystävien kanssa ihmisten ilmoilla. Heti kun palasin kotiin niin ekana iltana piti kaataa lasiin viskiä ja antaa aikaa itselle ja ajatuksille. On se kumma kun heti olo rauhottuu kun kaataa lasiin viskiä. Ei tarvitse edes vielä juoda. On tää kyllä jumalten juomaa. Olut, siideri, viinit ja muut litkut on seurustelujuomia. Niillä vedetään perseet, ja pidetään hauskaa ystävien kanssa jne, mutta tällä viskillä on sellainen luonne että tää pitää juoda yksin, ja rauhalliseen tahtiin. Ei tästä muuten saa samoja kiksejä. Pari kolme lasillista illassa, sen verran ettei aamuksi tuu krapulaa. Tai no korkeintaa yhden yli. Ainakin mulle tää on jotain ainutlaatuista. Ottaa tuolista hyvä asento, kaataa lasiin viskiä, laittaa vaikka jotain hyvää musaa taustalle, silmät kiinni ja nautiskella vaan. Monesti voi lasillinenkin kestää pari tuntia.
 

Roope-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu
Täälläpä kukutaan. Kärpät-KalPa-pelin jälkeinen PERUSolut venähtikin vähän useampaan. No, kaippa sitä on pakko jollain tavalla noita paskoja pelejä helpottaa.

Muita kukkujia? Onneksi tulee Montreal-Ottawa Canalilta, ja akka on kaukana. Niinku pittääki.

Huomenna ois herätys klo 8, saapa nähdä.
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämäkin alkaa olla joku vitun chatti. Ainakin kohdaltani. Aina täällä kommentoimassa kun korkki sanoo poks.

Tilanne on se että eilen (keskiviikkona, nyt on jo lauantaiyö) oli yövuoro. Joten herättyäni iltapäivän puolella (keskiviikkona) piti mennä kauppaan ostamaan elintarvikkeita. Sitten alkoi suorittamani paitojeni silittäminen (tätä tehtävää ei sovi antaa naiselle. Ei se osaa tai tekee huonoa jälkeä). Olutta otin kunnes ilmeni että minua tarvitaan kuskiksi. Joten kuivin suin silittelin loppuun jolloin pääsin suorittamaan ajotehtäväni. Ei. En ollut vielä kännissä. Olin ottanut vasta vajaat kaksi pulloa kun tuo pyyntö tuli.

Mutta. Reissun jälkeen otin luonnollisesti lisää. Mutta hillitysti ettei tuo vaimoke saa traumoja. Kun sain saateltua vaimokkeen nukkumaan (onneksi hänellä on työpäivä tänään edessä), niin piti helkutti avata veljeskansan Saaremaa jotta pääsee vauhtiin mukaan. Oli sen verran hidasta tempomista tuo alku-urakka. Mutta Saaremaa tekee tehtävänsä. Pääsee oikealle aaltopituudelle tämän ketjun kanssa. Ja oman itsensä. Olen oikeastaan paljon mukavampi sälli kännissä. En sano vastaan jos haluan ottaa viinaa tai olutta. Selvinpäin joskus sanon että ei nyt. Niin sitten se juomineen jää.

Joku tietenkin voi sanoa että eihän tuo vielä ole kännissä. En varmaan vielä olekaan (pahasti), sillä ei tarvitse vielä omaa tekstiä pahemmin korjata. Mutta toivottavasti sekin vaihe vielä koittaa, kun näppistä zoomaillaan ja sormet eivät oikein suostu toimimaan tahdon kanssa. Ja kun se tosi kalsarikännihetki koittaa niin Jatkoajasta ei ole enää hajuakaan...

Mutta täällä taas. Valvon...
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Edelleen täällä. Hengissä. Vaimoke kävi jo utelemassa yhteisiin uniharjoituksiin. En langennut...

Joten kalsareita vietetään. Ai niin. Koordinaatio on jo huonompaa...
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Joo, täällä ollaan kanssa yhä hereillä.

Alan kohta epäillä jonkin sortin salaliittoa: Yleensä Carlsberg on maistunut ihan maittavalle peruslagerille, mutta nyt se ensinnäkin maistuu vedelle eikä siitä tule humalaan. Yhdentoista oluen jälkeen joutuu yleensä jo painelemaan backspace-näppäintä aika kiivaaseen tahtiin (eli samaan tahtiin kun muutenkin kirjoittaa), mutta nyt sellaisesta ei ole tietoakaan. Kuka tästä on vastuussa? Illuminati?

Deadline lähestyy: 5.12 pitäisi projektin olla valmis... No mutta, sehän on sitten kuitenkin pientä; olen löytänyt henkisen kotini kalsarikänniketjusta ja CMX kuulostaa taas vähän liiankin hyvälle.

Kippis vaan kaikille!
 

Mikko-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään voisi olla hyvä päivä kalsareille. Emäntäkin on treeneissä ja tulee vasta myöhemmin. Ja voi olla että menee kotiin yöksi, kun itse olen siskon luona koiravahtina. Perkeles, vielä pelikin tulee radiosta, ei voi valittaa. Paitsi ehkä pelien jälkeen, mutta se on sen ajan murhe.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Tilipäivä eilen, on taas hetken aikaa rahaa. Lähden kohta duunista kotiin, ostan matkalla levyn (ajattelin vihdoin täyttää Led Zeppelin -nimisen aukon sivistyksessäni) ja pullon punkkua. Ei lärvejä, ei krapulaa, vain pientä tissuttelua ja musaa. Kalsarikännäys määrää!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Mallas maistuu ja matseja kuuntelen radiosta. Täytyy pohjia ottaa ennenkuin lähden katsomaan Eppuja Tavastialle. Huomenna nukutaan pitkään ja muistellaan keikkaa.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Täällä taas.

Ostin kaksi pulloa valkoviiniä, jotta voisi tissutella toisen tänään ja toisen huomenna. Satuin sitten vilkaisemaan KalPa - Ilves -matsin tilanteen ja päätin juoda molemmat tänään.

EDIT: Kun nyt vauhtiin päästiin, niin mennään nyt sitten samantien baariin. Vaikka se rikos tämän ketjun henkeä vastaan onkin. Mutta kun viinipullossa on enää yksi pieni helmi jäljellä, niin ei ole muita vaihtoehtoja.
 
Viimeksi muokattu:

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
George kirjoitti:
Jep,
joskus se täytyy vaan ottaa onkeensa ja vetää ns. lärvät himassa, kalsareissa.
Muijan lähdön jälkeen uusia ei oo näkynyt, oon kuulemma mukava mutta turhan
" retee ". Mielestäni sitä en ole, mutta näin ne mammat sanoo, keljuttaa

Mitä on retee? Tässä yhteydessä siis.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Joo, selvensi. Mulla tuli mieleen tosta joku maalaisisäntä. No, ei kai se kovin kauas oikeesta vastauksesta itse asiassa menny...
 

Welton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jepulis. Tässä sitä on istuttu keskenään jo ties kuinka monta tuntia ja meneväthän nämä iltamat näinkin. Mukava on ottaa hiukan huikkaa parin tentin jälkeen taas kerran. Jospa nuo joskus loppuisivat (Tentit siis). Huomenna taidan jo saada seuraa illanviettoon, joten silloin tuskin raporttia irtoaa.

Georgelle toivotan onnea ihmissuhteisiisi. Kannattaa pitää se lippu korkealla.

- Welton
 

Chilango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpat, Les Habs
Puta madre, me estoy poniendo pedo con el vino mas barato que he tomado.
49 pesos una botella de un litro, no mames, que pena.
Lo bueno es que mi vieja no esta o sea que no hay pex.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Welton kirjoitti:
Jepulis. Tässä sitä on istuttu keskenään jo ties kuinka monta tuntia ja meneväthän nämä iltamat näinkin. Mukava on ottaa hiukan huikkaa parin tentin jälkeen taas kerran. Jospa nuo joskus loppuisivat (Tentit siis). Huomenna taidan jo saada seuraa illanviettoon, joten silloin tuskin raporttia irtoaa.

Pojjaat?!

Meikä vanha äijä, kupittelee täällä päätteen äärellä. Vanha vitsi puri taas: huomenna päivällä lähtö Tallinnaan 2 pv eukon kans ja kun nukahdin iltasel nuorimmaisen poitsun viereen klo 21.00 niin nyt olo on suht pirtsakka (heräsin klo 3) but humalainen. Noh, kun huomen ei tartte muuta kun nousta bussiin nih voip jo elää ny jo vähä ku pellossa. Sallitaanko tälläi elämäntapa myös vanhemmille? ma kysy vaa. Emmää tavallisest...no joo mää kaaran ittelen viel yhret..
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt alkaa viralliset kalsarikännäilyt tänään. Olutta siemailen niin kauan, että luukut menevät kiinni. Huomenna sitten baariin eikö?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tsekkiläinen ilta menossa. Eli pelkkiä tsekkiläisiä oluita.

Kalsarit of course. Valkoiset sellaiset, saa nähdä onko enää aamulla sama väri.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Oottehan te mestoilla sittenkin. Tänään täällä, huomenna valitettavasti farkut kalsarien peitoksi ja sosiaaliseen juhlatapahtumaan. No, känni sen vain voi pelastaa.

Missähän se yks juippi luuraa? Kenties tonttulakki päässä urvoilemassa Fennian Sellossa?
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Kevyesti, toistaiseksi. Ehkäpä jopa baarin puolelle tämän Beaujolais Noveaun jälkeen. Perjantaileskenä näes. Toisaalta: Jalassa olisi Spider-Man pitkät, kohta alkaisi radiosta Yömyöhä ja Harry Callaghankin telkkarista tulisi kysymään "Do you feel lucky, punk?"

Perkele että ihmiselämä on vaikeita valintoja täynnä.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Cosmo kirjoitti:
Jaa, pitäisköhän sitä?
Hahaa, no kyllähän sä sen tiedät itsekin!

Tuota Original LonGinDrinkeroakin sai näemmä puolenlitran tölkissä Systembolagetista. Ja mähän ostin. Sitäkin. Ja napsautin auki. Seuraavaks otan kyllä taas Saku Carlsbergia. Ja punkkua, kermalikööriä (halpista valitettavasti ja jääpäalatkin on vielä kraanassa, stana), giniä ja vodkaa. Täähän näyttää taas lupaavalta, tänään ollaan liekeissä!
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
No saakeli. Huomenna olis täälläkin jotkut bileet, jossa pitäisi kovasti olla avuksi heti aamusta. Mutta jos ottais kunnon kangen päälle huomiseks ja vetäis laiskurilinjalla, niin pääsis toki helpommalla.

Mulla eio ku jotain lahjakonuja, mutta toki nekin kalsareihin menee. Katselin tovin tuossa face/offia, ja alkuun kovasti ihmetytti, että miten tuo leffa on joskus voinut näyttää hyvältä. Nyt oli meininki ja Travolta niin kornia, että piti tämä ATK avata. Ja kyllähän sen sitten tietää, että samalla aukeaa jotain muutakin.

Naapuritontilla on jotain ihme rakennusduuneja juuri meneillään, ja tänne johtava tienloppu on liikenteeltä sulki johonkin klo 2 asti kun siinä on jotain rekkoja poikittain. Tarkoittaako tämä sitä, että voin suljetulle osuudelle (kääntis ja pätkä tietä) mennä kännissä ajelemaan?
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Cosmo kirjoitti:
Naapuritontilla on jotain ihme rakennusduuneja juuri meneillään, ja tänne johtava tienloppu on liikenteeltä sulki johonkin klo 2 asti kun siinä on jotain rekkoja poikittain. Tarkoittaako tämä sitä, että voin suljetulle osuudelle (kääntis ja pätkä tietä) mennä kännissä ajelemaan?
Hei, sulla on suljettu pikataival nyt, yleensähän siinä joutuu kaverit sulkumiehiksi kun yksi alkaa päästelemään mökkitiellä. Eikä tää sitä tarkoita, että sun pitäs niiden rekkamiesten kanssa alkaa kaveeraamaan (Pitkä-Esso, triplalihis ja rahtarirotsi, you know, no good).

Eli, puol pulloo konua nieluun, loput kyytiin ja kaasupolkimen eteen vöitä kiristelemään. Ja sitten radio auki, niin kuulemme Esko Riihelän rauhoittavan äänen joka käskee välttämään ruuhkaa pihatiellä sekä etenkn pitämään turvaväliä (vai olikos se Itkosen Enska..). Eli takaisin kalsariketjun ääreen jäkittämään, seurakseni. Sopiva turvaväli kalsariketjun ja autokyydin välillä on silloin, kun pistää vaimon rattiin.

Onnekseni avasit ATK:n, sen jälkeen aukeaa muutkin seesamitjasiemenet, ja ainahan se on ATK:n vika, jos varoitukset tai pelikiellot napsuu. Hei ylläpito, onks teiän serverissä taas jotain vikaa, kun mä sain varoituksen viime viikonloppuna?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös