Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KalPan huhuketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Hollanti, 04.11.2016.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Joni Nikon palkka. CHL menestys ja paremmat yleisömäärät. nojoo. kaikissa jäätiin tappiolle
   
 2. Uncle Ben Jäsen

 3. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Vityaz jukaisi siirrot: Хоккейный клуб Витязь - официальный сайт - Новости ХК «Витязь» - «Витязь» подписал четырех иностранцев

  Pahoja menetyksiä. :(
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 5. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
 6. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Tälläistä Lavoilea huhuttu Kalpaan. Vaikuttaa alkuun hyvältä vahvistukselta.
   
 7. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alex Lavoie olisi ihan mielenkiintoinen hankinta:

  + nuorehko, uran huippu iän puolesta lähestymässä
  + kauden verran kokemusta Euroopasta erinomaisella menestyksellä (pisteiden valossa)
  + kokemusta lähinnä junnuliigoista, ECHL:stä ja Allsvenskanista joten palkka ei pitäisi olla kovin korkea

  - ei näyttöjä pärjäämisestä pääsarjatasolla, ei ole ollut mikään suuri lupauskaan (ei NHL-varausta)
  - miksi SHL-seurat ei ole kiinnittäneet miestä, ruotsalaiset kuitenkin nähneet enemmän pelaamassa - ovatko nähneet jotain mitä KalPa ei?
  - Korvaa Rissasen vain lottovoitto-tapauksessa

  Rissasta Lavoie ei lähtökohtaisesti millään korvaa, mutta toisaalta KalPan pelimerkeillä korvaajan hankkiminen on erittäin vaikeaa, sillä se olisi sitä paljon isommallakin pinkalla. Rissanen pyrittäneen siis korvaamaan Lavoiella + Sebokin/Luostarisen kehityksellä samaan aikaan kädet ristissä toivoen ettei Myttynen ollut suonenveto.

  Erittäin mielenkiintoinen hankinta, toivottavasti toteutuu. Paljon mielummin Lavoie kuin takuuvarma tasapaksu koodinimi jokuvitunriekkinen.
   
 8. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Uskoisin, että Myttysestä kaavaillaan lähtökohtaisesti ensi kaudeksi ykkössentteriä. Jos tämä Lavoie-huhu konkretisoituu, pidän kiinnitystä oikein mielenkiintoisena.
   
 9. Lainaus:
  Erittäin positiivinen ja mielenkiintoinen haku minun mielestä, jos paikkaansa pitää. Toivotaan että sieltä syntyisi vaikka uusi Moses tai Lasch, ei niilläkään kummoset tilastot olleet, vaan olivat aika tekijämiehiä. ;)
   
 10. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Niin. Tai sitten sieltä löytyi uusi Dan "cancan" Charleston. Menetykset ovat mittavat ja ovi on käynyt lähinnä poispäin KalPasta. Olisi piakkoin kiva tietää, että ketä sieltä tulee - jos sieltä edes ketään tulee... Milloin on KalPan the massiivinen tiedotustilaisuus uusista pelaajasopimuksista?
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017
 11. savox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  koparit
  Tiedä vaikka Alex Lavoie olisi Robert Lavoien poika. Robert on yksi KalPan parhaita hankintoja kautta aikain. 86 - 87 kaudella 33 ottelua tehoin 26 + 20.
   
 12. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Toni "Seks" Saksmanin mukaan lähipäivinä tullaan julkistamaan sopimuksia. Eli luultavasti huomenna tai perjantaina.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ikänsä puolesta voisi ollakin, vaikka nopeasti nettiä selaamalla, en löydä yhteyttä. Myös herrojen pituus ainakin tukee tuota mahdollisuutta, Roberto 183cm ja Alex 180cm.
   
 14. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Eivät ole sukua.

  Jos ja kun huhu pitää paikkansa, niin lähtökohdat ovat hyvät. Kun katselee, miten ja missä Allsvenskanin pistepörssin kärkinimet ovat pelanneet seuraavalla kaudella, niin esim. viime kauden pistepörssin voittaja pelasi seuraavan kauden Färjestasissa yli 20 pisteen kauden ja kakkonen (Thorell) TPS:ssä 44 pisteen kauden. Myös aiemmilla kausilla kärkinimet ovat nousseet poikkeuksetta Ruotsin ykköstasolle ja paukutelleet sen jälkeen yli 20 pisteen kausia, ei välttämättä heti seuraavalla kaudella, mutta suunta on ollut kuitenkin ylöspäin.