Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

KalPan huhuketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Hollanti, 04.11.2016 klo 18.57.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Joni Nikon palkka. CHL menestys ja paremmat yleisömäärät. nojoo. kaikissa jäätiin tappiolle
   
 2. Uncle Ben Jäsen

 3. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 5. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
 6. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Tälläistä Lavoilea huhuttu Kalpaan. Vaikuttaa alkuun hyvältä vahvistukselta.
   
 7. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alex Lavoie olisi ihan mielenkiintoinen hankinta:

  + nuorehko, uran huippu iän puolesta lähestymässä
  + kauden verran kokemusta Euroopasta erinomaisella menestyksellä (pisteiden valossa)
  + kokemusta lähinnä junnuliigoista, ECHL:stä ja Allsvenskanista joten palkka ei pitäisi olla kovin korkea

  - ei näyttöjä pärjäämisestä pääsarjatasolla, ei ole ollut mikään suuri lupauskaan (ei NHL-varausta)
  - miksi SHL-seurat ei ole kiinnittäneet miestä, ruotsalaiset kuitenkin nähneet enemmän pelaamassa - ovatko nähneet jotain mitä KalPa ei?
  - Korvaa Rissasen vain lottovoitto-tapauksessa

  Rissasta Lavoie ei lähtökohtaisesti millään korvaa, mutta toisaalta KalPan pelimerkeillä korvaajan hankkiminen on erittäin vaikeaa, sillä se olisi sitä paljon isommallakin pinkalla. Rissanen pyrittäneen siis korvaamaan Lavoiella + Sebokin/Luostarisen kehityksellä samaan aikaan kädet ristissä toivoen ettei Myttynen ollut suonenveto.

  Erittäin mielenkiintoinen hankinta, toivottavasti toteutuu. Paljon mielummin Lavoie kuin takuuvarma tasapaksu koodinimi jokuvitunriekkinen.
   
 8. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Uskoisin, että Myttysestä kaavaillaan lähtökohtaisesti ensi kaudeksi ykkössentteriä. Jos tämä Lavoie-huhu konkretisoituu, pidän kiinnitystä oikein mielenkiintoisena.
   
 9. Lainaus:
  Erittäin positiivinen ja mielenkiintoinen haku minun mielestä, jos paikkaansa pitää. Toivotaan että sieltä syntyisi vaikka uusi Moses tai Lasch, ei niilläkään kummoset tilastot olleet, vaan olivat aika tekijämiehiä. ;)
   
 10. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Niin. Tai sitten sieltä löytyi uusi Dan "cancan" Charleston. Menetykset ovat mittavat ja ovi on käynyt lähinnä poispäin KalPasta. Olisi piakkoin kiva tietää, että ketä sieltä tulee - jos sieltä edes ketään tulee... Milloin on KalPan the massiivinen tiedotustilaisuus uusista pelaajasopimuksista?
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2017 klo 20.29
 11. savox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  koparit
  Tiedä vaikka Alex Lavoie olisi Robert Lavoien poika. Robert on yksi KalPan parhaita hankintoja kautta aikain. 86 - 87 kaudella 33 ottelua tehoin 26 + 20.
   
 12. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Toni "Seks" Saksmanin mukaan lähipäivinä tullaan julkistamaan sopimuksia. Eli luultavasti huomenna tai perjantaina.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, HS & HSB
  Lainaus:
  Ikänsä puolesta voisi ollakin, vaikka nopeasti nettiä selaamalla, en löydä yhteyttä. Myös herrojen pituus ainakin tukee tuota mahdollisuutta, Roberto 183cm ja Alex 180cm.
   
 14. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Eivät ole sukua.

  Jos ja kun huhu pitää paikkansa, niin lähtökohdat ovat hyvät. Kun katselee, miten ja missä Allsvenskanin pistepörssin kärkinimet ovat pelanneet seuraavalla kaudella, niin esim. viime kauden pistepörssin voittaja pelasi seuraavan kauden Färjestasissa yli 20 pisteen kauden ja kakkonen (Thorell) TPS:ssä 44 pisteen kauden. Myös aiemmilla kausilla kärkinimet ovat nousseet poikkeuksetta Ruotsin ykköstasolle ja paukutelleet sen jälkeen yli 20 pisteen kausia, ei välttämättä heti seuraavalla kaudella, mutta suunta on ollut kuitenkin ylöspäin.