KalPa-Sport Niiralan Monttu to 4.3

  • 5 672
  • 75

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Joo-o. Sellainen peli. Jos ei otteet tuosta parane,ollaan ekalla kierroksella ulkona pleijareista.

Kalpa pelasi tosi hyvin,käytti kaikki tilanteet hyväksi ja kiitti.

Toivoisin Sportille aivan älyttömästi enemmän asennetta sekä pelaajat pois sairastuvalta jos halutaan jatkoon päästä taistelemaan mitaleista. Ei taideta 3 hyökkäysketjulla pitkälle pötkiä.
 

Pake666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Sport
No niin, punaiset lasit päähän ja analysoimaan/urputtamaan:
KalPa loistava, Sport paska. Siinä itse pelin viiltävä analyysi.
Mutta itse televisiointi... Sportin epäonnistunut syöttö läpiajoon oli selostajan mukaan "osoiteeton roiskaisu" tai "harkitsematon purku", kun taas KalPan pitkäksi menneet purkukiekot olivat "harkittuja purkuja" tai "viisasta pelin rauhoittamista". Iso ero.
Toimitsijat ovat kaukana siitä tasosta mitä mestikseen vaaditaan. Sportin ensimmäisen maalin teki kenttäkuuluttajan mukaan numero 15, Tatu Backman. Kenig on numero 15, Backman numero 17. Toinen maali kerrottiin Suonpäälle mutta Salmun numero oli oikein. Toivottavasti ne kirjattiin pöytäkirjaan oikein.. Vaan eipä tuolla ole suurtakaan merkitystä tuollaisen pelin jälkeen.
Koskahan Urheilukanava saa sen suttuisen yläkulman kellon viereen jäähystä kertovan kellon? Pieni mutta raivostuttava puute.
Kenigin läpiajo oli selvä vaihtovirhe, mutta elävää kuvaa siitä ei koskaan nähty. Eikö ollut tarpeeksi kameroita vai eikö muuten vaan jaksettu näyttää? Selvä vaihtovirhe mutta olisi ollut mukava todeta että KUINKA selvä.
No joo, angstit on nyt purettu, onnittelut KalPalle loistavasta pelistä, Sport sai hyvän ja ansaitun opetuksen nöyrästä pelaamisesta.
Ai niin, tyylikästä lausuntaa pelin selostajalta. Hällforsh näköjään lausutaan sillä venäläisellä suhu-ässällä. Ja kertokaa nyt joku, mikä on oike tapa lausua Crons? Urheilukanavalla se on Srons.
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Eipä oo paljoa sanottavaa tästä pelistä. Yks erittäin huono peli vaihteeks. Toivottavasti tämä peli oli tän kauden viimeinen huono peli.
Life goes on, seuraava peli Turussa. Otetaan pinnat kotiiin sieltä.

Kalpalle onnea voitosta ja nähdään play offseissa!
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Itseäni ärsytti yli kaiken se kommentaattori. Mistähän metsästä sekin oli haettu? Äijä oli koko matsin niin KalPan puolella, että olisi tehnyt mieli ottaa telkkarista äänet pois ja laittaa kotiteatterista Roimela selostamaan. Jatkossa urheilukanavan pitäisi tarkasti harkita, että minkälaisia kommentaattoreita he sinne hommaavat. Vaasassa kommentaattorin leiviskää hoiti JuniorSportin valmentaja Kari Yli-Mäenpää, joka ei ainakaan minusta huudellut glooriaa Sportille. Noita televisiokameroita saisi olla vielä yksi lisää. Nythän kameroita on muistikuvani mukaan 4kpl. 2 maalikameraa ilman kameramiehiä, vaihtoaitiossa kameramies ja ylhäältä kuvaa myös yksi kameramies.

Mielenkiintoista oli myös tämä kotijoukkueen kannattajien kehuminen. 5 naisen rumpuja hakkaava porukka.. "Kuopiolaiset kannattajat ovat olleet hyvässä iskussa jo pelin alusta alkaen.." Sanonpahan vaan, että Ritarikin voisi olla vähän tasapuolisempi..

Onnittelut KalPalle muuten voitosta. Tuolla esityksellä pääsette play-offseissakin pitkälle. Minä pyhitän päivän rantalelujen kaivelemiseen liiteristä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti Jaska85
Itseäni ärsytti yli kaiken se kommentaattori. Mistähän metsästä sekin oli haettu? Äijä oli koko matsin niin KalPan puolella, että olisi tehnyt mieli ottaa telkkarista äänet pois ja laittaa kotiteatterista Roimela selostamaan. Jatkossa urheilukanavan pitäisi tarkasti harkita, että minkälaisia kommentaattoreita he sinne hommaavat.
Kommentaattori oli Janne Kekäläinen, joka hoitaa nykyään KalPan pelaajatarkkailua
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti Jani82
Kommentaattori oli Janne Kekäläinen, joka hoitaa nykyään KalPan pelaajatarkkailua

Taitaa istua Kalpan hallituksessa...siitä kotiinpäinveto.
 

Baker85

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut Kalpalle, on meinaat taas kotietu askeleen lähempänä KooKoota.
Ja taas alkoi tappion jälkeen Jaska85 show eli jostain on pakko itkeä ja valittaa nyt Jaska jaksaa itkeä kommentaattoreista ja siitä kun Ritari kehui Kalpan faniryhmää mitäköhän Jaska keksii Sportin seuraavan tappion jälkeen? Sitä jään mielenkiinnolla odottamaan...
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti Baker85
Onnittelut Kalpalle, on meinaat taas kotietu askeleen lähempänä KooKoota.
Ja taas alkoi tappion jälkeen Jaska85 show eli jostain on pakko itkeä ja valittaa nyt Jaska jaksaa itkeä kommentaattoreista ja siitä kun Ritari kehui Kalpan faniryhmää mitäköhän Jaska keksii Sportin seuraavan tappion jälkeen? Sitä jään mielenkiinnolla odottamaan...

No eipä sinunkaan tasossasi ole hurraamista...
 

HELMUT

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Jaska85
Itseäni ärsytti yli kaiken se kommentaattori. Mistähän metsästä sekin oli haettu? Äijä oli koko matsin niin KalPan puolella, että olisi tehnyt mieli ottaa telkkarista äänet pois ja laittaa kotiteatterista Roimela selostamaan.


Ei mua ainakaan ärsyttäny.Kuopiossa KalPan puolella,Turussa TuTon puolella jne.Urheilukanavan kommentaattorina taitaa aina
olla joku paikallinen "kiekkomies". Kekäläiselläkin luulisi jotain tie-
tämystä satojen(?)liigapelien kokemuksella olevan! 90-luvullahan
liigassa oli aika kova ketju Kapanen-Tirkkonen-Kekäläinen.(jaska85 tapaiset kaikkitietävät narisijat vain taisivat silloin leikkiä
vielä hiekkalaatikolla,joten annettakoon tuo tietämättömyys heille
anteeksi)
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Bakerin kanssa samoilla linjoilla. Aina (aika useasti) Sportin tappion jälkeen alkaa uskomaton itku ja valitus samoilta kirjoittajilta. Se on selvä, että tappio harmittaa, mutta eipä eilisessä pelissä ollut mitään seliteltävää, Kalpa vei Sport vikisi. Mendieta sentään osaa kirjoittaa ja analysoida peliä ilman suurempia tunteenpaloja.

ps. "apulaisselostaja" on aina joku paikallinen kiekkoihminen.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kommentaattorista...

Janne Kekäläinen pelasi lähes koko uransa KalPassa ja taisi mies käydä yhden kauden pelaamassa Tapparassa. Jos eivät vaasalaiset tiedä Jannesta mitään, niin ehkä hänen isoveljensä on tutumpi. Jarmo Kekäläinen pelasi useamman kauden NHL:ssä (+KalPassa) ja oli HIFK:n viimeisimmän mestaruuden takana.
Uskoisin näin, että Janne tiesi mistä puhui.
Lähes kaikki urheilukanavan pelit katsoneena kommentaattorit ja Ritari vetää "kotiinpäin".
Purut ja herneet pois sieraimista...tämä on vain jääkiekkoa =).
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Jokaisella kirjoittajalla on oikeus mielipiteeseensä. Niin Jukalla, Bakerilla kuten myös minulla. Jos joka kerta vedätte herneet nenään kirjoituksistani, niin laittakaapa vaikka ignoreen niin ei teidänkään tarvitse verenpainetta nostaa.

Holocaustin kanssa kyllä aika pitkälle samoilla linjoilla. Ritari vetää aika kivasti vähän joka matsissa kotiinpäin. No se ei kuitenkaan eilen peliä ratkaissut (vai ratkaisiko sittenkin?).

Vieläkin kyllä närästää tuo Sportin heikkous. On se ihmeellistä, että edes sarjan parasta kiekkoa pelaava joukkue joka tiedetään vaaralliseksi ei herätä jengiä, vaan joukkue luulee olevansa jollain lomalla tuolla kentällä. Lomalla sitä pian ollaankin, ellei tuo peli tästä parane. Ritari siinä ottelun alussa luetteli näitä Sportin nimimiehiä, mutta muutamaa ottelua lukuunottamatta ei Sport ole pelejä juurikaan hallinnut, vaan vastustaja on yleensä pitänyt kiekkoa enemmän kuin vaasalaiset. Sama on laukaus-määrät. Rocco tai joku muu järkevämpi henkilö varmaan pystyisi esittämään tästäkin jonkun tilaston. Useimmissa otteluissa vastustaja on ampunut enemmän kuin Sport, vaikkakin monet laukaukset tulevat pienistä kulmista tai sektorin ulkopuolelta. Silti Härkönen joutuu jokaisessa pelissä ottamaan kiinni 2-5 uskomatonta koppia. Onhan se kiva, että on kovia nimiä mutta kun kentällä ei meinaa tulla tulosta aikaiseksi.

Samaan hengenvetoon täytyy tosin todeta, että ennen KalPa-ottelua oli alla voitot Jukureista ja Hermeksestä. Tosin tilastojen ja jatkoajan raporttien mukaan näissäkin otteluissa Härkönen oli voiton takeena. Pelin nähneet voisivat vahvistaa tämän.

Miten jatkossa? Tällä hetkellä olen sillä linjalla, että Sport voisi tahallaan tiputtautua sarjassa kuudenneksi, jolloin vastaan luistelisi hiukan alavireisesti viime aikoina pelannut Hermes. Paikallispelit play-offseissa toisi myös väkeä runsaasti hallille ja molemmille seuroille varmasti massia ja jatkoajan keskustelupalstallakin alkaisi kova rähinä (positiivisessa mielessä). Sportin puolestaan pitäisi myös löytää nöyryys tehdä työtä joka vaihdossa tuolla kentällä ja oppia vihdoin pysymään poissa sieltä jäähyaitiosta. Turo Virta saa puolestaan pitää huolta, että eilinen temppu ei toistu jatkossa. Muuten voidaan alkaa pumppailemaan rantapalloja täällä Länsi-Suomessa.

Tässäpä kaikki tällä erää.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Rocco
Pettymys oli kyllä Kuopion väkimäärä ja kannustus. Ekan erän parin maalin jälkeen ei kuulunut mitään kannustusta, vasta 30 sekuntia ennen pelin päättymistä rupesi taas meteliä kuulumaan. En tiedä oliko telkkarin äänentoisto heikko tms, mutta ainakin ekassa erässä kannustus kuului todella hyvin. Silloin kun ei kuulunut, ei todellakaan kuulunut mitään. Oliko hallissa noin hiljaista ja vaisua?

En tiedä minkälaisista panoksista Kuopiossa pitäisi pelata, että pienehkön kannustusryhmän lisäksi myös muut innostuisivat kannustamaan. On nimittäin äärettömän turhauttavaa tehdä töitä kannustuksen eteen illasta toiseen eikä homma tunnu ottavan tulta allensa.

Vieraspaikkakunnilla omien kannustaminen kyllä onnistuu, mutta kotihallissa piileskellään olut-tuoppien tai makkaroiden takana.

Tuosta televisioinnista en pysty paljoa kommentoimaan kun en edes filmiltä peliä päässyt katsomaan, mutta kyllä me koko ottelun ajan meteliä pyrittiin pitämään. Tiedä sitten säätivätkö Urheilukanavan puolesta hieman volyymiamme alaspäin?

Kaikki katsomosta näytetyt kuvat, joita screeniltä pelin vilinässä näytettiin, olivat kyllä muista katsomonosista, muttei päätykatsomosta, jossa rumpuryhmä sijaitsee.

Peli oli etenkin ensimmäisessä erässä KalPan osalta loistavaa, ottaa vaan nuppiin, kun kotiyleisö ei tuollaisestakaan syty.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Eipä pelistä paljon muuta jäänyt käteen kuin tavattoman puolueellinen kommentaattori. Mielestäni valtakunnallisessa lähetyksessä pitäisi olla suht. tasapuolinen kommentaattori vaikka kotijoukkueen "jäsenkirjan" omistaisikin.

Kylmä totuus on se että Kookoo lähtee selkeänä suosikkina Sportia vastaan pudotuspeleihin. Eilen kalpa vei ja Sport vikisi. Tuskin tuo Sportin peli tuosta kovinkaan radikaalisti muutuu.

Turha jossitella loukkantumisilla.
 

Rocco

Jäsen
Re: Kommentaattorista...

Viestin lähetti Holocaust
Janne Kekäläinen pelasi lähes koko uransa KalPassa ja taisi mies käydä yhden kauden pelaamassa Tapparassa. Jos eivät vaasalaiset tiedä Jannesta mitään, niin ehkä hänen isoveljensä on tutumpi. Jarmo Kekäläinen pelasi useamman kauden NHL:ssä (+KalPassa) ja oli HIFK:n viimeisimmän mestaruuden takana.
Uskoisin näin, että Janne tiesi mistä puhui.
Lähes kaikki urheilukanavan pelit katsoneena kommentaattorit ja Ritari vetää "kotiinpäin".
Purut ja herneet pois sieraimista...tämä on vain jääkiekkoa =).

Taisi Janne ennen peliä, kun kysyttiin Sportin pelaajista "En tiedä, en ole oikein ehtinyt tutustumaan"

Lievä puute kommentaattorissa. Eikä kaveri tiennyt Teemu Kuusistostakaan mitään muuta kuin sen mitä juniorina oli pääkaupunkiseudulla tehnyt. Jos kaveri on scoutti niin luulisi että tietäisi enemmän pelaajista kuin keskiverto Jatkoaikaan kirjoittava kiekkofani.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti everon


Turha jossitella loukkantumisilla.

Joo, eihän tuon laajuiset loukkaantumiset vaikuta minkään joukkueen peliin millään tavalla... Otappa oman joukkueesi rosterista pois kolme neljästä aloittavasta sentteristä ja kaksi aloittavaa laitahyökkääjää, korvaa ne A-, ja B-junnuilla ja A-junnuikäisellä puolustajalla. Varmasti kaatuu KalPa vieraissa.

EDIT: Niin, ja Sport on pelannut koko kauden vähintään yhden kentällisen vajauksella. Taitaa koko kauden aikana olla yksi erä pelattuna parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Selkeä virhearviointi Urheilukanavalta tuo Kekäläisen kommentaattoriksi hankkiminen. Ihan sama onko siellä Wayne Gretzky kommentoimassa, mutta pientä tietämystä pitää olla. Oliko Kekäläinen vielä KalPan hallituksen jäsen? Ja pelaajatarkkailija. Tuskin Sportin vastaavalla olisi mitään pahaa sanottavaa Sportin pelaajista (eilen olisi varmaan ollut). Virhearviointi, no doubt.

Ritari on mielestäni selostajana ihan hyvä. Lausuu päin p*rsettä, mutta vetäähän Saukkonenkin Uuhlpekkiä ym. Ritarissa ärsyttää selkeät asiavirheet, "Jarno Kosonen on Tapparan kasvatti...". Jos et tiedä niin älä puhu.

Kotiinpäin vedetään aina aika rankasti. Eilenhän oli aika vaikea muuten selostaa, koska Sport oli sysip*ska. Esim. Ahmat-Sport-matsissa Jarno Kosonen veti pokittaissyötöstä vasempaa yläpesään niin Ritari kommentoi tyyliin "Sport meni johtoon". Sitten Ahmojen Pasi Tamminen veti muutaman flipperin kautta propellikiekon helposti Sport-maalin alapesään niin Ritari huutaa: "Mahtava laukaus!" ym. ym. Mutta vaikuttaahan se selkeästi kuka siinä vieressä istuu ja missä hallissa pelataan, tietysti.

Mitä eiliseen peliin ja Sportin vireseen tulee niin olen aika levollisin mielin. Alla on voitot Hermeksestä ja Jukureista aika vajaavaisilla rostereilla mielestäni hyvällä taistelevalla esityksellä. Sport on tällä kaudella hävinnyt joitain pelejä todella rumasti. Kun sattuu huono peli niin se on todella huono. Aika sama kuka on vastassa ja missä pelaan. Onneksi loppukautta kohti mentäessä nuo huonot pelit on ollut harvemmassa ja toivotaan, että niitä ei enää tule. KalPa voitti eilen 7-2 ja tunnustus siitä. Hehkukaa ihmeessä! Niinhän aina voiton jälkeen pitää toimia.

Mitä tuohon Bakerin ja Jukka L:n tilitykseen tulee niin mielestäni tämä näyttää kuinka mielenkiintoinen ja rakastettu Sport meille on. Kun Hermes häviää vieraissa rumasti niin ei paljon faneja palstoilla näy. Me haukutaan, pidetään omiemme puolia, keksitään väännettävää aiheesta kuin aiheesta tuli voitto tai tappio. Ennemmän olisin huolestunut, jos Sport-fanit kuittaisivat tappiot olan kohautuksella. Se tarkoittaisi ettei me välitetä.

Ja lukekaa näitä tekstejä. Jaskakin laittaa omille kunnon kritiikkiä ja te ette noteeraa sitä mitenkään ainoastaan "ei vastustajaa hehkuttavat viestit" joutuu tulilinjalle. Jaska kirjoitti muuten esimerkiksi näin: "Onnittelut KalPalle muuten voitosta. Tuolla esityksellä pääsette play-offseissakin pitkälle. Minä pyhitän päivän rantalelujen kaivelemiseen liiteristä." I rest my case.

Ja Jukka L, mulla on tunnetta mukana, paljon. Kenties elämänkokemusta kuitenkin jo sen verran, että jonkin verran saan suodatettua tätä tekstiä.

We love you Sporttiii we do! We love you Sporttii we do! We love you Sporttii we do, ooo-o Sportti we love you!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Rocco
EDIT: Niin, ja Sport on pelannut koko kauden vähintään yhden kentällisen vajauksella. Taitaa koko kauden aikana olla yksi erä pelattuna parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Ei oo pelattu erääkään.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti mendieta


Nyt kannattaisi Sportin miettiä tarkkaan kuka halutaan play offeihin vastaan. Hermes on jäämässä kolmanneksi ja kuudennella sijalla saataisiin se. Lyhyt matka ja Hermeksen vire selkeästi laskusuhdanteessa.

Onko Gaitskalla jääneet aamulääkkeet ottamatta vai millä perustelet tuon Hermeksen laskusuhdanteen?Joo, hävitkää vain tahallaan kaksi viimeistä peliänne tutolle ja salamoille niin kohdataan ekalla kierroksella.Voi äiti sentään...Ymmärrätkö kuinka tyhmiä puhelet?Vai pelottaako Kookoon kohtaaminen noin paljon?Ei se kuule aina ole kaikki teidän haluistanne kiinni...hohhoijaa...
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti kakes
Onko Gaitskalla jääneet aamulääkkeet ottamatta vai millä perustelet tuon Hermeksen laskusuhdanteen?Joo, hävitkää vain tahallaan kaksi viimeistä peliänne tutolle ja salamoille niin kohdataan ekalla kierroksella.Voi äiti sentään...Ymmärrätkö kuinka tyhmiä puhelet?Vai pelottaako Kookoon kohtaaminen noin paljon?Ei se kuule aina ole kaikki teidän haluistanne kiinni...hohhoijaa...

Ei välttämättä huono idea saada Hermestä vastaan ekalla kierroksella. Porukkaa olis peleissä ja tunnelma sen mukainen. Ei varmasti Hermes-henkilötkään panisi vastaan ylimääräisiä lipputuloja.

Ja mitä kakes itse puhelet? Luehan tekstisi ajatuksella.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti kakes
Onko Gaitskalla jääneet aamulääkkeet ottamatta...


Rauhoitu jarru!

Ei tullut tutkittua tuota Hokin tilannetta ennen tuota lausuntoa. On erittäin epätodennäköistä, että Hokki voittaa viimeiset pelinsä, joten tuskin päästään tiputtamaan teitä ekalla kierroksella.

Sport kaatoi Hermeksen Kokkolassa 4-1, Hermes hävisi Jukureille kotonaan. Nuo faktat saa ainakin minussa tunteen, että Hermes ei ole ihan parhaimmillaan. Play offseissa merkkaa päivän kunto, ei se, että pelattiin kauden parasta peliä joulukuussa. Ei mulla sen tarkempaa analyysiä Hermeksen tilanteesta ole, mutta kai nuo tulokset jostain kertoo.

Tottakai KooKoo pelottaa enemmän kuin Hermes. vakuuttavaa jälkeä viime aikoina. Kouvola on myös todella kaukana, Kokkola lähellä. Joukkueen takapuolen lisäksi ajattelen myös omaani.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onnea Kuopio!

Toivottavasti ei tarvitse vastaisuudessa onnitella =)

Niin...Kyllä taas hävettää, mutta tähän alkaa jo tottua. Ei selittelyjä...7-2...näin käy, kun toinen pelaa hyvin ja asenteella ja toinen huonosti ilman asennetta. Tässä Vaasan pojat niittää urakalla kyseenalaista mainetta. Eipä uskoisi, että taistellaan pudotuspelien kotiedusta....tai siis taisteltiin, anteeksi aikamuotovirhe.

KalPa ja kuopiolaiset: Nöyrä ja kunnioittava näkemykseni - Olitte sittenkin PAREMPIA tänä vuonna. Uusi taisto ensi vuonna ;)

En kuitenkaan jaksa perjantai päivääni pilata murskatappion vuoksi sarjan "ykkösvastustajaa" vastaan. Realistinen puoleni alkoi keskittyä ensi kauteen jo ennen joulutaukoa, on tämä ollut loukkaantumisineen yhtä vaasalaisen kiekkofanin pyöritystä ja *usettamista vähän väliä. Kenneth W:n kesällä vetämät eläimelliset treenit johtivat loukkaantumiskierteeseen, josta ei vieläkään olla selvitty. Jäällä piti olla historian kovakuntoisin porukka tällä sarjatasolla - olikin sitten historian suurin lasaretti sen sijaan. Tällä kertaa vaivaksi koitui myös ennalta vahvaksi arvioitu pakkikalusto, joka petti TÄYSIN. Ilman Härköstä ei kehtaisi puhua liiga-haaveista hetkeen yhtään mitään.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti mendieta


Sport kaatoi Hermeksen Kokkolassa 4-1, Hermes hävisi Jukureille kotonaan. Nuo faktat saa ainakin minussa tunteen, että Hermes ei ole ihan parhaimmillaan. Play offseissa merkkaa päivän kunto, ei se, että pelattiin kauden parasta peliä joulukuussa. Ei mulla sen tarkempaa analyysiä Hermeksen tilanteesta ole, mutta kai nuo tulokset jostain kertoo.

Hermes voitti ennen tuota sport-ottelua Kalpan 2-1 ja viimeksi Fps kaatui vieraissa 1-7,Jukureilta tuli nokkiin tasaisesta pelistä 0-1.Sportilla otteet ovat olleet kuin vuoristoradalla.Huippu ja surkeita esityksiä.Otat siis Hermeksen laskusuhdanteen perusteeksi kaksi tappio-ottelua?.Kahden viikon sisältä.Kyllä tässä mennään kuule aika tasatahtia molemmat joukkueet.Myös Hermes-fanit elävät vain joukkueelleen ja en voi vain katsoa sivusta tuollaista viestiä jossa oletat Hermeksen pelin olevan laskusuhdanteessa.Suruksesi voin kertoa että sitä se ei todellakaan ole.Minä oletan että otat seuraavalla kerralla avuksesi jotain muutakin tietoa kuin vain pari tappio-ottelua jostain hamasta menneisyydestä.Minäkin voisin aivan hyvin parin Sportin tappio-ottelun perusteella väittää että Sportin peli on laskusuhdanteessa.Mutta en väitä.
Minäkin toivon sitä että finaaleissa kohdattaisiin.Sehän olisi,ei enempää eikä vähempää kuin unelma-finaali.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tämä menee aika kauas ketjun aiheesta, mutta vastataan nyt.

Näin aluksi todettakoon ilman minkäänlaista v*ttuilua, että sulla on kakes luetun ymmärtäminen aika huonoissa kantimissa.

Viestin lähetti kakes
Sportilla otteet ovat olleet kuin vuoristoradalla.Huippu ja surkeita esityksiä.Otat siis Hermeksen laskusuhdanteen perusteeksi kaksi tappio-ottelua?.Kahden viikon sisältä.Kyllä tässä mennään kuule aika tasatahtia molemmat joukkueet.

Jos luet tekstini uudelleen ajatuksella huomaat, että en kirjoittanut mitään Sportin vireestä tai verrannut sitä Hermeksen vastaavaan. Torstaina jokainen näki miten peli meni, siinä Sportin nykyvire.

Viestin lähetti kakes
Myös Hermes-fanit elävät vain joukkueelleen ja en voi vain katsoa sivusta tuollaista viestiä jossa oletat Hermeksen pelin olevan laskusuhdanteessa.

Heh. Hienoa, että pidät omiesi puolta.

Vähän typerää lähteä kertaamaan tätä, mutta edelleen Sport voitti Hermeksen Kokkolassa ja Sport voitti Jukurit Vaasassa. Hermes ei. Ne on yksittäisiä pelejä, tiedän. Ja niin kuin aiemmin kirjoitin perustan oman käsitykseni vain ja ainoastaan ottelun tuloksille. KooKoo voitti torstaina Haukat 0-8 vieraissa! En tiedä miten siellä Kälviällä ajatellaan, mutta minä ainakin täällä Vaasassa päättelen tuosta, että Hermes saattaisi olla Sportille KooKoota helpompi vastus. Voit olla rauhassa eri mieltä, ilman että haukut tekstejäni tyhmiksi. Omasta mielestäni perustelut näille jutuille on ihan olemassa.

Ja tärkein juttu, jälleen kerran, Kokkola 120km, Kouvola joku miljoona km. Ja on merkitystä. Minulle varsinkin.

Viestin lähetti kakes
Suruksesi voin kertoa että sitä se ei todellakaan ole.Minä oletan että otat seuraavalla kerralla avuksesi jotain muutakin tietoa kuin vain pari tappio-ottelua jostain hamasta menneisyydestä.Minäkin voisin aivan hyvin parin Sportin tappio-ottelun perusteella väittää että Sportin peli on laskusuhdanteessa.Mutta en väitä.

Väitä ihmeessä! Minä ainakin olen sitä mieltä, että Sport ei ollut torstaina parhaimmillaan. Jos olen rehellinen niin esitys oli mielestäni aivan luokaton, suomeksi paska.

Viestin lähetti kakes
Minäkin toivon sitä että finaaleissa kohdattaisiin.Sehän olisi,ei enempää eikä vähempää kuin unelma-finaali.

Olisihan se mahtavaa. Tuskin tapahtunee, koska Vaasassa kaivetaan sandaalit esille puolivälierien jälkeen, todennäköisesti. Niin kuin jo kolmannen Hermes-tappion jälkeen sanoin, kausi on pilalla. Ei voi ymmärtää mitä v*ttua siellä on tapahtunut/tapahtuu.

Asiasta kolmaanteentoista, onko Kälviän Nesteen (Kokkola-Kajaanitien varressa) tullut Kotipizza siihen yhteyteen? Mukava huoltoasema. Tulee käytyä aika ajoin. Niin se kotiruoka leviää maailmalle...
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti mendieta


Asiasta kolmaanteentoista, onko Kälviän Nesteen (Kokkola-Kajaanitien varressa) tullut Kotipizza siihen yhteyteen? Mukava huoltoasema. Tulee käytyä aika ajoin. Niin se kotiruoka leviää maailmalle...

Tähän pystyn minäkin vastamaan: on.

Kuopiossa täytyy kuitenkin olla jalat maassa tämän voiton jälkeen. Sport saatetaan kohdata välierissä, se voi olla paha paikka, kuten viime vuoden puolivälierissä. Sport kun saa pelinsä kulkemaan, niin vaikeaa on myös KalPalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös