KalPa - SaiPa la 8.10.2005

  • 6 840
  • 45

Juho M

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS.
Hude kertoi olennaisen. Aivan hirveeta katsottavaa Saipan peli. Herranjumala! Tuolla pelilla viela voittaa, huh huh. Ei ihme jos suomesta ei ole maailman tahtia tullut Selanteen jalkeen, jos tummosia peluutus tapoja on. 90-luvun alussa vastaavaa kiekottoman miehen kiinnipitamista/estamista ei ois sallittu. Mutta pisteethan ratkaisee.
 

Hude

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
shack kirjoitti:
Kuten esimerkiksi Ville Viitaluoma?

Viitaluoman takia kirjoitin "enemmän tai vähemmän", oli ainoa hyökkääjä SaiPasta joka jäi mieleen. Puolustuksesta jäi mieleen sitten Kudroc, joka on selkeästi SaiPalta onnistunut täsmähankinta. Kaveri hoiti hienosti sen roolin mikä hänellä on.

Itse en ole kaudella yhtään peliä livenä nähnyt, mutta pisteitä on tullut. Pisteet lasketaan ja Kalpalla niitä ei ole kovinkaan montaa. Jos Kuopiolaiset haluavat maksaa siitä että näkevät avointa peliä vaikka takkiin tuleekiin niin mikäs siinä. Minä maksaisin enemmän voittavan joukkueen näkemisestä kuin maalieron -24 näkemisestä, tosin se oikeuttaa ykköspaikkaan.

Itse pidän KalPan pelaavasta tyylistä ja yleensä hienosti taistelevasta asenteesta. Hallilta pois tullessa mietin juuri tätä ristiriitaa, että nykyliigassa einiinyleisöönmenevällä jääkiekolla saadaan niitä pisteitä. Onneksi esimerkiksi HPK ja Kärpät ovat todistaneet että tällä KalPankin suosimalla tyylillä liigassa voidaan pärjätä - toki em. joukkueet ovat siinä paljon KalPaa parempia. SaiPa on tyylinsä valinnut ja sillä pisteitä saanut, kuten kirjoitinkin kaikkia kunnia siitä Lappeeseen. Itse kuitenkin toivon että vaikka KalPan maaliero olisi kauden jälkeen vaikka mikä, pidetään tämä oma tyyli ja yritetään pitkässä juoksussa menestyä sillä, vaikka se varmasti vaikeampaa onkin kuin tämän "modernin tahtokiekon" pelaaminen.
 
Viimeksi muokattu:

krippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ehdottomasti ja Et-Po 72 ifk5.kenttä vm05-06
Hude kirjoitti:
Itse pidän KalPan pelaavasta tyylistä ja yleensä hienosti taistelevasta asenteesta.

Tyyli vaan harvemmin tuo pisteitä, joten jos ja kun ei ole massia hankkia santaloita ja kumppaneita - niin pitää pelata sillä tyylillä mitkä on äijien vahvuudet. Mikäli se kiekon syöminen auttaa, niin silloin kiekko vaikka syödään, mutta pääasia on että oma pää pysyy ja siitä me tykätään.. varsinkin jos se tuo jonkunlaista tulosta!!!
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Hude kirjoitti:
Vai oli saipalaisen selostajan mukaan tuomari jättänyt puhaltamatta rangaistuksia…

…Päättäville tahoille myös terveisiä: onko tämä sitä jääkiekkoa mitä te haluatte maksaville katsojille tarjota vai olisiko aika miettiä tuomarilinjan muuttamista nykyisen NHL:n suuntaan, missä tätä aivan järkyttävää mailahäirintää edes yritetään kitkeä pois.
Kuullostaa aivan KalPan omalta Eero Taurulta. Mutta en mene sanomaan, etteikö asia mahdollisesti olisi ollutkin kuten Hude kirjoitti. Hieman pitäisin kuitenkin outona, että SaiPa on tosiaan pelannut noinkin vittumaista vierakiekkoa, sillä kuten Hamraankin minua tämän ketjun alussa jo oikaisi, on SaiPa pelannut viime aikoina todella rohkeasti ja viihdyttävästi myös vieraskaukaloissa. Mutta liigakiekko on hetkellä sitä itseään, kun pelaajat koukkivat ja tuomarit eivät uskalla viheltää. Kiittäkäämme kaikkia niitä valmentajia ja pelaajia, jotka ovat aina rikkonaisen pelin jälkeen haukkuneet tuomarilinjan, kun ovat ottelun aikana pelanneet yhteensä 40 minuuttia yli- ja alivoimaa. Ja miksi he ovat pelanneet näin paljon yli- ja alivoimaa? No kun tuomari on kerrankin päättänyt karsia kaikki rikkeet. Minkäs teet. Oravan pyörää poljetaan (ainakin allekirjoittanut).
 

Hude

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
kurre kirjoitti:
Hieman pitäisin kuitenkin outona, että SaiPa on tosiaan pelannut noinkin vittumaista vierakiekkoa, sillä kuten Hamraankin minua tämän ketjun alussa jo oikaisi, on SaiPa pelannut viime aikoina todella rohkeasti ja viihdyttävästi myös vieraskaukaloissa.

Viitaluoma totesi ainakin STT:n peliraportissa, että SaiPa ei pelannut tänään sillä tasolla millä se on tottunut tällä kaudella pelaamaan. Eli tämä saattaisi kertoa siitä että vieraspelaaminen ei ollut tällä kertaa niin viihdyttävää. Toivon tosiaan että tämä oli poikkeus ja joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa peli olisi hieman erinäköistä.

Mutta liigakiekko on hetkellä sitä itseään, kun pelaajat koukkivat ja tuomarit eivät uskalla viheltää. Kiittäkäämme kaikkia niitä valmentajia ja pelaajia, jotka ovat aina rikkonaisen pelin jälkeen haukkuneet tuomarilinjan, kun ovat ottelun aikana pelanneet yhteensä 40 minuuttia yli- ja alivoimaa. Ja miksi he ovat pelanneet näin paljon yli- ja alivoimaa? No kun tuomari on kerrankin päättänyt karsia kaikki rikkeet. Minkäs teet. Oravan pyörää poljetaan (ainakin allekirjoittanut).

Niinpä. Noinhan se menee. Kun kaukalossa oli 2 päätuomaria itkettiin kun on niin paljon jäähyjä, kun paremmin nähtiin ja pystyttiin kitkemään tätä mailahäirintää. Nyt tilanne on sitten päinvastainen. Edellisessä kotipelissä Rossiter sai OR:n kovasta taklauksesta ja tänään jäähyjä ei tullut sitten tästä häirinnästä. Liigan linjastahan se kertoo.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tärkeintä ei ole voitto, vaan maalin voitto. SaiPalta todella onnistunut Kuopion reissu, kun kotiin tuomisena on kolme pistettä ja kotijoukkueen fanit ovat enemmin tai vähemmin harmissaan. Hudehan alkaa kohta olemaan yhtä kovissa liekeissä netissä kuin Banzain kaverit reilu vuosi sitten Kimpisen vierailun jälkeen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihanaa luettavaa, miten SaiPan pelityyli risoo vastustajan kannattajia, etenkin niitä, keiden joukkue ottaa takkiinsa. Tämä on parasta musiikkia korville ja tästä on hyvä jatkaa. Ollaan hyvällä tiellä. =)
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen tyytyväinen voittoon ja pisteisiin. Maistuu makealta. Täysi potti vieraskentältä.

Huden tekstiä oli hieman ikävää lukea. Itseäni risoi erityisesti viime kaudella erään Keski-Suomen joukkueen vieraspelityyli, joten luulen tietäväni tunteen. Harmitus on kova, kun vastustaja voittaa ikävällä pelillä. En kuitenkaan lähtisi varsinaisesti "syyttämään" joukkueita tästä pelitavasta, sillä tiimit pelaavat tavalla, jonka liiga tällä hetkellä sallii. Totta hemmetissä esimerkiksi SaiPan kannattaa tämä hyödyntää jollain tavoin - jokaisen on menestyttävä sillä pelityylillä ja tavalla, johon joukkueen rahkeet riittävät. SaiPa ei ole taitavia tähtiyksilöitä täynnä oleva joukkue, joten pelejä on käännettävä voitoiksi muilla keinoin. Jos tuo tänään edellytti pelillisesti surkeaa kiekkoa, niin huono juttu, mutta... Voitto merkkaa eniten. SaiPasta kuitenkin kuulee mielestäni melko harvoin aivan samanlaista kommenttia vieraspelin jälkeen kuin mitä Hude tänään antoi. Täten tässä vaiheessa on mielestäni täysin turhaa alkaa leimata SaiPaa suuntaan tai toiseen.

Summa summarum: Hyvä ja tärkeä voitto SaiPalle. Jos peli oli tänään huonoa, niin sen ei tarvitse sitä tarkoittaa, että se on sitä aina ja ikuisesti jatkossakin. Huonoja sekä erityisen huonoja pelejä tulee välillä jokaiselle joukkueelle. Enkä edes kyllä usko, että SaiPa pelaisi aina vieraissa niin ala-arvoisesti kuin on tänään ilmeisesti pelannut. Tuo uskoni perustuu osittain myös siihen, että SaiPa, jonka olen tämän kauden jokaisessa kotipelissä nähnyt, on osoittanut kykenevänsä pelaamaan hyvää ja viihdyttävää fyysistä jääkiekkoa. Se, mitä itse olen nähnyt, ei siis vastaa yhtään niitä kommentteja, joita tästä pelistä on kuultu - olkootkin sitten, että itse en ole tällä kaudella vielä vieraspelejä SaiPalta nähnyt.
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Jatkoajan otteluraportista:
- Olimme valmiita alusta asti toisin kuin viimeksi TPS:ää vastaan. Pystyimme haastamaan yhden syksyn suurista, Pieniniemi hekumoi.
Aika hienoa kuulla tuollainen kommentti vastustajan valmentajalta. Milloin on SaiPaa viimeksi sanottu "yhdeksi suurista"?

Mutta ihan vakavasti, Mälkiäkin sanoi SaiPan pelanneen nihkeästi, joten en ihmettelisi tiheää mailaviidakkoa läpi ottelun. Kuten todettua, liiga sallii tämän ja jotkut joukkueet menestyvät toisinaan sen avulla. Mitä nyt on kuultu juttuja esimerkiksi Rautakorvenkin harjoitusmetodeista Lukko-ajoilta, en ihmettele, että Tappara johtaa tätä sarjaa tällä hetkellä. ;)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
kurre kirjoitti:
Mitä nyt on kuultu juttuja esimerkiksi Rautakorvenkin harjoitusmetodeista Lukko-ajoilta, en ihmettele, että Tappara johtaa tätä sarjaa tällä hetkellä. ;)
Ehkä meidän joukkuetta kohta kutsutaan Saipparaksi. Mene ja tiedä...
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Juho M kirjoitti:
Hude kertoi olennaisen. Aivan hirveeta katsottavaa Saipan peli. Herranjumala! Tuolla pelilla viela voittaa, huh huh. Ei ihme jos suomesta ei ole maailman tahtia tullut Selanteen jalkeen, jos tummosia peluutus tapoja on. 90-luvun alussa vastaavaa kiekottoman miehen kiinnipitamista/estamista ei ois sallittu. Mutta pisteethan ratkaisee.
Kuopiossa ilmeisesti luullaan, että siellä ei käy vierasjoukkueen kannattajia katsomassa peliä ja voidaan puhua hillitön määrä paskaa pelistä.

Tuomarilinja oli todellakin järkyttävä. Herra Vuohtoniemi ei viheltänyt ensimmäisessä erässä yhtään koukkaamis- / estämis- / kiinnipitämisjäähyä, vaikka niitä olisi voitu antaa KalPalle 5-10 ja SaiPalle 4-9.

Sen sijaan ensimmäisestä kontaktista Malmivaaralle kakkonen vaikka kyseessä oli vain laidassa tapahtunut pelaajien kevyt törmäys. Kumpikaan ei heilahtanutkaan tilanteessa mutta väkivaltaisuutta Vuohtoniemen mielestä oli.

Näille kahdelle KalPan nyyhkyttäjälle vastaan: Peli oli tuollaista, koska SaiPalla ei ollut "tuoreet jalat" matkassa. KalPa pääsi koukkimaan, estämään, kiinnipitämään niin maan helvetisti, että oikein itketti. Luojan kiitos SaiPa lähti tähän mukaan kun tuomari sen salli.

Tuosta kahden miehen alivoimasta.. Kuinka kukaan vahvimmatkaan KalPa -lasit omistava voi sanoa, että ei ollut ansaittuja jäähyjä? Ensin Savolainen vetää poikittaisella ohi luistelevaa SaiPan pelaajaa päin näköä ja seuranneesta aloituksesta Kuuluvainen nappaa Pihlströmin koukkuun joka ei irtoa ennen kuin Pihlström luistelee mies vesihiihtona perässään maalin taakse ja Kuuluvainen törmää maaliin. Järjetöntä mailapeliä, jollaista KalPa esitti koko pelin.

Ei tästä tämän enempää, Viitaluoma ja Zepp pelastivat kolme ansaittua pistettä. KalPalle tsemppiä jatkoon, vauhdikasta peliä pelasivat ensimmäiset kymmenen minuuttia. Loppu meni koukkiessa.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Murmeli kirjoitti:
Tuosta kahden miehen alivoimasta.. Kuinka kukaan vahvimmatkaan KalPa -lasit omistava voi sanoa, että ei ollut ansaittuja jäähyjä? Ensin Savolainen vetää poikittaisella ohi luistelevaa SaiPan pelaajaa päin näköä ja seuranneesta aloituksesta Kuuluvainen nappaa Pihlströmin koukkuun joka ei irtoa ennen kuin Pihlström luistelee mies vesihiihtona perässään maalin taakse ja Kuuluvainen törmää maaliin.

Kyllä, aivan käsittämättömiä kommentteja Kuopion suunnalta! Nelosen TimeOut (nauhalla on, jokainen kalakukko saa tulla luokseni ottamaan silmän käteen, KalPa-lasit päästä pois ja toteamaan oikeuden tapahtuneen) näytti molemmat jäähyt, ensimmäisessä Immonen sai poikkarista siniviivalla suuhun helvetin rumasti ja seuranneesta aloituksesta Pihlström sotki 5 potkua paikallaan Kuuluvaisen virvelissä. Joku KalPa-kannattaja taisi todeta kutakuinkin "Kohtuuton kahden miehen alivoima", hevonpaskat!

SaiPan mailankäytöstä en tiedä mitään kun en peliä paikanpäältä nähnyt, totesin vain että osattiin sitä näemmä sielläkinpäin. Ylpeä pakko olla joukkueesta, ilmeisen huonollakin pelillä otetaan rutiinivoittoja.
 

Hude

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
5-3 AV:sta

Selkeitä jäähynpaikkoja, sitä nyt ei varmaan kukaan voi kiistää. Kysymys onkin oliko puhallus pelin hengen mukainen, kun samanlaista koukkimista ja häirintää jäi puhaltamatta koko ajan puolin ja toisin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Hude kirjoitti:
Selkeitä jäähynpaikkoja, sitä nyt ei varmaan kukaan voi kiistää. Kysymys onkin oliko puhallus pelin hengen mukainen, kun samanlaista koukkimista ja häirintää jäi puhaltamatta koko ajan puolin ja toisin.
Ei silloin voi purnata jostain kohtuuttomasta kahden miehen alivoimasta, kun rikkeet ovat vielä ehkä koko pelin räikeimmästä päästä. Siitä, että muutoin ei tällaisista vihelletty, siitä sopii purnata vaikka maailman tappiin asti. Eihän siitä tosin mitään hyötyä ole.
 

Idän ihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiaa KalPalle
Eikö Ahosilta ole vielä täysin toipunut loukkaantumisesta, kun ei ollut KalPan kokoonpanossa?
 

kuningaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Ahosilta?

Täällä ihmetellään ihan samaa, missä Ahosilta on, kun kerta viime pelissä oli jo kehissä? Onko vamma uusiutunut vai mikä on? Tietäväiset, vastataa...

Pelistä sen verran, jotta eikös viimeinen kohtaaminen SM-liigassa aikoinaan päätynyt silloin aivan samoin lukemin Niiralan montussa kuin nytkin. Olin silloin pelissä ja muistan kun Markkanen torjui kaiken mikä oli mahdollista, ja silloin vielä nuorta KalPa-fania syletti niin vietävästi. Kun kaivelin vielä harmaita aivosolujani, niin jostain tuli sellainen muisto, että Markkanen seikkaili viimeisellä minuutilla maalin takana ja KalPa söhläsi varman maalin. En ollut tänään pelissä enkä mökkeilyn takia edes kuunnellut Lappeenrannan iskelmää, mutta sittenkin tuli vanhat ajat mieleen. Näinkö meitä taas viedään....

Vanha kunnon Villmanstrand, oli kiva kohdata taas...
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Joo'o, ihan leppoisa Kuopijon reissu oli. Onneksi tärkein toteutui, eli SaiPa haki täydet pisteet. Muuten oli aika heikkotasoista kahvakiekkoa. Jotenkin SaiPan liike ja taklauspeli vaikutti tahmealta. Pillu kyllä ajeli tuttuun tapaansa. Ja Vilen taklasi ainakin yhden kerran kunnolla. Sitä näkee harvoin...
Zepp oli jälleen kerran rauhallisen varma maalinsa suulla.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei olekaan vähään aikaan ottanut päähän niin paljon matsin jälkeen, kuin illalla. Ei siksi, että hävittiin. Ei siksi, että hävittiin niukasti. Ei siksi, että ratkaisu tuli helpohkosti. Eikä edes siksi, että SaiPan pelityyli olisi erityisemmin ärsyttänyt, sillä SaiPa puolusti hyvin.

Sappeni sai kiehumaan KalPan apaattisuus etenkin kolmannessa erässä, kun ottelussa olisi kuulunut hakea maaleja. Hommahan oli aivan munatonta! Joukkueelta on nähty huomattavasti enemmän yrittämistä ja taistelua kahdeksan maalin tappioasemassakin.

Ensimmäinen erä oli KalPalta hyvä, ja siinä KalPa vei SaiPaa miltei miten tahtoi. Joukkueen yllä leijui kuitenkin jo ensimmäisessä erässä tehottomuuden leima, sillä edes ylivoimalla ei KalPa kiekkoa maaliin saanut. Vaikka jo ensimmäisessä erässä tuntui siltä, ettei suurinta vaihdetta saatu silmään, ei seuraavissa päästy enää lähellekään samaa tasoa.

Joukkue ei herännyt todelliseen taisteluun sarjapisteistä edes aikalisän jälkeen, vaan tilanteisiin mentiin vain puolittain. Mielestäni joukkueelta ei nähty kolmannessa erässä yhtään hyvää suoritusta, ei mitään sellaista, joka olisi ravistellut joukkuetovereita yrittämään. Ensimmäisessä erässä nähdyt komeat niitit (lähinnä Tuppuraiselta ja Harrisonilta) loistivat poissaoloaan, ei yhtään oivaltavaa syöttöä, eikä ainoatakaan tulista vetoa.

Pelistä jäi tuntuma, että ennen ottelua oli teroitettu puolustuspelaamisen tärkeyttä, ja lukemien pitämistä siistinä. Puolustuspelaaminen toimi kyllä mallikkaasti ja etenkin alivoimapelaamisessa oli selkeää tasonnostoa löysästä SaiPa-maalista huolimatta. Tämä tuntuikin jo kolmannessa erässä riittävän, eikä kentällä näytetty nälkää pisteitä kohtaan. Toisaalta kopissa saatettiin kehoittaa pelaajia pitämään päänsä kylminä, ja välttämään tyhmiä jäähyjä, jolloin passiivisuus paistoi asenteessa.

Kun Kurka ei eilen noussut pelastajaksi, jäi KalPan hyökkäys todella harmaaksi massaksi. Etenkin Hämäläisen ketju tarpoo tällä hetkellä erittäin syvällä, onnistumisia ei synny laidalla pelaavalle Kasper Kenigille millään. Saloselta on myös odotettu paljon enemmän, mitä mies on toistaiseksi esittänyt - hänhän on täysi statisti. Ratkaisuhetkillä hyökkäyspäässä peluutettiin yllättävän paljon Kuuluvaista ja Tiihosta, näiltä miehiltäkö odotetaan maaleja?

Ensi viikolla toivon mukaan saadaan kentälle kaksi miestä, joilta yritystä ei koskaan puutu: Henri Huohvanainen ja Saku Kekäläinen.

Ottelusta tuloksena vain ruksi seinään: tappio ottelusta, joka olisi pitänyt voittaa.

Edit: Sieppaa taas Savon Sanomien linja. Ottelun ennakko oli vain SaiPasta (lähinnä Timosesta ja Qvististä kuvineen), ja nyt otteluraportti urheiluosaston kolmannella sivulla, kolmasosa sivusta, kuvana ainoastaan Viitaluoman pelaajakorttikuva. Huikeaa.
 
Viimeksi muokattu:

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Mieli on selkeästi rauhoittunut hyvin nukutun yön jälkeen. Illalla suututti kyllä meleko runsaasti. Aika lievä ilmaisu.

Piti jäädä ihan vähäksi aikaa istumaan pelin jälkeen, nimittäin sen verran oli kyrpiintynyt olo kolmannesta erästä. Uskomattoman paskaa kiekkoa.

Ensimmäinen erä oli selvästi KalPan. Tilanteita luotiin, yritystä oli ja SaiPa sai tosissaan vääntää vikkelän KalPan perässä. Kurkan puolittainen läpiajo oli paras paikka, ja siitä olisi pitänyt tulla maali. Ei tullut. Ekalla erätauolla sanoin kaverille, että pahaa pelkään sitä, että jäähyt taitavat tasoittua toisessa erässä. Bingo. Herra Vuohtoniemi taas ajatteli, että ei passaa suututtaa toisen joukkueen valmentajaa liikaa, joten onhan se pelin hengen mukaista, että kummallakin on yhtä paljon jäähyjä. Mutta ei niitä nyt pitäisi ihan keksimällä keksiä. KalPan jäähyt toisessa erässä olivat lähes kaikki sääntökirjan edellyttämiä, mutta ne eivät todellakaan olleet pelin hengen mukaisia. Vastaavista tilanteista olisi pitänyt viheltää SaiPallekin vähintään muutama kakkonen.
Toisessa erässä pelin taso laski jo reippaasti. Harmittaa, että pelin ratkaisu tulee keposen jäähyn aikana ja vedolla, jonka Kimmo olisi ehkä voinut torjuakin.
Kolmas erä kuvottaa minua vieläkin. Uskomatonta paskakiekkoa, jossa SaiPa sumputtaa, vetelee pitkiä ja estää kiekotonta miestä. KalPa tulee uskomattoman piimäisillä jaloilla ja yrittää puskea päätä seinään hyökkäyksessä munattomasti. Missä liike oli KalPalta? Puolustajien on varmasti helppo avata, kun ukot seisoo sinisellä seisovilla jaloilla, ja ristikulmiin lyödessä hyökkääjät ovat yleensä tulossa takaisin päin. Alkulämmittelyssä jo sanoin, että tämä touhu näyttää todella löysältä, toivottavasti se ei heijastu peliin.

Huomioita pelistä:
KalPan parasta antia tässä ottelussa oli mielestäni taistelu kahden miehen alivoimalla. Siinä oli oikeaa meininkiä.
Juha Alastalo oli kuin eri mies verrattuna edelliseen näkemään otteluun, eli kauden avaukseen Jyppiä vastaan. Sijoittuminen ja liike oli Juhalla huomattavasti parempaa.
Tomi Pöllänen. Mitä sillä miehellä oikein tekee? Tsuippailua ja pyöriskelyä kentällä, menee näennäisiin tekopaikkoihin mutta kulmissa miestä ei juuri näe.
Terry Harrison on vähän kaksipiippuinen juttu. Hyviä syötönkatkoja karvatessa, yksi hyvä pommi ekassa erässä, hyvää raatamista, mutta kiekon kanssa se mies ei tunnu tietävän mitä sille tehdä. Pelinlukukin vaikuttaa aika vajavaiselta.
Sami Salosella tuntui kiekossa olevan pihkaa läpi pelin. Älyttömän väkinäisen näköistä on Samin touhu, toivottavasti homma aukeaa.
SaiPa oli joukkueena tasainen, oikeastaan Viitaluoma oli ainoa suuremmin erottuva yksilö. Tapparan pelejä viime vuosina nähneenä tuli todella levollinen olo aina kun Koskenkorva sai kiekon hyökkäysaluella. Tiesi jo etukäteen, että ei vaaraa. =)
Toisella erätauolla sain ostettua kahvit C-oven vierestä välittömästi ilman jonoa, tulin todella hyvälle tuulelle.

Kaksijakoinen peli, kontrasti 1. ja 3. erän välillä erittäin suuri. Henkilökohtaisesti homma jatkuu torstaina Porin reissulla, onkohan muita KalPan miehiä maisemissa?
 

jeke

Jäsen
kuningaz kirjoitti:
Täällä ihmetellään ihan samaa, missä Ahosilta on, kun kerta viime pelissä oli jo kehissä? Onko vamma uusiutunut vai mikä on? Tietäväiset, vastataa...

Ahosilta on vaikeuksissa mahtua pelaavaan kokoonpanoon. Nyt paikka aukesi viime hetkellä, kun Tuomas Kiiskinen oli kuumeisena poissa - vielä aamulla oli jäämässä katsomon puolelle. Ahosilta pelasikin pari ensimmäistä erää Salosen laidalla, mutta kolmanteen erään sai vilttikomennuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös