KalPa kaudella 2022–2023

  • 215 958
  • 1 505

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ketjut illan otteluun:

Könönen-Räsänen-Simontaival
Karlsson-Lappalainen

Mäenpää-Rissanen-Kiiskinen
Salmela-Sissons

Koponen-Kapanen-Tavernier
Riekkinen-Puutio

Immonen-Simpson-Korhonen
7p. Gallet (ansaitusti eilisen jälkeen)

Mv: Jatkola, (Machovsky)
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Jos katoin oikein niin esim kärpät lauko pelicansia vastaan vähintän saman verran. Voittiko lopulta 3-2 tms. Maalilla sellanen palanen joukuetta joka pystyy itsessään ratkasemaan tiukkoja pelejä. Ei sillä että kalpan viimeistely olis ollu täysin priimaa. Eilen(kin) Karlsson oli pettymys. Sinällään positiivista että nuoret on ottaneet roolia ja onnistuneet ollen ilonaiheita koska tämähän tarkottaa vaan sitä et kun nää kokeneemmatkin herää meillä on käsissä jotakin hyvää, right? Salmelasta oon pitäny alusta ja eilen oli selkeesti top3. Harmittaa tietysti kun ei pääse livenä katsomaan kun harvoja ja yks niistä eilinen mutta olis voinu harmittaa enemmänkin. Kolmoserä oli tuloksesta huolimatta koko rahan arvonen lisättynä hätääntyneet pelicans kannattajat ympärillä parkumassa. Saatoin samaistua myös vähän.

Meillä on yli miljoonan ero budjetissa kärkijoukkueisiin joten tottakai se vertailussa näkyy. Nimenomaan siinä ettei oo mitään valmista vaan kaikki rakennettava niistä mitä on. Vaatii älyttömästi työtä kaikkien pienten asioiden kanssa mutta onnistuessaan puhutaan vahvasta joukkueesta eikä vahvoista yksilöistä joukkuemuodossa. Siitä tavallaan tykkään vaikka välillä toivos jonkunlaista oikotietä.
 

SteveLarmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jatkolan maaliin laittaminen on minusta vähän arveluttavaa/riskialtista. Nyt jos kaveri ns. epäonnistuu ja laitetaan vaihtoon kesken pelin tai pelaa vaan muuten huonosti, niin sitten 3 ekaan runkosarjapeliin molemmat veskat sukeltaneet. Tuskin ainakaan parantaisi heidän itseluottamustaan, molemmat kuitenkin ekaa kertaa liigassa isommassa roolissa.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ollaanko tässä tultu jollain tapaa Laukkasen aikaan avauspelissä? Täyttä kuraa tuo, että heitetään ränniin ja toivotaan, että oma hyökkääjä sattuu kiekon saamaan. Helppo lukea kaverin noita avauksia, kun syöttö kestää ja sitten paniikkiratkaisu. Ja missä on Kalpan pitkät hyökkäykset? Hyvä, että lauotaan, mutta pitäisi vain maalia kohti ampua.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Oliver on taven ohella ottanut seuraavan stepin urallaan. Loistavaa karvausta jokapelissä ja peliä edistävää tekemistä joka vaihdossa.
 
Viimeksi muokattu:

Delta88

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kalpa yv ihan täyttä paskaa kunnes kentälle tulee pelikenttien Jeesus, liuhuletti Saku Salmela!
 

HILE14

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Sissonssista voi tulla vielä pelimies. Muut hankinnat: Tässä on nyt sitä samaa kuin oliko se kausi 94-95 kun sai ostaa kaiken mitä pystyi Venäjältä ja Ruotsista, jolloin vahvistukset eivät oikein vakuuttaneet. Se kausi kun oli Kallaveden Reimari Filimonov / Harhasyöttö-Malinen (Malykhin) pakkiparina. Aivan Åblad/Menard osastolla ei kuitenkaan välttämäti olla vielä, lähellä toki. Kausi alussa ja sillai, voihan olla että ne kädet/jalat ja aivot löytyy vielä, tai sitten on itessäni vika.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Könösellä oli mallikasta yritystä ja lähellä maalia, Puutiolta myös hyvää peliä, paitsi se maalisyöttö. Simontaival jotenkin ihan pimennossa. Oottelen et Görtsi tulee tekemään tiukoissa peleissä tarvittavat maalit. Ja kun klemetti tulee, niin päivitys johonki muuhun.
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Ihan ok peli. Ei kyllä parasta mihin pystytään, mutta ei sijoitu toiseenkaan ääripäähän. Nyt katse ensi viikkoon. Kaksi peliä tulossa, perjantaina Vaasassa Sporttia vastaan ja lauantaina Porissa Ässiä vastaan. Kuutta pistettä lähdetään hakemaan, eikä kyllä tältä pelireissulta pistemenetyksiä kauheasti pitäisi tulla.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuten muut palstailijat ovat jo todenneet, "ihan ok peli". Pois lukien Jatkolan pelaaminen, kaikki muu olikin vähän sinne päin. Puolustus tuntuu olevan eniten kusessa, mutta tekemistä on paljon ajoituksissa, syöttöjen tarkkuudessa ja sijoittumisissa. Kiekkoa yritetään toimittaa maalille päin, mutta ei maalille, suurimman osan jäädessä blokkiin. Laukaukset paukkuu aika paljon ohi, eikä viivalla edelleenkään tunnu olevan muuta pelotetta kuin Lappalaisen läyssyt. Ulkomaan vahvistukset eivät vielä varsinaisesti täytä kuin puolet tehtävänimikkeestään eli ulkomaan..

Kolme peliä vasta takana, mutta jotenkin tuntuu, että osalla vanhasta jengistä syksy tuli liian äkkiä... ehkä eniten valmennukselle.
 

SteveLarmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ehkä positiivinen ongelma tämä, mutta kun Görtz ja Klemetti palaa hyökkäykseen, niin ketkä tippuu rosterista 2 tippuu rosterista? Liipasimella oletettavasti olevat ukot on ollu tosi hyviä. Melkeinpä Immonen ja Simpson eniten tyrkyllä. Toki 13 hyökkääjällä vois mennä.
 

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ehkä positiivinen ongelma tämä, mutta kun Görtz ja Klemetti palaa hyökkäykseen, niin ketkä tippuu rosterista 2 tippuu rosterista? Liipasimella oletettavasti olevat ukot on ollu tosi hyviä. Melkeinpä Immonen ja Simpson eniten tyrkyllä. Toki 13 hyökkääjällä vois mennä.
Simsponin sopimus puretaan ihan varmasti parin kuukauden päästä jos ei peli muutu. Ollu kyllä umpisurkea tähän asti.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sarjataulukon kolmas sija hallussa!

Usein en tänne kirjottele, mutta kerrankos sitä.

Omaan silmään isoin puute on tällä hetkellä fyysisyydessä. On joo ihan kivaa, kun on rosteri täynnä mäenpäitä, kiiskisiä ja tavernieereja. Älkää ymmärtäkö väärin, Mäenpää ja Tavernier pelasivat tänään(kin) erittäin hyvin, mutta silmiinpistävää oli kuinka Jukurilauma viskeli KalPa-pelaajia maalinedustoilla minne sattui. Rosteri kaipaisi jotakin aitoa pelotetta, ettei nämä vastustajien puukäsipakit nakkelis meidän pikkuruisia junnutähtiä ojiin. Tuo nyt vaan sattui mieleen, eikä ole suurikaan ongelma korjata välttämättä.

Oli myös helvetin hienoa nähä, kuinka johtavat pelaajat Aapelin johdolla kävivät kopsauttamassa Puutiota polvisuojiin tsempin merkiksi tuon hazardisyötön jäljiltä. Vielä hienompaa oli nähdä Kassun maali, jo hiljeni vanhemmat jäärät seisomakatsomossakin :D

Innolla ootellaan ens viikkoa, kun Görtsi pääsee mukaan peleihin.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Muutaman pelin perusteella Simpson vaikuttaa ihan turistilta. Piti olla aloitusten ja alivoiman erikoisukkeli, mutta aika kevyeksi on jäänyt näytöt noilla(kin) osa-alueilla. Ihmettelen suuresti, jos näkee Joulun Suomessa.
Ja muutenkin sentteriosasto tuloksenteon suhteen kapea. Oliverilta pirteästä alkukaudesta huolimatta on vaikea odottaa mtään 20p kautta. Samalla pitäs puolustaa hyvin sentterin roolissa. Rissanen ja Räsänen hoitanevat roolinsa, mutta varsinkaan kaksikolta Immonen/Simpson en odottaisi mitään hyökkäyssuuntaan. Mäenpää lienee laituri tän kauden. Jokin rutinoituneempi liigajyrä kelpaisi hyvin täydentämään rosteria. Esim. Antti Kalapudas jäänee Oulussa hyvin pienelle vastuulle.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Ja muutenkin sentteriosasto tuloksenteon suhteen kapea. Oiverilta pirteästä alkukaudesta huolimatta on vaikea odottaa mtään 20p kautta. Samalla pitäs puolustaa hyvin sentterin roolissa. Rissanen ja Räsänen hoitanevat roolinsa, mutta varsinkaan kaksikolta Immonen/Simpson en odottaisi mitään hyökkäyssuuntaan. Mäenpää lienee laituri tän kauden. Jokin rutinoituneempi liigajyrä kelpaisi hyvin täydentämään rosteria. Esim. Antti Kalapudas jäänee Oulussa hyvin pienelle vastuulle.

Kyllä mulle ainakin on iso pettymys jos Oliver jää alle 20p
 

HILE14

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Muutaman pelin perusteella Simpson vaikuttaa ihan turistilta. Piti olla aloitusten ja alivoiman erikoisukkeli, mutta aika kevyeksi on jäänyt näytöt noilla(kin) osa-alueilla. Ihmettelen suuresti, jos näkee Joulun Suomessa.
Joo, ihme on, jos leikkaa kurpitsaa halloweenina kuopiossa, eiköhän WChl kutsu. Irtisanomisajalla korkeintaan.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Joo kyllähän se on niin, että Simpsonin pitäisi nyt näyttää, että olisi jotain annettavaa. Käyttäisi edes kroppaansa rohkeammin taklauksiin. Nyt vaan äheltää ja vääntää tasapäin pienempien ukkojen kanssa...
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jatkola pelaa vielä ykkösvahdin paikan itselleen.
Mitään Jatkolalta pois ottamatta ja pelatkoon itsensä ykköseksi, mutta aika pahasti KalPa ampuu itseään jalkaan, jos siis kenties tämän kauden kalleinta hankintaa joudutaan pitämään luukkua avaamassa. Voi olla huumori Machovskýllä kohtuu vähissä, jos siis Jatkola pelaa itsensä ykköseksi. No se pelatkoon jolla koppi tarttuu parhaiten.

Muutaman pelin perusteella Simpson vaikuttaa ihan turistilta.
Eikä pelkästään vaikuta vaan on ihan puhtaasti turisti. Ukko on mitoiltaan raskasta sarjaa, mutta todellisuudessa Simpson on pehmeä kuin vaahtokarkki. Piti olla kova aloittaja ja alivoiman erikoismies. Aloitusprosentti Simpsonilla on 35% luokkaa, eli ei nyt ole tilastojen valossa mikään aloitusten spesialisti. Kuten täälläkin on jo monesti todettu se, että Simpson tuskin näkee kevättä Kallaveden rannoilla.

Ehkä positiivinen ongelma tämä, mutta kun Görtz ja Klemetti palaa hyökkäykseen, niin ketkä tippuu rosterista 2 tippuu rosterista?
Tämä on erittäin hyvä kysymys. Siinäpä on Tomalle hieman mietittävää. Toki onhan hän Miettinen, joten jo sukunimi velvoittaa miettimään asioita.
 

Ylänahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Chicago Blackhawks
Kautta pelattu huimat 3 peliä ja täällä jaellaan monoa jo. Otetaanpas tuon Simpsonin kanssa ihan rauhassa. Pelaajan taustat huomioiden ottanee aikaa, kun pääsee sisään liigaan. Ja toisaalta ei tarvitse hirveän kauas mennä, kun muuan Maione kohelsi alkukauden menemään ihan miten sattuu, vaan kuinkas sitten kävikään.
 

Mursu_23

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Washington Capitals, ManU
Eilinen peli oli mielestäni ihan ok tekemistä joukkueelta ja etenkin kolmas erä oli tehokasta johtoasemassa pelaamista. Erityismaininta Oliver Kapasen johtamalle ketjulle, joka oli mielestäni KalPan paras ja aiheutti mukavasti hämminkiä Jukureiden päässä.
Kautta pelattu huimat 3 peliä ja täällä jaellaan monoa jo. Otetaanpas tuon Simpsonin kanssa ihan rauhassa. Pelaajan taustat huomioiden ottanee aikaa, kun pääsee sisään liigaan. Ja toisaalta ei tarvitse hirveän kauas mennä, kun muuan Maione kohelsi alkukauden menemään ihan miten sattuu, vaan kuinkas sitten kävikään.
Samaa mieltä Simpsonin kohdalla. Hänen kanssa kannattaa olla kärsivällinen, sillä mielestäni isoksi mieheksi hänen liike riittää ihan hyvin Liigaan, joten uskoisin että kaverista voi olla vielä iloa KalPalle. Vielä, kun pääsee sinuiksi Liigan pelityylistä, niin toivottavasti oppii käyttämään myös isoa kroppaansa paremmin kaksinkamppailuissa.

Loppuun täytyy vielä mainita, että Simontaipaleen pelaaminen on itselleni kyllä todella iso mysteeri. Joku ei nyt vaan tunnu natsaavan ja aika monesti häviää pelin aikana kuvasta. Tämä on sinänsä outoa, koska kaverilla on selkeästi eväitä olla hyvä pelaaja Liiga tasolla. Eilenkin taisi kolmannessa erässä istua penkin päässä. Noh annetaan kaverille aikaa ja toivotaan, että ei nyt heti kauden alusta joudu Toman koirankoppiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös