KalPa kaudella 2012–2013

  • 606 387
  • 1 329

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä KalPalla on kova rosteri ensi kaudeksi. huhhuh.
Ei muuta kun poika torille, antakaa mennä. Aina sanotaan että ei pelejä paperilla pelata ja ei niitä kyllä varsinkaan pleijareissa nimillä pelata. Helpottaahan se huomattavasti, jos on pelimiehiä.
 
Viimeksi muokattu:

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Eipä pelota ensi kauden joukkue enää, huikea on kyllä tuo hyökkäyksen nimilista. Puolustuskin on kunnossa ja joukkue on saanut paljon äijjämäisyyttä lisää. Maalivahtipeli on ainoa osa-alue joka mietityttää, mutta kaikenkaikiaan toimisto on tehnyt hyvää duunia.

Voutilainen on kyllä todella kova hankinta ja väitänkin ettei kilpailijat pysty nokittamaan ennakko-odotuksiltaan paremmalla pelaajalla(poislukien Vehanen). Kiva taas odotella koko kesä tulevaa kiekkokautta...
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voutilainen on käyty jo läpi, mutta vielä kerran: suorastaan erinomainen hankinta tähän paikkaan. Monipuolisuutensa ansiosta tuo paljon KalPan hyökkäyspeliin. Hienoa myös se, että oma kasvatti ei palaa kotiin kehäraakkina ja uran ollessa miltei ohi (Miettinen, Kerman, Kapanen), vaan miltei parhaassa iskussaan.

Juurikin näin. Lyhyesti Helevetin hieno asia, että tuon tason pelaaja kuin Voutilainen on, palaa "kotiin" vielä kun on paaalljooon annettavaa. Toisaalta pakko puuttua tuohon että kyllähän noista kolmesta muustakin on vielä paluun jälkeen "jotain hyötyä" joukkueelle ollut vaikka toki annettavaa olisi aiemmin ollut varmaan enemmänkin.

Levokari tuli tänne kyllä aivan puskista. Toisaalta kokoa, kovuutta ja tulivoimaa poistui joten uskoakseni ok hankinta vaikkei mikään viivapeloite taida ollakaan (mihin tontille KalPassa taitaa olla jos jonkin kokoisia saappaita jaossa jos vaan ottajia löytyy). Jokatapauksessa Paulin myötä saatiin varmaan kaivattua ilikeyttä ja massaa oman maalin puolustamiseen. Saa nähdä mihin paukut riittää tai kuinka nopeasti omaksuu pelisysteemin mutta myös Levokarin hankinnasta jäi kuitenkin positiivinen fiilis.

Nyt joukkue on Kapasen mukaan kuitenkin tässä. Ketään ei ole enää tulossa eikä ketään lähdössä, ei myöskään Kuparinen eikä ilmeisesti "optiotkaan". No kyllähän tuossa alkaa jo leveyttä olemaan niin laitaan kuin myös keskustaan, haaste taitaa todellakin olla enemmän kuinka kaikille löytää roolia joukkueesta. Esimerkiksi myös omassa laskussani nuo Rissasen, Junnilan, Saarisen potentiaalit voi olla haastava hyödyntää varsinkin kun ottaa huomioon että ainakin omasta mielestäni näitä nuoria (Kallela, Ikonen, Lehkonen) olisi ajettava joukkueeseen jo pelaajien kehityksen ja myös "sitouttamisen" vuoksi tietenkin sillä edellytyksellä että omilla otteillaan pystyvät paikan lunastamaan. Toki voivathan he junnuissakin pelata, SapKo kuvio ilmeisesti selvittelyn alla, mutta pidemmän päälle se on tuskin kenenkään etu.

Vaikka kokonaisuutena joukkue näyttää hyvältä/todella hyvältä paketilta, ainahan jotain epäilyksiä voi ilmoille heittää . Puolustuksessa on kiekollista taitoa, oman pään luutijoita ja kovuuttakin alkaa löytymään, mutta missäs viivapelotteet (Masuhria lukuunottamatta)? Hyökkäyksessä on taitoa, kokemusta, leveyttä ja potentiaalisia ratkaisijoitakin löytyy mutta onko haalarihommiin halukkaita tarpeeksi? Isoin kysymysmerkki lienee kuitenkin se tärkein osa-alue eli maalivahtipeli, löytyykö tasonnostoa ja tasoa illasta toiseen mihin päivittäistä toimintaa nähneet ilmeisesti vakaasti uskovat. Tai no ehkä se isoin kysymysmerkki kuitenkin on kuinka Tuokkola saa koottua noista palikoista toimivan joukkueen. Puitteet joukkueen pelin kasaan kursimiseen jokatapauksessa alkavat olla tässä ja pakko sanoa että yvältähän tuo nippu näyttää. Eiköhän sitä ensikaudellakin ole hyvää hoki-viihdetä Montussa tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:

Dängleri

Jäsen
Maalivahtipeli on ainoa osa-alue joka mietityttää, mutta kaikenkaikiaan toimisto on tehnyt hyvää duunia.

Nyt joukkue on Kapasen mukaan kuitenkin tässä. Ketään ei ole enää tulossa eikä ketään lähdössä...

Siis tarkoittaako tuo sitä, että ensi kaudella mennään tandemilla Toivonen & Kiviaho??? Vai onko minulta mennyt Koskisen jatkosoppari ohi?
 
Viimeksi muokattu:

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siis tarkoittaako tuo sitä, että ensi kaudella mennään tandemilla Toivonen & Kiviaho??? Vai onko minulta mennyt Koskisen jatkosoppari ohi?

Kapanen tai joku jossain taisi puhella jotakuinkin että "Koskinen pelaa KalPassa mikäli Euroopassa pelaa" tosin kun nyt en muista/löydä lähdettä niin eipä tätä kovin varmana tietona voi pitää. Toisaalta myös Kukkosen jatkot menneet ainakin itseltä ohi mutta eilen edelleen K. Kapasen mukaan tulijat ja lähtijät ovat tässä eli siitä voisi päätellä ehkä jotain kun nimet kerta löytyvät ensikauden joukkueesta tai mistäs näitä tietää.
 
Viimeksi muokattu:

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Vode Kalpaan. Olisikohan tässä aihioita ketjuiksi?

Kapanen-Kuparinen-Salminen
Kerman-Kerälä-Voutilainen
Lehkonen-Miettinen-Hentunen
Kolehmainen-Riekkinen-Junnila

Levokarin myötä pakisto tähän kuosiin?

Timonen-Masuhr
Kauppinen-Halonen
Levokari-Simo-Pekka Riikola
 

DelMonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim, KalPa
Nyt on ainakin kilpailua pelipaikoista. Heivaisin kyllä itse ainakin Rissasen, Saarisen ja Junnilan muualle. Siitä vaikka Saipalle koko ketju :) Niin ja Miettinen vois lähtee höntsäilee vaikka Ranskaan.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kalpa on paikannut loistavasti lähtijänsä ja Voutilainen tulee olemaan aivan toisenlainen paluumuuttaja kuin esim. Laakkonen tai Miettinen. Aika saletti +50 pistettä luvassa.

Yllättävän pessimistinen meininki vallitsi Kalpa-fanien keskuudessa vielä viikko sitten ja uskomatonta, että joidenkin osalta vieläkin. Eihän Kalpa olisi taitoa vaatinut lisää edes näin paljoa mitä sitä nyt tuli, vaan kovuutta, kovuutta ja kovuutta. Edelleen ne parhaimmat hankinnat Kalpalle ovat Halosen, Kolehmaisen ja Levokarin muodossa. Joka keväinen tissiposki linja tuli päätökseen.

Mielenkiinnolla voi kalpalaiset odottaa ensi kautta.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Mitenkäs Lannonin laita? Onko mies jo tehnyt sopimuksen muualle vai olisiko vielä toivoa nähdä ukko Kuopiossa ensi kaudella?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän Kalpa olisi taitoa vaatinut lisää edes näin paljoa mitä sitä nyt tuli, vaan kovuutta, kovuutta ja kovuutta. Edelleen ne parhaimmat hankinnat Kalpalle ovat Halosen, Kolehmaisen ja Levokarin muodossa. Joka keväinen tissiposki linja tuli päätökseen.

Ehei, ei tullut päätökseen. Tulijat ovat toki rouhijaosaston miehiä, mutta pitää huomioida, että KalPasta myös lähti kolme fyysisintä pelaajaa ja nämä kolme tulivat vain paikkaamaan lähtijöitä. Pakarinen -> Kolehmainen, Laurila -> Halonen, Lannon -> Levokari. Onhan tuossa hivenen tullut kovuutta lisää, mutta ei niin paljoa, että tissiposkilinja todella olisi hylätty. KalPa on ensi kaudellakin pienten ja kevyiden neppailijoiden joukkue, jossa sitten on pari vähän fyysisempää tapausta joukossa. Yksi kolehmainen ei muuta joukkuetta tai edes ketjua fyysiseksi, kun ketjun muut pelaajat ovat pieniä pörrääjiä tyyliin junnila, saarinen, riekkinen...
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kalpa on paikannut loistavasti lähtijänsä ja Voutilainen tulee olemaan aivan toisenlainen paluumuuttaja kuin esim. Laakkonen tai Miettinen. Aika saletti +50 pistettä luvassa.

Yllättävän pessimistinen meininki vallitsi Kalpa-fanien keskuudessa vielä viikko sitten ja uskomatonta, että joidenkin osalta vieläkin.

Arvioin tuolla kovimmat hankinnat -ketjussa Voutilaista niin, että loistavien ketjukavereiden kanssa tuollainen 20 maalia ja 50 pistettä on helposti tehtävissä. Sain vastaukseksi, että 50 pistettä on utopiaa.

Jälkimmäisestä kappaleesta olen sitä mieltä, että onhan KalPalla jälleen kerran aivan huikeita pelimiehiä ja jälleen kerran vielä piirun verran kovempia kuin edellisellä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ensin on kilpailua pelipaikoista ja sitten olet myymässä kentällisen kilpailijalle. Miksi playoffien paras sentteri ja TOP-3 pelaaja pitää lähettää Ranskaan? Pelaaja joka nostaa tasoaan tärkeimmillä hetkillä on kullan arvoinen.
On niillä runkasarjaotteilla varmaan vähän painoarvoa. Vieläkin näen painajaisia siitä kakkos-yv:n kuviosta jossa Toma menee seisomaan maalin kulmalle, kiekko syötetään Tomalle ja Toma syöttää takaisin laitaan, tätä jatketaan kunnes rangaistus päätty. Rauno Repomiehen sanoin "se oli paskaa!"

Jos pelaajien kautta arvioidaan pelkästään pleijareiden perusteella niin Toma oli KalPan paras sentteri ja Kupru huonoin...

Toivottavasti Toma löytyy sieltä kolmos-nelosketjusta ensi kaudella.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Rauno Repomiehen sanoin "se oli paskaa!"

Jos pelaajien kautta arvioidaan pelkästään pleijareiden perusteella niin Toma oli KalPan paras sentteri ja Kupru huonoin...
Keväällähän ne todistukset jaetaan. Valitettavasti Kuprun syksyn liito ei hirveästi lämmittänyt ainakaan henkilökohtaisesti kun Bluesilta otettiin tyylipuhtaasti neppariin. KalPa kannattajan silmin, SE OLI PASKAA! Etenkin kun ainakin itse odotin (kesällä 2011) Kuparisen pääsevän liitoon kevään koitoksissa ja Toman jatkavan horrostaan.

Nippu on kova, toivon mukaan kevät painotteisesti. Myös Tuokkolan pelikirjan tulee kestää syksy, talvi ja KEVÄT!

Vieläkös joku keksii syyn olla ostamatta kausikorttia?
 

Bondarev

Jäsen
Myös Tuokkolan pelikirjan tulee kestää syksy, talvi ja KEVÄT!

Tuokkolan PELIKIRJA ? Vielä kun semmonen edes olis olemassa, niin sitten olis ihan jees hommelit :) Toisten "eväillähän" tuo hyvin pitkälle yritti luoda nahkansa.
Olis edes Tuomaksella ollut sen verran munaa mukana, että tuossa KalPan sivuilla olevassa haastattelussa olis sanonut jotenkin tyyliin --> " otan päävalmentajana täyden vastuun siitä, että joukkueen tekeminen jäätyi kauden tärkeimmällä hetkellä noin pahasti."
Nyt tuo oli lähinnä melko "diipa daapaa", mitä kertoili kevään housuun paskomisesta!
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Toisten "eväillähän" tuo hyvin pitkälle yritti luoda nahkansa.

Niin,kun huomioi vaihtuvuuden joukkueessa edelliskauden ja nyt päättyneen kauden välissä niin tottakai Tuokkolan olisi pitänyt muuttaa KalPan pelitapa täysin toisenlaiseksi kuin Virran aikaan? Ettei vaan käytettäisi Virran "eväitä"..

Tosiasiassa, vaikka peli perustui edelleen kiekonhallintaan,oli sitä jalostettu selkeästi eteenpäin Virran aikaisesta. Nyt ei enää nähty sitä ylenmääräistä nurkissa pyörimistä ja muutenkin kiekkoa pelattiin enempi maalia kohti.

En ymmärrä tätä tarvetta dissata Tuokkolaa. Toki iso käsi Virralle siitä mitä KalPassa teki,mutta yhtälailla Tumppi ansaitsee kiitokset ja tunnustuksen viime kaudesta.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuokkolan PELIKIRJA ? Vielä kun semmonen edes olis olemassa, niin sitten olis ihan jees hommelit :) Toisten "eväillähän" tuo hyvin pitkälle yritti luoda nahkansa.
Olis edes Tuomaksella ollut sen verran munaa mukana, että tuossa KalPan sivuilla olevassa haastattelussa olis sanonut jotenkin tyyliin --> " otan päävalmentajana täyden vastuun siitä, että joukkueen tekeminen jäätyi kauden tärkeimmällä hetkellä noin pahasti."
Nyt tuo oli lähinnä melko "diipa daapaa", mitä kertoili kevään housuun paskomisesta!

Minusta tuo sinun viestisi on diipa daapaa. Ensinnäkin, Tuokkola oli kolme kautta Virran apuvalmentajana. Vaikka Virta varmasti päättikin melko diktaattorimaisesti pelillisistä asioista, niin tuskin se Tuokkola on siellä pelkästään kumarrellut Pekka Suurta, sen verran vahvat mielipiteet Tuokkolalla tuntuu jääkiekosta ja pelitavoista tämän kauden haastattelujen perusteella olevan. Toiseksi, KalPa ei halunnut enää tehdä sopimusta Virran kanssa, ja jatkajaksi haluttiin joku, joka ymmärtäisi peluuttaa kiekollista pelitapaa. Tuokkola ymmärsi, halusi ja kaikki todisteet viittaavat siihen että myös osasi. Kyse on siis myös seurajohdon toiveesta pitää yllä KalPan vahvasti kiekollista identiteettiä. Kolmanneksi, miksi Tuokkolan olisi pitänyt ottaa täysi vastuu kevään katastrofista? Totta kai hänelle päävalmentajana kuuluu vastuunkantaminen, mutta Tuokkola ei voi vaikuttaa jokaiseen asiaan kentällä. Ei siihen, että Koskinen ottaa kilven kauniiseen käteen, eikä siihen, jos yksittäisissä vaihdoissa tulee virheitä. Minusta tuosta haastattelusta käy ihan selvästi ilmi, että organisaation ja joukkueen sisällä on käyty läpi kevään tapahtumat ja mahdollisia syitä niihin. Virheitä on tehnyt jokainen joukkueeseen kuulunut ja ehkä joukkuetta rakentanutkin henkilö, joten minusta tuollainen täyden vastuun ottaminen menisi säälittävän kosiskelun puolelle.


EDIT: Susimies sanoi sen minkä itse äskeisessä vuodatuksessani unohdin: Tuokkolahan ei tyytynyt Virran konseptiin vaan lähti kehittämään sitä haluamaansa suuntaan eli suoraviivaisempaan. Ensi kaudella suunta on sama.
 
Viimeksi muokattu:

Yläpöysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KPT, Leijonat, Huuhkajat, Liverpool
Samoilla linjoilla olen edellisten kanssa. Tuokkola vei KalPan pelitapaa omaan suuntaansa ja vaikka kiekkokontrolli pitkine hyökkäyksineen oli edelleen keinovalikoimassa kuten Virran aikana, niin selkeästi mentiin suoraviivaisempaan suuntaan. Välillä peli oli mykistävän hienoa. Seuraamistani peleistä ovat jääneet mieleen kauden ensimmäinen HIFK-peli kokonaisuudessaan sekä tammikuun lopun Jokerit-pelin toinen erä narrien alivoimamaalista huolimatta. En ole noita joukkueita juuri tuollaisessa purjeessa usein, jos koskaan, nähnyt.

Eilisestä Kanada-pelistä jäi vähän samat fiilikset kuin KalPan pleijareista. Alkoi hienosti, mutta sitten pelirohkeus petti. Kun piti keskialueelta palauttaa omiin ja rauhoittaa niin puskettin eteen, menetettiin kiekot huonosti organisoituneessa tilassa ja oltiin vaikeuksissa. Toisaalta jäätiin välillä neppailemaan painetilassa omalle alueelle, kun olisi pitänyt vain purkaa ja iskeä karvausta keskialueelle. Ei voinut mestari-Jukkakkaan kuin todeta, että joukkue ei pelannut kuten piti = ei se ole aina pelkästään valmentajista ja pelikirjoista kiinni.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Eilisestä Kanada-pelistä jäi vähän samat fiilikset kuin KalPan pleijareista. Alkoi hienosti, mutta sitten pelirohkeus petti. Kun piti keskialueelta palauttaa omiin ja rauhoittaa niin puskettin eteen, menetettiin kiekot huonosti organisoituneessa tilassa ja oltiin vaikeuksissa. Toisaalta jäätiin välillä neppailemaan painetilassa omalle alueelle, kun olisi pitänyt vain purkaa ja iskeä karvausta keskialueelle. Ei voinut mestari-Jukkakkaan kuin todeta, että joukkue ei pelannut kuten piti = ei se ole aina pelkästään valmentajista ja pelikirjoista kiinni.
Helekutin hyvin sanottu! Kanada matsia katsellessa tuli mieleeni aivan samat aatteet. Näin kävi KalPalle pleijareissa ja samaan ansaan ajoivat myös leijonat. Ei se ole välttämättä valmentajasta kiinni, vaan pelaajien pitää pysyä kiinni pelikirjassa.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Näin toukokuussa voisi "maiskutella" ja spekuloida ketjuja, joita näillä näkymin voisi sarja/trophy-avauksessa nähdä:

Salminen-Kuparinen-Kapanen
Voutilainen-Kerälä-Kerman
Hentunen-Miettinen-Lehkonen
Junnila-Ikonen-Kolehmainen

Timonen-Kauppinen
Masuhr-Halonen
Levokari-Kukkonen/Koivisto

Omaan silmään varsin hyvät ja tasapainoiset ketjut, saa kommentoida.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hummeri, hyvin rakennetut ketjut, voi olla hyvin lähellä lopullista rosteria. Ainoastaan tuo Miettinen häiritsee, toivottavasti kaveri osaisi jo ripustaa luistimet naulaan. Laitetaan siis Rissanen tai Kerälä siihen 3-ketjun keskeen. Jukka Voutilainen voisi myös tarvittaessa pelata keskellä. Hyvin olisi noissa ketjuissa kokemusta ja kätisyyttä. Ainakin paperilla pitäisi myös maalinteon onnistua. Toivottavasti tuota Levokaria osataan myös hyödyntää esim. alivoimalla.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Junnila katsomoon/SaPKoon, Riekkinen nelosketjun keskelle ja Jasse laitaan. Kolehmainen ja Ikonen käy aina paikan tullen taklaamassa vastustajan puolustajaa ja Riekkinen hoitaa ketjun puolustusvelvoitteet. Neloseen on ihan turha rakentaa mitään helvetin 170cm oravapartiota.

Sakari Salminen - Matti Kuparinen - Sami Kapanen
Kalle Kerman - Antti Kerälä - Jukka Voutilainen
Jukka Hentunen - Tommi Miettinen - Artturi Lehkonen
Jasse Ikonen - Joonas Riekkinen - Janne Kolehmainen
(Jyri Junnila - Jaakko Rissanen - Henri Ikonen)
(Toni Kallela - Joona Harjama - Timo Hiltunen)

Jussi Timonen - Marko Kauppinen
Adam Masuhr - Antti Halonen
Pauli Levokari - Mikko Kukkonen
(Miika Koivisto - S-P Riikola)

Mikko Koskinen (Juha Toivonen)
Henri Kiviaho
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti Jassen nivunen ei kaipaa suurempaa operaatiota vaan kaveri on pelikunnossa kauden alussa. Myös Kerman, Koskinen ja Saarinen ovat olleet laikkauspöydällä.
SS kertoo KalPan tämän hetkisistä loukkaantumisista.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Myös Kerman, Koskinen ja Saarinen ovat olleet laikkauspöydällä.
SS kertoo KalPan tämän hetkisistä loukkaantumisista.

Jutusta käy ilme se, miksi Kermannin kausi meni miten meni eli alavatsaa on kursitta kasaan jo pari kertaa aikaisemmin vuoden sisään ja myös Saarisen vaatimattomammalle loppu kaudelle ja sairaslomille löytyi syyllinen. Ikävä kyllä, molemmat ovat treeneistä sivussa pari kuukautta, joten alkukaudesta ei kummoista tarvitse odottaa, etenkään Kermanilta.

Koskisen "hiljainen sopimus" kaudelle 12-13 on siis totta ja syy miksi sitä ei aiemmissa tiedotustilaisuuksissa ole julkistettu, liittyy NHL-sopimuksessa olevaan karenssi aikaan. Tämä karenssi päättyy juhannuksena ja sopimus KalPan kanssa astuu voimaan tällöin. (Joku näistä NHL-sopimustermeistä ymmärtävä halutessaan tarkentaa tuosta karenssista, mitä se virallisesti tarkoittaa).
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jukka Hentunen - Tommi Miettinen - Artturi Lehkonen

Jos Artturi Lehkoselle ei löydetä muuta sentteriä kuin Toma niin sääliksi käy. Jos kerran käsissämme on yksi lahjakkaimmista nuorista suomalaisista kiekkoilijoista, niin hänet pitäisi laittaa sellaiseen ketjuun, jossa ketään ei tarvitse raahata mukana. Jos kerran Toma ei tajua lopettaa niin kiekkoilkoot sellaisessa ketjussa, jossa hän ei häiritse nuoren lahjakkaan pelaajan kehitystä.

edit: kirjoitusvirheitä
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos Artturi Lehkoselle ei löydetä muuta sentteriä kuin Toma niin sääliksi käy. Jos kerran käsissämme on yksi lahjakkaimmista nuorista suomalaisista kiekkoilijoista, niin hänet pitäisi laittaa sellaiseen ketjuun, jossa ketään ei tarvitse raahata mukana. Jos kerran Toma ei tajua lopettaa niin kiekkoilkoot sellaisessa ketjussa, jossa hän ei häiritse nuoren lahjakkaan pelaajan kehitystä.

edit: kirjoitusvirheitä
Vaikka Toma ei todellakaan omiin suosikkeihini kuulu, niin ei nyt kuitenkaan haudata miestä ihan vielä. Oli kuitenkin katastrofipleijareissa KalPan paras sentteri. Jospa ehjä treenikesä vielä kerran wanhan miehen verryttäisi. Tätä on siinäkin mielessä syytä toivoa, koska Jasse on pitkään sivussa. Joten eiköhän sentterit ole mallia Kuparinen-Kerälä-Miettinen-Riekkinen. Toki Vodekin pystyy keskellä pelaamaan, mutta on laidalla ollut niin pitkään, että luulen laiturina vetävän ensi kaudellakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös