Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


KalPa-kaskut

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Veli Kaleva, 12.05.2017 klo 19.42.

  1. Veli Kaleva Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KalPa
    Japanissa asuu suhteellisen tunnettu Kokudo Keikakun kannattaja, joka pitää yksinään melkoista mökää kaikissa Keikakun Etelä-Japanin vierasotteluissa. Joukkue saa hänestä arvokasta lisäboostia ja mies on erittäin pidetty kannattajien keskuudessa yli joukkuerajojen. Mies tunnetaan nimellä Sushi-Jussi.