KalPa 2004-2005

  • 158 374
  • 915

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Itse veikkaan, että eiköhän sinne vielä pari vahvistusta kauden aikana ilmaannu. Ulkomaalaispelaajan hankkiminen nyt olisi kuitenkin taloudellisesti erittäin typerää, sillä tällöin hänen palkastaan jouduttaisiin maksamaan Suomen verotuksen mukaan, koska mies olisi täällä kauemmin kuin 6 kk. Jos tämä "ykkössentteri" hankitaan esim. loka-marraskuussa, riittää hänelle tuollainen viiden kuukauden diili loppukauden läpipelaamiseen, jolloin verot maksetaan hänen kotimaahansa. Se on selvää säästöä KalPalle, koska Suomen verotus on tunnetusti huippukova.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Jaska85

KalPalle alkaa tulla kiire tämän sentterin kanssa. Vapaana olevia hyviä ja halpoja senttereitä kun en usko enää markkinoilta hirveästi löytyvän. Rahallahan aina saa, mutta sitä ei Kuopiossakaan ole liikaa. KalPan kokoonpano on muuten valmis, mutta se tärkein pelaaja eli ykkösketjun sentteri, jonka ympärille käytännössä rakennetaan ykkösketju puuttuu. Näen tämän pelaajan joukkueen tärkeimpänä pelaajana ja Sportissahan tämän paikan herra ja hidalgo on Fandul. En näe, että KalPassa vieläkään on aihetta paniikkiin, mutta toisaalta ei ole hyvä tilanne jos ykkösketjun kaverit joutuvat treenaamaan ja pelaamaan paljon ilman sitä peliä tekevää kaveria siinä keskellä. Myöskin yhdessä treenaamiseen jää yllättävän vähän aikaa tässä.

Jotenkin minusta tuntuu ulkopuolisena, että KalPa olisi nukkunut hiukan onnensa ohi sentterimarkkinoilla. Kovia senttereitä lienee silti markkinoilla tarjolla, mutta on myös vaara siihen että hintalaatu-suhde ei olisikaan päätähuimaava ja KalPa joutuisi maksamaan jollekkin motivaatio-ongelmaiselle 10 vuotta Saksassa pelanneelle sentterille kahta kertaa kovempaa palkkaa, kuin mitä Saloselle viime kaudella maksettiin. Jos tämä huhu Stapletonista pitää paikkansa, niin minun mielestäni KalPan kannattaisi signata hänet pikimiten eikä viivytellä enää tätä ostosta, sillä pidemmällä tähtäimellä tällainen odottelu tullee vaikuttamaan koko joukkueen pelisuorituksiin alkukaudesta.


Tämän tekstin perusteella liiga-potentiaalia omaavan ykkössentterin hankkiminen kuulostaa suorastaan helpolta.
Voisi melkein ihmetellä että miksi Tammisella meni Fandulin Vaasa-sopimukseen suostumisessa niinkin pitkälle kesään, varsinkin kun miehet jo piiitkäaikaisia tuttuja.


Hyvää ja halpaa tavoitellessa pitäisi lie tässäkin tapauksessa hankkia molemmat, ja yhden Pelaajan KalPaan tulemisestahan vain puhuttu.
Myös itse uskon että mies tipahtaa Montun jäälle ennen kuin kiekko tipahtaa Mehtimäen jäälle.

Stapletonista todellakin on liikkunut huhua että miehelle sopimustarjous olisi jätetty. Mutta Stapleton ei ole kylläkään ainoa kortti Sirviön kädessä, eli mistään kädet ristissä -hankinnasta ei Kuopion päässä ole kysymys.
Seura kun on tähdännyt kaikessa toimintansa kehittämisessä SM-liiga-tasoiseksi jo kahden vuoden ajan joten joukkueenkin tavoite on keväässä. Kaikkien muiden kaukalon sisä- ja ulkopuolisten asioiden ollessa oikein hyvällä mallilla, niin KalPalla on kaikista Mestis-seuroista parhaat mahdollisuudet odottaa rauhassa yhden kokoonpanonsa tärkeimmän pelaajan saapumista.

Elokuuta on jäljellä vielä puolet ja vaikka tämän mystisen miehen saapuminen toteutuisi vasta kuun vaihteessa niin sarjakauden alkuunhan vielä yli puoli kuuta aikaa.
Ja kuten jo todettu, KalPan materiaalilla lähtöasetelmat kevääseen ehtisi tuskin liian heikoiksi päästä vaikka "ykkössentteri" saapuisi Rissalaan vasta syyslomankin jälkeen.


Ja, kolmosta tällä hetkellä johtavan T. Miettisen vire useammat harjoitukset todistaneena näyttää kyllä oikein hyvältä, mies on suorastaan kuin uudesti syntynyt viime syksyn pelintekemiseen nähden. Puolustus ja asennehan Tatulla olivat kyllä hyvät vuosi sittenkin - ja keväällä suorastaan erittäin hyvät.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jees, lisävettä spekulointimyllyyn!

Muuten, muistaako/tietääkö kukaan, missä vaiheessa Sami oli menossa käymään lammikon toisella puolella? ts. onko jo käynyt vai vasta menossa?

Keskiviikkoa odotellessa...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti The Johtaja
Ja, kolmosta tällä hetkellä johtavan T. Miettisen vire useammat harjoitukset todistaneena näyttää kyllä oikein hyvältä, mies on suorastaan kuin uudesti syntynyt viime syksyn pelintekemiseen nähden. Puolustus ja asennehan Tatulla olivat kyllä hyvät vuosi sittenkin - ja keväällä suorastaan erittäin hyvät.

Tähän pitikin puuttua. Nimittäin Tatu "taisteluilme" Miettinen oli Kajaani-turnauksessa mielestäni selkeä tason nostaja viime kauteen nähden. Vaikkakin on vielä liian aikaista puhua mitenkään ylistävästi hänestä, niin mielestäni hän on kehittynyt selkeästi viime kaudesta. Tosin samalta näyttää Pasi Pieninkeroinenkin joka syksy ;) Tällä kaudella tuo kehitys molempien kohdalla lienee kuitenkin totta. Miettinen teki viime kaudella ratkaisut aina liian hätäisesti ja vaikutti välillä aivan liian pehmeältä, mutta perjantain otteluissa mies väänsi itsensä kulmista hyvin voittajana itsensä esiin ja kun joku tuossa miettikin suurimpia tasonsa nostajia tulevalla kaudella vertailussa viime kauteen, niin olisin valmis laittamaan lanttini likoon Tatu Miettisen puolesta. Saas nähdä kuinka käy.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Jaska85
Tähän pitikin puuttua. Nimittäin Tatu "taisteluilme" Miettinen oli Kajaani-turnauksessa mielestäni selkeä tason nostaja viime kauteen nähden.

Totta. Lauantainakin Tatu järjesteli laitureilleen maalitilanteita liukuhihnalta, mutta etenkään Korhosen vedot eivät vielä olleet kohdallaan. Kun laiturit tuhlasivat paikkoja, teki Tatu itse tahtomaalin pelattuaan tilanteen oikeaoppisesti loppuun saakka. Jospa tämä olisi se Tatun kausi, joka jättäisi umpisurkean toissakauden ja välttävän viime kauden unholaan.

Mielenkiinnolla kyllä odottelen keskiviikon tiedotustilaisuutta, tuskinpa sellaista ilman sopimusuutisia järjestettäisiin. Vaikka Mikkeliin olenkin matkalla torstain harjoitusottelua katsomaan niin en usko mahdollisen uuden pelaajan vielä kuuluvan rosteriin.

Aika tiukka viikko tulossa KalPalle: huomenna Imatralla Ketterä-KalPa, torstaina Mikkelissä Jukureita vastaan, perjantaina Vaasassa Sport-KalPa ja lauantaina Turkuun Viiking Cupiin. Kyllä pelaajien kesäkuntoa nyt koetellaan.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Sentterijahti päättynyt?

Tämä päivä toi tullessaan mielenkiintoisia uutisia. KalPa järjestää tosiaankin keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa paikalla molemmat NHL-tähdet. Kalakukkokaupungin suunnalla tiedotustilaisuuksia ei ole turhaan järjestytty. Vahvistuksetkin on julkaistu pelkästään tiedotteilla Tomi Mustosen sopimusta lukuunottamatta, joka julkaistiin info-tilaisuudessa, jossa esiteltiin kaikki uudet sopimuspelaajat.

Keskiviikkona on siis odoteltavissa jotain mieluisaa meille kuopiolaisen kiekkoilun ystäville. Vaihtoehtoja taitaa olla kaksi joko a) tilaisuudessa kerrotaan omistajakaksikon pelaamisen ajankohdasta KalPa-paidassa tai b) julkaistaan tämä kauan odotettu ykkössentteri. Itse käännyn jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle. Vihdoin viimein tämä sentterijahti taitaa olla päättynyt. Keskiviikkoiltana olemme viisaampia, toivottavasti tuolloin meillä on tiedossa odotukset täyttävän ykkössentterin nimi.

Otan mielelläni vastaan tiedot Tatu Miettisen otteiden kehittymisistä. Kaksi viime kautta ovat olleet Tatulle vaikeita. Viime kaudella tuli vastuuta aina ykkösketjusta saakka, mutta niin vain tehot ja peliesitykset jäivät vaisuiksi. Jaskan mainitsema lempinimi Taisteluilme levisikin viime keväänä kuopiolaisyleisön tietoisuuteen juuri Miettisen vaisuuden vuoksi. Parhaiten Tatun otteita kahdelta edelliskaudelta kuvaavat sanat pehmeä ja löysä.
Miettisessä on kuitenkin pontetiaalia, toivottavasti nyt nähdään pitkästä aikaa taisteleva, kulmaväännöt voittava ja pisteitä tekevä Tatu Miettinen. Täten voimme luopua tuosta lisänimestäkin.

Huoh, kumpa olisi jo keskiviikko.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Jeremy Roenickihan on muuten sentteri ! Oiskohan tulossa, Jos työsulku alkaa. David Legwandi kelpais kans. Nuo olisivat ihan hyviä tiedotustilaisuuden aiheita.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Icepowerman
Jeremy Roenickihan on muuten sentteri ! Oiskohan tulossa, Jos työsulku alkaa. David Legwandi kelpais kans. Nuo olisivat ihan hyviä tiedotustilaisuuden aiheita.

HEH! Ei hitto. Kiitos Icepowerman, tästä tuli päivän parhaat naurut. Tahaton komiikka - paras komiikka. Icepowerman taitaakin olla niitä harvoja, jotka ottivat SavonSanomien Jouni Huttusen letkautuksen Roenickista todesta.

Ehkei se uusi ykkössentteri "aivan" Roenick tai Legwand tasoa ole ;)

Onko parempia tarjouksia?
 
Viimeksi muokattu:

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
No pitikin mennä spekuloimaan sentterivahvistuksen mahdollisesta viivästymisestä. Noh, tietenkään ei varmasti pystytä sanomaan onko keskiviikon tiedotustilaisuudessa kyse tästä, mutta todella suurella todennäköisyydellä on. Jospa sieltä tulis Fandulin tasoinen pelimies myös Pohjois-Savoon. Roenick ja Legwand kyllä kävis, mutta...no joo, kaikki tietää. Onkos muita (kuin Stapleton) huhuja tai kaverin kaverilta saatuja "varmoja" tietoja tulevan sentterin nimestä? Kuten sanottua olisipa jo keskiviikko...
 

Jufo lll

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Velu
KalPa-Hockey yhdessä osaomistajiensa Kimmo Timosen ja Sami Kapasen kanssa pitää tiedotustilaisuuden keskiviikkona iltapäivällä. Liittyykö tiedotustilaisuus puheena olevaan puuttuvaan keskushyökkääjään vaiko ei, sitä en tiedä.
Entä jos tiedotustilaisuudessa on mukana myös Jokisen Olli. Silkka arvaus.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Jufo lll
Entä jos tiedotustilaisuudessa on mukana myös Jokisen Olli. Silkka arvaus.

Njääh. En usko tähän. Toisaalta Molli-Ollin mukaantulo tuskin aiheuttaisi tiedotustilaisuutta, joita Savon pääkaupungissa on pidetty harvakseltaan. Uskon edelleen, että tämä liittyy joko ykkössentteriin tai NHL-vahvistusten pelaamiseen täällä kauden aikana. Niin ja toisaalta, en usko myöskään, että Kurpitsapää sijoittaa rahojaan KalPaan.
 

Jufo lll

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Micco!
Njääh. En usko tähän.
En usko kyllä minäkään, kunhan heitin arvauksen. Joskus kauan sittenhän siitä oli juttua, että Molli-Ollikin olisi sijoittamassa KalPaan, mutta mielummin kuulisin sen uuden sentterin nimen kuin kyseisen uutisen. Aijai kun menisi huominen päivä nopiaan.
 

HELMUT

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Entä jos tiedotustilaisuudessa on mukana myös Jokisen Olli. Silkka arvaus.



Puskaradio tietää kertoa KalPan ja Jokisen neuvottelujen katkenneen
siihen, kun Olli halusi a-jun valmentajaksi isänsä Matin. Olisi kuulemma
maksanut palkankin itse. Tämä ei sitten ilmeisesti ollut tietyille tahoille
sopinut...

Itse olisin kyllä nähnyt vaikka sitten molemmat Jokiset KalPan väreissä;
Matti junnujen valmentajana ja Olli taustajoukoissa, kenties jossain vai-
heessa myös kentällä.

Mistäpä sen tietää, vaikka keskiviikkona voisi todeta tämänkin huhun
olleen täysin hatusta tempaistun...
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Re: Roenickia odotellessa tarinaa Taisteluilmeestä

Viestin lähetti Velu
Muistuttaisin nuorimpia lukijoita siitä että sympaattisen Tatu Miettisen pelimiehen potentiaali on tullut julki jo A-nuorten SM-liigan runkosarjassa kaudella 99-00. Silloinhan Tatu siirtyi KalPasta kesken kauden Jyväskylän Diskokseen joka tuolloin vielä pelasi 1.divisioonaa. Siirtohetkellä Tatu johti ASM-liigan pistepörssiä (26 pinnaa 19 ottelussa). Siitä nyt ei ole takeita olisiko T. voittanut kyseisen pistepörssin jos olisi KalPassa jatkanut. Hermanni Vidmanhan sen lopulta vei 59 pisteellä 38 ottelussa.

Tatun tilastohistoriassa on siis yhtymäkohta esim. Sportin sentteri Niklas Fogstömiin joka myös on ollut taannoin vahvoilla NSM pistepörssissä. Sillä erotuksella myöhemmisä statseissa että mielestäni Miettisellä on jo kohtalaiset näytöt aikuisten sarjoissa, Fogströmin todellista läpimurtoa Mestis-tasolla odotan minä hetkenä hyvänsä samoin kuin viime kaudenkin alla.

Talvet 00-01 ja 01-02 Miettinen pelasi varsin hyvin. KalPan jälkimmäisellä Suomi-sarjakaudella "Riemu" Riekkisen piti ennakkoon olla joukkueensa selkeä ykkössentteri mutta toisin kävi. Miettisen nuorisoketjun peli loksahti het alkukaudesta kohdalleen ja tulosta syntyi. Miettisen laidoilla pelasivat silloin Kerman ja Varonen. Sellainenkin kuriositeetti kyseisestä kaudesta että KalPa palkitsi Miettisen keväällä edustusjoukkueen parhaana hyökkääjänä! Siinäpä taas hyvä tietokilpailuknoppi laiska-Tatusta.

Ja oikeastaan sama marssijärjestys toteutui KalPan noustua Mestikseenkin, Miettinen oli tuloksellisesti Riekkistä parempi ainakin hyökkäyssuuntaan pelattaessa.

Miettisen ura notkahti vasta epäonnistuneen liigakokeilun jälkeen. HPK:sta ei pelipaikkaa irronnut taisteluilmeelläkään. Hämeenlinnan reissua seuranneet pari kautta ovatkin olleet Miettiselle juuri sitä mitä muut kirjoittajat tässä ovat todenneet.

Viime kevään loppupeleissä näkyi jo käänne parempaan. Näkemissäni välierä- ja loppuotteluissa Miettinen oli väljälti mainettaan parempi. Samaa mieltä oli satunnainen matkaseuralaiseni jolta Miettisen löysäilyt parin edelliskauden mittaan olivat tykkänään unohtuneet näkemättä. Jos siis viime kauden pudotuspelit ja tämän syksyn harjoituspelit summaisi niin laiska-Tatun maine voisi joutua uuteen harkintaan lähitulevaisuudessa. Ainakin enteet näyttävät vaarallisen hyviltä!

Kannattaa ottaa huomioon, että Kalle Kerman pelasi Miettisen ketjussa ja pyssytti hirmuläjän maaleja. Jää vain arvailujen varaan paljonko Kerman olisi hönniä heittänyt Riekkisen vierellä.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
KalPan rinkiin on muuten liittynyt kaksi uutta miestä. Joukkueen kanssa harjoittelevat Tuomo Litmanen sekä Kalevi Aitio. Aitio sai opiskelupaikan Kuopion Yliopistosta, joten siirtyminen tänne on luontaista. Tismalleen samanlainen tapaus kuin Tuukka Liimatainen. Tuomo Litmanen puolestaan paikkaa Samuli Määttää, joka lopetti uransa. Määttä elättää itsensä paremmin siviilityössä kuin kiekkolijana, joten Samuli päätti pistää hokkarit naulaan.

Korostan vielä, että nämä kaksi KalPan rinkiin liittynyttä kaveria EIVÄT lohkaise budjetista suuria euromääriä. Kyse on uusista "tuukkaliimataisista", jotka otetaan rinkiin loukkaantumisten varalta. Treenavat joukkueen mukana ja nauttivat mitä ilmeisimmin pelikohtaista palkkaa, mikäli loukkaantumisaaltoja tulee ja back uppia tarvitaan. Tuskin kumpikaan yllämainituista herroista montaakaan peliä pelaa, ellei tosiaan loukkaantumi- tai sairaussuma iske. Ihan fiksua toimintaa KalPalta kasvattaa rinkiä pahan päivän varalle, varsinkin kun miehet ovat käytännössä ilmaisia.

Keskiviikon tiedotustilaisuus ei kuitenkaan koske tätä kaksikkoa, sen voin luvata. Sentteriltähän tuo tilaisuus haisee, ellei sitten Sami kerro paluustaan KalPa-paitaan.
 
Re: Re: Roenickia odotellessa tarinaa Taisteluilmeestä

Muistuttaisin nimimerkki Icepowermania ylipitkästä lainauksesta.
Noin pitkää lainausta ei ole jatkossa syytä tehdä.
Välistä voi ottaa pätkän pois, kun kuitenkaan koko tekstiä ei käsitellä viestissäsi.

Esim.
Viestin lähetti Velu
Muistuttaisin nuorimpia lukijoita siitä että sympaattisen Tatu Miettisen pelimiehen potentiaali on tullut julki jo A-nuorten SM-liigan runkosarjassa kaudella 99-00.
...snip...
Ainakin enteet näyttävät vaarallisen hyviltä!

Huomaatko eron? Selkeästi mukavampaa, ja kaikki osaavat lukea Velun viestin vähän kauempaa, jos tarvitsee.
Lyhyempiä lainauksia jatkossa, jooko?


Terv.
Moderaattorit
 
Viimeksi muokattu:

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti Micco!
KalPan rinkiin on muuten liittynyt kaksi uutta miestä. Joukkueen kanssa harjoittelevat Tuomo Litmanen sekä Kalevi Aitio. Aitio sai opiskelupaikan Kuopion Yliopistosta, joten siirtyminen tänne on luontaista. Tismalleen samanlainen tapaus kuin Tuukka Liimatainen. Tuomo Litmanen puolestaan paikkaa Samuli Määttää, joka lopetti uransa. Määttä elättää itsensä paremmin siviilityössä kuin kiekkolijana, joten Samuli päätti pistää hokkarit naulaan.

No Litmanenhan on ihan hyvä vaihtoehto ja Aitiota tässä jo vähän ounastelinkin. Varsin hyviä pelimiehiä molemmat !
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Viestin lähetti HELMUT
Puskaradio tietää kertoa KalPan ja Jokisen neuvottelujen katkenneen
siihen, kun Olli halusi a-jun valmentajaksi isänsä Matin. Olisi kuulemma
maksanut palkankin itse. Tämä ei sitten ilmeisesti ollut tietyille tahoille
sopinut...

On tainnut Matilla palaa sillat KalPan johtoon muutamia vuosia sitten. Sinänsä kyllä erinomainen valmentaja, jonka taitoja ei olisi varaa heittää hukkaan. Ainakin itse annan Jokiselle huomattavasti enemmän respektiä valmennuspuolella, kun nyt A-junnujen puikot ottaneelle Sirviölle. Huhut vaan kertoo että henkilökemiat ei oikein kohtaa tiettyjen KalPan johtohahmojen kanssa.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Kuten Micco! jo kirjoittikin, Kuopiossa ei tosiaankaan ole ollut tapana järjestää tiedotustilaisuutta yhdestä isosta yhteistyökumppanista tai vielä muutamastakaan hyvästä (tuoreimpina esimerkkeinä nippu Kenig bros., Kaartinen & Kuusisto) hankinnasta - ne on julkistettu lehdistötiedotteella.
Lehdistötilaisuudet ja kuvat niistä lehdissä kun eivät anna sarjaan yhtään lisäpisteitä.
Eikä vähäsisältöiset lehdistötilaisuudet palvele edes mediaakaan.


Hlökohtaisesti voisin laittaa muutaman satatuhatta vanhaa rahaa ns. likoon sen puolesta että eräs noin 700 NHL-ottelun mies saapuu taivaiden halki to Rissala international airport.

Sama tilaisuus tuonee selvyyttä myös Kapasen pelaamiseen NHL:n työsulun venyessä.
Tämän vuoden puolella Kapasen en usko KalPan paidassa jäälle liukuvan - eikä olisi edes tarviskaan.


Mukava tieto jos "Huuto" Jokisella riittäisi edelleen sydäntä ja energiaa antaa tietotaitonsa KalPa-hockeyn tai juniori-KalPan käyttöön.
9 h työpäiviä paiskineelle ja edelleen paiskivalle henkilölle kun se ei enää 50+ iässä (joka ei päätoimiselle valmentajalle ole vielä ikä eikä mikkään) ole lukuisien peli- ja valmennusvuosien jälkeen välttämättä aina enää itsestäänselvyys.

Kun ei ole joo-joo-mies niin kaikkien kanssa ei välttämättä kemiat enää pitemmällä aikavälillä kohtaa.
Löytyisikö yksi heistä kenties juniori-KalPan puolelta..?

Mikäli huhu Ollin tarjoutumisesta maksamaan isänsä palkkaa pitää paikkansa, olisikohan se kenties tarkoittanut sitten A:lle peräti kokopäivätoimisen valmentajan palkkaamista...??
Se olisi nimittäin ollut jo kova juttu näillä leveysasteilla!


Mutta mikäli neuvotteluyhteys olisi haalentunut A:n valmentajavalinnan johdosta niin se vaan osoittaa taas osaltaan KalPa-hockeyn tinkimättömän linjan seuran kehittämisessä. Sadat tuhatmarkkaset (vai kuulostaisiko tuhannet satalappuset suuremmalta?) eivät käännä päitä automaattisesti kuin valosilmät Sokoksen ovia.


Ei ole Sami Phillyssä käynyt sitten koti-Kuopioon ja kesä-Hartolaan suuntaamisen.
Viime viikolla ko. mies edelleen taisteli myös edustuksen harjoituksissa Tuplilla. Ainakin kolmena viikkona siis jäällä oman seuransa kanssa hän ollut jo nyt tähän mennessä.



Keskiviikko-iltapäivään!
 
Viimeksi muokattu:

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Elikkäs Stapleton ei tule sitten kysymykseen, NHL-kokemusta on 697 runkosarjaottelua. Eikä Kapsella taida olla edes 600 ottelua. Kukahan tuo vahvistus olisi. Roenick ? , No sillä olisi yli 700 ottelua. Ainiin tossa lukikin n 700 ottelua eli tarkotit tota Stapletonia sitten vissii
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieman omituiselta minun nenääni tuoksahtaa tämä mahdollinen Stapletonin hankinta.

Joukkueessa on noudatettu selkeätä linjaa tähän saakka, hankinnat ovat olleet joko nuoria nousevia kykyjä tai omia kasvatteja. Pelaajat ovat myös pääpiirteissään taitavia ja hyvin liikkuvia. Stapletonin otteita sen tarkemmin tuntematta voisi luulla, että miehen parhaat päivät ovat jo takana (harva kiekkoilija on enää elämänsä kunnossa 38 vuotiaana) ja tuskin hokkarikaan toisen eteen siirtyy samaan malliin kuin 18 vuotta nuoremmalla kaverilla.

Kokemusta kyllä löytyy ja mies on varmasti keitetty sellaisissa liemissä joihin useimmat kiekkoilijat vain haaveilevat pääsevänsä kastautumaan. Haetaanko tässä siis isä-hahmoa, joka näyttää nuoremmille pelaamisen mallia? Joka kylmänviileästi käy kentällä tekemässä hommansa ja istuuntuu takaisin vaihtopenkille enempiä tunteilematta?

Varmastikin esimerkillinen pelaaja, mutta ei missään nimessä tulevaisuuden pelaaja eli pitkällä tähtäimellä hyöty voisi jäädä vähäiseksi. Mutta toisaalta, sama riski on nuorempienkin pelaajien kanssa, jotka voidaan menettää juuri hyvien otteittensa tai lupaavuutensa vuoksi.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pitää muistaa, että KalPa oli keväällä hankkimassa Pekka Tirkkosta joukkueeseen, joka tämäkin on 36-vuotias. Stapleton on siis kaksi vuotta vanhempi ja omaa kokemusta rapakon takaa oikein roppakaupalla. Jos tällainen kaveri jaksaa vuodeksi motivoitua toimimaan nuoren joukkueen isähahmona, ja vielä järkipalkalla, niin miksi KalPa ei käyttäisi tilaisuutta hyväkseen. Tuskin seuralla edes on mitään pidemmän tähtäimen suunnitelmia miehen varalle, vaan Stapleton toimisi liiganousun takuumiehenä.

Stapleton pienenä ja vikkelänä miehenä soveltuisi hyvin KalPan pelaajapolitiikkaan. Kaveri on pari kautta pelannut Suomessa, joten sopeutumisongelmiakaan tuskin tulee. Sitäpaitsi Stapleton kyllä mielestäni hakkaa Sportin Fandulin mennentullen melkein joka osa-alueella :)

Mutta tämä kaikki on huomiseen asti vain spekulaatiota...
 

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
Viestin lähetti Micco!
Tuomo Litmanen puolestaan paikkaa Samuli Määttää, joka lopetti uransa. Määttä elättää itsensä paremmin siviilityössä kuin kiekkolijana, joten Samuli päätti pistää hokkarit naulaan.

Korostan vielä, että nämä kaksi KalPan rinkiin liittynyttä kaveria EIVÄT lohkaise budjetista suuria euromääriä. Kyse on uusista "tuukkaliimataisista", jotka otetaan rinkiin loukkaantumisten varalta. Treenavat joukkueen mukana ja nauttivat mitä ilmeisimmin pelikohtaista palkkaa, mikäli loukkaantumisaaltoja tulee ja back uppia tarvitaan. Tuskin kumpikaan yllämainituista herroista montaakaan peliä pelaa, ellei tosiaan loukkaantumi- tai sairaussuma iske.

Onko tämä nyt sitten niin että Tuomo Litmanen on KalPan kirjoilla. Tuomo nimittäin pelasi SaPKon paidassa ottelun KooKoo:ta vastaan. Vai onko homma sitten niin että Tuomo pelaa SaPKossa, mutta lähtee KalPaan kun kutsu käy?
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Nyrpa
Onko tämä nyt sitten niin että Tuomo Litmanen on KalPan kirjoilla. Tuomo nimittäin pelasi SaPKon paidassa ottelun KooKoo:ta vastaan. Vai onko homma sitten niin että Tuomo pelaa SaPKossa, mutta lähtee KalPaan kun kutsu käy?

On ainakin harjoitellut tämän viikkoa KalPan kanssa ja käsittääkseni ottelukohtaista sopimusta on tarjottu. Voi olla, että pelaakin juuri SaPKon paidassa, jossa peliaikaa on luvassa säännöllisesti ja saapuu kalakukkokaupungiin vasta, jos KalPalle iskee sentteripula. Jospa tähänkin saataisiin selvyys huomenna?

En oikein ymmärrä mistä tämä Stapleton-myllytys on nyt lähtenyt liikkeelle. Huhuareena miestä tänne väläyttelee, mutta marttakahviokin tietää enemmän kuin Huhuareena. Tietyt tahot Kuopion kiekkopiirreissäkin pitävät Stapletonin hankintaa varmana. Itse suhtaudun vielä pessimistisesti, toivottavasti huomenna iltapäivällä voin yllättyä positiivisesti. Tuntuisi vain siltä, että Stapleton ei olisi a) KalPan tyylinen hankinta b) hintalapussa olisi liikaa numeroita/numerot liian suuria.

Mutta huomennahan se nähdään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös