Kallio-Jokinen-Hagman

  • 3 897
  • 17

Welu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kertokaahan asiantuntijat mistä johtuu, että kyseinen ketju ei ole saanut oikeen mitään aikaiseksi näissä kisoissa (tähän mennessä). Tuntuu vaan että mennään kahtasataa, mutta kuitenkaan ei saada mitään aikaan, ainakaan maaleja. Ja mun tietääkseen tämä kenttä ei kuitenkaan tule olemaan mikään jarrukenttä.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jokinen on kyllä ollut jäässä näissä kisoissa tähän asti. No ehkä tahti paranee kovempia vastustajia vastaan pelatessa, vaikka oudolta tuo kuullostaakin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
osittain huonoa tuuriakin

On sille ketjulle sentään pari maalia siunaantunut, mutta esim. Jokinen on laukonut jo kaksi kertaa ylärimaan. Hyvää työtä se on tehnyt jäällä, todella vahvaa kaksinkamppailupeliä ja tuo kiekon usein ylös. Kyllä ne laukaukset vielä osuu paikalleen. Hagman ja Kallio ovat varsin nopea kaksikko, sitä heidän kannattaisi käyttää vielä enemmän hyödykseen niin tulisi 2-1 tilanteita enemmän.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Aika usein hyökkäävä ketju saattaa olla jumissa muutaman matsin yhden turnauksen aikana. Toivottavasta miehet osuvat ylärimojen alakantteihin tärkeimmissä otteluissa!
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka Kallio tekikin eilen kaksi maalia, niin omille hän ei saanut koko pelin aikana kuin pari syöttöä. Sama ongelma vaivasi miestä jo Itävalta-pelissä. Hagmankin on ollut melkoisen näkymätön, muttei sentään erottunut niin selkeästi huonoilla syötöillään. Kiekko ei ole pysynyt Hakilla mukana, vaan se on karkaillut tai hukkunut kohtuullisen helpoissakin tilanteissa. Varmaan osasyynä on ollut helpot pelit. Pojat ovat yrittäneet liian hienoja juttuja, vaikkei oma taitotaso riitäkään maagisten seläntakaa kiepsautusten ja kikkailuharhautusten heittämiseen.

Jokinen on pelannut kolmikosta vahvimmin. Ainakin tusinamaiden poikia vastaan Olli on suojannut vahvasti ja laukonut kohtuullisen terävästi. Toivottavasti ketjun peli alkaa kulkemaan Tsekki-ottelussa.
 

Maestro

Jäsen
Itsekseni hämmästelin jo ennen kisoja sitä yksimielisyyttä, joka kyseisen ketjun jäsenten yhteensoveltuvuudesta vallitsi. Salt Lake Cityn olympialaisissa peli toki kulki, mutta Göteborgin MM-kisoissa meno oli huomattavasti nihkeämpää. Turhan suuria toiveita trion huimasta tasonnoususta seuraaviin otteluihin ei siis kannata elätellä.

Aravirralta ei apua asian suhteen liene odotettavissa. Miehen filosofiana hyökkäysketjun muodostamisen suhteen kun tuntuu olevan, että vain hyvin pelaaviin kolmikkoihin tehdään muokkauksia ja muiden toivotaan löytävän yhteisen sävelen ajan myötä - ilman henkilövaihdoksia.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse jo olen miettinyt, että Hagman suoraviivaisena maalille ajavana pelaajana sopisi hyvin Selänteen ja Koivun rinnalle. Samanlaisessa roolissa hän teki ison määrän maaleja Lieverssin ja Potaichukin rinnalla Kärpissä. Peltosen voisi kokeilla Jokisen rinnalla niin kahta muuta kenttää ei tarvitsisi rikkoa.

Itse ketjun pelistä. Hagman menee hukkaan ketjussa, kun Jokinen kuskaa kiekkoa ja dominoi peliä. Kallio on hyvä raataja sivulle, mielestäni voisi olla sopiva hakemaan laukaisupaikkoja Jokisen vierelle. Eli mielestäni ketjusta puuttuu ampuja. Jokinen pitää usein kiekkoa ja odottaa pelaajaa joka ampuisi namupasista, mutta viivassa on pakit Lydman ja Berg, jotka hiukan säätelee pyssyä ja Kallio ja Hagman hakee syöttöä vauhtiin ei laukausta varten.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Alisuorittajia ovat olleet juuri tämä Jokinen-Hagman, sekä vähäisemmälle peliajalle jäänyt Santala-Miettinen- kaksikko. Ratkaisuja kaivataan kaikilta hyökkääjiltä. Huomenna on toisaalta erinomainen näytönpaikka jatkopelejä ajatellen.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC

Aravirralta ei apua asian suhteen liene odotettavissa. Miehen filosofiana hyökkäysketjun muodostamisen suhteen kun tuntuu olevan, että vain hyvin pelaaviin kolmikkoihin tehdään muokkauksia ja muiden toivotaan löytävän yhteisen sävelen ajan myötä - ilman henkilövaihdoksia.

Olen samaa mieltä. Ara ei osaa peluuttaa, eikä muodostaa
ketjuja. Tästä esimerkkinä Salt Lake City, jossa Ara "nerokkaasti"
laittoi Antti Aallon Teemun ja Jeren ketjuun. Kisojen kuumimpia
pelaajia oli tuolloin Olli Jokinen, joka olisi ehdottomasti
pitänyt nostaa 1-ketjuun. Aallon tehot olivat kisoissa 0+0
ja +/- tilasto -3. Melkoinen saavutus Jeren ja Teemun
rinnalla! Aran ongelma on, ettei hän havaitse pelaajien
päivän kuntoa. Hän luottaa liikaa vanhoihin meriitteihin.

Ara on turha jätkä!
 

Zane

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensimmäisen tosipelin jälkeen voitaneen todeta, että ei vain onnistu.
Jokiselta odotetaan taas paljon, itse en odottanut ennen kisoja, koska harvoin on huutoon vastannut, oli sitten tehnyt NHL-kauden aikana 30 maalia tai 2.
Kallio näytti hieman pirteämmältä, mutta Hagman vaeltaa edelleen eksyneen oloisesti.

Lisäksi kaikilla tuntuu kiekko polttavan lavassa, laukauksissa ja muutenkin.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Hagmanilla oli mahdollisuus ottaa sankarinviitta päälleen ottelun lopussa kun pääsivät Jokisen kanssa 2 - 1 hyökkäykseen
OJ passasi loistavan syötön mutta Hakilla tärisi maila niin vietävästi että ei edes osunut kiekkoon
 

shack80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,
Vancouver Canucks
Olisko niin että tämä kenttä ottaa kisoista liikaa paineita. OJ pelasi huippukauden rapakon takana, mutta nyt ei meinaa tulla pisteitä ei millään. Kallio ja Hagman yrittävät vimmatusti, mutta ainoastaan kallio onnistui umpi heikkoa Sloveniaa vastaan. Olisi aika jo alkaa verkon heilua.
 

shack80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,
Vancouver Canucks
Viestin lähetti Hansel
Hagmanilla oli mahdollisuus ottaa sankarinviitta päälleen ottelun lopussa kun pääsivät Jokisen kanssa 2 - 1 hyökkäykseen
OJ passasi loistavan syötön mutta Hakilla tärisi maila niin vietävästi että ei edes osunut kiekkoon

Korjataan. Taisi olla Timonen joka passasi, mutta Hagman hukkasi. Kuitenkin siitä olisi pitänyt laittaa kiekko reppuun.
 

Vale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hakilla valittettavasti tärisi maila ratkaisupaikassa, mutta se on vaan yksittäinen tilanne josta kyllä pitäisi kylmäpäisesti ratkaista.
Itsellä lähinnä tämän ketjun yv peluutus häiritsee. Onko siinä pakko peluuttaa Rintasta vaikka hamaan loppuun saakka?
Rintsin paikalle olisi vaihtoehtoja vaikka kuinka, Hagman, Pirnes, Eloranta, Miettinen, jokaista näistä voisi edes kokeilla. Kokeilumahdollisuuksia on ainakin ollut. Tuskin niitä kokeiluja kannattaa finaalissa tehdä?
 

tom byron

Jäsen
line jokinen!

Kuinka monta kertaa Jokinen on saanut kiekon takaisin itselleen kun on syöttänyt sen Hagmanille tai Kalliolle? Vastaus: ei yhtään! Miten ketjun peli voi toimia jos Jokinen ei saa kiekkoa? Kun Olli pelasi Panthersissa Kozlovin rinnalla niin homma toimi. Miehet syöttelivät hyvin toisilleeen ja löytivät aina toisensa hyvillä syötöillä. Nyt Jokisen laidoilla on kaksi vauhtikonetta joilla kiekko ei pysy mukana eikä maaleja tule hyvistä syötöistä. Jokisen laiturit ovat liiaan samantyyppisiä pelaajia! Toiseen laitaan vaikka Peltonen ja Peltosen paikalle ykköseen Hagman tai Kallio! Auttaisi varmasti asiaa ja parantaisi molempien ketjujen peliä. Hagmanin pelissä kyllä näkyy vähäinen peliaika Nhl:ssä 3-4 ketjussa eli kiekkoa päätyyn kova karvaus. Nyt kun pitäisi peliä rakentaa, pitää kiekkoa ja tehdä maaleja sitä kautta niin ei tahdo homma toimia kun koko kausi on ollut eri rooli päällä!
 

Welu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutoksia

No nythän sitä saatiin sitten vähän muutoksia tähänki kenttään ku toi Miettinen tulee Jokisen laidalle. Tänään se selviää miten tämä muutos toimii, mutta itte kyllä epäilen tätä. Mutta 4-kenttä varmasti saa vähä uutta ilmetta ku Hagman menee sinne ja Ylönen on keskellä. Santala joutikin vaihtoon.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minäkin olisin tehnyt muutoksen juuri Hakki pois Jokisen laidalta. Miehet ei pelaa Floridassakaan samassa kentässä, koska ei ilmeiseen luista. Tasakentällisin laittaisin Hagman-Koivu-Selänne ja Peltonen/Miettinen-Jokinen-Kallio. Pirneksen kenttä samassa koostumuksessa

Ylivoimalle seuraavat:
Selänne-Koivu-Jokinen-Niinimaa-Timonen
Peltonen-Pirnes-Rintanen-Lydman-Nummelin

Kyselijöille, miksi Rintanen on ylivoimassa. Hän on siksi, että on Suomen parhaita Yv:n pyörittäjiä ja erittäin hyvä pari Nummelinin kanssa.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa että Santala jouti vaihtoon? Kukaan ei varmaankaan ole huomannut seuraavia pikkuseikkoja:

1. Santala petasi Rintaselle ns. miljoonan euron paikan tsekkipelissä. Rintsillä jäätyivät kädet ja maali jäi tekemättä. Jos olisi tehnyt, kirjoitettaisiin tänään kuinka Santalan ketju ensimmäisissä peleissä jäähdyteltyään ratkaisi tosipaikan tullen pelin Suomelle. Näin asiat muuttuvat tai sitten eivät, kun eräs Sveitsin jäähdyttelijä pilaa ketjun pelin.

2. Santalalla on Suomen senttereistä ylivoimaisesti paras aloitusprosentti. Sillä lienee jotakin merkitystä jarrukentässäkin...

3. Santalan kenttä ei ole ottanut yhtään maalia omiin, toisin kuin kaikkien kehumat kakkos- ja kolmoskentät. Mitä muuta voi jarruketjulta vaatia?


Ei mutta pannaan Santala vaan vaihtoon ja nostetaan Miettinen neloseen. Ei näyttöpaikkoja Santalalle => ei Santalaa NHL:ään (kukapa onkaan Santalan ensi kauden työnantajan valmentaja?)

Miettinen näkyvämpään rooliin => Miettinen pois jaloista ensikaudeksi.

Näin se menee suomalaisessa jääkiekossa. Jos joku neloskentässä olisi peliesityksillään ansainnut vilttiin siirron, on se Kimmo Rintanen.

Downgreidaamista voisi harkita myös ykkösketjun kohdalla. Superstarat pelasivat Tsekkiä vastaan n. kolme minuuttia viidellä kolmea vastaan + vi***ti muuta ylivoimaa. Mikä oli tulos? Mutta eihän Sakua, Teemua ja varsinkaan Villeä saa arvostella. Ilman ylivoima-aikaa, tunnollisesti oman pään hoitanut nelonen se Tsekkiäkin vastaan floppasi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös