Kalamiehiä?

  • 504 971
  • 2 997

lebak

Jäsen
Nuorttijoki

Vajaan viikon päästä laitetaan auton nokka kohti koillista ja lähdetään UKK:n muutaman päivän kalareissulle kavereiden kanssa.

Onko kellään kokemuksia Nuorttijoen koskista/laavuista/kalapaikoista tai mistä vain paikkaan liittyvästä? Harjusta ja taimenta lähdetään niin perhoin kuin koneonginkin pyydystämään. Innostus on kova ja tunteja lasketaan jo!
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
kellään kokemuksia Nuorttijoen koskista/laavuista/kalapaikoista tai mistä vain paikkaan liittyvästä? Harjusta ja taimenta lähdetään niin perhoin kuin koneonginkin pyydystämään. Innostus on kova ja tunteja lasketaan jo!

Parivuotta sitten kävin nuorttijoella. Joen ympäri menee vaellusreitti. Reitin varrella on muutamia eräkämppiä kaikkien käytössä, sekä nuotiopaikkoja. Luultavasti myös laavuja. Kämpistä löytyi kaasuhella ja kaksi parisänkyä+patjoja(ainakin siinä missä me yövyimme).

Olin silloin juuri alkanut harrastamaan perhokalastusta, joten saalismäärät eivät päätä huimanneet. Yleisesti porukkamme sai määrällisesti paljon taimenta, mutta pieniä olivat suurinosa. Varmasti löytyy isompaakin, kunhan tietää mitä tekee.
Mukava paikka ja tekee mieli mennä joskus uudestaankin.

edit. Google-kuvahaun tulos kohteessa http://personal.inet.fi/koti/kostilainen/nuortin_retkeilyreitti.jpg

Onpas pitkä linkki. Linkin takaa löytyy tietoa nuorttijoen laavuista, kämpistä yms.
 
Viimeksi muokattu:

lebak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Ostin pitkästä aikaa uuden uistimeen pakkiin, nimittäin Kuusamon "Monnin", joka on toiselta puolelta hopeinen ja toiselta punainen painaen 15 g. Saman firman Proffa kun jäi aiemmin kesällä yli kymmenen vuoden palveluksen jälkeen Saimaan syvyyksiin. Onkohan kellään kokemuksia tästä lätkästä, saako sillä mitään?
 
Ostin pitkästä aikaa uuden uistimeen pakkiin, nimittäin Kuusamon "Monnin", joka on toiselta puolelta hopeinen ja toiselta punainen painaen 15 g. Saman firman Proffa kun jäi aiemmin kesällä yli kymmenen vuoden palveluksen jälkeen Saimaan syvyyksiin. Onkohan kellään kokemuksia tästä lätkästä, saako sillä mitään?

Aika paljonkin saaneet minulla Monnit uittoaikaa, vaan eipä ole oikein mitään noussut. Punaselkäinen osoittautunut kuitenkin tehokkaammaksi, kuin metallinväriselkäinen.

Mutta joo. Kuusingilla käyty. Vesi kovasti vähissä, ottipelit vähissä, kalat vähissä ja alkureissun aikaan porukka joella vähissä.

Esimerkkinä viime kesänä hyvin kalaa antanut Kiukaankorvan seutu. Siinä missä viimeksi sai kahlata muniaan myöten ylittääkseen pienen sivupuron, pääsi kivisestä uomasta nyt yli kuivin kengin. Eräs toinen kehuttu kohta Sipinoskella, ruohosaarekkeen sivu-uomassa myös mahdoton kalastettava, vettä ehkä kymmenen senttiä.

Eipä veden vähyys kuitenkaan suuremmin haitannut. Mukavaa oli ja olisihan sitä mieluusti kalastellut vielä toisenkin viikon. Varmaankin noin kymmenen tuntia päivässä tuli joella viihdyttyä. Siihen nähden saalismäärillä ei auta tuuletella. Koko reissun aikana virvelillä ylös kaksi alamittaista harjusta, muutama hauki (jopa yksi 3-4 kilon jötkäle) sekä kosolti ahvenia. Harjuksille kelpasi keltainen Blue Fox, hauet tuntuivat viehtyvän punaisesta Seniorista. Viime reissulla toimineet Meppsit saivat nyt uida rauhassa.

Perhoakin tuli nakeltua jos jonkinmoista, ennen kuin ottava peli löytyi. Pienen pienellä vihreällä larvalla reissun ainoa mittaharri ja varmaan parikymmentä pienempää. Sinttejä tuolla perholla tosin tuli riesaksi asti. Kerran Putkosella kinni jotain vauraampaa mustassa streamerissa, laji jäi kuitenkin arvoitukseksi.

Muutenkin karkuutuksia jonkin verran. Hanhiniskalla näin heti kalastusta aloitellessani vauraamman puoleisen taimenen hypyn. Tästä joitain kymmeniä sekunteja, ja joku rimpuili Räsäsessä parikymmentä sekuntia ennen irtoamistaan. Myös Käpykoski-nimisellä osuudella jotain suurempaa tovin kiinni. Eivät riittäneet taidot tällä kertaa ja karanneiden osalta jäi siis lajimääritys tekemättä. Toisen kerran näin taimenen kanavan niskalla, joka tosin on kieltoaluetta taimenen kalastuksen osalta. Täällä nakkasin pikkulipan kiven taakse ja taimen pärskäytti pintaan aivan lähellä kohtaa, jossa oli seisoskelemassa. Ilmeisesti vain aikeinaan "häätää tunkeilija" , vieheen ohi siis loikkasi eikä enää näyttäytynyt toista kertaa.

Pari viehettä pohjaan, yksi katkennut ul-vapa. Siinäpä reissun menekkiä. Vähän kaihoisin mielin tuolta tuli pois lähdettyä, mutta eiköhän sinne vielä joskus tule palattua. Ensi kesän osalta pääreissua koskevat suunnitelmat jo hyvässä vaiheessa. Tällä kertaa olemme aikeissa suunnistaa Savukosken tienoille tarkemman kohteen ollessa vielä avoinna.

Kotona ei pitkään ehdi viivähtää. Nyt auton nokka kohti Asikkalaa. Luvassa siis viikon verran mökkeilyä, eli kosolti uistelua ja piipahdus tai pari Tainionvirralle. Siellä kuulemma ainakin vesitilanteen pitäisi olla kohdillaan.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Onko palstalla "suurhaukea" hakevia vai keskittyvätkö kaikki jalokaloihin?
10 kilon rikkomista tällä kaudella tavoitellaan ja mieleen tulikin pienimuotoinen kysely.
Jos haukia kalastat niin kalastatko järvellä vai merellä?
Mitkä ovat ns luottovieheesi isoille hauille.

Vastanaan merellä, eli Vaasan ja Raippaludon saaristossa, missä varsinkin jälkimmäisessä on hyvät mahdollisuudet isoille hauille.
Ehdoton ison hauen suosikkini on Swim Whizz vaaput, 15 senttinen versio kelluvana. Tästä värikartasta värit 44. ja 91.
http://www.cykelochfiskecenter.se/images/products/SWIM_Wizz.jpg
Joista 44 varsinkin on syksyllä varsinainen peto nostamaan haukea.
Lusikoita tulee ajoittain uitettua ja ne perinteiset, sininen ja vihreä Crocodil ja Utö. Noin 35 grammaisina.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jos haukia kalastat niin kalastatko järvellä vai merellä?
Mitkä ovat ns luottovieheesi isoille hauille.

Kalastan paljon haukia, vaikka ennätys onkin jäänyt sinne +7 kilon tuntumaan. Tämän kesän pyytävin haukiuistin on ollut ehdottomasti Savage Gearin soft4play 19-senttisenä versiona. Toimii ennen kaikkea matalissa vesissä ja kaislikoiden/lumpeikoiden reunamilla.

Järvillä tulee eniten kalastettua, koska järvelle pääsee helpommin ja omistan yhden rannalla veneenkin. Merellä tulee käytyä silloin tällöin.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Onko palstalla "suurhaukea" hakevia vai keskittyvätkö kaikki jalokaloihin?
10 kilon rikkomista tällä kaudella tavoitellaan ja mieleen tulikin pienimuotoinen kysely.
Jos haukia kalastat niin kalastatko järvellä vai merellä?
Mitkä ovat ns luottovieheesi isoille hauille.

Kyllähän tuota haukea tulee kalastettua ja se kymppi on hakusessa täälläkin. Järvellä (ja joella) tuota lähinnä tulee kalastettua sekä heittäen että uistelemalla. Heittopeleissä ylivoimainen on ollut Stormin Wildeye etenkin sirppipyrstöinen malli. Väri vähän vaihtelee päivän mukaan, mutta hyvin on tuntuneet kalastavan kaikki kokeillut värit. Uistellessa on sitten vaappuja vähän laidasta laitaan, mutta joku Jesse siellä on aina varmasti uimassa, tänä kesänä parhaiten on toiminut näistä tuo numero 29, aiempina vuosina tuo 32 on ollut todellinen peto, jolla on saatu niin haukea, kuhaa kuin taimentakin. Myös kuhauistimiksi hankitut Stormin ThunderCrankit ovat toimineet ihan kivasti hauelle.

Linkki Korkeakosken uistimien sivulle.
 
Pari päivää sitten sateinen ja tuulinen iltapäivä ja ilta Tainionvirralla. Kehno sää piti huolen siitä, ettei porukkaa ollut pahemmin liikkeellä. Tämä sopi paremmin kuin hyvin, sillä yleensä tuolla tuppaa olemaan tungosta liiankin kanssa.

Alkuun parisen tuntia Holtinkoskella, jossa vesi oli muuttunut paskanruskeaksi. Kaloista ei näköhavaintoja, mutta yllättämään pääsi parinkymmenen sentin mittainen harjus, joka hairahti helmi-Räsäseen.

Seuraavaksi Jääsjärven suulle, läheiselle virtapaikalle. Ei hajua, mikä "koski" mahtaa olla nimeltään. Lyhyt piipahdus, sillä pohjaan jäänyt Räsänen ja perhostelun yhteydessä katkennut perukesiima korpesivat siinä määrin, että päätin siirtyä Ekokoskelle.

Ekokoskellakaan ei ollut ruuhkaa, joten pääsin heittelemään heti parhailta paikoilta. Kaksi heittoa ja kala kiinni. Ja tämä olikin varsin mukava vedenelävä. Kala lähti syösymään niskalta kohti vuolaampaa koskea ja itse sain liukastella perässä persuksissa pelko siiman loppumisesta. Jarru oli unohtunut aavistuksen löysälle ja kala vei siimaa urakalla. Melko kauan sai pirteää istaria väsytellä, muniaan myöten rantakivikossa kompuroida, ja yrittää haavomistakin kolmesti ennen kalan antautumista. Parin kilon kirjoloheksi paljastui, eikä loimutettuna maistunut edes mutaiselta. Mukava reissu, mukava väsytys ja muistaakseni suurin koskaan saamani kirjolohi.

Huomenna tai ylihuomenna täytyisi lähteä kokeilemaan Niemisjärvelle. Sielläkään en ole käynyt aiemmin, joten hakuammuntaa odotettavissa.

Pidemmälle edettyään kesä mennyt varsin kalastuspainotteisesti ja hauskaa on piisannut. Alan lehdistöön täytyisi taas raapustella useampikin juttu. Mitä parhain kesä, kun sen vielä saa viettää rakkaiden harrastusten parissa niin, että siitä vielä maksetaankin.

Syysrauhoitukset lähenevät nekin vinhasti, mutta vielä olisi muutamalle koskireissulle aikaa. Loppusyksy sitten uisteluhommia. Jos ei jääkiekkokausi olisi alkamassa, odottelisin jo malttamattomana tulevaa kesää. Kovin helpolla kalahommiin ei kyllä innostuttuaan kyllästymään pääse.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Punalihainen antaa vielä odottaa itseään, mutta kaksi haukea painoiltaan 1,5 ja 1,8 tuli tänä iltana. Toinen puri Stormin kumikalan mäsäksi ja toinen oli ensimmäinen Utö-uistimella saamani kala ikinä. Kyseinen lusikka eksyi pakkiini jo vuonna 1994, eli jonkinlainen merkkitapaus lienee kyseessä.

Kissat ovat iloisia pienemmästä ja isompi meni fileeksi.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomenna näillä näkymin viimeinen koskireissu ennen rahoitusta. Perholla mennään aina.
Kesän aikana on kalastettu lohta ja taimenta ja molempia tullut ihan ok. Lohta kalastetaan pääsääntöisesti Norjassa ja taimenta Keski-Suomesta.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sieltä se sitten jysähti. Oma ennätystaimen pintaperholla. Mittaa oli 68 cm, kalaa ei punnittu, mutta luultavasti se oli sen 3,5-4 kg.

Tuon kalan jälkeen ei oikein kalastus enää irronnut samalla tehokkuudella.

Tämä siis Etelä-Suomen koskelta...
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sieltä se sitten jysähti.

Onnittelut kalasta! Minulla on 50cm mennyt juuri ja juuri rikki tänä kesänä.
Syksyn päämäärä on saada meritaimen perhovälineillä. Tietoa olen kaivellut mistä sitä mahdollisesti saisi täältä Vaasan seudulta.

Viikonloppuna sain elämäni ensimmäisen kuhan. Jigaamalla tuli 4 kappaletta lauantai aamuna aikaisin. Myöhemmin samoilla paikoilla useita tunteja jigaamista, eikä saaliiksi tullut kuin ahvenia. Eikös kuhat kuitenkin ole yleensä samoissa paikoissa?
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Onnittelut kalasta! Minulla on 50cm mennyt juuri ja juuri rikki tänä kesänä.
Syksyn päämäärä on saada meritaimen perhovälineillä. Tietoa olen kaivellut mistä sitä mahdollisesti saisi täältä Vaasan seudulta.

Viikonloppuna sain elämäni ensimmäisen kuhan. Jigaamalla tuli 4 kappaletta lauantai aamuna aikaisin. Myöhemmin samoilla paikoilla useita tunteja jigaamista, eikä saaliiksi tullut kuin ahvenia. Eikös kuhat kuitenkin ole yleensä samoissa paikoissa?
Hitto kun en tähän hätään löydä, mutta näin joku aika sitten kartan alueen meritaimen saaliista. Olisikohan ollut joku RKTL tutkimus.
Isoin osa alueen meritaimenista oli saatu sillan oikealta eli itäpuolelta ja saaren pohjoisosasta. Tosin rannalta kalastus saattaa olla haastavaa. Kokeilun arvoisia saattaa olla myös Köklotin uloimmat rannat ja Björköbyn kalasataman lähistön alueet. Veneellä olisi sitten Punakarit ympäristöineen.
 
Vene nostettu talviteloille ja avovesikausi 2013 paketissa. Melko hiljaiseksi vetää; uudet apajat eivät osoittautuneet uistelijalle varsinaiseksi Ahdin aarreaitaksi, ja veneeseen asti nousseet saaliskalat voi laskea yhden käden sormilla. Surkeinta ikinä ja ensi kesäksi venepaikka vaihtoon. Mökkivesillä ei onnistanut yhtään sen paremmin. Edes yleensä takuuvarmat ahvenen pyytäjät, 4.5cm Merimetsot, saivat pitkin kesää uida rauhassa. Usein ylenkatsomillani Rapaloilla jokunen hauki ja ahven. Plussaa ainoastaan elämäni ensimmäisestä uistelemalla saadusta kirrestä, joka erehtyi helmi-räsäseen Niemisjärvillä.

Virtavesikalastus meni hieman paremmin, vaikka ei silläkään saralla hurraamista. Jokunen taimen ja kirre kuitenkin nousi, muutos vielä muutama vuosi sitten osalleni langenneeseen ainaiseen tyhjänpyyntiin on ollut huomattava, eli ehkä jonkin sortin kehitystä on tapahtunut. Tai sitten olen vain osannut löytää ottavampia vieheitä.

Ensi kesällä jo yksi viikon reissu varattu. Kesäkuun lopulla pitäisi lähteä pohjoiseen, tarkemmin sanottuna Kairijoelle. Aiempaa kokemusta ei Kairilta ole, mutta odotukset ovat korkealla ja varmasti kasvavat vielä kesää kohti mentäessä. Uskoisin myös, että Kuusingilla tulee kesän mittaan pyörähdettyä.

Nyt sitten voikin alkaa odotella jo pilkkijäitä. Jäänyt vähiin talvikalastus viime vuosina, mutta tulevana talvena olisi tarkoitus tehdä asiantilaan muutos.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Täällä päädyttiin veneen kanssa samaan ratkaisuun jo yli kaksi viikkoa sitten.

Sangen hiljainen kalastuskesä oli siis itselläkin. Kolme 2-3,5 kilon haukea ja pari hyvän kokoista ahventa heittelemällä ja uistellen pelkkää vitun salaattia tai oksia. Masentava saldo siihen nähden, että panostin toimintaan varmaan enemmän kuin viitenä aiempana kesänä. Punalihaisia ei siis yhtä ainutta. Yksi hauista tuli Stormin harmaalla kumikalalla, toinen Beten Utö -lusikalla ja kolmas punaisella Meps-kolmosella (sellaisella pitkänmallisella lipalla, siis). Yleensä takuuvarmat vieheet, eli kuten ruohikko-Räsänen, Abu Garcian Reflex, Nils Masterin vaaput ja Calico Catit olivat ihan tyhjiä arpoja, mystinen juttu. Ahvenet tulivat molemmat pohjaonkimalla. Onko norpat syöneet kaikki kalat Saimaasta? No, vitsi vitsinä, koska en aiempiin kesiin poiketen bongannut edes yhtä ainoaa norppaa. Mystinen kesä.

Talvi on kuitenkin edessä ja pohjaonki sekä pilkit kaivettu jo esille. Kävin ostamassa kadonneen tilalle uuden Nautiluksen, joka ainakin ennen antoi ahventa melko varmasti joka kerta. Jos talvesta tulee suhteessa yhtä ankea kalastuskausi, niin alkaa kyllä motivaatio tähän harrasteeseen laskemaan huomattavasti.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minulla taas hieman erilaisia kokemuksia kesältä. Perhokalastukseen hurahdin muutama kesä sitten, ja nyt alkaa hommaa jotenkin osata. Meni 50cm raja rikki (taimen), joka oli tavoitteeni tälle kesälle.
Jigaukseen tutustuin syksyllä ja sitä innokkaasti opettelin. Perhokalastuksen jälkeen heti mielekkäin kalastusmuoto. Isoja ahvenia sain joka reissulla muutamasta pariin kymmeneen. Lisäksi sain elämäni ensimmäiset kuhat jigaamalla.

Reissuja tuli tehtyä muutama Norjan Kautokeinolle, jonne suuntaan varmasti myös ensi kesänä. Hienoja maisemia ja kokemuksia.

Ennen olin pelkästään C&R kalastaja, mutta tänä kesänä olen opetellut fileerausta ja kalojen valmistusta ruuaksi. Kuhafile pannulla voissa paistettuna, nam! Parasta kuitenkin taimen nuotiolla tikun nokassa paistettuna. Ihan vesi herahtaa kielelle ja masentaa kun tajuaa ettei pääse sitä herkkua maistamaan pitkään aikaan.
 
Kolme iltaa tuli kesästä vietettyä virtapaikalla, ja joka päiväksi tuli kotiinviemisiksi illallinen puolikiloisista ahvenista koko poppoolle. Yksi suht iso jalokalakin oli koukussa (liekö sitten merilohi kun oli kokoa), mutta karkasi vesirajasta. Samapa tuo, kun niitä ahvenia oli kuitenkin tarkoitus narrata. Parempihan vaan kun muut pysyvät poissa, niin säästyy ikävältä koukkujen irroittelulta.

Öisin kokeiltiin sitten josko kuhaa saisi vedettyä niskalta ja yläjuoksulta suht pinnasta, mutta ei tärpin tärppiä. Veneen sentään sain soudettua karille, joten jotain tapahtumaa oli kuitenkin.

Hauskaa oli silti uusvanhan harrastuksen herätteleminen henkiin, ja nälkää jäi ensi kesällekin!
 

J. Eye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tottenham
Tämä oli toinen vuoteni perhokalastuksen merkeissä. Viime kesä meni lähinnä heittosolmuja oikoessa, tänä vuonna on tullut jotain opittuakin mutta vielä on loputon polku edessä. Ainoa mainittava saalis tältä kesältä oli +40cm istaritaimen, muuten lähinnä alamittaisia harjuksia ja taimenia. Itse asiassa tänään tuli käytyä vielä viimeisen kerran Kipinänkoskella, mutta keli oli suht haastava kun pakkasta oli 6 astetta ja paikoitellen tuuli oli aika kova. Tuloksena jäätyneet vaparenkaat aina n. viiden heiton välein. Nyt on sitten pitkä talvi aikaa opetella teoriaa.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Viikonloppuna oli kesän viimeinen kalastusreissu mökillä ja mikä reissu olikaan. Keli oli melko heikko, kova tuuli ja pirun kylmä, mutta ei paljon haitannut. Ensin vakiopaikassa heittelemällä saatiin 6,5 ja 8 kiloiset hauet alle tunnissa, sen jälkeen vielä uitettiin uistimia paluumatkalla ja tuostakin osui 5,5 kg hauki. Alle puolentoista tunnin reissu ja 20 kg haukea veneessä, eipä ole aiemmin osunut kohdalle.

Ensii viikonloppuna vielä Päijänteelle punaisen lihan metsästykseen ja kalastuskausi on sitten siinä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli käytyä viikonloppuna heittelemässä sillä ajatuksella että olisi kauden vika reissu. Kalaa nousi ihan mukavasti lyhyessä ajassa ja isoin yksilö oli 2.7kg hauki.

Nyt on taas sellaiset fiilikset että vielä kerran vois käydä :-D ehkei tää kausi oo sittenkään vielä ohi...
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
En nyt tätä parempaa kalajuttu-threadia löytänyt.
2013 alkaa olla takana, ja kalastuksen merkeissä luultavasti tähän mennessä mieleenpainuvin vuosi kyseessä. Takana on neljä viikkoa Norjan lohijokia sekä puolitoista viikkoa pohjois-Lapin puroja ja yhtä isoa järveä.
Norjassa kalastuspäiviä taisi olla 23 tai 24, joiden aikana saatiin kahteen mieheen saman verran lohia, kuin päiviä. Parhaiten tuolta jäi mieleen pintaperholla saatu neljän kilon meritaimen. Lohivuosi itsessään oli tänä vuonna viime vuotista heikompi, eli kalat olivat järjestään viimevuotista pienempiä. 11+7+3 iltamaa ei tänä vuonna osunut, eikä välttämättä osu enää ikinä. Omalta kohdaltani kalat jäivät tänä vuonna parhaimmillaankin jalkaluokkaan, suurimpana 6,1 kg.
50+ harrit sen sijaan tulivat tänä vuonna erityisen tutuiksi. Kaveri sai Norjasta 54 senttisen (kirjaimellisesti vahingossa), jonka lisäksi Inarista saatiin 7 kappaletta 49-52 senttisiä muutamassa tunnissa.
Alun perin tarkoitus oli olla Norjassa vain kolme viikkoa, mutta lähtiessä jäi sellainen palo takaisin, ettei etelässä malttanut olla kuin viikon ja lähteä viikoksi takaisin. Tilinhän siinä sai tyhjäksi ja nyt on lukio-opiskelijalla mietittävää varainhankinnan suhteen, jotta ensi kesänä saisi vaikkapa viisi viikkoa kulutettua lohta onkien. Kuolakaan ei ole poissuljettu, vaikkakin itselläni on sieltä negatiivisia omakohtaisia kokemuksia. Pitkäveto on ainakin alkanut pitkässä juoksussa vaikuttaa huonolta keinolta, "mutta pakkohan mun siitä on joskus voittaa"
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Alkaa kuumottelemaan, kohta pitäisi alkaa haukea tulemaan omalta vakipaikalta...Viikon jos vielä jaksaisi odottaa.

Tänä keväänä tavotteeksi +5kg hauki rannalta heittämällä. Saas nährä kui äijän käy...
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Alkaa kuumottelemaan, kohta pitäisi alkaa haukea tulemaan omalta vakipaikalta...Viikon jos vielä jaksaisi odottaa.

Tänä keväänä tavotteeksi +5kg hauki rannalta heittämällä. Saas nährä kui äijän käy...

Hyvä tavoite. Minä katselen työpaikan ikkunasta rantaan jossa viikon-kahden sisällä on vesi auki ja veneen saa tämän kuun loppupuolella vesille. Oma tavoite olisi vihdoinkin päästä kymppikerhoon hauen kanssa. Mahdollisuuksia on sillä Vaasa ja ympäristö on hyvin kalaisaa ja Raippaluodosta noita 10+ kaloja nousee joka vuosi aika monta tuttujen kalastajien toimesta (ja lähtee takaisin kasvamaan).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös