Kajaanin Hokki 2023–2024 – Räsäsen kolmonen

  • 216 284
  • 1 111

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Pikaiset näkemykset pelistä Hokki-Jokerit 4-5 :

+ yleisö 1086
+ Eetu Selänne (Kainuu Flash) nopea on poika, parantaa, toivotaan jatko sopimusta
+3. erä ja taistelu
+Niemisen nollapeli
+4 tehtyä maalia
+ Aaltosen 2 maalia

-Tammisen hörpyt, huonoin peli Hokissa
-jäähyt
-Stallard, ei vaan näy missään, eilen 2min, tänään 2min ja 0+1 (kokeilisin Selänteiden keskellä)
-tappio ja 0 pistettä
-5 päästettyä ja samalla 5. tappio putkeen

Muita huomioita, edelleen Hokille vihelletään herkemmin jäähyjä kuin vastustajille, varmaan minulla värilasit, mutta 2 kertaa Jokereiden pelaajan maila poikki, kannattas varmaan Hokinkin sahailla mailoja sopivasti, en tarkoita. että Jokerit olisi käyttänyt tätä, mutta helposti menivät mailat poikki ja näistä Hokille 4 min, vastaavasti Jokereille 2 jäähyä väärästä vaihdosta, eli siinä mielessä puntit tasan, Jokiselle 2min maalivahdin häirinnästä, vaikka ei ollut lähelläkään maalivahtia, ainoastaan Jokeri pelaaja törmäsi Risikkoon?

Jokerit oli kuitenkin tänään piirun verran parempi, varsinkin ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ja ansaitsi voittonsa?

Stallardia kokeilisin ehdottomasti Eetun ja Leevin keskelle, Eetu pääsisi laidalle (omalle paikalleen), koska Säkkinen ei ihmeitä ole esittänyt viime aikoina, ei syötä koskaan, vaan yrittää aina tehdä itse maalin, vaikka vieressä olisi pelaaja vapaana, mutta Selänteet pelaa kuitenkin Pohjois-Amerikkalaiseen tyyliin, joka voisi sopia Stallardille, lisäksi puhuvat samaa kieltä?

Tämmösiä, muuten Forssa katkaisi 15 ottelun tappioputken ja voitti ansaitusti KooVeen vieraissa 2-4
Kovat pelit tulossa karsintoihin?
 
Viimeksi muokattu:

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Lähelle päästiin mutta ei aivan riittänyt. Hyvä ottelu ja hallissakin tunnelmaa, näitä kyllä haluaa nähdä lisääkin. Ja niitä voittoja. Selänne tosiaan parantanut kauden mittaan, varmaan helpotti kun sai armeijan käytyä. Ihan kelpo pelaaja olisi ensikaudellekin. Ylpeä Hokin esityksestä, mutta samalla taas pettynyt kun ei voitettu.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oli kyllä huono peli etenkin Hokilta, ei missään vaiheessa lähelläkään voittoa, Ketterä ei myöskään kummoinen ollut, mutta yllätys, yllätys pisti paikoista sisään.

Kuopion lainat ei millään tavalla erottuneet, ei huonoja, mutta ei hyviäkään ainakaan tässä ensimmäisessä ja mahdollisesti viimeisessä esiintymisessä?

Myöskin Tammiselta tänään huonompi esitys?

Stallard,..ei oikein löydy sanoja, teki maalin, voitti aloituksia, mutta muuten aika näkymätön, ei siis erottunut millään tavalla edukseen, ei missään hyvä jos ei nyt erikoisen huonokaan, ei ainakaan tässä vaiheessa ole millään tavalla kovinkaan kummoinen vahvistus joukkueelle, no katsotaan Forssa- sarja ja mahdollisesti karsinnat josko vaikka siellä sitten erottuisi, mutta edelleen propsit toimistolle, että yritetään edes ja Mestiksessä on varmaan huonompia ulkomaan apuja kuin Stallard, jotakin plussaa kuitenkin, ei ota kyllä turhia jäähyjä, 0min 3 peliin.

Siellä Hokin somessa syytetään edelleen Hokin viime ja tämän kauden pilaamisesta, muuatta Savonlinnalaista valmentajaa, nyt uusimpia päivityksiä en ole lukenut, mutta on se aivan käsittämätöntä, että parin "asiantuntevan" jääräpään mielestä Räpsän syyksi laitetaan edelleen näitä tappioita, vaikka mies ei Kajaanissa ole ollut aikoihin, on kuulema näiden jääkiekon kaikkitietävien mielestä 2 vuoden jatkosopimuksen saatuaan Hokin pelit menneet vituiks, uskomatonta typeryyttä, että ammatti valmentaja laittaisi homman "lekkeriksi", jos saa 2 vuotta lisää aikaa toimia pitkällä tähtäimellä joukkueen hyväksi, tosiasia on kuitenkin, että jos Pasi olisi saanut edes osan niitä pelaajia joita olisi halunnut ja Hokin pelaajabudjetti olisi sen sallinut, niin tulokset olisi aivan jotain muuta, vaikka Antti Halonen on hyvä, sympaattinen ja mahdollisesti tulevaisuuden valmentaja, niin mikään ei ole muuttunut, niinkuin aikaisemminkin yritin kertoa, yksittäisiä voittoja, paljon tappioita, mutta näillä mennään,..

edit. Olen purkanut vitutukseni tähän touhuun tällä kertaa, kiitos ja anteeksi!
Ja tsempit Kajaanin Hokki tuleviin karsintoihin, mukana ollaan!
Asiaa joka sana! Harmi, ettei Hokki pystynyt vastaamaan itse asettamiinsa tavoitteisiin kun Räsänen Hokkiin hankittiin. Haloselle ja Hokille olisi ollut todella tärkeää kun olisi tämä Räsäsen kolmen vuoden projekti olisi viety loppuun asti.
 
Eipä jää ikävä, joka kerta pelotti kun koski kiekkoon. Hyvä toki että omalle kasvatille annettiin mahdollisuus muttei sitä pystynyt tällä kertaa ottamaan.

Enteileekö tämä että joku alakerran vahvistus olisi tulossa vielä sisään?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllönen ihan ok parhaimmillaan, mutta virheitäkin paljon. Hokin omia pelaajia, on saanut reilusti näytönpaikkoja ja pelejä alle, ei kuitenkaan isompaan rooliin tai läpimurtoa tehnyt. Tuskin olisi muihin mestisporukoihin mahtunutkaan. Onnea Henrille Savonlinnaan, toivottavasti onnistuu siellä ja jatkaa jääkiekon parissa.

En usko että ketään tulee tilalle, rahat muutenkin jo lopussa?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään Hokki Kokkolassa, nyt alkaa sitten olla tilanne että pakkovoittoa pukkaa lopuista peleistä, eikä sekään välttämättä riitä eli karsintoja ja karsintojen karsintoja on nähtävästi edessä.
ps. Pyykkösen kausi ohi kertoi Kainuun Sanomat.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä tässä vain toivoo että tämä painajaismainen kausi loppuisi jo. Pyykkönen vielä loppukauden sivussa, joukkueen tärkein ja paras pelaaja. No, ei voi mitään. Kyllä olisi Hokin pitkäaikaiselle raatajalle suonut paremman päätöksen tällä kaudella. Varsin jännäksi menee FPS:n kanssa häntäpään ottelut.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tamminen ja Stallard eivät ainakaan vielä ole kauhean vakuuttavasti esiintyneet. Noinkohan alkukankeutta, melko huonoa tuuria olisi jos molemmat olisivat hutihankintoja.
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
Tamminenhan ei mikään sateentekijä ole ikinä ollutkaan, mistä kertoo aiemmat statsitkin. Hyviä pätkiä ja huonompia pätkiä niin kuin hokissakin tämä huomattu eli tasaisuus uupuu. Ei mikään iso upgreidaus Niemiseen ja Nausedaan, tosin ei myöskään downgreidaus. Mitähän muuten Nauseda puuhaa, onko loukkaantuneena, reenaako edes hokin mukana?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tänään kotipeli, vastassa sarjakärki IPK. Heillä eilen ilmeisen nihkeä peli jostakin syystä, siitä huolimatta voitto. Eipähän meillä tässä tilanteessa ole enää muuta tehtävää kuin lähteä tavoittelemaan voittoa. Harmittavasti Hokin taaperruksen myötä tunne ja lataus alkaa olla jo mennyt. Nämä paikallispelit on olleet kuitenkin runkosarjan parhaimpia pelejä, toivottavasti tänäänkin nähdään tiukka ja tasainen ottelu ja yleisö jaksaisi vielä kaikesta huolimatta kannustaa omiaan.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Itsepäisesti vaan Tamminen aloittaa maalilla, kova on luotto. Toivottavasti tänään tulisi hänelle onnistuminen. Varsinkin Jokeri peli oli selvä epäonnistuminen hänelle. Muuten mennään aikalailla vakio kokoonpanolla.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Hyvän oloinen putki Hokilla päällä?

Miehekäs taistelu tänään, Tammiselle yksi helpohko maali, muuten hyvä peli häneltä.

Forssa vastaan karsinnoissa ja on pelottavan paljon parantanut maalintekoa siitä kun Rantanen tuli valmennukseen sisään ja saivat ok ulkomaalaisia mukaan.

Forssa luottaa kokemukseen valmennuksessa ja tulokset ja maalinteko on parantunut, Kajaanin Hokki ei toimi samoin, mutta onneksi päästiin kokeneesta "hylkiö" valmentajasta eroon ja säästettiin paljon?

Taisi olla 7. perättäinen tappio ja Halonen se jaksaa kehua joukkuetta, mietin, ollaanko oikealla tiellä?
 
Viimeksi muokattu:

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kiitos tuomarit, että annoitte Forssalle mahdollisuuden, Tammiselle ehkä kauden paras peli Hokissa ja se riitti tällä kertaa, huomenna sitten ei ehkä sekään jos peli on tällä tasolla?
Halosen pelikirjaa, onko sitä, 2 tuuri maalia tänään ja 3 pistettä ja karsimaan se on saletti.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kun katsoo tämän päivän kokoonpanon hyökkäyskentällisiä, niin on aika karua luettavaa. Ei kai vaan eilisessä pelissä ole Komulainen ja Parviainen loukkaantunut.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Pahalta näyttää, Parviainen, Komulainen, Stallard, Säkkinen, Pellikka, Niku, sivussa. Parvinen ja Komu pelasi eilen ja Niku myös mutta peliaika vain 1,47, Stallard oli elisessä kokoonpanossa mukana mutta putosi pois. Kemppainen pelaa U20 pelin Kajaanissa.
Eilisestä erikoisen linjan valinneesta tuomari nelikosta puolet viheltää tänään Turussa, eli toinen päätuomari ja toinen linjuri vaihtui.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Puolustajista Niku ainaskin loukkaantui.. toivotaan että kaadatte TUTO:n ja voitatte loput pelit! Olis Tampereelle nääs lyhyempi matka ja siellä näyttää olevan hälläväliä meininki..tänäänkin vain 14 kenttäpelaajaa.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Pahalta näyttää, Parviainen, Komulainen, Stallard, Säkkinen, Pellikka, Niku, sivussa. Parvinen ja Komu pelasi eilen ja Niku myös mutta peliaika vain 1,47, Stallard oli elisessä kokoonpanossa mukana mutta putosi pois. Kemppainen pelaa U20 pelin Kajaanissa.
On kyllä erittäin kapea ja vajaa kokoonpano. Kaikki vähäisetkin kärkipelaajat poissa. TuTolla vastaavasti ihan ykkösrosteri, Siiki nelosen laidalla..

Voittoa piti ja pitää lähteä hakemaan, mutta realismia lienee pyrkiä pitämään lukemat maltillisena ettei tule ihan selkäsauna. Tämä kausi on pelien jälkeen Hokin molemmat valmentajat usein sanoneet että "ei voi poikia tukistaa". Löytyiskö ens kaudelle miehiäkin

Tänään on kyllä isät vs pojat vastakkain. No, Tammiselle maaginen peli ja TuTolla takki auki ja pojat nappaavatkin yllätysvoiton
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
No loput pelit runkosarjassa pelkkää kosmetiikka, voi kokeilla eri variaatioita (hymiö), toivottavasti saadaan karsintaan ehjä kokoonpano, niin voidaan taistella ensin Forssaa vastaan ja sitten mahdollisesti Suomisarjan voittajaa vastaan?

Tässä on kuitenkin mahdollisuus pelata "pitkääkevättä", vaikka karsinnoilla mennään, toisin kuin runkosarjassa kymppisija ja kausi ohi.

Tänään ihan maksimi esitys tuolla vajaalla rosterilla ja vain 2-4 tappio kupittaalla mestarisuosikkia vastaan.
KooVee voitti tänään jo luovuttaneen Forssan 0-6 ja voittokaan ei näin ollen olisi nostanut Hokkia ylemmäs.

Nyt lähdetään runkosarjan jälkeen keskittymään sarjaan Forssaa vastaan ja jos hyvin käy, niin sitten tulee varmaan hieman erilainen vastustaja, jos FPS selvitetään niin en usko Hokilla hätiä olevan, pahin kanto kaskessa lienee nuo etelän tuomarit?

Kannustetaan Hokkia myös karsinnoissa, tätä se urheilu on parhaimmillaan/pahimmillaan!
 
Viimeksi muokattu:

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Eli nytkö on runkosarjan päätyttyä Hokilla edessä pelit FPS:n kanssa ja hävinnyt tippuu mestiksestä ja voittaja jatkaa vielä karsimista Suomi sarjan mestaria vastaan? Onko kukaan seurannut minkälainen taso Suomi sarjan kärjessä ollut tällä kaudella?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli nytkö on runkosarjan päätyttyä Hokilla edessä pelit FPS:n kanssa ja hävinnyt tippuu mestiksestä ja voittaja jatkaa vielä karsimista Suomi sarjan mestaria vastaan? Onko kukaan seurannut minkälainen taso Suomi sarjan kärjessä ollut tällä kaudella?
Juuri noin se menee. Ellei liitto sitten päätä päättää toisin. Mutta tämän hetken tiedon mukaan.

Menee muuten mielenkiintoiseksi jos karsintojen jälkeen päätetään täydentää täyttämällä Kiekko-Espoon tyhjäksi jättämä paikka. Siellä olisi silloin käytännössä kaksi kandidaattia. Mestiksen jumbojen välisen karsinnan häviäjä ja karsintojen toisen kierroksen häviäjä. Jos nyt ajatellaan että esimerkiksi Hokki olisi se joka saa Mestispaikan karsinnoista. Silloin pitäisi valita kumpi saa vapautuvan paikan, FPS vai Suomisarjan mestari? Millä ihmeen perusteella se päätettäisiin kun siinä vaiheessa tuskin pystyy enää mitään ylimääräistä karsintaakaan järjestämään.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Menee muuten mielenkiintoiseksi jos karsintojen jälkeen päätetään täydentää täyttämällä Kiekko-Espoon tyhjäksi jättämä paikka. Siellä olisi silloin käytännössä kaksi kandidaattia. Mestiksen jumbojen välisen karsinnan häviäjä ja karsintojen toisen kierroksen häviäjä. Jos nyt ajatellaan että esimerkiksi Hokki olisi se joka saa Mestispaikan karsinnoista. Silloin pitäisi valita kumpi saa vapautuvan paikan, FPS vai Suomisarjan mestari? Millä ihmeen perusteella se päätettäisiin kun siinä vaiheessa tuskin pystyy enää mitään ylimääräistä karsintaakaan järjestämään.
Ainakin jalkapallossa on täydennysmenettelyssä selkeä järjestys näille tapauksille, ja karsinnan hävinnyt oli suoraa putoajaa edellä. No, siellä nyt on muutenkin jo ennen kautta selvillä miten pelataan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös