Kajaanin Hokki 2023–2024 – Räsäsen kolmonen

  • 216 582
  • 1 111

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Niin sen verran vielä, että olipa siellä Hokilla puikoissa kuka tahansa, niin aina kun arvostellaan tuomareita, vaikka voitettaisiin, niin useimmiten valmentaja tekee itsestä "pellen" vieraskannattiien mielestä, näitä on kyllä paljon vuosien varrelta, etenkin "Räpsän" kohdalla, no tiistaina Kajaanissa Ketterä, ei hätää, mutta Forssan parantuneet peliesitykset huolettaa, käykää kuitenkin katsomassa Jokerit ja KooVee osiossa ,miten Kainuun kiekkoilua "kehutaan" kuin myös Hokin uusi Kanukki, ei kai Hokki ole sentään aivan noin huono, karsintoja ei todennäköisesti vältetä, mutta nyt 110 prosentin pelillä pelataan Mestistä myös ensi kaudella?

Suuri Hokki sydän!
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokki on hyvä ja perinteikäs mestisjoukkue. Ylpeydellä kannatan Hokkia. Tälläkin kaudella ajoittain erinomaista peliä ja jälleen viikonloppuna pisteitä olisi ollut otettavissa, mutta tällä kaudella voittaminen ja maalinteko on näköjään suorastaan kirottu. Täältä tullaan vielä, harmittaa kovasti että tuskin tällä kaudella enää kuitenkaan.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ällöttää nuo joidenkin ala arvoiset kommentit vastustajan joukkueesta. Kainuulainen vaatimattomuus, sisukkuus ja pessimismi on kaunista tuommoisen rinnalla. Hyvä Hokki
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kyllä meillä on mahdollisuus välttää suora putoaminen, sen verran heikolta näytti Forssan peli tänään, mutta, mutta, oma peli, vain sillä voidaan pärjätä, tiistaina Kajaanissa tänään KooVeelle hävinnyt Ketterä, lienee varma voitto jommalle kummalle?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tiistain otteluun pari lainapelaajaa Kalpa:n U20 joukkueesta Hyökkääjä Otto Mykrä ja puolustaja Topi Heiskanen. Eli nähtävästi kokoonpano huolet jatkuvat ? Ketä lienee nyt pudonnut pois vai onko intti miehillä niin kiireitä etteivät pääse tiistaina mukaan.
Huomenna nähdään miten on, ihan ok pelimiehiltä vaikuttavat nuo lainatkin, ei ole pahnan pohjimmaisia Kuopiosta annettu.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään siis Ketterä Kajaanissa, vaikeaa on ollut Ketterää vastaan lähes aina viimeksi Imatralla 9-0 pataan.
Poissaoloja on taas ihan riitävästi, Hahl, Henrikson, Myllyaho, Kemppainen jne, sekä pitkäaikaiset Pyykkönen ja Heinänen.

Tamminen maalissa. Kuopion avut mukana, Mykrä hyökkää Parviaisen ja Aaltosen laidalla ja Heiskanen Mykkäsen parina. Selänne, Selänne, Säkkinen ketju entisellään. Koivunen nelosen keskellä Pellikan ja Tuomaisen kanssa,
Ykkösen keskellä Stallard, Komulainen ja Jokinen laidoilla. Nyt on sitten tekosyyt aikaerosta ja vähäisestä tutustumisesta käytetty Stallardin osalta, nyt pitää alkaa näkymään on mies lintu vai kala. Ketju kavereista ei kiini pitäisi jäädä, tarjoulun ainakin pitäisi toimia. Paikalle hallille tänäänkin, katkeraan loppuun saakka.
 
Viimeksi muokattu:

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Oli kyllä huono peli etenkin Hokilta, ei missään vaiheessa lähelläkään voittoa, Ketterä ei myöskään kummoinen ollut, mutta yllätys, yllätys pisti paikoista sisään.

Kuopion lainat ei millään tavalla erottuneet, ei huonoja, mutta ei hyviäkään ainakaan tässä ensimmäisessä ja mahdollisesti viimeisessä esiintymisessä?

Myöskin Tammiselta tänään huonompi esitys?

Stallard,..ei oikein löydy sanoja, teki maalin, voitti aloituksia, mutta muuten aika näkymätön, ei siis erottunut millään tavalla edukseen, ei missään hyvä jos ei nyt erikoisen huonokaan, ei ainakaan tässä vaiheessa ole millään tavalla kovinkaan kummoinen vahvistus joukkueelle, no katsotaan Forssa- sarja ja mahdollisesti karsinnat josko vaikka siellä sitten erottuisi, mutta edelleen propsit toimistolle, että yritetään edes ja Mestiksessä on varmaan huonompia ulkomaan apuja kuin Stallard, jotakin plussaa kuitenkin, ei ota kyllä turhia jäähyjä, 0min 3 peliin.

Siellä Hokin somessa syytetään edelleen Hokin viime ja tämän kauden pilaamisesta, muuatta Savonlinnalaista valmentajaa, nyt uusimpia päivityksiä en ole lukenut, mutta on se aivan käsittämätöntä, että parin "asiantuntevan" jääräpään mielestä Räpsän syyksi laitetaan edelleen näitä tappioita, vaikka mies ei Kajaanissa ole ollut aikoihin, on kuulema näiden jääkiekon kaikkitietävien mielestä 2 vuoden jatkosopimuksen saatuaan Hokin pelit menneet vituiks, uskomatonta typeryyttä, että ammatti valmentaja laittaisi homman "lekkeriksi", jos saa 2 vuotta lisää aikaa toimia pitkällä tähtäimellä joukkueen hyväksi, tosiasia on kuitenkin, että jos Pasi olisi saanut edes osan niitä pelaajia joita olisi halunnut ja Hokin pelaajabudjetti olisi sen sallinut, niin tulokset olisi aivan jotain muuta, vaikka Antti Halonen on hyvä, sympaattinen ja mahdollisesti tulevaisuuden valmentaja, niin mikään ei ole muuttunut, niinkuin aikaisemminkin yritin kertoa, yksittäisiä voittoja, paljon tappioita, mutta näillä mennään,..

edit. Olen purkanut vitutukseni tähän touhuun tällä kertaa, kiitos ja anteeksi!
Ja tsempit Kajaanin Hokki tuleviin karsintoihin, mukana ollaan!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Eihän se peli mennyt lainkaan kuten toiveissa oli. Viimmeistely ja ylivoimapeli huonoa, samoin maalivahtipelissä oli ongelmia, odotin kyllä että Nieminen olisi pelannut tänään koska Tamminen on pelannut aika paljon ja viime viikollakin tuli tappioita.
Ketterä känsi pelin vastahyökkäykseen nopeasti ja vimmeisteli tehokkaasti ja ansaitsi voitonsa. Parviaisen ketju oli jäällä kolmen Ketterä maalin aikana mm päästi yhden Av maalin. Kuopio avut tosiaan täyttivät paikkansa kun noita poissaoloja oli.
Stallard pelasi siis keskellä, oli hyvä aloituksissa, laukaus on hyvä ja lähtee kohti maalia joka ei nyky Hokissa ole ihan tavallista, onnistui myös maalinteossa mutta vielä ehkä jäi hieman piippuun.
No ne kauden tärkeimmät pelit taitaa olla vasta tulossa.
 
Harmi että seurajohdolta tuli reakointeja vasta tammikuun lopussa kun playoff viiva oli käytännössä karannut ja karsintaviivakin alkoi karata. Nyt näyttäisi että mahdolliset loppukauden yleisön magneettipelit eli K-Espoo, Jokerit ja Ipk vedetään ilman panosta ja se varmasti rokottaa yleisömääriä useita satoja. Ja peiliin saa taas toimiston väki katsoa kun ulkkarihankinta on jätetty markkinoimatta ihan kokonaan!! Eipä tämä Kuusisto taida sen kaksisempi olla kuin Palorinnekään vaikka somepuoli on vähän ottanut skarppausta.

Sellaista ihmettä ei taida tapahtua että karsintapaikka jäisi taakse joten runkosarjan lopussa Hokki voi keskittyä laittamaan peliä kuntoon jotta FPS kaatuu. Jos ei kaadu niin seuran taru voi olla siinä?
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä Hokki-IPK ottelupari on vielä joskus nähtävä playoffseissa. Se olisi hieno sarja. Edellyttää tietysti että mekin päästäisiin nykyään joskus ees jatkoon.

Ohuesti odotin ja toivoin jopa tämän kauden kohtaamista, mutta meidän osaltahan tämä kausi oli aivan floppi. IPK voittaa illasta toiseen, taitaa Hokki kuitenkin olla heille yksi vaikeimmista vastustajista jostakin syystä? Joten Iisalmessa voidaan huokaista helpotuksesta kun ei Hokki ole tänä(kään) keväänä härnäämässä. Hymiö.

Tsemppiä Hokki loppukauteen, ja vaikka IPK onkin "verivihollinen", niin silti toivotan tässä heillekin onnea mestaruusjahtiin.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kaksi kotipeliä kärkijoukkueita vastaan. Tänään Espoo ja huomenna Jokerit. Eipä ole helppoja pisteitä luvassa, mutta 6 pistettä täytyy lähteä tietysti tässä tilanteessa hakemaan. Jokerithan on jo voitettu, Espoo sen sijaan on ollut aina kovin vaikea vastus. Tänään yllätysvoitto ja huomenna samalla hurmoksella Jokerit kumoon?

Kovin on ollut hiljaista tämmöisten pelien alla, niinköhän hallille löytää katsojia edes Jokerit peliin? Omia pitää vain sitkeästi jaksaa kannustaa vaikka kyllä on ollut ilonhetket harvassa tällä kaudella. Ihan ymmärrettävää ettei vakio tai satunnaiskatsojaa kiinnostaa enää hallille lähteä pahaa mieltä hakemaan.

Onnea viikonlopun peleihin Hokki.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
..........

Kovin on ollut hiljaista tämmöisten pelien alla, niinköhän hallille löytää katsojia edes Jokerit peliin? Omia pitää vain sitkeästi jaksaa kannustaa vaikka kyllä on ollut ilonhetket harvassa tällä kaudella. Ihan ymmärrettävää ettei vakio tai satunnaiskatsojaa kiinnostaa enää hallille lähteä pahaa mieltä hakemaan.

Onnea viikonlopun peleihin Hokki.
Paljonhan noita viikonlopun pelejä on ainakin somessa mainostettu
Mitä nyt lipunmyynti sivulta katsoin paikkakarttaa viikolla niin Espoo peliin lipunmyynti on käynyt yhtä verkkaiseti kuin muihinkin runkosarja otteluihin.
Lauantaille sen sijaan on A-katsomo täynnä, B Katsomossa jokunen paikka myymättä ja C katsomossa, olisiko 70 % myyty, eli ei varmaankaan ole loppunmyyty, mutta ihan hyvä lukema tämän kauden tasoon nähden. Tämä siis alkuviikon tilanne .
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kivikova tänään Kajaanissa. Ottelut Espoota vastaan olleet vaikeita Hokille ja tuskin tämä ilta poikkeusta tekee.
Nieminen maalissa , Komulainen poissa, pitkäaikaisten lisäksi, samoin Holtinkoski on edelleen sivusssa samoin Samppa Keppainen eli ketjuissa näköjään hieman viilausta .
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
"Alennuttiin hokin tasolle" totesi Jämsen erätaukohaastattelussa. Tätä se on nykyään, surullista. Kaudesta toiseen tässä vaiheessa alkaa jo toivomaan että kausi loppuisi ja sitten taas uudella innolla uuteen. Ehkäpä ihan hyvä, että saadaan jotain oikeasti merkityksellisiä ja jännittäviä pelejä vielä tälle sesongille meille Hokin seuraajille karsintojen muodossa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Se oli sellainen peli, yksi sarjan kärkijoukkueista näytti miten homma hoidetaan ammattitaidolla. Hokilla ei missään vaiheessa ollurt mitään mahdollisuutta taistella ottelun voitosta, sen verran iso taso ero oli joukkueiden välillä. Kivikova vei ja Hokki yritti selviytyä. Tästä voisi ilkeänä kysellä sen kuuluisan potenttiaalin perään mutta olkoon, parhaansa kaverit kai tekivät mutta kun ei riitä niin ei riitä. No huomena on uusi päivä, uusi peli ja uusi tilaisuus.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Liigaan siirtyvä Espoo todennäköisesti viimeistä kertaa Kajaanissa ainakin toistaiseksi. Perjantai illan kotipeli, nolla pistettä, nolla maalia ja katsojia vaivaiset 294. Uskottava kai se vaan on, että Hokin taso ei yksinkertaisesti riitä olipa valmentajana kuka vain. Joukkue kyllä varmaan yrittää ja tekee parhaansa eipä siinä.

Tänään sitten Jokerit, eipä ole yhtään helpompi peli tiedossa. Selkeänä altavastaajana lähdetään kuitenkin yllätysvoittoa hakemaan, voitettiin täällä viimeksin. Hallissa sentään vähän parempi tunnelma odotettavissa, tiedotteen mukaan myös yksi anniskelupiste lisätty joten moni voi hakea tunnelmaa vaikka sitä kautta jos ei muuten. Onnea illan peliin
 

Smuggler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigaan siirtyvä Espoo todennäköisesti viimeistä kertaa Kajaanissa ainakin toistaiseksi. Perjantai illan kotipeli, nolla pistettä, nolla maalia ja katsojia vaivaiset 294. Uskottava kai se vaan on, että Hokin taso ei yksinkertaisesti riitä olipa valmentajana kuka vain. Joukkue kyllä varmaan yrittää ja tekee parhaansa eipä siinä.

Tänään sitten Jokerit, eipä ole yhtään helpompi peli tiedossa. Selkeänä altavastaajana lähdetään kuitenkin yllätysvoittoa hakemaan, voitettiin täällä viimeksin. Hallissa sentään vähän parempi tunnelma odotettavissa, tiedotteen mukaan myös yksi anniskelupiste lisätty joten moni voi hakea tunnelmaa vaikka sitä kautta jos ei muuten. Onnea illan peliin
Tsemiä teille illan peliin! Toivottavasti nähdään hyvä matsi ja tulee paljon jengiä paikalle.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tsemiä teille illan peliin! Toivottavasti nähdään hyvä matsi ja tulee paljon jengiä paikalle.
Lippu.fi mukaan joku 50 lippua myymättä eli täyteen tulee halli. Ehkä se antaisi joukkueelle sellaista buustia, että peli pysyy tasaisena.

Se on totta, että eilenkin pelaajat yrittivät kovasti, varmasti taitotasonsa ylirajalla, myös tulleet jäähyt kertovat siitä, mutta kun ei taso riitä, niin se ei riitä, vaikka valmentajana olisi kuka. Ehkä se johtokuntakin rupeaa älyämään, että euron karkkipussi on pienempi ja siitä riittää vähemmän iloa kuin kahden euron pussista.
 
Kentällä pelaajat tekevät varmasti parhaansa illasta toiseen siitä ei voi syyttää. Seurajohdosta ei voi sanoa samaa. Se ei ole niiden kentällä pelaavien syy että joutuvat pelaamaan väärässä paikassa, vaan niiden ketkä ovat heidät sinne rekrytoineet.

Toivotaan että Jokerit sytyttää katsojat ja pelaajat hyvään liekkiin.
 

Smuggler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos samoin ja tervetuloa! Ilman Jokereita ei näköjään saada tällä kaudella väkeä liikkelle. Kyllä Jokerit on ollut ehdottoman hyvä piristys mestikseen. Toivotaan tiukkaa vääntöä illan pisteistä
Mä joudun valitettavasti olemaan MTV Katsomon varassa mutta mieltä lämmittää tuo että halli on todennäköisesti loppuunmyyty. Erinomainen juttu seuran talouden kannalta ja tuohon kun lisätään oheismyynti päälle niin sillä pelastaa paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös