Kajaanin Hokki 2007–2008

  • 102 860
  • 300
Suosikkijoukkue
Hokki
Jeps,
Tätä Virtala juniorin takaisin palaamista odottelinkin jo tapahtuvan jossain vaiheessa, kun Lukolla tuppaa noita hyökkääjiä olevan. Parempi näin mielestäni kaverinkin kannalta, jotta saa pelata isoja minuutteja ja sitä kautta kehittyä.

Haverisen sopimustilanne edelleen vähän ihmetyttää. Eikö kukaan kiinnitä kaveria, pelasihan mies kuitenkin viimekaudella terveenä ollessaan esim. Hokin ykkösylivoimassa. :S
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Virtalan paluu...

Hattunen, Hattunen ja Virtala ovat jo takaisin...milloin saamme Virtalan, Uiton, Jaatisen, Halosen ja Erkinjuntin takaisin?

No mutta loppujen lopuksi...tällä hetkellä rosterissa 18 hyökkääjää, eli ilman loukkaantumisia ainakin 3 liikaa. Kenelle ei löydy paikkaa tuosta joukkueesta? Itse en ole nähnyt kuin yhden ottelun harjoituskaudella, joten sen perusteella ei voi paljoa johtopäätöksiä tehdä, mutta ainakin Memonen teki heti vaikutuksen. Jussi Tapio taas on ilmeisesti pelannut FPS:ssä Hattusen kanssa varsin tehokkaasti yhteen...vieläköhän toimisi? FPS:ssä Tapio oli se tehokkaampi, mut Hokissa Hattunen pelasi uskomattoman loppukauden...

Yksi mikä on varmaa, on se, että Hokki saa jalkeille 2 todella vaarallista tehoketjua. Suikkasen tuntien, myös kolmosketju tullee pelaamaan hyökkäysvoittoisesti. Nelosessa voitaisiin pitää sitten rymistelijöitä ja nuoria taitureita.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jeps,
Tätä Virtala juniorin takaisin palaamista odottelinkin jo tapahtuvan jossain vaiheessa, kun Lukolla tuppaa noita hyökkääjiä olevan.

Lukolla muuten on nyt liigaringissä vielä 15 hyökkääjää eli enää ei kaiken järjen mukaan ainakaan yhtä vahvistusta enempää tule. Tuossa joukossa on mukana A-junnuikäinen Nico Aaltonen eli saattaa olla, että vahvisukset Kajaaniin olivat sitten tässä.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Täällä on hiljaista kuin hautajaisissa ja sarjan alkuun on alle kuukausi! Eikö Hokki edes puolustavana mestarina herätä paikallisten mielenkiintoa vai puuttuuko linnapaidoilta vain aktiiiviset kannattajat?

Pystyisikö joku kertomaan tulevista ketjukoostumuksista jotakin?
 

Krimi

Jäsen
Sport-Hokki

Oliko kukaan paikalla katsomassa Hokki-Sport peliä? Tiukempaa kuin 5-0 voittoa odottelin ennakkokäsityksen perusteella, mutta enpä vaan voi valittaa tuostakaan. Eli raporttia tulemaan jos on silminnäkijöitä!
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Huomenna sitten ainakin katsomaan Lukko -matsia jos tämä flunssakuume antaa myöten. Muita tulossa?
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Huomenna sitten ainakin katsomaan Lukko -matsia jos tämä flunssakuume antaa myöten. Muita tulossa?

Kyllä vain jos töiltä ehdin! Töiden pitäisi loppua kuudelta, mutta viimeiset kolme viikkoa on mennyt jotakuinkin joka päivä ylitöiksi!
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Hyvältä näyttää

Hokki on hyvin aikataulussa. Muutoksia on tullut taas reilusti, mutta ilme on säilynyt. Liikettä riittää ja nuoruuden into takaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Joku fyysinen pelote olis tosin vielä mukava saada pakkaan. Semmonen puukätinen pommikone joka saisi vastustajan varuilleen.

Mutta harkkapeleistä... Olisin odottanut suurempaa tasoeroa ainakin Lukkoon, joka pelasi tänään käytännössä parhaalla porukallaan. Toki raumalaiset olivat joka osa-alueella edellä, mutta hyvin pantiin hanttiin. Muuten peli oli ihan tasaista, mutta kaksinkamppailutilanteissa kyllä noutaja meinas tulla usein. Toporowski oli kyllä hyvä. Taitoo ja kovuutta löytyy.

Mestisporukoita vastaan (Kajaanissa) meillä ei oo ollut mitään hätää. Sport oli kyllä vaikeuksissa kokonaisuutenaan ja Sapko oli aikalailla vastaantulija. Hokin liike ja hyökkäyksiin lähdöt ovat olleet hyvällä mallilla. Hattusen, Oikarisen ja Kangasniemen kiekollinen taito hyökkäyspäässä ilahduttaa. Keräsellä puolestaan näyttäisi putki kulkevan mukavasti. Harkkapeleissä uusista nimistä positiivisesti minusta ovat esiintyneet ainakin Reunanen (#1), Savolainen (#10), Ohtamaa (#18) ja Memonen (#29).

Jos ei ihmeitä tapahdu, niin runkosarjan jälkeen ollaan kyllä varmasti neljän joukossa. Vimpelinlaakso tulee olemaan pahapaikka vierailla... =)

PS. Uudet penkit on kyllä hyvät.
PSS. Kahvin hinta on kyllä sikamainen...
PSSS. Huomenna pannaan Lukko taas koville.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Fyysisessä pelissä oli valovuosien ero Hokin ja Lukon välillä ja siinä suuri syy minkä takia takkiin tuli. Tuli melkein mieleen sellainen koulukiusaus skenaario, jossa isot yläastelaiset kiusasi ja taklaili pikkusia ala-astelaisia =)
Jotenkin varsinkin Lukon Tuomainen ja Juntunen tuntui nauttivan siitä kun saivat pienempiään taklailla...se heille suotakoon.

Toporowski oli ottelun vanhetessa hyvä, mutta alussa oli aika hukassa ja meinasi jo ekassa erässä turhautuakin. Hokin peli oli kyllä kohtuullisessa kunnossa (puolustajat teki kyllä pikku kardinaalimokia, mut nää on vasta harkkapelejä..) mutta minun mielestä Nikoskelainen on ollut varsin vaisu toistaiseksi. Samoin, vaikka Oikarinen on pelaillut ihan hyvin, odotin jotenkin vielä näkyvämpää peliä..tai ehkä näytttävämpää. Meastro Virtala pyöritti peliä jotenkin niin paljon näkyvämmin ja Hattusen Jarkon peli taas kiinnittää aina huomion kikoilla ja taidolla. Keräsellä on hyvin vauhti päällä, kunhan ei tule niitä ylilyöntejä sitten :)

Vaikka liigajoukkueella jäätiin fyysisyydessä, uskon että mestiksessä pärjätään myös sillä saralla. Kyllä mestisjoukkueissa fyysiset pelotteet ovat vähissä...tosin Rahikainen teki paluun Vantaalle.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Hokin peli oli kyllä kohtuullisessa kunnossa (puolustajat teki kyllä pikku kardinaalimokia, mut nää on vasta harkkapelejä..) mutta minun mielestä Nikoskelainen on ollut varsin vaisu toistaiseksi. Samoin, vaikka Oikarinen on pelaillut ihan hyvin, odotin jotenkin vielä näkyvämpää peliä..tai ehkä näytttävämpää. Meastro Virtala pyöritti peliä jotenkin niin paljon näkyvämmin ja Hattusen Jarkon peli taas kiinnittää aina huomion kikoilla ja taidolla. Keräsellä on hyvin vauhti päällä, kunhan ei tule niitä ylilyöntejä sitten
Totta tämä, mutta luotan kyllä meidän "kokeneeseen kaartiin" (lue pelaajiin, jotka tulevat esiintymään kahdessa ekassa kentässä ja ylivoimalla) ainakin yhtä paljon kuin auringon nousemiseen. Kun tosipelit alkaa, niin rupee tapahtumaan. Tästä samasta syystä ei uskalla ihan hirveästi Hokin otteita vielä hehkuttaa... vastustajillakin saattaa olla vielä käynnistymisvaikeuksia näihin harjoituspeleihin.

Kaikesta huolimatta hyvälle näyttää.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Harmin paikka...kerkesin jo kuulla sellaista puhetta tuolta joukkueen sisältä että Uiton Antti olisi ollut tuloillaan takaisin Hokkiin jos ja kun ei Tapparasta peliaikaa tule, mutta nyt Tapparan farmi-sopimus LeKin kanssa veikin miehen Lempäälään.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi eilisestä pelistä. Voitto liigaporukasta on kyllä todella hunajaa, mutta toisaalta Lukko oli kyllä ajoittain todella haluton. Mieleeni hiipi väkisellä ajatus, että Lukko on tainnut hieman olla viihteen puolella edellisenä iltana... no tuskin kuitenkaan, mutta tiedä häntä.

No kyllähän peli oli siltikin viihdyttävää ja katsomista riitti. Hienokseltaan oltiin alakynnessä, mutta Reunanen oli maalillaan taas tosi hyvä. Kolmas erä pelattiin yv-eränä. Molemmat joukkueet palasivat 2x5min ylivoimalla. Hokki niittasi kolme maalia ja Lukko kaksi. Hokilla oli kaksi rankkariakin erässä, mutta Vuorio ei antautunut vielä. Koska molemmat joukkueet voittivat yhden pelin. Pelattiin lopuksi rankkarikisa. Hokilta onnistuivat Virtala ja Heikkinen(!). Varsinkin kapteeni Heikkisen suoritus oli upea. "Vetoharhautus" kiekko rystylle ja aivan kattoon. Hokin ensimmäinen liigaporukan voitto oli valmis. Hienoa!

Pari asiaa vielä. Hokin kakkonen (Virtala-Kangasniemi-Hattunen) oli kyllä ajoittain loistavalla pelipäällä. Ja jokainen osui vielä maalipuiden väliinkin. =) Esiin nostaisin Hokista vielä Hattusen Jonnen ja Ohtamaan Aten. Hattusen Jonnen panos on kyllä ilahduttanut minua harjoituspeleissä suuresti. Viime keväänä mies istuskeli jopa ajoittain villassa, mutta nyt on kyllä peli kulkenut. Voimaa on mukavasti ja omassa päässä mies on ollut itse varmuus ja hyökkäyspäässäkin on intoa riittänyt. Ohtamaassa on kyllä ainesta sitten mihin vaan. Pelannut ilman suurempia virheitä ja jakanut muutamia mukavia niittejä. Perjantaina ajeli omassa päässä Lukon Viinasta kovaa ja puhtaasti. Tätähän ei liigamies kestänyt vaan täräytti Ohtamaata nyrkillä naamaan... penaltia heilahti. Ohtamaasta kuultaneen paljon positiivista kauden aikana.

Kokonaisuutenaan tämä peli taas vahvisti sen, että aikataulussa ollaan. Hokilla on hyvä joukkue, joka taistelee varmasti taas kärkisijoista. Kun vielä Nikoskelainen ja Oikarinen löytävät pelinsä, niin hyvä tulee.

Mielenkiinnolla erityistarkkailin vanhoja Kärppiä Saarenheimoa, Haatajaa ja Juntusta. Saarenheimo oli kyllä yössä pelissä. Itse pelaaminen ei kyllä kiinnostanut, mutta muuten Pekka näytti kyllä käyvän yllättävän kuumana. Pitkin peliä pieniä koiruuksia... No väläytti sitten rankkarissa taitoaan. Pieni vartaloharhautus ja längistä sisään. Juntusella oli kyllä yritystä, muttei hirveästi tulosta. Muutama hyvä tilanne ja taklaus kuitenkin. Huhun mukaan myös Haataja oli pelissä... ;)
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ohtamaassa on kyllä ainesta sitten mihin vaan. Pelannut ilman suurempia virheitä ja jakanut muutamia mukavia niittejä. Perjantaina ajeli omassa päässä Lukon Viinasta kovaa ja puhtaasti. Tätähän ei liigamies kestänyt vaan täräytti Ohtamaata nyrkillä naamaan... penaltia heilahti. Ohtamaasta kuultaneen paljon positiivista kauden aikana.

Onkos höntsäpelissä ajoittain käyty kierroksillakin? Ja onko kyseessä tosiaan ollut Viinanen? Viinasella ei ainakaan pöytäkirjan mukaan ole jäähyä annettu. Juha Alenilla sen sijaan on annettu kakkonen väkivaltaisuudesta ensimmäisessä erässä.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Onkos höntsäpelissä ajoittain käyty kierroksillakin? Ja onko kyseessä tosiaan ollut Viinanen? Viinasella ei ainakaan pöytäkirjan mukaan ole jäähyä annettu. Juha Alenilla sen sijaan on annettu kakkonen väkivaltaisuudesta ensimmäisessä erässä.

Kyllä se minusta oli numero 19... erää en kyllä tarkemmin muista... täytyi olla 1 tai 3, koska taklaus tapahtui tulostaulun päädyssä ja katsomon puolella. Ampukaa alas, jos olen väärässä.

Yhtä kaikki, enempi hehkutin tuota Ohtamaan taklausta, mutta kyllä kaveri (Viinanen(ko)) siitä hiiltyi ja niisti Ohtamaata jäähyn arvoisesti. Muutenhan pelissä ei juurikaan taklailtu. Torstain pelissä Ben-Amor ajeli Tuunalaa ihan reilusti heti Lukon siniviivan jälkeen. Myös Tuomainen ja Juntunen jakelivat muutamia hyviä niittejä. Hokista innokkain taklaaja taisi olla Veli-Antti Leinonen, vaikka vartta ei hirveästi olekkaan. ;)
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ennen ekaa peliä Toivola sanoi että "pojille on kerrottu, että kyseessä on yhteistyökumppaniseura, otetaan nätisti ja pidetään hanskat kädessä". Voi olla yksi syy siihen, että Lukon peli on niin vähän fyysistä mitä se oli. Tietysti jos tällainen viesti on annettu ja sitten kaveri tulee ja tööttää sydämensä kyllyydestä, niin voi se vähän ottaa pattiin. Ottaisi minua ainakin.
 

the_smoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä se minusta oli numero 19... erää en kyllä tarkemmin muista... täytyi olla 1 tai 3, koska taklaus tapahtui tulostaulun päädyssä ja katsomon puolella. Ampukaa alas, jos olen väärässä.

Yhtä kaikki, enempi hehkutin tuota Ohtamaan taklausta, mutta kyllä kaveri (Viinanen(ko)) siitä hiiltyi ja niisti Ohtamaata jäähyn arvoisesti. Muutenhan pelissä ei juurikaan taklailtu. Torstain pelissä Ben-Amor ajeli Tuunalaa ihan reilusti heti Lukon siniviivan jälkeen. Myös Tuomainen ja Juntunen jakelivat muutamia hyviä niittejä. Hokista innokkain taklaaja taisi olla Veli-Antti Leinonen, vaikka vartta ei hirveästi olekkaan. ;)

Kyllä se Viinanen oli joka siellä Ohtamaalle hiilty :) Ja vaikka Toivola olis semmosen viestin sanonukki joukkueelle, niin eihän se nyt perkele sitä tarkota ettei saa taklata enää ollenkaan onhan nämä kuitenkin miesten pelejä!Taklata pitää lujaa, mutta puhtaasti. Kyllä Ohtamaa ihan hyvän töötin anto, tuon kokosen kaverin tosin pitääkin jo pystyä taklaamaan, mutta Ohtamaa ei ainakaan itseään ajele ulos, eli ei kannata yrittää taklata huvikseen, vaan silloin, kun se oikea paikka on!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja vaikka Toivola olis semmosen viestin sanonukki joukkueelle, niin eihän se nyt perkele sitä tarkota ettei saa taklata enää ollenkaan onhan nämä kuitenkin miesten pelejä!Taklata pitää lujaa, mutta puhtaasti.
Niin pitääkin mutta hiiltyminen on ihan ymmärrettävää jos toisille on kerrottu että kovaa peliä pitää välttää ja kaveri sitten yrittääkin pelata eri "säännöillä". Jos tosimielistä taklauspeli olisi alettu kunnolla harrastaa, niin sitä kisaa Hokki ei olisi voittanut....
 

Zigismund

Jäsen
Joo elikkä Rantasen Anssi tulossa Kajaaniin. Lähti tänäpä sinne päin, eli huomenissa saanette luultavasti tarkkailla miestä. Hyvä vahvistus, vaikkei se nyt ole vielä kirkossa kuulutettu, onko mies edes tulossa. Että näin...
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo elikkä Rantasen Anssi tulossa Kajaaniin. Lähti tänäpä sinne päin, eli huomenissa saanette luultavasti tarkkailla miestä. Hyvä vahvistus, vaikkei se nyt ole vielä kirkossa kuulutettu, onko mies edes tulossa. Että näin...

En yhtään ihmettelisi vaikka tämän päivän pelin jälkeen Matikaisen Pena soittelisi ja käskis Anssia heittämään uukkarin kohti Helsingin Jäähallia. Oli meinaan sen verran munattoman näköistä se touhu. Mitään tietoa ei tietenkään ole.

Jos Rantanen pelaisi Hokissa niin silloinhan Lukolla olisi tarpeen tullen mahdollista yhteistyökuvion kautta saada mies riveihinsä. Esimerkiksi jos jossain vaiheessa kautta jostain syystä olisi sekä Siklenka että Alen poissa rivistä samaan aikaan ja tarvittaisiin kovuutta askiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös