Kajaanin Hokki 2007–2008

  • 102 858
  • 300
Miltä kuullostaisi Harri Suutarinen? Tuoko opiskelupaikka miehen Kajaaniin jälleen?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Paha sanoa. Viime visiitistä jäi aika ristiriitainen kuva Suutarisesta. Huippumiestä odotettiin ja lopputulos oli jotain ihan muuta.
 

roskakori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Saapa nähdä siirtyykö Veikko Karppinen nyt Hokkiin, kun Kalle Sahlstedt jatkaa uraansa Kärpissä ja Junnon mukaan vielä yksi sentteri olisi hakusessa, joten paikat ainakin Kärpissä ovat täynnä.

Saattaisi olla paras ja helpoin ratkaisu Veikon kannalta.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Jarkko Heikkinen tuuraamaan Lukkoon muutamaksi otteluksi. Minkälainen kaveri on kyseessä? Ei mikään poikanen enää ja viime kaudella kovat pisteet. Olisiko ainesta vielä liigapakiksi asti?
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Alkaa näyttämään aika hyvältä. Hienoa, että Hattusen veljekset jatkavat ja Tapio tulee lisukkeeksi. Latvialainen tuo vähän kokoa muuten vähän pieneen ryhmään. Mielenkiintoinen porukka on taas tulossa ensivuodeksi.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Raitis Pujatsista ei ole tietoa, mutta erittäin hienoa, vaikkakin jo ennakkoon melko arvattavaa että Hattuset nähdään jälleen Kajaanissa. Ei muuta kun Saaviselle ja/tai Törnvallille vielä sopimus ja sitten sellanen vahva kakkosmolari niin joukkue on kasassa. Hyökkääjiä on jo liiaksikin (tosin 5 äijää on try-outilla)...

Joko kausikortit on myynnissä?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Liekköhän kausareita enää edes jäljellä? :) Ainakin omat on saatu jo ajat sitten. Erittäin mielenkiintoisia uutisia, vaikka minun mielestäni joukkue olisi ollut jo ihan Mestis-kelpoinen ja yllätysvalmis niin lisää miestä pukkaa linnapaitaan vaan koko ajan.

Tulis jo ne harkkapelit niin pääsis kattoon minkälaisia uutuuksia on tälle kaudelle tarjolla.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Onko muuten kausarien hinnat vielä samat vai onko ottanut kovan nousun?
 

Rankkari

Jäsen
Hyvältä näyttää...

Pienet onnittelut Hokille. Saitte hankittua hyvän kokoonpanon, myös tulevalle kaudelle. Kuvitelma oli, että sarjan voittaneen joukkueen materiaali heikkenee paljon. (Ja vielä kun kyseessä on "pitkämatkalainen" pohjoinen joukkue.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Tämä toinen pelaava maalivahti tullee Lukko-yhteistyön kautta eli luultavasti Mikael Vuorio käy pelaamassa teillä ainakin joitain pelejä.

Lukon kotisivuilla olevan pelaajalistan mukaan kettupaitojen A-junnuissa pelaavat veskareina Antti Raanta, Jere Ringbom ja Ville Kaukkila. Voisi melkein päätellä, että Atte Engren ja Mikael Vuorio viettävät aika paljonkin aikaa Kajaanissa? Atte meni Säkylään inttiin, mikä puhuisi Vuorion Kainuuseen lähettämisen puolesta. Molemmat kuitenkin varmasti nähdään kauden mittaan Hokin paidassa.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Antti Savolaisen siirtyminen Hokkiin on erittäin mielenkiintoinen näin vihreiden lasien takaa. Juniori maajoukkueissakin esiintynyt Savolainen on ollut jo hieman hiipumassa, mutta mielestäni hänen pelaamansa ottelut Sm-liigassa osoittavat hänen todellisen kykynsä. Rauhallisuus ja hyvä sijoittuminen kentällä ovat selkeitä vahvuuksia. Toisaalta kyky toimittaa kiekkoa viivalta nopeasti ranteella maalille on hänelle tunnusomaista, tästä esimerkkinä ensimmäisessä ottelussa Sm-liigassa tullut syöttöpiste. Tulee varmasti ottamaan suuria harppauksia Kajaanissa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Try-outilla Hokissa ollut Antti Alamäki ei ilmeisesti sopimusta saanut. Ainakin Elite Prospects -sivusto kertoo miehen siirtyvän Haaparantaan, jossa jo ennestään on ollut reilun kentällisen verran suomalaisia.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Try-outilla Hokissa ollut Antti Alamäki ei ilmeisesti sopimusta saanut. Ainakin Elite Prospects -sivusto kertoo miehen siirtyvän Haaparantaan, jossa jo ennestään on ollut reilun kentällisen verran suomalaisia.
Siltä näyttää. Alamäen seura on Kainuun Sanomien aamuisen uutisenkin mukaan Asplöven HC Haaparannasta. Samassa uutisessa kerrotaan Teemu Kaijalan ja Joonas Wedmanin ilmoittaneen lopettaneensa kokeilunsa täällä. Ihan ymmärrettävää kyllä. Eipä noita hyökkääjän tontteja vapaana ole.
 

the_smoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Liigalainoja

Kovia junnuja Hokille. minkälaisia vahvistuksia kajaani odottaa näistä? Atet Engren ja Ohtamaa, Juhani Jasu ja Olli Palola...
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Onkos moni menossa katsomaan kajaanin jäähalliin Tappara - Hokki -matsia? Itse ajattelin. 18.30 ja 10€ lippu.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuli peli katsottua. Yleisöä oli hellesäästä huolimatta eksynyt paikalle todella hyvin. Taisi viime kaudella olla sarjapelejäkin joissa oli vähemmän katsojia. Alkuun pari kommenttia hallista:

1. Kippikuppipenkit pehmusteilla erittäin jees. Onpahan paikat selvät jatkossa eikä kolmen paikalle tunge viittä kausarikatsomoon pitkille penkeille.

2. "Uusi äänentoisto" oli aika lailla huono vitsi. Vanhat olivat huonot joo, mutta nämä uudet oli niin huonon kuuloiset, että ei saanut oikeasti edes kuulutuksista selvää... Jospa olisi vaan säätöongelma.

Sitten pelistä ja pelureista varsinkin Hokin osalta:

Ensimmäinen huomio kiinnittyi kentällä Hokin numero seiskaan eli Rovaniemen tulokkaaseen Joonaan. Teki pari mokaa, mutta muuten pelasi hienolla asenteella, kovalla sykkeellä ja varsin hyvin. Oikarisen Jake oli aika hyytynyt. Heikkisen Jake totutun hyvä, itse varmuus. Ohtamaa oli isokokoinen, mutta pelasi aika usein todella tyhmästi, toivottavasti paranee kauden aikana. Hattusen Jarkko haastoi ja onnistuikin pyörittämään paikoin Tapparan puolustusta varsin hienosti. Nikoskelainen totutun tasahyvä, Kangasniemi ja Järvitalo myös. Latvian poika oli aika yössä, tuskin jää maisemiin. Päällimmäisenä havaintona jäi mieleen, että Hokin joukkueen peli vaikutti hämmästyttävän valmiilta vaikka joukkue ei ole ollut koossa kuin hetken ajan. Ja tietysti se, että Reunanen pelasi loistavan hyvän pelin. Maagisen hyviä torjuntoja useampaan kertaan, kyllä tästä Jonille korvaaja saadaan hyvinkin näillä otteilla.

Pari erää mentiin vähän pienemmällä tempolla. Tapparan paremmuus tuli esille lähinnä tilannenopeudessa. Yllättävän hyvätasoista kiekkoa, tosin kirvespaidassakin oli monta miestä jotka pelaavat paikastaan joukkueessa joten tuskin ihan neppailuasenteella olivat hekään liikenteessä. Kolmannessa Hokki sai viitosen silmään ja minun silmilläni katsottuna vei hienokseltaan tämän erän tapahtumien muodossa. Hienoa oli se, että yleisö innostui jo harkkapelistäkin aika mukavasti ja joukkue saikin pelin jälkeen kiitokset seisovalta keskikatsomolta. Eivät vaan tajunneet hölmistykseltään vastata niihin.... ? Kaikin puolin positiivinen peli vaikka takkiin tulikin, tältä Hokin joukkueelta on taatusti lupa odottaa ensi kaudella erittäin hyvää suoritusta. Ennakko-odotukset eivät ole koskaan olleet näin korkealla kauden suhteen kuin nyt, niin hyvältä peli näytti.

Tapparasta en yksilöitä kovin tarkkaan seurannut, mieleen jäivät:
Uitto ei saanut paljoa pelata, 33 oli koko ajan vaikeuksissa ja Nikkilästä saa liiga hyvän Show-miehen josta ainakin kotiyleisö tykkää.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Mielenkiintoinen tilanne on kehkeytymässä...aikaisemminkin olen kommentteja esittänyt joukkueen tilanteesta, mutta tässä hiukan samaa vanhaa ja ehkä jotain uuttakin.

Nyt on tosiaan maalivahti osasto jälleen hyvällä mallilla. Reunanen on osoittanut olevansa mestiksessä oiva ykkönen ja Engren pitää kilpailutilannetta yllä.
Puolustus on myös hyvällä mallilla Törnvallin ja Saavisen jatkosta ei enää tarvitse unelmoida, mutta yksi mies saattaisi olla vielä tuloillaan...viime kaudelta tuttu nimi...

Keskushyökkääjiä on tällä hetkellä käsittääkseni kuusi kappaletta. Kysymys kuuluukin saadaanko pitää Jasu koko kauden, vai lähteekö jo pian raumalle?
Mutta Oikarinen, Vimpari, Kangasniemi ovat kovia kavereita paikallaan...Memonen ja Jasukin ovat ainakin nuorten sm-liigassa osoittaneet kykynsä.

Laitahyökkääjiäkin riittää pois jaettavaksi asti. Nikoskelainen, Hattunen, Saarenpää, Järvitalo, Keränen lienevät jo paikkansa ansainneet..Meriläinen todennäköisesti myös. Lopuista itse odotan näkeväni Lukko-laina Palolan; onnistuuko siirtymään Mestis-tasolle tehokkaana?

Uitto ei saanut paljoa pelata

Tämän kaverin näkisin Hokissa Saavista ja Törnvallia mielummin. Tosin Hokin puolustus on tällä hetkellä melko jäähyherkkää porukkaa, joten siinä mielessä Törnvall sopisi sinne Uittoa paremmin...mutta Antti Uitto olisi minun puolestani tervetullut koska vain!
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Ensimmäinen huomio kiinnittyi kentällä Hokin numero seiskaan eli Rovaniemen tulokkaaseen Joonaan. Teki pari mokaa, mutta muuten pelasi hienolla asenteella, kovalla sykkeellä ja varsin hyvin.


Hienoa! Hokki saa nauttia tulevalla kaudellakin Rovaniemen lahjoista. Joona oli viime kauden loppua kohden selkeästi RoKin parhaimpia hyökkääjiä ellei jopa paras pudotuspeleissä. Sykettä ja asennetta Joonalta on aina löytynyt, mutta viime vuosina on löytynyt myös uskallusta tehdä ratkaisuja.

Joona voi hyvinkin olla tällä kaudella vuoden tulokas taiston musta hevonen, mikäli Suikkanen antaa vastuuta RoKin ajoilta tutulle #7.

Hokista on tullut vanhojen rokilaisten kerääjä. Tällä hetkellä kokoonpanosta löytyy neljä sinipaidassa esiintynyttä pelaajaa Järvitalo, Haipus, Tuunala ja Joona.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokista on tullut vanhojen rokilaisten kerääjä. Tällä hetkellä kokoonpanosta löytyy neljä sinipaidassa esiintynyttä pelaajaa Järvitalo, Haipus, Tuunala ja Joona.
Samaa mietin eilen ja loppujen lopuksi on erittäin hyvä että tällainen "pohjoinen-akseli" löytyy. Roki-Hokki-Kärpät mahdollistaa pelaajien etenemisen pala kerrallaa pohjoissuomalaisissa joukkueissa koko ajan oman sarjatasonsa huipputiimissä. Paletin yhdistävänä tekijänä vielä rokin entinen, hokin nykyinen ja ehkäpä joskus vielä kärppien tuleva valmentaja Suikkanen :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös