K-Espoon pleijarit 2024 – lähtö tyylillä?

  • 62 768
  • 1 052
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Vähän on haikea olo ja takki tyhjä. Tässä tämä Mestis nyt oli. Ja ihan tyylillä loppujen lopuksi lähdettiin, vaikka jossitellakin voisi.

Kiitos kaikille Mestiksessä operoiville organisaatioille siitä, miten hienon kuitenkin olosuhteista huolimatta saimme tästä aikakaudesta tehtyä. Paljon on hienoja muistoja, joita ei unohda. Ja paljon arvostusta vastustajien organisaatioita sekä yhteisöjä kohtaan, isolla sydämellä siellä duunia painetaan.

En mä osaa mitään fiksumpaa sanoa. Pronssi maistui kyllä, hieno tunnelma areenassa. Kettu kuittaa.

Laitan vielä tätä kautta kiitokset koko Kiekko-Espoon yhteisölle tästä Mestis-taipaleesta, ja erityissuuri kiitos teille espoolaisille Jatkoajan kirjoittelijoille. Teitä vastaan on Ketterä-lasien läpi katsottuna pelattu upeita pelejä ja sarjoja. Muistoja jää takataskuun mittaamaton määrä. Voitettu mestaruus teitä vastaan, vierailut ja lyhyet sananvaihdot fanien kanssa Metrolla, ikimuistoinen oma maali, teidän ikimuistoiset mestaruusjuhlat meidän kotiluolassa, jne jne. Ainakin itselläni Kiekko-Espoota kohtaan on muodostunut sellainen tietty viha-rakkaussuhde. Huomaan myös olevani selvästi kiinnostunut teidän Liiga-projektista ja aion varmasti seurata teidän edesottamuksia siellä. Ehkä jopa joskus saatan toivoa teidän voittoa ja tähän hymiö perään

Kiitos kaikista asiallisista keskusteluista täällä Jatkoajan puolella. Ja pahoittelut, jos näiden muutaman kevään aikana on tullut täältä suunnalta joskus pieniä provosoivia kommentteja. Sitä kun tuppaa kiihkeän pudotuspelisarjan aikana elämään tunteella. Koskaan en ole mitään pahaa tarkoittanut. Mutta ainakin omasta mielestä kirjoittelu on pysynyt pääpiirteittäin asiallisena, kiitos siitä. Ei muuta kun tsemppiä ja laukauksia, ja onnea jatkoon!

Ps. Tietysti ketjun aiheen mukaisesti onnea myös pronssimitalista!

Edit. Korjattu lauseen rakennetta pienellä lisäyksellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös