Kärppien uusi tunnuslaulu

  • 35 308
  • 141
Loistava biisi, pitkäaikaisena Sentenced-fanina ihastuin heti, ja minussakin heräsi pieni Kärppä fani : )
Ja nuo puheet natsismista voi laittaa ihan omaan arvoonsa, eihän siitä ole kauaa kun juoku hihhuli yritti haastaa Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen oikeuteen tämän nimen takia, mutta ei siitäkään muistaakseni mitään tullut, Suomi on hulluja täynnä.
Mutta jokatapauksessa loistava kannustuslaulu, olkaa Kärppäfanit ylpeitä!
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Euro71
Ei tuossa Sentencedin kappaleessa varmaan mitään vikaa ole, mutta kyllähän siitä ainakin tällä hetkellä puuttuu se fiilis, mikä nousee "Verkko heiluu" -biisin alkaessa. Mutta ehkä se sitten tässä aikojen saatossa tulee...

Samat fiilikset oli minullakin aikoinaan kun kuulin "verkko heiluu"-biisin eka kertaa...pidin sitä täysin paskana A.Cooperin "hey stupid" plagiaattina mutta ajan myötä kappale alkoi tuntumaan kohtuulliselta rallilta. Sen sijaan metallimusiikin ystävänä Sentencedin laulu kolahti heti ja kappaleessa on sopivaa uhoa ja pauketta! Edelleenkin ne natsisyytökset kyseistä laulua kohtaan ja muu paska kyllä pistävät veren vieläkin kiehumaan, kaikkea roskaa sitä saakin lukea ja kuulla....
 

Pave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuinka moni aikoo ostaa lokakuussa ilmestyvän levyn jossa on kaikki aikaisemmat Kärppien kannustusbiisit sekä Routasydän?
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täytyy sanoa, ettei uppoa, ei niin millään. Vaikka tämäkin musiikin suunta tavallisesti tehoaa hyvinkin, niin tässä yhteydessä ei vaan toimi. Jotenkin tässä on hukassa se yhteys, mikä pitäisi löytyä - vaikka kuinka sanoja on väännetty veret seisauttaviksi ja vetoaviksi. Sinällänsä menettelee yhtenä kannatusbiisinä muiden joukossa.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ensin ei minullakaan meinannut kolahtaa millään. Noh, tuli kuunneltua (kuultua) muutamaan otteeseen ja nyt se tuntuu todella mahtavalta ja ajanmukaiselta. Hieno biisi kertakaikkiaan!
Hyvä Sentenced, hyvä Kärpät!!!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Perjantaisen Urheilulehden pääkirjoituksessa (otsikko "Veri, kunnia ja Kärpät") litattiin tuo kappale aika lailla lyttyyn natsikortin avulla. Olisi Jari Kupilan mukaan munauksen pahoittelun ja anteeksipyynnön paikka. :p

Niin, mutta: onko tuota kappaletta saatavissa kuunneltavaksi missään esim. mp3-muodossa? Itseäni ainakin kovasti kiinnostaisi, kun Sentenced (eikös se muuten ollukkaan Muhokselta, niin minä aina luulin?) ihan yksi suurimpia suosikkeja, lähes kaikki albumitkin löytyy hyllystä. :)
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Urheilulehti on urheilulehti, minä en ainakaan paljoa kyseisen lehden kirjoituksiin kiinnitä huomiota. Eiköhän urheilulehtikin yritä nostaa vain myyntilukemia, eihän se myisi niin paljoa jos kirjoitettaisiin vain biisin olevan hyvä ja kohun täysin tuulesta temmattua.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Urheilulehteä sillontällön selaillu... tietääpähän nyt että ei tarvi ostaa yhtään kyseisen lehden irtonumeroa.. saati sitten tilata.. prkl:een säälittävää... Toivottavasti veikkaaja ei mene mollamaan sentencediä ja kärppiä. Menee silloin sekin poikottiin ja sitä olen tilaillut ja ostellut aika paljon.. On se prkl ku kerranki saadaan jotain hyvää niin näitä kateellisia löytyy joka pirun nurkasta.. todella säälittävää...

edit. jos tämä kärpänen alkaa kasvamaan häräksi niin minun mielestä media on anteeksipyynnön velkaa ellei jopa korvausvelvollinen mustamaalamalla sentenced natsibändiksi. Biisin kirjoittaja on jo sanonut että biisin sanat eivät liity natsismiin.. kirjaimellisesti taisi sanoa että Sentenced ja kirjoittaja henk. kohtasesti voidaan liittää mihin tahansa, mutta ei natsismiin. V***U tätä median sensaatio hakuisuutta ja herkkänahkaisuutta
 
Viimeksi muokattu:

VonShark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
(eikös se muuten ollukkaan Muhokselta, niin minä aina luulin?)

Muhos, Haukipudas, Ii, Kempele, Jääli tai ihan mikä vaan. Suur-Oulu ja elintilaa, tiedäthän ;)

Biisistä sen verran, että se on loistava.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän biisi on todella hyvä. Kannattaa kuunnella kyseinen biisi muutaman kerran niin todennäköisesti iskee paremmin.
 

Evil Kübl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Liiga karsinnat
Kauanhan se kesti..

"Kärpät hyllytti "Routasydämen" Oulun Kärpät ei enää soita Sentencedin "Routasydän" kappaletta kotiotteluissaan Raksilassa. Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno ilmoitti asiasta lyhyesti voitokkaan Ilves -ottelun jälkeen.

Junnon mukaan Kärpät oli pyytänyt laulun sanoittajaa Sami Lopakkaa korjaamaan laulusta muutamia kohua herättäneitä kohtia, mutta sanoittaja ei halunnut muuttaa mitään kappaleesta.
Laulu on edelleen vapaasti myynnissä muun muassa Kärppien tulevalla kokoelma-levyllä."

Kaleva
____________

Munatonta hommaa, vaikkei se biisi meitsiin hirveesti iskenytkään.. (Ehkä naurettavinta oli silti tiistain forum24:ssä julkaistu mielipidekirjoitus paikallisen pastorin toimesta. Näin Oulussa.)
 
Viimeksi muokattu:

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei kait tässä ollut Kärpillä paljoa vaihtoehtoja kun biisin muutamasta epäonnisesti valitusta sanasta tuli niin valtava imagollinen riippakivi Kärpille.

Koko kohuhan oli jo alkujaan aivan naurettava, mutta kun se lopulta onnistui paisumaan tällaisiin mittoihin, niin oikeastaan mitään ei ollut tehtävissä. Ymmärrän myös hyvin sen, että Lopakka ei halua muttaa sanoitusta, koska ei näe tehneensä mitään väärää.

Paskajuttu kaiken kaikkiaan.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Sain itsellenikin tuon Routasydämen ja useita kertoja sen nyt kuunnellut läpi. Ei ihan tyypillisintä Sentencediä, mutta erittäin
hyvä biisi joka tapauksessa. Sellaista sopivaa angstia, mikä juuri teille sopiikin ihan tuon maantieteellisen aseman puolesta jo. Eli kaikinpuolin erittäin hyvän ja persoonallisen oloinen kannustusbiisi Kärpille mielestäni. Rehellisesti sanottuna hakkaa sekä Bluesin että Jokipoikien maalibiisit ainakin 3-1. ;)

Mutta ei voi kyllä todeta kuin FF-tyyliin että "syvä uuh", jos ja kun tuo biisi on hyllytetty. Jokainen tuon biisin edes kerran ajatuksella kuunnellut varmasti tajuaa, että tuo ei ole mitään White Power-musiikkia nähnytkään, vaikka asiaankuuluvaa paikallishenkistä uhoa onkin. "Sisu, veri ja kunnia" on tuossa kappaleessa täysin sivuosassa, yhdessä rimmaavassa kertosäkeessä, eli se siitä kamalasta natsismista.

Niin että ei kuin yhteenvetona, että tässä on jotkut reaalimaailman ulkopuolella elävät ihmiset lukeneet taas kuin se piru raamattua ja menneet vielä oikein sankarillisesti hurskastelun puolelle. Olisi nyt vain Kärpät ollut taipumatta ja soittanut erinomaista biisiä läpi kauden, tuskin olisi teidän ongelma suuremmin, jos joku "älykkö" tuosta herneen nokkaansa vetää? Eihän sitä kaikkia koskaan voi eikä tarvitse miellyttää. :p
 
Viimeksi muokattu:

Spede#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Naurettavaks pelleilyks kyllä menny tämä touhu. Kappaleessa sanotaan veri ja kunnia jossakin lauseessa ni ei voi sen takia soittaa. Ottaa kyllä päähän meidän fanien takia ja Sentencedin poikien myös, varsinkin Lopakan, pojat ovat itsekkin varsin kovia Kärppä faneja ja sitten kaadetaan tämmöistä paskaa niiskaan aluksi lehdistön puolelta ja sitten vielä Kärppien puolelta kun kieltäytyivät soittamaan kappaletta enää peleissä.

Kohta Radio Megalla Arponen kommentoi Kärppien päätöstä kappaleen suhteen.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Junno, Arponen ja kumppanit on munattomia vellihousuja, jotka ei osaa pitää omiensa puolta. Sentencedin jätkille tsemppiä ja kiitos loistavasta kannustusbiisistä!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Naurettavaa touhoa. Jos tuolle linjalle lähtisi, että irrottaisi sanoja eri lauluista, niin kohtahan Suomessa ei varmasti olisi yhtään biisiä mikä ei viittaisi johonkin epäsovinnaiseen. Samoin naurettavaa kyllä hyllyttää biisi sen takia että siitä kohutaan muutaman hihhulin takia. Lopakan vastineessa muuten yksi aivan erinomainen piikki. Ketä lopulta palveltiin tällä koko jutulla, kun otettiin esiin vertaukset ja mihin sanat liittyivät. Aivan, ettei olisi koko jutun alullepanija itse kyseisen aatesuunnan kannattaja tai sitten vain tyhmä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Juu kyllä eilen ihmetytti, kun ei biisiä kuulunut missään vaiheessa. Mitähän mahtoi liikkua Laihialan mielessä, joka oli myös katsomossa. Turha enää odottaa, että jotkut sentencedin kaltaiset bändit alkaisivat tekemään kannustusbiisejä. Kuunnellaan jatkossa näitä kannustusbiisejä tyyliin "kari tapio", joissa lauletaan kukista ja auringosta. Vai onkohan tuo aurinkoki jonkin epäilyttävän tahon logossa tai jossain.. hmm ehkäpä joku hihhuli vois ottaa selvää
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä!!! Aurinko viittaa vahvasti hippeihin, kuten myös kukat. Tällaisten laulujen tekijät yrittävät vahvasti tuoda hippi-kulttuuria takaisin pintaan. Joten: Neuvostoliitto-tyyliin nämä taiteilijat laitoksiin ja diagnoosia kehiin. Vaikka skitsofrenia, jos ei muuta.

Emmehän halua lisää rikollisuutta ja huumeita hippien muodossa! Tämä langettaa myös mustan varjon suomalaiseen iskelmämusiikkiin...
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Surullinen episodi puolestavälistä loppuun saakka.

Ihmisen taipumus sovittaa mikä tahansa silmiinsä osunut asia omaan kapeaan näkökulmaansa, omien vajavaisten tietojensa pohjalta johtaa tympeisiin asioihin päivä toisensa perään. Hyvät Ihmiset eivät koskaan nuku ja aina on asioita joista näillä ylivertaisilla ihmisillä on suoranainen velvollisuus olla huolissaan.

Syvimmät pahoitteluni Kärppäfaneille ja laulun kirjoittajalle kaikkien ihmisten puolesta. Tällaisia me olemme, sori. Kukkahattuprikaatille aiemmin (ja epäilemättä jatkossa) pokkuroineille kiekkopomoille jaksan juuri ja juuri näyttää kyllästyneenä kieltä. Tunarit eivät ymmärrä painelevansa laveaa tietä, tosin ruuhkaahan sillä suunnalla on muutenkin.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kyllä olisi jonkun suuremmanluokan protestin paikka. Ihan vaan periaatteesta. Kun pojat tekevät pyyteettömästi Kärpille uuden biisin ja vieläpä hyvän, niin Kärppien munaton sikariporras vetää biisin hyllylle. Haistakaa ***** Kärppien johtajat!

Uudet sanoitukset Kärppien kannatuslauluun:

Jeesus on ihana. Minä rakastan eläimiä.
Tahtoisin halata sinua. Muista syödä vihanneksia.
Tralalaaa! Kärpät pelatkaa reilusti.
Pohjoisesta tulee hyvä joukkue, vaikka eihän
voitoilla niin väliä. Pääasia, että rakastamme toisiamme
(ja teemme liikevoittoa). Maidosta saa kalsiumia!
Pese hampaat aamuin illoin. Elämä on ihanaa!
 

taube18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki 79
Se on varmaan meille faneille aivan sama miten nämä herrat meitä kohtelee joka vuosi maksamme kiltisti tapahtu mitä tahansa.
Suurin käyrä näitä herroja kohtaan kohdistuu kohtelu Lopakkaa ja kumppaneita kohtaan misterit ovat tehneet pyyteetöntä työtä kannustamansa joukkueen puolesta.
Ovat puhuneet ja haaveilleet asiasta monta vuotta ja nyt kun saivat sen tehtyä niin saavat vain paskaa niskaan ei hyvä ei hyvä.

Kyllä on lämmittänyt muutamana vuonna kun Laihialan villellä on näkynyt päällään festareilla Kärppä paita toivottavasti on jatkossakin ei ole pelaajien vika jos johto on mitä on.

Ja mikä takinkääntö Junnolta tämä oli muutama päivä sitten sanoi kappaleen olevan hyvä ja nyt se on esitys kiellossa herätkään pahvit.
Kyllä ei voi olla pelaajillakaan helppoa kun on tuommoisia tuuliviirejä joukkueen peräsimessä ja ku ei koskaan tiedä mitä mitä seuraavaksi tulee ja mistäpäin tuulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös