Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 828
  • 2 494

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Koivunen
** Koivisto
* Anttila

Tavoista poiketen tänään jaetaan myös lampaita:
Ville Mäntymaa - Kiitos vitusti, että menit särkemään sen ainoankin toimivan sylinterin. Uskomaton älynväläys, kun koko kaudella ”nelosketjun” särkemistä ei ole voitu harkita edes kokeilumielessä.
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
***Ville Koivunen - Et edes kaipaa perusteluja. Kyllä kaikki sen näkee!

**Miika Koivisto - Itsekkin paljon rapaa antanut itsellesi, mutta vuoden vaihtuessa olet nostanut tasoasi lähemmäs sitä, mitä on toivottu. Tänään sitten jättipotti kiitokseksi joukkueelle, faneille ja ennen kaikkea itsellesi!

*Aleksi Antti-Roiko - Ilta meni just nappiin osaltasi ja tunnut kerta kerran jälkeen sopivan paremmin siihen Villen ja Teemun ylivoimaan. Tänään taas osoitit, miksi olet kairannut itsesi vakikokoonpanoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ville Koivunen - Hyvä poika.
** Arttu Hyry - Nostettiin lopussa Killen ja Temen keskelle. Oli aihiota, oli aihiota.
* Aleksi Antti-Roiko - Nätti maali etuyläseen.

Lampaanpeppuja Havulle, että vasta tänään hokasi laittaa kasaan ketjun Turunen-Hyry-Koivunen ja senkin vain muutaman vaihdon ajaksi. Kepu toimi hyvin Antti-Roikon ja Anttilan välissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Bobi

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivunen
** Westerholm
* Hyry

Lammasosastolle on jälleen käyttöä:

*** Koivisto - Paluu arkeen kauden suonenveto -matsin jälkeen. Pakkaslukema näyttää illan osalta samaa, mitä ulkonakin: -2. Tolkuttoman hidas, mikä kostautuu miehen ylipelatessa tilanteita hyökkäyssinisellä. Vaihtoehtoisesti halpa menetys. Kärppien selkeä miinuskuningas 39 -pakkasmerkinnällä.
** Myllykoski - Mylille ansaitut miinukset siitä, että joukkueen luisteluvoimaa, ja sitä kautta iskukykyä ei vahvistettu lainkaan ihan sieltä lokakuusta lähtien. Päinvastoin: hankittiin Liigan hitain pelaaja Ritchie joukkueeseen. Luisteluvoiman puute on ilmeinen, ja se näkyi tänäänkin kaukalossa.
* Mäntymaa - Luistelukilpailuun lähdettiin KalPan kanssa, ja eipä sieltä jäänyt käteen oikeastaan mitään. KalPan ja Jukureiden kaltaisia joukkueita vastaan vaaditaan täysin erityiset pelisuunnitelmat, kun luisteluvoimassa jäädään jalkoihin. Pelillisesti surkea kotiesitys jälleen kerran. Puolivälieristä pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös