Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 155 010
  • 2 494

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
*** Alasiurua
** Bunnaman
* Antonen
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on kyllä vaikeaa. Surkea matsi koko joukkueelta.

*** Kemppainen
** Berglund
* Kivistö

Lammasosastolla on tunkua:

*** Mäntymaa - Pennasen povariin sujahtaminen tapahtui eilisen jälkeen nopeasti. Viimeiset neljä erää täyttä kuraa, ja Lukkoa vastaan onneton esitys. Keskikastin materiaalilla keskikastin valmentamista.
** Koivisto - Peliaikakuningas ratkaisi tänään lopulta pisteet Ilvekselle, totuttuun tapaan. Sopparia purkuun.
* Tiivola - Tulosyksikön sentteri Harri Ahon vahvalla myötävaikutuksella. Juhis Aaltonen on taistelun ruumiillistuma tähän löysään spagettiin verrattuna.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Joonas Kemppainen - Teki ainokaisen ja taas kerran sai Latvala seurata vierestä.
** Maksim Korpimäki - Aloitus% 62,5. Ei miinuksia. Kaksi laukausta.
* Julius Hermonen - Ei miinuksia.

Bonustähti Ville Heikkalalle. Ei miinuksia.

Lampaanpeppuja kaikille muille.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Joonas Kemppainen
** Arttu Hyry
* Teemu Turunen

Lammasosasto:

*** Miika Koivisto: Myyrän ja sabotöörin hommat jatkuivat tänään tutulla kaavalla. Liian paljon annetaan vastustajille eteen joka pelissä, kun tämä myyrä saa hääräillä +20 min peliajoilla ilta toisensa jälkeen. Paras rooli, missä voi Kärppiä tällä hetkellä aidosti auttaa, on poppariosasto. Saa varmasti kauden jälkeen Mannerilta kyydin vaikka sinne Vaasaan.

** Peter Tiivola: Nicholas Deschamps oli 'mikapyörälämäinen' taistelun ruumiillistuma tähän makarooniin verrattuna. Saman tien kun asiat eivät mene niin kuin Tiivola haluaa, alkaa valtava paloletkulla lasettelu muun joukkueen niskaan. Koiviston tavoin poppareille loppukaudeksi ja kauden jälkeen kahden vuoden vankeustuomio vihdoinkin ratkeaa ja miehestä päästään eroon.

* Julius Junttila: Junttilan "mikkoniemelämäistyminen" on ollut jo hyvän aikaa käynnissä useamman kauden ajan. Ainoa asia, joka miehelle jatkosopimuksia enää tätä nykyä saa, on Kärppätausta. Pinttynyt osaksi Kärppiä, eikä lähde kulumallakaan pois. Kärppien mukavoituneen ja pöhöttyneen kasvojen ilmentymiä. Ensi kaudeksi ei jatkoon - ei varsinkaan kärkiketjuihin, eikä edes kolmoslinjaan -, vaan tuoretta ja nälkäisempäää verta tilalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös