Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 999
  • 2 494

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Karhunen
** Korpimäki
* Hermonen

Lammasosastolle on tarvetta:

*** Mäntymaa - Lämsän povarissa alkulämmittelyistä pressitilaisuuteen. Kotiyleisön edessä totaalinen alistuminen, ja vain laadukas maalivahtipeli toi Kärpille yhden pisteen. Surkea suoritus!
** Bunnaman - Kesätyöntekijän löytöjä. Ykkössentteriksi täysi vitsi. Tammikuun 0+0 -saldo on surkuhupaisa, ja miehelle voidaan lyödä sama postimerkki, kuin Ritchielle: ottakoot, kuka haluaa.
* Tiivola - Ykkös-, sekä kakkossentterille lampaita? No, mikä ettei! Ahon tähtihankintoja suoralla kahden vuoden lapulla. Löysä lampaankulli, joka ei tänään menestynyt edes aloitusympyrässä. Postimerkin suunnaksi vaikkapa Kokkolan Hermes, ja Yliniemeä askiin.
 

JPL

Jäsen
***Karhunen
**Korpimäki
*Paaso
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Korpimäki
** Karhunen
* Koivunen

Korpimäki oli tänään kirkkaasti Kärppien paras kenttäpelaaja, ja on pakko antaa kyllä tuosta asenteesta ja ekasta maalista täydet kolme.

Karhunen torjui tänään Kärpille pisteen, eikä Kärpät tuon enempää ansainnut. Totuuden nimessä ei edes tuota yhtä pistettä. Ainoa miinus, että tänään ei jäänyt rankkarit kiinni.

Koivusella oli taas liimaa lavassa ja pakit vietiin komiasti kahville useampaan kertaan. Syöttöpiste ja maali rankkareilla riitti tänään tähteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Bobi

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Tomi Karhunen
** Maxim Korpimäki
* Ville Koivunen

Lammasosasto:

*** Connor Bunnaman: Osaksi pitää listaa Kärppien rajusti epäonnistuneista ulkomaalaispelaajista. Vahvistuksensa jossain siellä Jan Hruskan ja Casey Wellmanin syvyyksissä. Jos rosteri ei olisi niin perhanan ohkainen niin kaveri pitäisi laittaa ulos jo nyt. Kauden jälkeen onneksi viimeistään.

** Ville Mäntymaa: Pelissä ei edelleenkään näy riittävää selkärankaa tai kompaktiutta pelaajille, vaan hengellä ja tsempillä mennään. Tällä linjalla ja sävelillä lyhyt kevät on tiedossa. Ei rosteri (ja joukkueen kasaajat) kummoista ole Mäntymaalle tarjonneet omilla suorituksillaan, mutta vastineeksi ei tarjoa Mäntymaakaan kummoista tukea pelitavallaan pelaajille.

* Harri Aho & KukkoLasse: Lampaanperseet joukkueen kasaajille isossa kuvassa. Paatti vuotaa ihan _joka ikisestä_ paikasta, mistä vaan on mahdollista vuotaa. Viimeisten kausien epäonnistuneen joukkueen kasauksen voi Ahon heikkouden lisäksi laittaa jossain määrin myös koronan ja budjettikurin piikkiin, mutta nyt kyse on ihan puhtaasti vain siitä osaamattomuudesta, eikä tekosyitä ole myöskään KukkoLassen ihan järkyttävien scouttausten tueksi. Näiden kahden pääarkkitehdin yhteistoiminnan lopputulos on ihan kamala, mitä nyt joudutaan seuraamaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Karhunen
** Korpimäki
* Koivunen
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
*** Maxim Korpimäki - Avausmaali ja teit sen tyylillä! Kolme tähteä on sinun!

** Ville Koivunen - Syöttö varsinaisella peliajalla, hyvää peliä ja jälleen upea rankkari! (josta ei valitettavasti ollut apua tänään)

* Tomi Karhunen - Pidit joukkuetta pystyssä viimeisille minuuteilla asti, kunnes se yksi meni (hyväksytysti) reppuun. Sen jälkeen haparointi rankkareissa oikeuttaa tänään vaan yhteen tähteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös