Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 816
  • 2 494

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Joonas Kemppainen
**Teemu Turunen
*Ville Heikkala

Kärppien ykkösketjun kahdella lenkillä on sattumoisin myös merkittävä HPK-tausta ja tekivät enemmän tai vähemmän läpimurron liigaan Kerhossa. Molemmat pelasivat siellä myös finaaleja.

Heikkala toi taas potentiaalinsa ylärajoissa sitä ainoaa lisäarvoaan eli energiaa, mitä tämäniltaisella esityksellä oikeastaan kaivattiinkin. Palkinnoksi maali.

Erikoismaininta Westerholmille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
***Turunen - Kentän kuninkaan kukittaminen ei vaadi perusteluita.
** Westerholm - Hyvää ja voittavaa tekemistä.
*Heikkala - Mukiin (ei Lauriin) menevä peli tänään, NHL-tason rannarimaali!

Papukaijamerkki: Nick Ritchie. Keskutelua riittää vaikka mies ei ole pelannut miesmuistiin.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Niclas Westerholm
** Joonas Kemppainen
* Ville Heikkala

Lampaan peput:

*** Connor Bunnaman: Vaipunut suonenvedon jälkeen taas ihan unholaan. Yksinkertaisesti liian epätasainen ja laaduton liidamaan Kärppien tasoisen joukkueen toista kärkiketjua. Kolmosketjussa voisi ehkä ajaa asiansa. Rikkaan miehen Jan Hruska, eipä juuri muuta.

** Julius Junttila: Hyvin pitkälle sama ongelma ja tilanne kuin Bunnamannilla. Kolmoslinja olisi se kaikista optimaalein paikka. Nyt anti on viimeiset useammat kaude olltu jo tätä samaa: pelin-parin hyvä jakso ja sitten +5 ottelua kaamosmasennusta. Väläyttelee ajoittain, mutta ei ole tähän Liigaan enää kärkituloksentekijä, kuten on tullut todettua jo monta kertaa. Yksittäisiä väläytyksiä, mutta tasainen suorittaminen uupuu. Tämä on aika selvä merkki juuri siitä kolmosketjun pelaajan pelaamisesta eli tuoda sitä hyvää antia aina silloin tällöin, mutta kyvyt eivät enää sveitsiläisen kellon tapaiseen suorittamiseen riitä.

* Kasper Björkqvist: Haluaisin niin kovasti tykätä kovalla asenteella ja intohimolla pelaavasta sekä tsemppaavasta Björkqvististä, mutta karut realiteetit on myönnettävä. Pelillinen anti on jossain rotaatiomiehen/4.ketjun välimaastossa. Erittäin ikävän myöntää, mutta ei jatkoon kauden jälkeen. Palkkapussi ei ensi kaudella 4.ketjun rooliin varmastikaan taivu ja Björkqvistin oman urankin kannalta on varmasti parasta lähteä lunastamaan sitä potentiaaliansa jostain muualta.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
*** Westerholm
** Heikkala
* Kemppainen
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Joonas Kemppainen - Voittaa tärkeitä aloituksia, antaa kahdelle pörriäiselle tilaa riplailla ja iskee aina silloin tällöin itsekin kiekon pömpeliin. Voittomaali.
** Teemu Turunen - Liukas kuin saippua. Huikea pelaaja.
* Ville Heikkala - Olihan pojalta komea maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös