Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 828
  • 2 494

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Tänään on hieman vaikeus valita, mutta annetaan tunnustusta kahen maalin illoille ja jälleen Villieläimelle.

***Ville Koivunen
**Aleksi Antti-Roiko
*Arttu Hyry

Kunniamaininnat Turuselle ja Karhuselle. Molemmat myös vahvoilla mielessäni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Aina helpot pistejaot:

*** Koivunen - moraalinen hattutempun tekijä. Oli tänään pelipäällä.
** Antti-Roisto - ryösti Koivusen hat trickin mutta olipahan muutenkin vahva esitys.
* Korpimäki - fyysinen preesenssi tänään loistava! Diggaan kaverin kursailemattomasta ja kuvia kumartelemattomasta pelityylistä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
*** Koivunen
** Antti-Roiko
* Turunen

Tänään nähtiin kyllä kaksi erää loistavaa peliä Kärpiltä, vaikka siinä toisen erän lopussa JYP saikin otetta itselleen. Kemppaisen kenttä pelasi erittäin hyvin ja tuntuu, että Koivunen on löytänyt paikkansa tuosta kentästä. Koivuselta tänään Kärpät-uransa parhaita pelejä, eikä pelkästään pisteiden valossa, koska pelinrakentelu tuntui nyt olevan Turusen ja Kemppaisen kanssa hyvää. Osasi myös luopua kiekosta oikeaan aikaan.

Antti-Roiko on kasvanut kauden aikana Liigaan varsin päteväksi pistemieheksi. Hattutemppu ei ollut kaukana ja näyttää siltä, että tästä miehestä on nousemaan Liigassakin kovaksi pistenikkariksi. Hyvä runkopalanen Kärppiin tuleviksi vuosiksi.

Turunen jatkaa tuttuun tapaansa loistavaa peliä ja ratkoo yksin pelejä. Tai no tänään ei tarvinnut ratkoa yksin, mutta ratkoi maaleja silti. Ei voi jättää ilman tähtiä.


Erikoismainintana haluan nostaa esiin Koiviston joka pelasi parhaan pelinsä vähään aikaan. Peliaikaa päälle 20 minuuttia, plusmiinustilasto 3 astetta plussan puolella ja ei erottunut negatiivisessa mielessä silmään kentällä. Hyry ja Kepu olisivat myös ansainneet tähtiä, mutta tänään niistä oli turhan kova kilpailu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Antti-Roiko
** Koivunen
* Karhunen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös