Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 550
  • 2 494

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
*** Hyry
** Koivunen
* Ohtamaa

Pitkästä aikaa ilta kun tähtiä olisi voinut jakaa useammallekkin. Lampaanperseitäkin olisi tarjolla mutta enpä nyt jaksa, kun voiton kairasivat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ohtamaa
** Turunen
* Hyry

Lammasosasto saa ainakin yhden matsin verran huilia harvinaisen voiton kunniaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
☆☆☆ Ohtamaa
☆☆ Turunen
☆ Hyry
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Arttu Hyry
**Atte Ohtamaa
*Connor Bunnaman

Kunniamaininta Nick Ritchien keskitykselle ja Teemu Turusen tutulle taistelulle, mutta muutoin ykkösviisikko parilla raskasjalkaisella varustettuna meni pariinkin kertaan turhan kevyesti nippuun. Lampaanperseet menee kuitenkin peräpäähän.
 
Viimeksi muokattu:

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
*** Hyry - Kahden voittomaalin mies, taistelun ruumiillistuma.
** Ohtamaa - Johtaja, sytyttäjä.
* Bunnaman - taisteli, vei kaksinkamppailut. Bonuksena pisteet.

Erityismaininta Tiivolalle, joka näytti tänään etäisesti jääkiekkoilijalta sekä Mäntymaan Villelle, jonka alaisuudessa joukkue ei tänään kertaakaan paskonut housuihinsa lukuisissa kahden maalin tappioasemissa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Atte Ohtamaa
** Arttu Hyry
* Teemu Turunen

Kärppien kauden kolme MVP:tä ottivat joukkueen reppuselkään tänäänkin omilla suorituksillaan. Harvoja onnistujia ja huippupelaajia tuossa ryhmässä.

Lammasosasto:

*** Miika Koivisto: Välillä tuntuu kyllä, että ihan kuin tahallaan sabotoisi oman joukkueen peliä ja pelaisi suoraan vastustajan pussiin. Niin umpisurkea on 'Manu' tällä kaudella ollut, että jos puolivitsillä heittää, niin liekö liki ihan tarkoituksellisissa hiekoitushommissa. Miten voi viime keväänä vielä MM-kisoissa pelanneen pelaajan taso pudota näin paljon? Ensi peliin Ilulle luistimet jalkaan ja Koivisto voi lähteä hakemaan vauhtia vaikka jostain toimiston myyntipuolen hommista, jos ne sujuisivat paremmin. Jääkiekon pelaamisesta ei tänä syksynä ole tullut nimittäin yhtään mitään.

** Victor Berglund: Yksi viime vuosien luokattomimmista ulkomaalaisvahvistuksia, mitä on Kärpissä nähty. Koiviston ohella kyllä toinen samanlainen sabotööri ja oman joukkueen hiekoittaja. Eiköhän kaikille viimeistään nyt ole valjennut, miksi Peltonen istutti miestä poppareilla viime keväänä. HIFK:n toimistolla on varmaan naurettua räkäistä naurua, että Kärpät on kesällä oikein tarjouskilpailussa nokittanut HIFK:n...

* Joonas Kemppainen: Tätä nykyä kyllä niin hajuton, mauton ja väritön hiihtelijä. Kananmunat kainalossa ja villasukat jalassa hiippailua. Nimi selässä painaa, muuta selitystä ei voi keksiä, miten saa rajatonta vastuuta nimimiesten välissä. Ensi peliin pitäisi ehdottomasti kokeilla Hyryä Ritchien ja Turusen kanssa. Kemppainen omalle tontilleen rymistelemään alivoimalla ja nelosen keskelle +12 min peliajalla.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Atte Ohtamaa - Kapteeni käskee 1+1.
** Connor Bunnaman - Mitä ihmettä on joukkueessa tapahtunut, kun Bunnamankin näyttää kaukalossa pelimieheltä? Mitähän?
* Arttu Hyry - Arttu perkele! Kun ei eka kelpaa, niin tehdään sitten sellainen, ettei tartte kenenkään itkeä. Aloitus% tänään melkein 85.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Tänään tekee mieli jakaa taas tähtiä pitkästä aikaa. Pelihän näytti siltä, että siellä pelasi kaksi joukkueellista U20-junnuja... Virheiden sekaan mahtui sitten onnistumisiakin.

*** Hyry
** Bunnaman
* Turunen

Hyry on tämän joukkueen sydän, pitää joukkueen elossa illasta toiseen ja tekee niin hemmetisti työtä kaikkien eteen. Tänään kuitenkin nähtiin Hyry 2.0, joka oli päättänyt tehdä sen tarvittavan maalin. Laittakaa tämä mies nyt helvetti vie sinne ylivoimalle!

Bunnaman on kuulunut Tiivolan ohella siihen porukkaan, joka on syttynyt liekkiin uudella tavalla Marjamäen jätettyä Pohjoisen ylpeyden. Bunnaman tuntuu tekevän nyt suoraviivaisia ja peliä edistäviä ratkaisuja, ja kun hänen katseensa on maalia kohti niin hyviä asioita tapahtuu. Tänään kahdessa maalissa ratkaiseva tekijä ja elekielestä huomaa, että peli alkaa maistua?

Turunen laittoi niin komean häkin yhdessä Ritchien kanssa, että pakko on nostaa hänet taas tähdistöön. Kalamiehenä tietenkin tottunut heiluttamaan vapaa tuolla korkeudella niin ymmärtää tarkkuuden. Muutenkin näytti pelaavan erittäin hyvin yhteen Ritchien kanssa, olisiko tässä orastava tutkapari muodostumassa?
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Ohtamaa - Kapteeni johtaa edestä.
** Hyry - The Ykkössentteri
* Bunnaman - Piristymisen merkkejä

Kunniamaininta Turuselle. Olisi normaalisti kuulunut tänäänkin kolmen kärkeen, mutta vihdoin hieman piristyneelle Bunnamanille lähtee tällä kertaa se viimeinen tähti.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ohtamaa
** Bunnaman
* Hyry
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.17
  • 9.00
  • 13.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös