Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 928
  • 2 494

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Connor Bunnaman - @kehveli sen sanoi.
** Teemu Turunen - Pieni mies, suuri pelaajan sydän. Meidän veskaria ei näpeille huidota.
* Nick Ritchie - Liiga-uran avausmaali. Vituttaa katsoa, kun joutuu joka hipaisusta jäähylle.

Lampaanperseitä ainakin Martin Jandusille Ja Miika Koivistolle. Onhan nämä veijarit ihan lapasia, kun pelataan fyysisesti tai aktiivisesti.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Nick Ritchie
** Maxim Korpimäki
* Atte Ohtamaa

Lammasosasto:

x100 Mikko Myllykoski: Anteeksiantamatonta sekoilua ja kimpoilua. Jo yksistään tällaisen suunnittelemattomuuden ja sekoilun takia, pitäisi liki Myllykoskenkin palli olla uhattuna. Aivan uskomaton suunnitelma potkia Late pois, eikä ole ketään korvaajaa tilalla!? Ja sitte vielä ylennetään Laten adjutantteina pöhöttyneet ja ummehtuneet Havu-Suolapatsas vetovastuuseen. Tämä on ihan mentaalista touhua, nyt joutui kyllä märkäkorva-Myllykoski heti UTJ-uransa alkuun pieneen "kouluun" tämän sekoilun myötä. Kokemattomuus ja neuvottomuus paistaa oikeastaan kaikessa tässä päätöksenteossa. Käsittämätln päätös ja ratkaisu kaikessa surkeudessaan.

x50 Hallitus: siunaavat tämän sekoilun ja kun urheilujohtaja on yhtä kimpoileva suuntavaistoton keltanokka, niin hukassa ollaan ja pahasti. Kun UTJ ei itsekään tiedä mitä urheilupuolella tekee ja ehdottelee hallitukselle täten "mahtavia ideoitaan", niin hukassa ollaan, eikä ruorissa ole ketään kuka tämän sekoilun voisi estää.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Turunen
** Masuhr
* Heshka

Lammasosaston anti alkaa hiljalleen vakiintua:

*** Myllykoski - Hätäinen laastariratkaisu, ja viikon tuloksena 1/6p. Urheilutoimenjohtaja vaihtuu, mutta viime keväästä ei opittu mitään. Tällä tarkoitan sitä, että valmennustiimiin ei tehty taaskaan radikaaleja muutoksia, vaan yksi heivattiin pelistä pois. Keväällä Järvenpää, nyt Marjamäki. Liigan suurseuran urheilutoimenjohtaja ei vain voi toimia näin.

** Hallitus - Viimeksi puheenjohtaja Kontsas ajoi Mikkolan puoliväkisin päävalmentajan paikalle keltanokkana, ja nyt nämä samat sankarit toistavat virheensä siirtämällä Mäntymaan päävastuuseen, ja vieläpä kesken kauden. Aivan amatöörimäistä toimintaa! Leipiintynyt porukka, missä huippu-urheilun ymmärrys loistaa täysin poissaolollaan.

* Kemppainen - Ei riitä jalka, ei sitten mihinkään. Turhautuminen paistaa 'Kepustakin' jo Utsjoelle saakka. Vaikka lopussa nähtiinkin Kemppaiselta varsin tyylikäs taklaus, niin se ei ollut tyypillistä Kemppaista, vaan turhautuneen miehen kostoreissu. Kiekollisessa pelissä hyödytön. Ensi kaudeksi ei todellakaan jatkosopimusta.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
***Ritchie - isolla munalla tänään askissa. Pari mojovaa taklausta ja maali. Toinenkaan kaukana ollut.
**Turunen - Suorittaa kyllä omalla hyvällä tasollaan illasta toiseen. Eipä tuohon muuta lisättävää.
*Bunnaman - Maalihanat aukeamassa?
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
*** Bunnaman
** Ritchie
* Turunen

Tähtitilanne 32/60. Teemu Turunen siirtyi tähtimäärässä omalle tuhatluvulleen ja jatkaa kisan kärjessä. Connor Bunnaman sai 100 tähteä täyteen ja kipusi listoille mukaan.

Tämän päivityksen myötä tähtiraati vetäytyy joulun viettoon. Kiitos kaikille osallistujille ja rauhallista joulun aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös