Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 154 821
  • 2 494

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivunen
** Ritchie
* Anttila
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Koivunen
** Gunler
* Ritchie

Lammasosaston anti:

*** Marjamäki - Vuoristorataa par excellence. 1-, ja 3. erä 3-0 turpaan. Kolmanteen erään totutusti hanuri pystyssä odotellen kairausta. Ei niin mitään toiveita menestyksen suhteen Marjamäen johdolla.
** Koivisto - Peliaikakuningas syystä X. Jo ensimmäinen vaihto osoitti, että on pihalla, kuin lintulauta. Luisteluvoimaisen joukkueen ykköstähti.
* Turunen - Kultakypärälle on myös pakko antaa lampaita. Liikaa kuskailua heikolla menestyksellä. Kiekkoa enemmän liikkeelle!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
*** Ville Koivunen - Kaksi maalia ja oli kyllä pelipäällä tänään. Ainoa sentteri, joka voitti yli puolet aloituksistaan.
** Kasper Björkqvist - Siirrettiin toisessa erässä Koivusen ketjuun ja toi hyvin energiaa mukanaan.
* Arttu Hyry - Oli aloituksissa huono, mutta johdatti ketjuaan todella monta kertaa pyörittämään peliä vastustajan päätyyn.

Lampaita saa laskea Late. Eka erä sysipaska. Toiseen erään hyvät ketjumuutokset (Björkqvist ja Gunler vaihtoivat paikkoja), mutta kolmas erä taas ihan hanurista.

Kemppaisen ketjulle myös lampaanpeppuja. Ei minkäänlaista ideaa pelissä. Turunen kuskaa ja ei jaa kiekkoa (pl. YV). Antonen ei yhtä hienoa harhautusta lukuunottamatta näkynyt peliä edistävästi kaukalossa. Kemppainen hävisi aloituksia enemmän kuin voitti. Hyi hyi pojat.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Ville Koivunen
** Arttu Hyry
* Noel Gunler

Lampaan peput:

*** Lauri Marjamäki: Joukkue oli taas valmistettu otteluun kyllä sellaisella löysyydellä ja lammasmaisuudella, että oksat pois. Ja kuten on jo tullut tavaksi tällä Marjamäen stintillä, niin vuoristoradat ja sulamiset kovassa paikassa ovat jo tuttua kauraa. Kakkoserä oli hyvä, mutta _jälleen kerran_ oli joukkue valmistettu päätöserään, niin että tultiin peruuttelemaan, pelkäämään ja hanuri pystyssä odottamaan kivuliasta hoonausta. Tämä joukkue on kyllä päävalmentajansa johdolla henkisesti ja mentaalisesti niin hauras ja heikko, että ei olla kyllä tällaista Kärppää nähty liki kenenkään Kärppä-valmentajan alaisuudessa 2000-luvulla. Aina tiukan paikan tullen, on Kärpissä nyt Marjamäen uudella aikakaudella ollut yhtä paljon kiimaa kuin siinä kuuluissa impotentin jossain.

** Niclas Westerholm: Tänään kyllä ihan hooverina ja valitettavan surkea päivä sattui 'Westikselle'. Omilla tekemisillään tuuppasi tätä jo puoliksi rotkon puolella ollut vaunua rytinällä sinne rotkon pohjalle saakka. Noh, saipahan Marjamäki taas yhden tekosyyn ja syntipukin lisää...noin heikolla valmentamisella Westerholm saa kuitenkin osaltaan synninpäästön.

* Joose Antonen: Pliis, ota jo se Tiivola matkaasi ja pakkaa veitsesi ja poistu. Ole hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös