Kärppien sivut suljettu?

  • 13 993
  • 57
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Kärpät, KumLe ja Spiidi
"Sivustomme suljetaan perjantaina 13.6.

Avaamme sivut jälleen ennen varsinaisen SM-Liiga -kauden alkua.
_________________
- webmasteri"


Voisko olla, että Katrin tulevaisuutta suojellaan näin... ?

Vai eikö miljoonavoittoja (mk) tekevällä organisaatiolla TODELLAKAAN ole varaa ylläpitää sivustoaan... ?

Jumankauta...
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No eihän tuossa tartte käydä kun vilkaiseen 50 viimeistä viestiä keskustelupalstalta ja ymmärtää miksi sivustoa tai keskustelupalstaa ei jaksata ylläpitää enään kesällä.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Taas tapellaan - ... rahasta

Sama kärhämä toistuu vuosittain. Joskus asiat saadaan sovittua pienemmillä tuskilla, joskus taas hommat vaativat päättäväisempiä toimia.

Salaliittoteorioihin erikoistunut K-Files tutkii asiaa ja tulee varmasti tuomaan totuuden julki. Avainkysymys on: Keneen tällä kertaa on iskenyt ahneus? Vai onko kaiken takana sittenkin nainen?

Sekondäärisenä aspektina voidaan miettiä: Kenen on syy, että neuvottelupöydässä ollaan jumissa? Vai ollaanko muilta kiireiltä ja paineilta neuvottelupöytään ehditty istumaankaan?

Ainoa fakta on se, että joku pääsee rauhalliselle purjehduslomalle, ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä, ensimmäistä kertaa sitten kesän 1997?

Eiköhän oteta kinkusta kiinni ja lähdetä rokkaamaan...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Taas tapellaan - ... rahasta

Viestin lähetti Jantse
Salaliittoteorioihin erikoistunut K-Files tutkii asiaa ja tulee varmasti tuomaan totuuden julki. Avainkysymys on: Keneen tällä kertaa on iskenyt ahneus? Vai onko kaiken takana sittenkin nainen?

Helppo vastaus: Illuminaatti.

Tuntuu olevan yleistä nykyään tuo keskustelupalstojen sulkeminen. Hyvä asia sinällään. Mikään ei ole ikävämpää, kuin huonosti valvottu keskustelupalsta.
 
Ihmettelen vaan tuota tiedotus politiikkaa,sivuille ilmestyi teksti että ne suljetaan 13.6 ilman sen kummenpaa selittelyä.
Seuraavana päivänä on linkki paikallisradion sivuille jossa mietitään sivujen jatkoa ja ilmoitetaan säästöt syyksi.
Omilla sivuilla ei ole mitään mainintaa miksi.

Alakaa pikkuhiljaa mennä usko kärppien touhuihin ryntäillään paniikki nappula pohjassa kuin kuuluisa päätön kana.

Ei hyvältä näytä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika erikoista jos Kärpät säästää nettisivuistaan kun seura on tehnyt monta milliä (markkaa) voittoa jo useampana vuotena.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Ohoh! En ole vieraillut palstalla aikoihin, vaikka joskus olin siellä useinkin "häiriköimässä." Näin ollen en ole tietoinen tuon aktiivisen palstan nykytilasta. Mistä moinen radikaali toimenpide oikein johtuu?
 

Roy

Jäsen
Oulun Kärppien internetsivut sulkeutuvat kesän ajaksi huomisesta perjantaista lähtien. Sivut avataan taas ennen jääkiekon SM-liigakauden käynnistymistä. Sivujen webmasterin mukaan sivut suljetaan, koska Kärpät ei halua jatkaa sivuja ylläpitävän tahon sopimusta. Mahdollista on myös, että sivujen keskustelupalsta lopetetaan kokonaan. Webmasterin mukaan Kärpät harkitsee nyt, miten sivuja kehitetään tulevaisuudessa, ja onko keskustelupalstalle yleenssäkkään tarvetta. Kärppien internetsivut suljetaan huomenna perjantaina puoleenpäivään mennessä. Nykyinen webmaster lopettaa sivujen webmasterina huomenna perjantaina.

-Radio Mega
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Webmasterin mukaan Kärpät harkitsee nyt, miten sivuja kehitetään tulevaisuudessa, ja onko keskustelupalstalle yleenssäkkään tarvetta

Monien seurajohtajien nihkeä suhtautuminen keskustelupalstoihin on hyvinkin "brezneviläistä", ja erityisesti tietyt seurat tuntuvat karttavan "totuuksia ääneen laukovia" keskustelupalstoja. Kärppien kohdallakin on varsin huvittavaa todeta, että "onko keskustelupalstalle yleensäkkään tarvetta...", sillä vaikka olen vieraillut siellä vain satunnaisesti, niin palsta vaikuttaa yhdeltä maamme aktiivisimmista.

Mutta Kärpillähän on tästä perinteitä; Tammisen aikaanhan keskusteluja kyseisellä palstalla suorastaan sensuroitiin, kun joku rohkeni arvostella Tammisen valmennusta ja taisi jopa etsiä henkilövaihtoehtoja.

No tunnustettakoon nyt kuitenkin, että toinenkin näkökulma on perusteltu - useat keskustelut sisältävät pelkkää soopaa ja chattailua ja ansaitsevatkin tylyn tuomion.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Roy
Mahdollista on myös, että sivujen keskustelupalsta lopetetaan kokonaan. Webmasterin mukaan Kärpät harkitsee nyt, miten sivuja kehitetään tulevaisuudessa, ja onko keskustelupalstalle yleenssäkkään tarvetta.

-Radio Mega

Erittäin ikävä uutinen! Kolikon toinen puoli on tietysti monen hyvän Kärppä-keskustelijan mahdollinen kotiutuminen tänne Jatkoajan sivuille. Huh, huh!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Roy
Webmasterin mukaan Kärpät harkitsee nyt, miten sivuja kehitetään tulevaisuudessa, ja onko keskustelupalstalle yleenssäkkään tarvetta.

-Radio Mega

Kunnon Penailua: "Meillä ei ole käyttöä tällaiselle palstalle!"

Eipä taida olla käyttöä taitaville pelaajillekaan eikä kohta varmaan katsojillekaan. The Sir Pena Trophy taitaa olla Kärppien kauden 03/04 ykköstavoite.
 

JPL

Jäsen
Homma on vain semmoinen, että Kärpät ei ole uusinut sopimusta nykyisen ylläpidon kanssa ja ilmeisesti siellä mietitään nyt miten sivujen toimintaa jatketaan jatkossa. Epäilemättä sivut tulevat olemaan vielä ensi kaudellakin, mutta todennäköisesti sieltä keskustelupalsta poistuu ja sivujen ylläpito jää jonkun toisen vastuulle. Tuo, että sivut lyödään kokonaan lasarettiin on todella ihmeellistä. Pelkkä keskustelupalstan sulkeminen olisi riittänyt. Ei sen jälkeen kovin erikoista moderaamista siellä tarvita.

Jos tässä on vain raha kyseessä, niin hieman huvittaa. Sivustojen ylläpitäminen ei todellakaan ole mitään helppoa ja vähätöistä hommaa ja ylläpidon saama korvaus työstä on tähänkin saakka ollut aika. . . . hmmm... sivuihin sidottu, eikä tässä puhuta todellakaan mistään suurista summista. Sanotaan vaikka että summa on lähellä yhden pelaajan auton pesuihin kuluvaa summaa.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti V-man
The Sir Pena Trophy taitaa olla Kärppien kauden 03/04 ykköstavoite.

Äp-päp! Se on The Pena Sir Torhpy. Ei Trophy. Siis TPS -trophy. Ensi kaudella saatte sitten tapella Hiitoliiton kanssa pytystä. Me emme (toivottavasti) osallistu enää tuohon kisaan. Pitäkää hyvänänne vaan! ;)
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ei tule ikävä yhtään vaikka suljetaankin lopullisesti. Jatkoaika ja kärpät fanclubkin sivut riittänevät.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Oloneuvos
Äp-päp! Se on The Pena Sir Torhpy. Ei Trophy.

Kautta hevosen- ja viiriäisenpään! Ei pidä paikkaansa. Meikämandoliinon näppikseltä lähti taannoinen Thorpyksi (siis ei Torphyksi tai miksikään muuksikaan) ristiminen ja kyseessä oli nimenomaan pokaaliin Penailun hengessä tehtävä typo, joka ei kuitenkaan ole kyseisen pystin kutsumanimi, vaan vain ja ainoastaan pokaalin kylkeen tuleva typo. Asiasta pidettiin salainen palaveri, jossa kyseinen käytäntö virallistettiin. Joka muuta väittää niin kunniatta kuolee!

Mutta mites tämä liittyy Kärppien kotisivuihin? Öööö... Penailu ei katso paikkaa eikä aikaa. The Pena Sir is everywhere, even now in this room!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Milloinhan koittaa se päivä kun ulkopuoliset tahot alkavat toimia Jatkoajan keskustelupalstaa vastaan.

Kakeilua parhaimmillaan...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, KumLe ja Spiidi
hep

Ensin pistetään pelaajia poies, sitten webbari... kuka tai mikä lähtee seuraavaksi? :-) J.J vaihtaa työsuhdeautonsa :-)

Aika kelmiä hommaa kärpillä. Taas potkitaa kannattajia nivuksiin oikein olantakaa. Eihän kannattajilla ole ollut pitkään aikaan mitään sanaa mihinkään kun puhutaan KÄRPPÄ brändistä...

Mitä mieltä firmat on pitemmän päälle tästä touhusta kun alkaa mennä mielenkiintoiseen suuntaan tää touhu? Nyt mennään väärään suuntaan Juha. Pidetään vaikka Kari valmentajana, mutta älä lopeta Kannattajille tarjottua AINOATA paikkaa vaihtaa mielipiteitä ILMAISEKSI. Entäpä jos pistettäs jokaisesta kirjoitetusta viestistä MAKSU? tulis sieltäkin dollareita kassaan... Heh! VITSI...
 

VonShark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jepjep.

Kävisiköhän niin, että tulee käytyä ensi kaudella enemmän Kiekko-Oulun peleissä, kuin Kärppien? Toistaiseksi ei nimittäin ole nähtävissä kovin montaa syytä mennä Raksilaan Kärppä-matsien merkeissä.

No juu, pahoin pelkään, että tulee oltua siellä hallilla kuitenkin sarjan alkaessa. Uskoisin, että samoin käy monelle muullekin, jotka juuri nyt jauhavat paskaa Kärpistä. Vaan eiköhän jauheta porukalla siihen asti.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan se omituista jos palsta suljetaan. Tottakai kesällä jutunaiheet on vähissä ja moni kirjoittaa palstalle mitä sattuu. Mutta talvella tilanne oli kuitenkin aikalailla toinen,hyviä juttuja kirjoitettiin päivittäin. Palstan taso on minun mielestä varsin hyvä jos joihinkin liigajoukkueiden keskustelupalstoihin vertaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, KumLe ja Spiidi
Viestin lähetti VonShark
Jepjep.

No juu, pahoin pelkään, että tulee oltua siellä hallilla kuitenkin sarjan alkaessa. Uskoisin, että samoin käy monelle muullekin, jotka juuri nyt jauhavat paskaa Kärpistä. Vaan eiköhän jauheta porukalla siihen asti.

Aivan, tuohon se Junnokin luottaa, että siellä hallilla ollaan. Miksei kuitenkaan todellisten kannattajien (ne jotka seurasi pelejä myös esim. divarissa) mielipiteillä ole mitään väliä? kenelle tätä hommaa oikein tehdään? Firmoille jotka katoavat kuivioista kun MEDIANÄKYVYYS ei ole enään samalla tasolla? Tämmöstä...

Kärppien Webbarille vielä ISO kiitos loistavasta ylläpidosta. Kiitos on tosimielellä esitetty, nyt tiedän että tiettyihin asioihin päätökset on tehnyt muu kuin sinä.

t. Felix
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Munatonta touhua Kärppien johdolta tuo Kärppäsivujen sulkeminen. Tarkoitus lienee se, että Kake ja Junno on turvassa kriittisten fanien epämieluisilta kysymyksiltä, kun joukkueen nettisivut on suljettuna. No, fanien rahat noille herroille kelpaa kyllä varsin hyvin. :(
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Kyllä näkee taas, että jääkiekkossa hommat ovat sittenkin amatöörien puuhastelua.

Eikö Junno &kump. tajua, että nykyaikaisessa liiketoiminnassa nettisaitti on muutakin kuin pelkkä keskustelupalsta? Ainakin Tampereella firmat (tai lähinnä pomojen sihteerit) katsovat netistä etukäteen mitä maksaa mikäkin aitio/vip-systeemi ja mitä safkoja ym. siihen saa millä hinnalla. Nyt jo monessa firmassa tehdään näitä päätöksiä, mutta Kärppien sivuille ei pääse asiaa tutkimaan.

Olisin ymmärtänyt, jos kyseessä olisi ollut vain keskustelupalstan sulkeminen, mutta sulkea koko sivusto? Sehän on kuitenkin ollut lähes ilmaista mainosta Kärppä-organisaatiolle.

Mitä tarkoittaa "avataan SM-liigan alkuun mennessä?" Kenties edellisenä päivänä? Vai elokuussa? Vaiko lokakuussa? Eikö SM-hopeasta pitäisi yrittää ottaa jokainen ylimääräinen sentti taskuun. Kun kerran ollaan huipulla, pitää toimia sen mukaisesti. Nyt ennen kauden alkua jää lukematta haastattelut ym. joiden perusteella voisi ainakin saada edes muutaman irtolipun ostajan. Rahaa se on sekin, vaikka ollaankin miljonäärejä..

Ehkä kaikki tämä on noussut vähän hattuun siellä IT-keskuksessa. Junnon rahkeet ja tietotaito ei sittenkään riitä vetämään menestyvää ja tulosta tekevää organisaatiota?
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Amatöörien puuhastelua, todellakin. No, enpä oikeastaan välitä tuosta keskustelupalstasta, koska ei ole tullut kirjoiteltua sinne paljon viime aikoina.

dude: Kyllä JJ:n rahkeet riittää vetämään tulosta tekevää organisaatiota, urheilullinen menestys onkin sitten jo eri juttu. Kärpät kaipaa tällä hetkellä uusien pelaajavahvistusten ja pätevän päävalmentajan lisäksi urheilutoimenjohtajaa.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti dude
Kyllä näkee taas, että jääkiekkossa hommat ovat sittenkin amatöörien puuhastelua.

Eikö Junno &kump. tajua, että nykyaikaisessa liiketoiminnassa nettisaitti on muutakin kuin pelkkä keskustelupalsta? Ainakin Tampereella firmat (tai lähinnä pomojen sihteerit) katsovat netistä etukäteen mitä maksaa mikäkin aitio/vip-systeemi ja mitä safkoja ym. siihen saa millä hinnalla. Nyt jo monessa firmassa tehdään näitä päätöksiä, mutta Kärppien sivuille ei pääse asiaa tutkimaan.

Niin, niin, mutta kun Raksilan hallissa ei ole aitiota ja lihapiirakka ja höyrymakkara ovat ainoat eväät mitä hallista löytyy ;-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös