Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 309 929
  • 25 669

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo kyllähän tässä usko ja toiveet on aika minimissään enään tämän sarjan suhteen, mutta sen kliseen mukaan se on mentävä, että eletään hetkessä ja jokainen ottelu lähtee kuitenkin 0-0 tilanteesta liikkeelle.

Mutta se on tosia-asia, että kyllähän vastustaja on ollut sen potkun tai kaksi edellä tähän asti ja vaatii isoja muutoksia, että tämä sarja vielä kääntyy. Ja tosiaan kyllä tuosta rosterista on aikalailla kaikki mahdollinen revitty irti ja vastustaja on vaan siihen nähen tällä kertaa liian kova. Mutta valmennushan ei toki varmasti eikä saakkaan näin ajatella ja tämä pitää nyt kokea mahdollisuutena ja jospa sieltä vielä jotain on seuraavaan peliin kehitelty työkalupakista. Toivoisin nyt ainakin, että edes jompikumpi ulkkareista olisi nyt vihdoin huomiselle lyöty katsomoon ja Olkkosta tilalle. Ei voi yksinkertaisesti mennä ainakaan enempää perseelleen mitä tähän asti on kaksikolta Berglund-Jandus nähty.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Veikkauksia tuleeko ketjumuutoksia tämän illan peliin? Jandus vois omasta mielestä jäädä poppareille
Tuskin tulee ainakaan pakistoon. Mäntymaahan on sanonut, että hänellä on täysi luottamus Berglundiin ja Jandusiin. Se on kyllä nähty, että näin todellakin on. Hyökkäykseen saattaa näennäisen pieniä muutoksia tulla.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Tänään kaivataan niitä isännän elkeitä. Johtavat pelaajat esiin ja huomenna jatketaan Lahdessa.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään olis toiveissa pelitavallisesti sellainen pieni muutos aiempiin, että ei nakeltaisi niin järkyttävää määrää pitkiä ja/tai päätykiekkoja vaihtojen yhteydessä kuten tähän asti. Kiekollakin voi vaihtaa, eikä siten ole edes pakko aloittaa joka vaihtoa puolen minuutin puolustamisella.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tänään tulee turpaan niin pojat voi vetää viikon rännin levillä ennen pronssipeliä joka on vasta 23pv.

Toki kai tuota nyt aikaistetaan jos sarjat päättyvät tämän viikon aikana.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Oli illan jälkeen lopputulos mitä tahansa, mutta jos ihan kaikki (jopa Antonen, Tiivola, Berglund edes tämän kerran) lyövät ihan kaiken peliin, mitä koneesta vielä löytyy ja kaikki pelaavat Kärppä-logolle, niin silloin voi olla tyytyväinen. Kävi, miten kävi.

Nyt on antosten, tiivoloiden ja kumppaneidenkin aikalailla viimeinen sauma jättää edes jonkunlainen positiivinen taistelijan muistijälki, tästä muuten perseelleen menneestä ajanjaksosta
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihmettelen vieläkin tätä puluutusta? Toisaalta eihän Tyrväisen ja Juhiksen jalka pitäisi riittää lähellekkään Koivusen ja Turusen vastaavaa. Vai mitä mieltä?
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Oli illan jälkeen lopputulos mitä tahansa, mutta jos ihan kaikki (jopa Antonen, Tiivola, Berglund) lyövät ihan kaiken peliin, mitä koneesta vielä löytyy ja kaikki pelaavat logolle, niin silloin voi olla tyytyväinen. Kävi, miten kävi.
Olishan se melkoista, että koko kausi on odoteltu ja sitten nyt viimein alettais pelaamaan logolle. Taitaa olla megakerroin tälle tapahtumalle Veikkauksen listoilla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kärpät vs Pelicans sekä selostamossa, että kaukalossa. Let's go!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Antonen tosin surffaili ihan vitun laiskasti sisääntulossa. En odota ihmeitä.
Paikka kokoonpanossa on käsittämätön. Bunnaman on hyökkäyssuuntaan aivan turisti myöskin, mutta asenne on sentään kunnossa.

Ja se on kaiken lähtökohta: asenteen on aina oltava tapissa.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jälleen jaloissa ollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös