Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 332 054
  • 25 669

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Vahvasti eri mieltä. En kyllä tykkää itsekään tavasta millä Stenkka pistettiin syrjään, mutta oli kyllä omille korvilleni jo viimeisinä aikoina raskasta kuunneltavaa, alkoi ikä tehdä tehtäväänsä.

Uusi selostaja ollut omaan korvaani paljon mielyttävämpi, aika pienellä otannalla tosin.
Varmaan aika kullannu muistot, kun viimeksi kuunnellut monta vuotta sitte. Tämä uus ei säväyttäny itellä yhtään, liian melankolinen. Kaukalotoimittajaheppu taas oli piristävä!
 

Redimor

Jäsen
Ensin turunen nurin maalintekotilanteessa ja vaihdon lopuksi vielä kunnon kahvalla selällee maalin edessä kiekottomana... mitä pillipiiparit tekee?

Miksei voi antaa jäähyjä rikkeistä? Oppikoon sitten oleen ottamatta niitä rikkeitä jos jäähyjä tulee liikaa.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Ajatuksissa oli pieni veto jos Kivistö olisi runkosarjan aikana osunut. Onneksi en uskaltanut luvata mitään. :D

Seuraava sitten poffeissa jatkoajalla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tuo Kivistön maaliton putki oli kyllä ihan uskomaton, kun miettii millainen kanuuna mieheltä kuitenkin löytyy. Vaikka ei se mikään tarkin ole, niin kyllä sillä pitäisi ainakin pari maalia kauteen tehdä. Nyt oli kuitenkin 116 runkosarjaottelun mittainen maaliton putki.

Ens kaudella Stouni tekee 6 maalia.
 

Jusperov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ohtamaa oli aika tuskissaan erän päätyttyä, jotain kontaktia tais olla Gröndahlin kanssa viimesillä sekunneilla
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tuo Turusen lanaaminen ilman rangaistuksia alkaa saada jo koomisia piirteitä. Se voi olla hyvinkin totta että ajoittain tämä tippuu jäihin vähän turhankin kevyesti ja tuomarit ovat varmana tietoisia tästä ja keskustelleet asiasta, mutta ei se nyt voi jumalauta tarkoittaa automaationa sitä että jätetään samantien viheltämättä kaikki kyseiseen pelaajaan kohdistuvat rikkeet. Varsinkin tiukoissa ja tärkeissä peleissä nämä voivat olla tuomareilta ihan ratkaisevia virheitä, ja tällä hetkellä Turuselle saa tehdä Kummelin Rattopoikien tapaan melkein mitä vaan ilman pelkoa rangaistuksesta. Absurdia seurattavaa.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Mikä homma tässä takana?
Joskus aikoinaan Lappeessa pelatessaan sanoi paikallislehden mukaan toimittajalle vieraskannattajien (Poromafia) olleen niin uhkaavia, ettei uskaltanut lähteä pukkarista pelin jälkeen tjsp. En muista liittyikö tähän muuta, palstan PM-henkilöt täydentänevät halutessaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös