Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 331 775
  • 25 669

mr. Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät, Luleå hockey
Mun mielestä kyllä joukkueen kasaamisessa on tehty perustavanlaatuisia virhearviointeja. Laiturit on ihan ok. Ehkä sielläkin mielellään näkisin jonku tuollaisen Eetu Tuulolan tai Niko Huuhtasen tyyppisen pelaajan tuomassa vähän variaatiota mutta kyllähän totuus on, että jos operoidaan Liigan kovimmalla budjetilla niin puolustuksen ja sentrereiden pitäisi olla Liigan kärkeä silloin. Sanomattakin on selvää, että Kärpissä ei täyty kumpikaan noista.
Samaa mieltä. Vertasin lähinnä kauden aiempiin esityksiin. Organisaatiossa varmasti paljon epåkohia, mutta koko joukkuetta ei enää tässä vaiheessa voi vaihtaa.

Ylipäätään kun viimeiset vuodet ovat olleet mitä olleet, niin on ollut pakko laskea odotusarvoja siitä vanhasta normaalista. Siis siitä ajasta kun kausi aloitettiin keväällä ja pelattiin aina kullasta.
 
Viimeksi muokattu:

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lösähettiinkö taas maan pinnalle? Sujuikin jo niin hyvin, mutta nyt ollaan Mikkelin myllyssä. Mitään saada aikaan taaskaan.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Karmea toinen erä toistaiseksi. Luistelussa, ja kamppailupelissä ollaan aivan jaloissa.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kärpät ei petä taaskaan.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Eihän tähän otteluun toki helpoimmat asetelmat olleet, kun varmaan neljä päivää olleet jo ulkoruokinnassa pitkin eteläisempää Suomea.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Ei ole oikein pystynyt seuraamaan tätä peliä kuin sivusilmällä, mutta mikä tällä Huuhtasella on oikein hätänä? Aina kun vilkaisen peliä niin roikkuu jonkun rinnuksissa.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Bunnaman voisi käydä uudestaan juttelemassa tolle pensselisedälle. Aiempi meni kivasti, niin jos seuraavaksi vaikka pahasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös