Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 331 711
  • 25 669

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kärpillä on tällä kertaa viikolla 3 vieraspeliä, HPK keskiviikkona, Ilves torstaina ja Jukurit lauantaina. Vieraspeleissä ei ole Kärpät esittäneet mitään ihmeellisyyksiä, eikä puolestani tarvi kunhan voittoja tulisi, antaa kotijoukkueen ottaa paineet pelin näyttävyyden osalta

Viikon kohokohta on torstaina, kun Tampereella kohdataan Ilves. Valitettavasti Kärpät pelaa keskiviikkona HPK:ta vastaan ja Kärppien sysimusta lähihistoria tuplapelien kanssa ennustaa totaalista sukeltamista toisessa pelissä. Tähän kohtaa voisi joku vielä mainita sen, ettei laatujoukkueilta olla tälle kautta muutenkaan pisteitä otettu liiiemmin niin voi olla hirveää kyytiä tarjolla Kärpille.

6 pistettä on minimi tälle viikkoa, 9 pistettä olisi osoitus tason nostosta.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Torstaina pääsee katsomaan paikanpäälle ottelua. Haaste on todella kova ja itse toivon lähinnä hyvää kiekkoa.

Eikö Gunlerista ole mitään kuulunut mikä miehen tilanne on tällä hetkellä?
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
6 pistettä on minimi tälle viikkoa, 9 pistettä olisi osoitus tason nostosta.

Kyllä 6 pistettä olisi mielestäni jo hyvä suoritus. Mitään helppoja pisteitä ei yhdestäkään pelistä ole lähtökohtaisesti luvassa.
 

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kurkkaappa sairastupaketju. Siellä @Hanslankari , että Gunler vetelee treeneissä muiden mukana.
Gunler siis treeneissä tavallisesti mukana.

Onko mitään veikkauksia, mikä tässä voisi olla kyseessä? Jotenkin en mihinkään "ei tule toimeen Marjamäen kanssa" -tyyliseen jaksa uskoa. Voisiko olla, että Kärpille tullut tietoa, että laina joudutaan purkamaan ja lähettämään mies kohtuu pian takaisin pieneen kaukaloon tms... Tai jo purettu, mutta mies saa treenata Kärppien mukana.

Erikoista, hyvin erikoista.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Gunler siis treeneissä tavallisesti mukana.

Onko mitään veikkauksia, mikä tässä voisi olla kyseessä?
Ihan puhtaalla mutuilulla veikkaisin että tuossa Tappara-pelissä on tullut joku tärsky - kenties päähän - joka on alkanut oireilemaan myöhemmin, ja kun tästä on mennyt tieto Canesille, siellä on puhallettu pilliin ja määrätty pelaaja tutkimuksiin ettei pelaaja pääse nyt vahingossakaan puolikuntoisena jäälle. Lekureilta on tullut kuitenkin puhtaat paperit ja säikähdyksellä selvitty, joten Gunler palaa takaisin Kärppien kokoonpanoon ja kaikilla on hyvä mieli.

Katsotaan nyt sitten miten tämä kuvio on todellisuudessa mennyt ja pelaako Gunler Kärpissä enää ollenkaan. Erittäinen mystinen tapaus jota ei tarvisi ihmetellä ja arvuutella paremmalla tiedotuksella, mutta... Kärpät.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Eipä näistä ole välttämättä voinut tiedotella kun varmuutta? Ei ole ollut.
Vamma sekä siitä toipuminen voivat olla toki vaikeammin määriteltävissä, mutta kyllä joukkueet yleensä kertovat edes minimissään että pelaaja X on pois illan pelistä tai toistaiseksi loukkaantumisen takia. Nyt asiasta kuultiin ensi kertaa vasta Marjamäen haastattelussa perjantaina, ja sekin vastaus oli sitten taas aika ristiriidassa tämänpäiväisten uutisten perusteella. Ota tuosta nyt selvää.

Tiedä sitten mitä politiikkaa tässä Gunlerin tapauksessa on taustalla, mutta onpahan ainakin spekuloitavaa. Toivotaan että saaga päättyy parhain päin seuran ja pelaajan kannalta, ja Gunler palaa pian askiin.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sillain vaa Gunler!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Joskus aikoinaan olisi todennäköisesti hylätty mutta sääntö on tämän potkun osaltakin vuosien aikana keventynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös