Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 007 528
  • 19 703

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kentällä on lauma isopalkkaisia paskahousuja, hävetkää!Kentän laidalla (organisaatio) on lauma omahyväisiä kaveripiiriläisiä, jotka eivät salli kritiikkiä eivätkä halua tunnistaa ongelmia...hävetkää!
Kyllä. Virkkunenkin vetää haastatteluissa kauheat defenssit, eihän se ilmapiiri hyvä ole "MUTTA kumppanit on tyytyväisiä ja täähän johtuu vaan siitä, että pelit ei mee hyvin". Haistakoon paska. Jos pelkkä pelien häviäminen olisi tässä seurassa pielessä niin fanit kusisi hunajaa.

SELITTELYJEN AIKA ON OHI. Nyt on vastuunkannon aika!
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät ei ole ollut parhaimmillaan kun ovat olleet tappiolla... Jo yhden maalin tappioasema on ollut vaikeaa, että mailaa on pitänyt puristaa, jalat on kuin rautakanget, aivot ei saa happea jne. Lääkkeeksi vaan keskialueen trappia, hitaita lähtöjä, ja todella heikkoa ylivoimaa.
 

JPL

Jäsen
Aika kuvaavaa, että tilastot kertoo Kärppien hallinnasta ja ollaan 0-2.
Siinä on jo illan selitykset valmiina. Pelitapa tuottaa kyllä, mutta pelaajat vain ei osaa.

Onneksi ei tarvitse lähteä ottamaan turpaan Ilvekseltä. Tulisi todella rumaa jälkeä.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turunen on vetänyt 10 peliä jo lähes kiikareilla.

Koko case Kärpät 2023 on kuin HIFK tiivistettynä viimeiset 10 vuotta. Rahaa on, kovia pelaajia on, muttei menestystä. Palapelin tärkein palanen, valmentaja, on se ratkaiseva ja tärkein osa joukkuetta. (unohtamatta seuran ydinosaamista, jota Kärpillä kyllä periaatteessa on ollut). Valmentajat eivät ole olleet mestaruuden vaatimalla tasolla.

Turunenkin tuli vuosi sitten Stadiin, mutta veteli kovasta yrityksestä huolimatta samalla tavoin kiikareilla TPS sarjan (muistaakseni) ja siitä lomille. On kaukana HPK ajan dominanssista.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Tämä tilanne tekee varmasti hyvää Lauri Mikkolan itsetunnolle. Ei sillä, että toivoisi Kärpille mitään pahaa, mutta Laten viimekauden kommenttien jälkeen voi olla karman laki mielessä.
Miettiiköhän Lauri nyt Raksilassa tai kotisohvalla peliä katsellessaan "eihän noin voi pelata!"
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Miettiiköhän Lauri nyt Raksilassa tai kotisohvalla peliä katsellessaan "eihän noin voi pelata!"
Jotenkin tykkäisin, kun Mikkola antaisi jollekin paikallismedialle kommentin, että katselin peliä pitkin talvea Raksilan lehtereiltä ja kotisohvalta ja mieleeni hiipi ajatus, että eihän liigaa voi noin pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös