Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 007 650
  • 19 703

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voiko joku käydä hakemassa tuon Kivistö-Niemelä pakkiparin vittuun tuolta Raksilan jäältä. Vittu miten huonoja puolustajia saatana.
Ohi yksittäisten pelaajien katseet täytyy kääntää penkin taakse. Kärpät on aivan todella paljon huonompi kuin osiensa summa tällä hetkellä. Henkinen takalukko on todella massiivinen. Kärpistä ei myöskään tunnu löytyvän kärjestä minkäänlaista pelillistä johtajuutta. Kemppainen, Turunen, Emanuelsson, Tieksola, Kunyk.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tämä vituttaa ja surettaa kun rakastamani joukkue on ajettu sellaiseen tilaan että suoraan pudotuspelipaikkaan tarvitaan laajamittaista kilpailijoiden epäonnistumista. Tässä pelissä on huomattu karvaalla tavalla se kuinka valtavan kaukana liigan kärki on ja valmentaja kiinnittää huomiota täysin epäolennaisuuksiin sen sijaan että nielisi ylpeytensä ja alkaisi peluuttamaan joukkuetta vahvuuksillaan. Tosin nyt se on jo liian myöhäistä, juna on mennyt jo. Toisaalta olen jollain tasolla iloinen siitä että vitutus on näinkin kova, jos tämä ei herättäisi mitään tunteita niin loppu olisi lähellä.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Siellä sekä HIFK, että Pelicans ovat häviöllä ja tarjoavat Kärpille parempia asetelmia loppuviikkoon, mutta mitä vielä Kärpät ottaa taas kuivana kakkoseen kotonaan. Tuttua juttua, että silloin kun niitä pisteitä pitäisi ottaa niin ei, ei maistu.
 

McHese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siellä joku saatanan "Mestis SaiPa" tylyttää IFK:ta kun me ei pärjätty IFK:ta vastaan alkuunkaan. On tää seura niin pahasti tuuliajolla pelin nimeltä jääkiekko kanssa.
Niin….ja millä porukalla. Saipalla ei ole miljoonamiehistö kuten HIFK:lla ja Kärpillä. Siellä on TAHTOA vaikka joukkueella on enää kaksi peliä tälle kaudelle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siellä tosiaan sekä SaiPa että Ässät tarjoavat jopa täysin ansaitsematonta apua tuolle vitun paskasakille. Toki ihan oikeus ja kohtuus onkin ettei Kärpät tästä mitään hyödy.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SaiPa pelaa vapautuneesti, ei heillä ole mitään hävittävää enään, HIFK pelaa paineen alla paikasta kuuden joukkoon. Ei tuo tilanne sinänsä yllätä
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Onhan tuo Ilveksen hyökkäys ihan omassa luokassa. Ihme, että on vasta 0-2. Pidän melkein hyvänä suorituksena :D
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Eipä tuossa ole enää mitään punaista lankaa…Eipä se enää jaksa vaivata. Kyllä se kausi huuhtoutui omissa papereissa sinne Kuopioon ja tietenkin IFK matsi sen totuuden silmille läväytti. Marjamäki ei ole valmentaja jonka joukkueet taistelevat mestaruudesta. Muistot ovat kauniit, mutta puheet eivät vastaa tekoja nykyjään.

Kauhea toivo ja usko oli itsellä. Luotin Marjamäkeen siinä, että palauttaa Kärpät mestaruustaistoon. Näin ei käynyt vaan taas tuon joukkueen maksimi on puolivälierät/ välierät. Mestaruudesta ei pelata, se vie kaiken intohimon itseltäni ainakin.

Vielä on Jukuri peli ja muutama pudotuspeli jäljellä, sen jälkeen kausi on taas siinä.
Tätä on tämä keskikastin lätkäfanin elämä ja sinne me olemme valuneet.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Niin….ja millä porukalla. Saipalla ei ole miljoonamiehistö kuten HIFK:lla ja Kärpillä. Siellä on TAHTOA vaikka joukkueella on enää kaksi peliä tälle kaudelle.
Ylpeyttä, kunnianhimoa panoksettomassa tilanteessa jne.

Henki voittaa aina materian. Kärpissä ei olen vittu minkäänlaista henkeä. Ihan saatanan aneeminen ja HMV-porukka muutamia yksittäisiä sotureita lukuunottamatta.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Pelin virtaus on ollut läpi pelin sellainen, että Ilves vyöryttää viisikkona hyökkäyksiä ja hyökkäyspään hyökkäyspeliä. Kärpät sitten iskee vastaan alivoimaisena ja hitaasti.

Ei näin voi pelata.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuo joukkue näyttää siltä, että ei sitä edes kiinnosta enää.

Late on menettänyt kopin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös