Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 380
  • 19 703

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Tätäpä se taas oli tuomaroinnin osalta, mistä olen jo muutaman kerran sanonut tällä kaudella. Tuomarit ”antaa kamppailla”, mutta sitten sieltä vihelletään kuitenkin (yleisön painostuksesta?) näitä jäähyjä, joita molemmin puolin tulee ihan jatkuvasti pitkin peliä. Nykyinen linja on kamalaa katsottavaa.

Kärpät ei toki tätä osaa hyödyntää

Edit typot
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Byström epäonnistuu jopa hyökkäysalueen rännikiekossa.

Anna mun kaikki kestää.
 

johtaja48

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eipä oo Ohtamaa tosiaankaan enää entisensä, enää ei edes peliälyllä paikata noita kiekollisia heikkouksia ja hitautta jalalla. Aika hätäsiä kiekkoja joutunut paineen alla heittää Atte tänään (kin).
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Kyllä näkee että on palaveerattu yv:tä
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Liian hidasta, vastustaja kerkeää lukemaan syötöt. Byström on todella huono tuossa viivalla
Kyllä näin on. Syötöt ylivoimalla on kätisyyksien takia erittäin hitaita, eikä saada vetoja suoraan syötöstä ylivoimalla ollenkaan. Jokainen syöttö on myös äärimmäisen ennalta-arvattava ja tuntuu, että ainoa harjoiteltu kuvio on Turusen pyörähdys maalinedessä, josta koittas jatkaa takatolpalle. Mutta tuota on tehty jo monta kuukautta, ja jokainen vastustaja osaa lukea ton pois. Muuten saadaan Byströmin rannekuti 5-10 sekunnin lataamisen ja tähtäämisen jälkeen pleksiin. Kärppien erikoistilannepelaaminen on kyllä tällä hetkellä kaikkienaikojen heikointa.

Rundblad viivalla on ihan ovela ja pystyy pelaamaan kärkikarvaajan usein ulos tilanteesta. Mutta tuotakaan ei osata käyttää hyödyksi kun muut pelaajat seisoo tolpillaan lapa laitaan suunnattuna. Isketään päätä seinään samalla systeemillä loppuun asti, eikä kukaan ymmärrä muuttaa mitään. Olisiko helpompaa vaikka kopioida muiden liigajoukkueiden tekemistä kun itsellä ei riitä kapasiteetti luoda omaa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Voi vittu kun tuo Rundbladin ruoska joskus menisi maaliin. Paljon parempaan olisi potentiaalia.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ai niin, Ahon perustelu Tieksolan palkkaamiselle loppukaudeksi oli että Tase tuo ratkaisuvoimaa YV:lle. Ei ole vielä näkynyt
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös