Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 846
  • 19 703

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eipä tässä sinänsä hävitä kuin luistelussa, kamppailupelissä, yksilötaidossa ja pelin rakenteessa. Muuten suht tasaista.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En tiedä, mitä tarkoitat tekosyillä. Ohtamaa pelaa todella huonosti syystä tai toisesta. Taas oli sekoilemassa KalPan 3-0 maalissa. Ihan sekaisin on tuo maailmanmestari ja olympiavoittaja.

Meinasin vaan sitä, etten pistäisi pidempi aikaisia pelisuorituksia koronan piikkiin. Ohtamaa ei ole ainut alisuorittaja Kärpissä. Syyt ovat valmennuksessa ja pelaajien asenteessa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielestäni noin ei voi sanoa. Tämä Kärppäjoukkue ei ole koskaan ollut superjoukkue eikä siitä näytä sellaista koskaan tulevankaan.
No joo, totta. Sanotaan sitten niin, että Marjamäki on saanut tuhottua supermateriaalilla operoivan joukkueen peli-ilon, asenteen, itsetunnon ja no, ehkäpä kaiken.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
30 min pelattu ja Jatkolalla 3 torjuntaa, optimisti voisi sanoa että paremmalla tehokkuudella peli 3-3.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marjamäki suorittaa kyllä materiaaliin nähden jopa selkeästi huonommin kuin Lauri Mikkola aikanaan. Ylpeys napsahti kyllä nätisti Marjamäkeä leukaan.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Eipä ole finaaleihin tästä joukkueesta. Ei minua suuremmin harmita, mutta CHL pelejä olisi kiva käydä katsomassa. Mutta eipä niitä tältä suurseuralta enään irtoa.

Niklas Kokko muuten torjuu Tepsiä Turussa nurin. Aloitti pelin 0:20 ja on pitänyt sittemmin nollat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös