Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 573
  • 19 703

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
HMV (Hajuton, mauton ja väritön) Tiivola iskee pienen toivonkipinän loppukauteen. Hienoa.
Hähää ja RokRok!
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Upea nousu joka päättyy ansaittuun voittoon. Tiivolalle suo tärkeät onnistumiset, hienoa että saa kovasta työnteostaan palkinnot, maistuu varmasti!

Kiitos Kärpät!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No olihan siinä selkeä maalipaikka Killellä, mutta kai se ei sitten tuossa tilanteessa ole vihellettävissä vielä kunnon paikkana.
Maalin siirtämisellä ei ollut mitään vaikutusta tuohon tilanteeseen, kun kiekko oli jo KooKoolla. Setänenhän torjui tilanteen.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
No niin kahteen pisteeseen on tyydyttävä, mutta eipä tästäkään pelistä voi tyytyväinen olla. Aivan raivostuttava alku jälleen ottelulle, kun puolustaminen unohdettiin tylysti. Ei tällästä voi enää käydä helmikuun lopussa, jos meinataan mestaruudesta taistella. Tai siis yksittäistapauksina tällaiset voisi hyväksyä, mutta tälläisia kun on tullut useita tällä kaudella.

Nyt kuitenkin katseet kohti viikonlopun kovia koitoksia KalPaa vastaan. Niistä peleistä on pakko repiä mukavasti pisteitä, jos meinataan nelossija vielä saavuttaa. Noista peleistä voi odottaa Kärpiltä ihan mitä vaan, koska nykyinen meno on sen verran ailahtelevaa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Paska peli riitti tänään toisen paskan kaatamiseen. Piste jäi ottamatta.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Torjuntavoitto kuitenkin.
Tärkeintä ettei jääty pisteittä ja saatiin se mitä tuolla alun lepsuilulla oli saatavissa.

Tämä peli pitää äkkiä unohtaa ja eteenpäin vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös