Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 555
  • 19 703

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Onpa mielenkiintoista kuulla Marjapuuron sepustukset tästä pelistä. Erittäin löysä, haluton esitys Kärpillä. Hävetkää!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tylyähän tämä kyllä on. Puolustaminen oli kyllä läpi pelin melkoista kuraa. Tämä viimeinenkin katseltiin kolmeen pekkaan kun Joly laittoi kiekkoa pussiin. Ei vakuuttanut koko ajan ylipelaava ja sinne tänne pomppiva Westerholmkaan. Toivottavasti Hilli saa tuon jotenkin rauhoitettua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Jotenkin käsittämätöntä, että Jolyn annetaan tehdä tuosta. Siellä muina miehinä puolustetaan jälleen kerran aivan väärältä puolen miestä.
Itse haluaisin oikeasti tietää, mitä Mäntymaa on tuonut pakkien peluutukseen. Jos otetaan mittariksi tämä kausi, niin ei vakuuta. Tuosta materiaalista pitäisi saada paljon enemmän irti.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Kalliiksi kävi Meriläisen huilivuoro. Uusi mies tolppien väliin ja täysi paniikki omaan päähän. Meriläisen edessä on joukkueen puolustaminen ollut viime aikoina todella hyvää. Nyt paketti romahti täysin. 3,9 maaliodottamasta 6 sisään, joten ei siellä maalivahtikaan varsinaisesti onnistunut. Tätä esitystä ei CHL-paikan metsästys olisi tähän kohtaan kestänyt.
 

Micol

Jäsen
Kyllä Kärpät hävisi tänään vain ja ainoastaan umpipaskan PAPP:n takia - eikä minkään muun. Westerholmilta turhaa ylipelaamista monessa paikassa, mutta ei häntä voi tappiosta syyttää kukaan. Näin ei voida enää jatkaa puolustamisen osalta tai Kärpät tulee lähtemään vielä sääleistä suoraan lauluun. Olipahan paska esitys - ennen kaikkea pakeilta. Hävetkää saatana!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikea oikein mitenkään käsittää sitä, että jos Kärpät pelaa yli 20min ottelusta vastustajan hyökkäyspäässä - kymmenen minuuttia enemmän kuin vastustaja ja omissa on pelin jälkeen helissyt 6 kertaa. Kenen vastuulla tämä PAPP oikein on? Tolppien välistä ei sitten tänää saatu apuja tuohon huonoon suorittamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös