Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 744
  • 19 703

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tuo hirveää paskaa, Kärpille olisikin parempi mitä huonompi sijoitus pleijareihin , kotona täyttä kuraa. Poikkeuksena vain Tappara peli!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Erikoinen joukkue. Silloin kun hyökkäyspeli toimii niin puolustuspelaaminen on aivan kauheaa kuraa. Sitten taas kun puolustuspeli toimii niin hyökkäämisestä ei tule yhtään mitään. Tasapainoiselta kuulostaa.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Porot kiimassa, kun Westerholmille mennyt maaleja. Huvinsa kullakin.
Ja väittävät vielä itseään kannattijiksi. Aivan vitun surullista. Toivon todella, että näissä on takana yksi tai kaksi trollia, jo(t)ka kuluttaa lapsuuttaan pois kun ei muutakaan tekemistä keksi.

Toisaalta jos ne pelinaikaiset huutelut katsomosta nyt pitävät paikkansa, niin voin toki olla väärässäkin, enkä tiedä enää mitä ajatella. Toistan, surullista.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ei pääse Turunen sille tasolle mitä tuossa viestissäni haikailin, vaikka on toki Kärppärosterin aikaansaavimpia hyökkääjiä.
Laukaus ja luistelu Jolyn eduksi. Muuten aika samanlaisia pelaajia. Turusella olisi myös piste per peli, jos pelaisi Kerhossa "ainoana" tähtenä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Alkaa näyttämään omiin silmiin siltä, että Kärpillä ei riitä liike HPK:ta vastaan.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Kärpät häviää maalintekokilpailussa HPK:lle. Ei olisi uskonut ennen kauden alkua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös