Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 008 288
  • 19 703

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Koivunen on kyllä vaikuttanut tänään Tiivolan ohella heikoimmalta lenkiltä. Kivistö haastaa, mutta ei ihan näiden veljien tasolle ole vielä yltänyt.
 

Micol

Jäsen
Mitä helvettiä nää hommaa? Täysin vaaraton ja helppo tilanne keskialueella ja siitä saadaan vielä sössittyä kiekko vastustajalle ja melkein läpiajoon. Ja jäähy tietenkin vielä päälle. Nää on välillä aivan absurdeja ja käsittämättömiä aivopieruja tilanteiden hoitamisissa...
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Jaa luulin live-tilanteessa että tuossa 2v1- hyökkäyksessä Kepun syöttö oli huono. Oikeasti Turunen jatkoi huikeaa maalivirettään vetämällä metrin yli ja ohi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella surkea prässipeli Leskiseltä ja Turuselta. Onneksi ei soinut omissa.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Tossa hommassa on jotain sellaista määrätietoisuutta mitä ei olla vielä tällä kaudella nähty. Onhan siellä tuttu määrä sekoilua mukana, mutta silti. Toivottavasti mattoa ei taas vedetä jalkojen alta.
Ja nyt kun putki kulkee paremmin, niin ei tarttis kyllä ihan näitä Leskisen lahjoja antaa yhtään. Jokusen kerran viimeisen 15 vuoden aikana Kärpät on ollut tuo hieman unenpöpperöinen liigakärki, joka rutiinin turvin tekee kyllä tarvittavat maalit paikoista vähän huonompanakin iltana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös