Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 037
  • 13 048

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Hyvä ja tärkeä jäähy, Hessu! Jos Mäenalasen hyöty joukkueelle on tässä, niin tervemenoa johonkin muualle pellaamaan. Ei jää ikävä.

Saatana, NYT tarvitaan onnistumisia eikä tämmöstä perseilyä!
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Ilves on isossa kuvassa ollut parempi joukkue siitä ei mihinkään pääse. Kärpät on hyvin rimpuillut mukana.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tuo kokonaisuus maalista aika vahvasti Rindellin piikkiin menee. Jostain syystä ei noudattanut pelitapaa ja Byströmiin paineen tullessa ei pelannut itseään oman maalin taakse vapaaksi, vaan haahuili herra ties mihin. Byström luonnollisesti koitti laittaa sinne, missä oman miehen olisi pitänyt olla. Sitten oltiinki jo myöhässä ja Saku otti ns. hyvän jäähyn, pelasti tuolla melko varmasti maalin. Toisaalta loppujen lopuksi sillä ei mitään väliä ole, kun alivoimalla Niemelä unohti katsoa missä kiekko menee.

Jos tämä nyt sössitään, niin kalliiksi käy Topin poissaolo.
 

Micol

Jäsen
Minä en jaksa uskoa, että kaikilta loppuisi yhtäkkiä ja yhdessä bensa kesken erätauon aikana, kun 1. erä oli kuitenkin raikkaan näköistä pelaamista - myöskin jalalla. Toinen tulee hieman löysästi erään sisään ja toinen puolestaan aivan täysillä, niin tässä on sitten lopputulos. Totaalinen momentumin siirtyminen toiselle joukkueelle, eikä sitä hetkessä takaisin enää saa, vaikka haluaisikin.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Onneksi iskin sentään vitutusta silmälläpitäen mottipäistä pitkävetoon Ilveksen voitolle! :)
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nää on olleet maalin pelejä niin jos siellä Marjamäki sanonut 1 erätauolla että nyt jätkät puolustetaan vaan kaks erää. Siltä se ainakin näytti. Nyt se klassinen ALL IN ja kiekkoa pussiin!
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kolmas erä kaiken muuttaa voi. Ilves on ison äärellä, ja veikkaan, että mahdollinen tappion pelko on siellä kovempi kuin meidän kopissa. Nyt tarvittaisiin muistoista kumpuavaa voitonvarmuutta ja uskallusta pelata. Kyllä se siitä sitten.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Ilves löi sellaisen karusellin toiseen erään, että vähintään tuo tasoitus oli ansaittu. Blomqvistin ilmiömäinen rauhallisuus, eleettömyys ja sitkeä puolustuspeli riittivät lähes loppuun asti. Nyt on aivan pakko saada kontrolloitua hyökkäyspeliäkin kolmanteen, jos halutaan vielä kauden jatkuvan, ja ylipäänsä päästä pitämään kiekkoa Ipan päässä. Nyt oltiin jatkuvasti myöhässä niissä harvoissakin päätykiekoissa.

Ei tämä matsi vielä ohi ole. Mutta parantaa pitää rajusti! Se on sitten eri asia, mihin paukut enää riittävät.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Eka erä jännitti vitusti, toinen erä oli epätoivo päällä. Ei kahta ilman kolmatta eli kolmannessa helpottuneita puhalluksia?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Et sä Räty voi noin halvalla menettää kiekkoa keskialueella, kun vaihto on kesken.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
Saku ei kyllä ole mikään maalintekijä Jumalan armosta. Sellaista tässä vähän tarvittaisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös