Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 067
  • 13 048

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sniper-tyylinen Julius Junttila voisi lopettaa noiden kusisten ripuliranteiden vetämisen kun ei niistä ikinä tule mitään.
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En tiedä muista, mutta itseäni häiritsee, tänään ja koko kauden aikana muutenkin Kukkolassen kommentoinnit. Kärppälegenda kentällä ja kopissa ehdottomasti, mutta kommentaattorina kehuu kehumistaan Kärppien vastustajia joukkueena tai sen pelaajia. Ei siinä mitään, usein ihan aiheesta, mutta entäpä toisinpäin. Ei sitä kärppätaustalla voi Kärppiä kovin kehua, ettei olis puolueellinen. Ja ei tarvitse kehua jos ei ole aihetta, mutta omasta mielestä useammin voisi nähdä Kärppien pelissäkin positiivista tai ainakin mainita jos ja kun sellaistakin on.

Lasse on vastakohta Mertarannalle, joka ei jätä epäselväksi kumpaa joukkuetta selostuksissaan fanittaa :). Muuten ei mitään Lassea vastaan. Tietää paljon kiekosta ja sikäli hyvääkin analyysia pelistä, kuten kommenraattorille kuuluu, mutta tuo ylläoleva pistää korvaan, ainakin minulle. En tiedä miten muut ovat asian havainneet? Mutta ei ole kyse mistään isosta asiasta, kunhan kirjoitin...
Kieltämättä nyt kun on tällä korvalla kuunnellut, niin Lasse kehuu pitkälti Ilveksen suorituksia ja korkeintaan myötäilee Jantan kärppäkehuja.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Rindell ei meinaa pysyä enää pystyssä. Jos huomenna pelataan niin tilanne tuskin sen suhteen paranee.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Nyt sitten jokainen Kärppä suojelee omaa maalia kuin KukkoLasse konsanaan! Syökää kiekkoja, kroppaa likoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös