Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 108
  • 13 048

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Ollaan oltu nyt kuusi erää niin paljon edellä että jos tämä peli harjataan niin viedään tää sarja 4-2.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Marjamäen uhkapeli toi tulosta. Kärppäsenttereiden illan aloitusprosentit:

Koskenkorva: 100%
Hyry: 83%
Mäenalanen: 67%
Bourke: 43%

Ja Late laittaa loppuhetkillä Bourke ottamaan tärkeät aloitukset. Ja Bourkehan kahmiikin siinä lopussa ne parit aloitusvoitot. Ja myös Mäenalasen puuttuminen tästä "ratkaisvasta" kuuskiosta, ihmetytti, koska on ollut tänään todella väkevä.

Leskinen on usein totuttu näkemään tuolla pointilla vetäjän paikalla, mutta fun fact: Lese on nyt vähään aikaan (runkosarjan lopussa TPS:ää vastaan ja nyt Ilvestä vastaan) iskenyt kaksi maalia tuolta maalinedustalta kun on pelattu ilman maalivahtia. Lese on ollut tehokas ja ahnas uudessa roolissaan.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Onko Leskinen tehnyt muuten tällä kaudella yhtään maalia? Semmonen lehmän henkäys on Lesen laukaus nykyään, että tuskin kiekko löytäisi maaliin edes opaskoiran kanssa. Kenkää!
Tänään 1+1. Voisitko seuraavaksi vaikka Mäenalasesta jotain kirjottaa?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei Ilves tämän pakittelun jälkeen enää tähän matsiin herää jos ei ite hölmöillä. Mise varmuuden varaksi penkille ja sama aktiivisuus pelaamiseen muutoin.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kyllä nyt oli jo usko koetuksella, mutta kiinnitys ottelusta #4 ei ole vielä hallussa. Otetaan se!
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Nyt oli kyllä raksilassakin sellainen mekkala päällä tuossa lopussa, että toivottavasti jatkuu jatkoajalla. On tää kyllä sarja.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tänään 1+1. Voisitko seuraavaksi vaikka Mäenalasesta jotain kirjottaa?
Kyllähän tämä on ihan karu 100% fakta, että Mäenalasen ura on jyrkässä laskusuunnassa ja mitään asiaa ei näillä näytöillä kovempiin liigoihin ole. Uskotteko kotona, että pelasi vasta muutama kausi sitten NHLssä??? Ja Harri Ahokin saisi miettiä, onko tuollaiselle pelaajalle tilaa joukkueessa, kun hyöty kevään tärkeimmissä peleissä on aivan pyöreä nolla. Nuoret ottaa steppiä eteenpäin, kantavat voimat hyytyy ja taantuu. Ei mahtuisi mun rosteriin edes mestiksessä atm.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös