Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 027
  • 13 048

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Posin kautta: Kärppien paras erä tämän sarjan aikana. Ihan kaikin puolin siis. Toki parannettavaakin jäi tietyissä asioissa (mm. PAPP oli välillä karmeaa sekoilua), mutta tämän päälle on hyvä rakentaa jatkoa. Nyt samalla draivilla toiseen erään ja kiekollinen suoritusvarmuus tappiin ja panostusta rauhallisuuteen sekä terävyyttä pelinlukemiseen tietyissä tilanteissa.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Pakit aktivoitiin hyökkäysalueella ja näkyy kyllä selvästi miten tila ja aika loppuu Ilvekseltä kesken. Tätä lisää ja en näe mitään syytä miksi ei tapeltais sarjan voitosta.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ajatuksena oon samaa mieltä, all in! Keinoista puollan enemmän träppiä, järjetöntä työmäärää, kiven läpi menevän asennetta ja kamppailuhalukkuutta.

Kunnes muistin että meillä on Lese, tase, Julle, Juhis jne.

Okei, karvataan sitteki.

Kyllähän tuo Ilveksen maali oli taas turhauttava. Sekä Tieksolalla että Koskenkorvalla paikka mennä karvaamaan. Sen sijaan päätetään lopettaa karvaus ja pudotella keskialueelle trappiin. Ilves saa rauhassa hyökätä trapin ohi vauhdilla ja omissa soi.

Muuten jälleen parempi erä, ja välillä myös karvattiin otettiin ylempää kiinni, mistä syystä Ilveksen hyökkäykseenlähdöt oli välillä jopa huonoja.

Nuo ykköskentän hevoset sais jo herätä, muuten ei kevät pitkälle jatku.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä erä Kärpiltä, mutta kyllä koko ajan saa olla varpaillaan kun Ilveksellä on paikka siellä tuntuu tuo maalinteko olivan niin helppoa verrattuna Kärppiin
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Ensimmäisen erän perusteella Kärpät on päässyt sarjan vaatimalle tasolle. Harmi, kun siinä kesti näin kauan. Nyt tarvittaisiin hieman tuuriakin, että onnistuttaisiin kääntämään pari tasaista peliä voitoksi.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi kun ois pelattu jo tällä ilmeellä heti ekasta matsista lähtien. Nyt kun veitsi on niin sanotusti kurkulla niin on pakko.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Miksei Haapalalle tullut jäähyä? Törmäsi Sklenickaan! Linjan mukaanhan tuo on 2min.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös