Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 830 012
  • 13 048

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laitapa sitten televisio kiinni. Mitäpä sitä selvää katsomaan. Minä jään jännittämään. Toivottavasti Kärpät nousee. Tulta munille!
Ei tarvetta sulkea. Kanavan vaihto toimii yhtä hyvin. Turussa alkaa pian tiukempi matsi.

Huomenna uusi mahdollisuus!
 

Tapsa11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Saku siirtää laitaan, Kossu tai Hyry keskelle.
Pyörälä neloseen, on vaikean näköistä.
Näillä muutoksilla uuteen yritykseen.

Seuraavaan pelin M Niemelän tilalle ihan sama kuka.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1 torjunta vastustajan molarille ja sekin oli Junttilan laukaus vaarattomasta paikasta. Yhtään kunnon hyökkäystähän Kärpät ei saanut aikaiseksi.
Nyt ei auta kuin erätauolla heittää hermostumiset roskiin ja pikkuhiljaa laittaa hyökkäyspeliä kuntoon ja maali kerrallaan lähteä kaventamaan.
 

JPL

Jäsen
Sarjan osalta ihan validi heitto. Tämä matsi on ohi: eihän Kärpät saa kiekolla aikaan yhtään mitään. Liike on myöskin aivan eri planeetalta suhteessa Ilvekseen.
Sen näkee toisen erän alussa, onko tämä peli taputeltu vai ei. Ei se ensimmäinen kerta olisi, kun Kärppien peli kääntyy kesken ottelun aivan päälaelleen. Vähän loppua kohti stabiloitui Kärppien oman pään pelaaminen, mutta jotenkin järkyttävän epävarmaa oli ihan perustekeminen; syöttöjen laatu, niiden vastaanotto, pelaajien merkkaaminen keskialueella ja omassa päässä jne.

Jos koko ottelu menee samoin kuin ensimmäinen erä, niin ihmeitä pitää tapahtua ettei huomenna olla yhdeksän aikaan jo 2-0 tappiolla.

Minä jinxaan nyt ja siirryn varastoon touhuamaan ja jatkan seuraamista 45” pienemmältä ruudulta.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Oli kyllä antikliimaksinen alku tähän otteluun. No, vuotaminen lakkasi ainakin siihen kun Blomma laitettiiin tolppien väliin. On silti melko masentavan näköistä katsoa Kärppien hyökkäyksiin lähtöä, ja sitä vähäistä hyökkäysalueella olemista. Nelosvitja tekee helvetin hyvää työtä, ja on ainoa joka tuolla Kärpiltä pelaa.

Marjamäki saisi huutaa äänensä käheäksi tuolla kopissa. Vittu peliä nyt. Ei ole ohi vielä mutta radikaali suunnanmuutos on saatava.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Me vielä tullaan ja ohi.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Ilves ei ollu edes mitenkään erityisen hyvä. Kärpillä vaan "pientä" kipsiä ja venäläisvahvistukset on nyt vaihdossa ja siellä pysyy loppusarjan. Sarja on pitkä.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Ihan jämäkkä alku. Sitten Slepetsiltä turha pitkä kiekko, siitä kaksi satanolla aloitustappiota omassa päässä ja peli 1-0. Siinä vaiheessa sitten korttitalo romahti aivan täysin. Träppi alkoi vuotaa, Galimov ei saa mitään kiinni ja hyökkäyspeliä ei ole. Pelkkää roiskimista kiekolla. Ihan Mikkolan ajan meininkiä siis tällä hetkellä.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Toivotaan nyt Blommalle unelmapeliä ja kunnon boostia. Helpottaa joukkueenkin valmistumista kun maalivahtitilanne ei ole epävarma. Galimovilla menisin itse vielä ensi pelissä, ellei Blomma lyö kunnon statementia tähän väliin.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Blomma näyttää varmalta. Oisko tässä meidän loppukevään maalivahti?
Mun mielipide on että kuumin pelaa. Kaksi maalia ei mennyt Galimovin piikkiin, mutta en myöskään sulkisi pois Kasikin peluutusta. Kokemuspankissa mm. torjuttu Tshekin-mestaruus 2014.

Meillä on kaksi rutinoitunutta ulkomaalaisveskaria ja kuuma nuori lahjakkuus. Ei tule kaatumaan veskareihin.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Juu träppi kuntoon ja hyökkäykseen tehoja. Surffailija Leskinen pilaa ykkösen touhut ja ainoastaan nelonen on tasollaan. Muutama muutos ketjuihin ja paketti kasaan...
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Kyllä Galimov oli epävarma ensimmäisestä minuutista alkaen. Pomputteli kiekkoja eteen, eikä yhtään selkeää torjuntaa.
Eipä noista maaleista mennyt silti kuin kolmas Galimovin piikkiin. Silti täällä verrataan kaveria jo Backlundiin. Isompi luotto itsellä on Galimoviin entä Blomqvistiin, samaa on havaittavissa joukkueesta kun jälleen kerran se puolustaminen kiinnostaa pykälän enemmän kun Blomma on maalissa.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Turha on ketään surffailusta syyttää. Kukaan joukkueesta ei luistellut koko erässä. Vaikeaa on ja itse pudottaisin Speden alaketjuihin. Alkaa valitettavasti ikä painaa ja tämä on todennäköisesti viimeinen kausi. Kärkiketjuihin tarvitaan nyt luisteluvoimaisia pelaajia, jotta saadaan edes toivoa tuohon hyökkäyspeliin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös