Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 829 362
  • 13 048

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kehno alku, mutta aika vähillä paikoilla Ilves teki kolme.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Mitähän hemskettiä taas. Yrittääkö ihmiset oikeasti laittaa noita kahtaa ekaa maalia Galimovin piikkiin ja vielä vertaa Backlundiin? Jos nuo oli maalivahdin maaleja niin ei ole olemassa maalia mikä ei mene maalivahdin piikkiin. Kolmannen olisi nyt saanut ottaa.

Blomma maaliin ja porukkaa näemmä kiinnostaa taas puolustaa. Mielenkiintoista.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Noh ei Kärpät noin huono ole kuin numerot antaa ymmärtää. Kyllä tästä vielä sarja tulee.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Just tulin kotiin, istun paskalla ja poika kattoo peliä. Onko siellä yhtään kärppäpelaajaa kentällä kun selostuksessa mainitaan vain ilvespelaajia?
Suosittelen pysymään vessassa. Paskalla käyntikin on nimittäin nautinnollisempaa puuhaa, kuin Kärppien avauserän katseleminen. Pönttöön vilkaistessasi voit nähdä jotain samankaltaista tuotosta, mitä Kärpät on avauserässä esittänyt.
 

Micol

Jäsen
Galimovillekin sitten kauden surkein peli tähän saumaan. Ei olisi kuitenkaan Kärppien ihan näin löysin rantein tarvinnut matsiin lähteä, vaikka altavastaajia oltiinkin ennakkoon. En silti aivan tällaiseen tyrmäykseen olisi voinut uskoa.
En voi käsittää, että miten Lauri Marjamäen valmentama jääkiekkojoukkue voi lähteä näin löysästi ja taktisestikin ns. päin vittua playoff-sarjan avaukseen. Kaikki meni niin vihkoon kuin vain voi ylipäänsä mennä, eikä sitten tietenkään kermana kakun päälle mokkekaan saa rantapalloakaan kiinni...

Miksi tähän peliin ei lähdetty aiemmalla tiiviillä träpillä ja nyt siellä koohottaa joku aivan vitun "vajakkina" ylhäällä itsensä täysin turhaa pois pelistä ja Ilves kiekottelee itsensä nätisti kerta toisensa jälkeen yli keskialueen. Ei vaan pysty taas käsittään...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Pikkusen lässähti tunnelma. Sitä on kuitenki päivän ootellu tätä peliä.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Pikkusen lässähti tunnelma. Sitä on kuitenki päivän ootellu tätä peliä.
Pikkuisen, hyvällä fiiliksellä eilisestä saakka ootellu matsia ja tällainen vitun pannukakku heti alkuun. Surkeeta toimintaa. Saatana ajakaa edes yksi kova niitti niin voidaan jatkaa huomenna.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sarjan osalta ihan validi heitto. Tämä matsi on ohi: eihän Kärpät saa kiekolla aikaan yhtään mitään. Liike on myöskin aivan eri planeetalta suhteessa Ilvekseen.
Laitapa sitten televisio kiinni. Mitäpä sitä selvää katsomaan. Minä jään jännittämään. Toivottavasti Kärpät nousee. Tulta munille!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
1.erän tilastoja.

Kaikki laukaukset: Ilvekselle 21-3
Laukauset maalia kohti: Ilvekselle 9-1
Kiekonhallinta: Ilvekselle 69% - 31%
Hyökkäysalueaika: Ilvekselle 6.17min - 2.34min (oliko Kärpät muka edes noin paljoa Ilveksen päädyssä?)

Kärpät on kirjaimellisesti _ihan kaikessa_ perässä. Ei riitä edes sanat kuvailemaan, että paljonko tästä pitää parantaa, koska suunta ei ihan oikeasti ole kuin ylöspäin. Oliko jopa Kärppien koko kauden surkein erä? Edes Mikkolan aikana ei taidettu olla näin huonoja ja Mikkolan aikana oltiin monesti kyllä ihan pirun huonoja.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Kuvitteliko Marjamäki kesken kauden Kärppiin tullessaan, että kurssi kääntyy vain laittamalla viisikko seisomaan keskialueen träppiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös