Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 828 522
  • 13 048

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Joskohan Kärpissä nyt lopetetaan harjoittelijoiden palkkaaminen vastuutehtäviin?
Tämä. Tästä pitäisi jo tyhmempikin seurajohtaja tajuta, että sinne ei ketä tahansa voi penkin taakse laittaa pönöttää. Peliosaaminen on vaatimus numero 1. Kaitsu ja Large sen jo viimeaikaisimpina näyttäneet.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Musiikki korville - Laten haastattelu
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Jumankauta, kun itsekin herkistyy kun kuuntelee Laten haastattelua C Morella.

Kylmät väreet.

Lauri Marjamäen Kärppä-sydän on ihan HELVETIN ISO!

LATE <3
Olen sanaton <3

Herrat Virkkunen, Aho ja muut toimiston puuhastelijat, kuunnelkaa tuo haastattelu jokaisen työpäivänne avauksena ja ottakaa mallia!
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Onko tämä siis se sama kaveri, joka ei meillä mahtunut enää pelaamaan?

Tämä Atu Räty on siis Atu Selinin poika ja tunnetusti täällä Oulussa ei mitään vitun taitokiekkomikkihiiriä katsella. Ilmeisesti se isopää-Jokinen käski syödä PIGMÄGBÖÖÖÖRGERIN ja nythän tuo saastainen rimppakinttu näyttää ihan jääkiekkoilijalta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marjamäelle riitti 4 päivää Kärpissä, jotta sai joukkueen opetettua voittamaan kärkijengin. Mitähän tähän sanoisi, ettei löisi lyötyä, sitä toista Latea.
No sanotaan vaikka näin, että sillä toisella Latella on vielä aivan helkkarinmoinen matka kehittyä tuollaiseksi todelliseksi eliittivalmentajaksi kuin tämä kokeneempi Late. Katsotaan jatkuuko hänen valmentajauransa vielä vai kutsuvatko toisenlaiset haasteet työelämässä. Siinä mielessähän Mikkolalla on kuitenkin hyvä tilanne, että on olemassa myös se kaupallinen koulutus ja siltä alalta työkokemusta, joten eiköhän hän jaloilleen kuitenkin pääse.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas askel oikeaan suuntaan, hyvä Kärpät !! Äkkiä monivuotinen soppari Marjamäen käteen.
Taitaa se syksystä 2023 eteenpäin oleva Ilvessoppari tosin olla valitettavasti totta, kun siitä Kalevassakin kirjoitettiin. Ensi kauden jatkaminen on kuitenkin mahdollista ja Late itsekin sanoi, että välivuosikuvio on kuopattu. Latelle vuoden jatko ja perusteellinen seuraajan kartoitus taustalla käyntiin on oma toiveeni seurajohdolle. Seuraajaksi sitten meritoitunut korkean vaatimustason ammattilainen, joka ei kaada Marjamäen perintöä tällä kertaa viemäristä alas.

Lisätään vielä sellainen villi veikkaus, että Marjamäki tulee vielä joskus siinä vaiheessa kun lapset ovat kasvaneet isommiksi Ouluun valmentamaan 3–4 kauden mittaisen projektin ja sinä aikana on haaveilut triplasta ja CHL-mestaruudesta totisinta totta. Sidos Marjamäen ja Kärppien välillä tuntuu olevan vahva.
 
Viimeksi muokattu:

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä on ollut suuri ilo seurata, kuinka paljon sitoutuneempi, nöyrempi ja näläkäsempi meidän kärppäjengi on ollut, kun Marjamäki on astunut puikkoihin! Toki otanta on pieni, mutta suunta on hyvä. Tykkäsin erityisesti meidän nelosen poikien pelistä tänään ja saivat tehtyä elintärkeän 0-2 maalin vielä illan kruununa. Blommalta myös huikea matsi ja tuskin veskareihin ainakaan tää homma keväällä kaatuu!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ihan mahtava peli. Oli mukava katella ja vielä voitto kehiin.
Slepets oli tänään hyvä.
Blomma oli kans.

Mutta. Ei aikoihin ole laittanut mua huutamaan kotona peliä katsellessa kuin Sklenicka vanhalla kunnon persetaklauksella jumalauta. Kusin oikeesti hunajaa, vitun mahtava pommi.
Viimeksi jotain ulkkarin hommia huusin kun muuan Demers teki taikoja.

Huhhuh, oli viihdyttävä kiekkoilta tänään.
Harmi kun ei nainen ollu paikalla niin oisin ehkä vielä jaksanu viihdyttää häntäkin :D

Edit;
Ja vielä Late, mikä reagointi ekaerän jälkeen peliin. Mahtavuutta.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Eihän tätä saatana usko todeksi kuinka peli voi parantua näin nopeasti! Aivan eri näköistä touhua kuin aiemmin. Esimerkiksi puolustuspelaaminen näyttää paljon yhtenäisemmältä ja pelaajilla näyttää olevan paljon parempi käsitys miten puolustetaan organisoidusti. Vaikea käsittää näin isoa muutosta näin lyhyessä ajassa.

Kyse ei voi olla pelkästään valmentajan vaihdosta tulleesta buustista, koska pelin rakenne on muuttunut näin oleellisesti? Voiko olla totta, että Mikkola on onnistunut olemaan näin suurena jarruna ja Marjamäki vapauttaa sen päivässä kahdessa jo tälle tasolle?

Kaiken järjen mukaan jonkinlainen paluu maanpinnalle tapahtunee jossain vaiheessa? Jään suu auki ihmettelemään tilannetta.
 

Lepii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Marjamäki painotti vaihtoaitiossa koko ajan lyhyitä vaihtoja, joka minusta edellisissä jukuripeleissä oli epäonnistunut huolella. Pitkät vaihdot kertovat monesti kurittomasta joukkueesta. Vaihtoaitioon oli tullut erilainen toiminta vs. Mikkola joka vaan seisoi ja odotteli pelin loppua.
Ja joukkuepuolustus, nyt sitä oli vastustajan silmään jopa liian hyvä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ensimmäinen erä oli huono, sitten peli alkoi avautua ja lopussa oli olo että Jukurit ei kyllä enää nouse.

Onhan nuo pakiston kaksi vahvistusta huikeita jamppoja. En löytänyt varmaan yhtään huonoa ratkaisua Musinilta, ja Skelenicka on kyllä mahtavan fyysinen. (Hakanpää tulee mieleen tietyllä tavalla).

Silti, kyllä tuo pitkään oli tehotonta ja jos Jukurit olisi sen ensimmäisen maalin saanut, ei olisi helppo ilta ollut. Eli parantaa pitää yhä, ja IFK on hieno mittari lauantaina.

Vaikka Marjamäkeä hehkutetaan, osittain totta kai syystäkin, niin kyllähän myös joukkue on vahvistunut ja perinteinen valmentajanvaihdoksen jälkeinen buusti on meneillään. Toivotaan että se kestää.

Maaliteossa pitää olla tylympi, ja paikat käyttää. Ja peliä pitää pelata myös ensimmäisessä erässä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka Marjamäkeä hehkutetaan, osittain totta kai syystäkin, niin kyllähän myös joukkue on vahvistunut ja perinteinen valmentajanvaihdoksen jälkeinen buusti on meneillään. Toivotaan että se kestää.
En oikein tiedä tuosta 'buustista'. Toki se on varsin yleinen ilmiö, kun valmentajaa vaihdetaan, mutta vaikkapa Pikkaraisen Kerho on osoittanut tällä kaudella, että tuo buusti ei ollut vain uuden valmentajan tuoma hetkittäinen nousujohde.

Joukkueen puolustuspeliä on tiivistetty todella nopealla aikataululla hemmetin hyvin. Mikkolan alaisuudessa vakio näitä kärkijoukkueita vastaan oli puolenkymmentä laatupaikkaa per erä vastustajalle. Ennen Jukureiden lopun rynnistystä ilman veskaria noita sektorilaukauksia taisi olla kaksi(?).

Ensimmäisessä erässä tuo puolustuspeli kyllä piti hyvin, mutta syöttöjen laatu oli aivan karmeaa katsottavaa. Jukureiden prässin alta ei päästy kontrolloidusti yhtään mihinkään, mutta tähän keksittiin erätauolla lääkkeet.

Huomattava ero on myös siinä, miten päävalmentaja ohjeistaa pelaajia kesken ottelun. Lähes jatkuvasti, kun vaihtoaitiota kuvattiin, niin Marjamäki oli jonkun pelaajan kanssa juttusilla. Mainoskatkoilla Marjamäki johti joukkojaan edestä, eli nekin käytettiin hyväksi.

Uskon, että hyökkäyspeliin aletaan myöskin keksimään lisää variaatioita ajan myötä, mutta aivan ensimmäiseksi on laitettu oman alueen kiekollinen, sekä kiekoton peli iskuun. Kuten pitääkin, sillä niin karmeaa se on läpi kauden ollut.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Hyvä alku. Kyllähän tuo ilme on jokaisella ihan erilainen. On tossa edelleen hiottavaa, että ajoitukset ja träppi saataisiin paremmaksi. Eihän se kaunista ole kun harvoin karvataan ja lyödään vaan keskialue tukkoon. Kärpillä on todella haastava loppuohjelma ja se on positiivinen asia. Nyt saadaan pelata kovia joukkueita vastaan ja laittaa peliä kuntoon.

Jos vertaa Lukon ja TPS:än peliohjelmia niin kaikilla on kyllä tiukka loppu ja kovia vastustajia. Lukolla on melkoinen ottelumäärä vaikka eivät pelaa 60 peliä. Toki Kärppien on miltei raavittava joka pelistä pisteitä mikäli aikovat kuuden joukkoon päästä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Uskon, että hyökkäyspeliin aletaan myöskin keksimään lisää variaatioita ajan myötä, mutta aivan ensimmäiseksi on laitettu oman alueen kiekollinen, sekä kiekoton peli iskuun. Kuten pitääkin, sillä niin karmeaa se on läpi kauden ollut.
Tämähän se Laten tuttu kaava on jo tuolta kaudelta 2013-2014, kun oli vaikeaa. Puolustuspeli ensin timanttiseen minttiin ja sen päälle rakentamaan kaikekaa muuta ja löytämään hyökkäspelin rytmejä ja jatkumoa. Tämän seurauksensa taisi jotain pientä voittoputkeakin tulla ja mestaruuskin, jos en väärin muista...

Ja samaahan se Late on tässä nyt parin haastattelun aikana ja myös eilen C Morella painottanut. Ensin puolustuspeli ja sitten aletaan pikkuhiljaa keskittymään hyökkäämiseen ja löytämään hyökkäspelin rytmejä ja variaatiota. En siis itse ole vielä kovin huolissani tuosta hyökkäyspelin tehottomuudesta ja tietynlaisesta yksioikoisuudesta (lääke oli toimittaa vain kiekkoa maalille).

Tuskin tuohon hyökkäyspeliin on edes keskitytty paljoakaan, jos ollenkaan vielä tänä lyhyenä aikana. Pääpainopiste on ollut varmastikin mm. keskialueen ohjauspelissä, PAPP:issa ja PAHP:issa. Ja noihin on jo nyt lyhyellä aikavälillä saatu hurjasti enemmän järkeä ja variaatiota. Joten kun Late alkaa keskittyä valmennustiiminsä kanssa enemmän hyökkäypeliin, niin usko on, että siinäkin tullaan vielä parantamaan roimasti. Pelin suhteen olen luottavainen, että se saadaan tässä lyhyessä ajassa kuntoon.

Suurin huolenaihe liittyy mielestäni joukkueen kemiaan ja yhteenhitsautumiseen sekä itseluottamukseen. Joukkueeseen on tullut paljon uusia pelaajia, joten ehditäänkö kasvaa Joukkueeksi ja saako Late nostettua pelaajien itseluottamustasoa ja uskoa itseensä? Pelistä ja materiaaliaalin riittävyydestä en ole niinkään huolissani, vaan suurimmat kysymysmerkit ovat henkisellä puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös