Kärppien peliesitykset 2012–2013

  • 418 894
  • 1 419

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käännän katseeni jo ensi kauteen. Tän maksavan asiakkaan silmäänkuseminen on nyt loppu.

Älähän nyt hättäile, kyllä tästä vielä onnellinen lopetus kaudelle saadaan aikaiseksi. Ymmärrän toki ahdistuksen. Kun on tunteella mukana ja joukkueellemme tulee epäonnistumisia, on pettymyksen sietokyky koetuksella. Nyt ei kannata vielä luovuttaa, sillä paras ralli on vasta edessäpäin.

Kaksi maalin vierastappiota kirvelee mielessä. Tuntuu, että vieraissa pelit vain taianomaisesti kääntyvät loppujen lopuksi vastustajalle. Molemmat pelit olivat voitettavissa ja totuuden nimessä olisimme niistä enemmän ansainneetkin kuin nolla pistettä. Molemmissa peleissä loimme maalipaikkoja enemmän kuin vastustaja. Ei me loputtomiin noita vieraspelejäkään tulla häviämään. Kelkka kääntyy kyllä.

Raksilassa peli on ollut myös tuloksellisesti tehokasta. Nyt on edessä kaksi kotipeliä HIFK:ta ja SaiPaa vastaan. Niissä lyödään vastustajille luu kurkkuun ja tilanne sarjataulukossa näyttää taas lupaavalta. Kotiedusta taistellaan, eikä lopun helpohkon otteluohjelman vuoksi säälien suuntaan tarvitse katsellakaan.

Joukkueemme terveystilanne on helpottamassa kreivin aikaan. Joukkueemme todellista iskukykyä ei olla vielä päästy todistamaan. Nyt haetaan lopulliset ketjut, toipilaille pelituntuma kohdilleen ja varmistetaan hyvät asetelmat playoffeihin. Playoffeissa sitten rytisee ja kunnolla.

Nyt kaikki tiistaina Raksilaan ja näytetään Summaselle, mistä on pohjoisen poika tehty.
 

matiasrust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos sääleistä joudutaan aloittamaan, niin mestaruus- ja mitalihaaveet karisevat sen sileän tien. Otteluohjelma sääleistä ponnistaville joukkueille tulee olemaan todella tiukka. Siihen kun lisää väsymyksen, loukkaantumiset ja sen hirveän painetilan, jonka säälit aiheuttavat, niin vaikeaa on kuvitella minkään joukkueen nousevan mestariksi sääleistä.


Kylläpä se näin vaan kovasti on. Blues sinnitteli toissa keväänä upeasti aina finaaliin saakka, mutta bensa oli käytetty ihan viimeistä pisaraa myöten ja kyllä finaalisarjasta tuli jo enempi muodollisuus. Pelaaja kyllä parhaansa mukaan työntää sitä väsymystä "henkisenä olotilana" taka-alalle ja voittaminen tuottaa yhä uutta energiaa mutta kait siinä ihan jo luonnon lait lopulta ennättävät tulla esteeksi.
Kärpillä kokemusta on nyt jo kolmelta (!) keväältä. Kahteen kertaan on päästy eteenpäin ja pelattu seitsemän pelin puolivälierät. Käytännössä siinä vedetään reiluun kahteen viikkoon se kymmenen peliä. Nämä kaksi tarinaa eivät sitten sen enempää mahdollisuuksista kerro.

Henkilökohtaisesti en kuitenkaan suostu uskomaan, että Kärpät tänä keväänä säälipelejä pelaisi. En vaan suostu.
En tiedä onko värilasit vaiko ei, mutta ei nämä kaksi viimeistä minusta ihan huonoja pelejä ole olleet. Tapparapelissä maalipaikkoja oli niin, että kyllä niillä hyvinkin jo pari peliä pystyttäisiin voittamaan. Lahdessa eka erän hallinta oli sitä luokkaa, että siinä oli vaan kiva odotella sitä Pelsujen lopullista kuolinskua. Huono homma jos näin teki joukkuekin.

Kyllä tämä syö helvetisti miestä. Hävitä kaksi huipputärkeää peliä kolmeen päivään lähes "identtisellä tavalla": täysin voitettavissa oleva peli mikä menetetään parilla viimeisellä minuutilla kovin helponnäköisellä maalilla.
Kiinostavaa päästä näkemään mihin suuntaan näin kovat vastoinkäymiset näin ratkaisevilla hetkillä joukkuetta vievät. Ihan tämä on kuitenkin vielä omissa käsissä.

Tässä on nyt veivattu ja väännetty 54 enemmän ja vähemmän kiinnostavaa runkkispeliä ja kauden huipentuma on kuitenkin edessä. Minä en luovuta.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Ensi viikolta voitetaan 9 pojoa ja taas ollaan nostamassa kannua (?)

Runkosarja on runkosarjaa ja vasta pleijareissa jaetaan kannut :)

Hienoahan se olisi, jos Kärpät pystyisi nostamaan pelinsä tasoa ja löytämään ennen kaikkea tasaisuutta otteisiinsa. Silloin voitaisiin uneksia tuollaisista pistesaaliista, mutta realisti minussa ennustaa seuraavista kolmesta matsista neljää-viittä pistettä --> Ja vitutusketju sen kun pitenee...
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Tuntuu, että vieraissa pelit vain taianomaisesti kääntyvät loppujen lopuksi vastustajalle.
Ei siinä mitään taikaa ole, tämä vain on meidän tämän hetken taso. Surullista, mutta totta. Kyllä sen vain näkee joukkueesta milloin rahkeita on pidemmälle, ja tänä vuonna ei ole.

Mestaruusvuosina näitä maalin tappioita käännetään väkisin voitoiksi, tehdään viime hetken nousuja, venytään huonoinakin iltoina pisteille ja hyvinä iltoina pidetään kunnon maalijuhlia. Ykkösketju johtaa joukkuetta, mutta muutkin ketjut pistävät kiekkoa reppuun tasaiseen tahtiin. Nämä asiat kertovat joukkueen henkisestä kantista. Harvassa on olleet nämä hetket tällä kaudella, loppujen lopuksi jopa viime kausi oli tässä mielessä parempi.

Loppuun asti tietenkin seison joukkueen tukena, mutta välieräpaikka olisi minulle kyllä täydellinen yllätys.

Pojat voisivat pitää vaikka joukkuepalaverin, sellaisilla on joskus jotkut saaneet jotain aikaan.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Oma mielipiteeni on, että nuorille annettiin liikaa mahdollisuuksia --

Toisaalta Aravirran Kärpissä kaikki nuoret eivät ole saaneet ainuttakaan mahdollisuutta. Ainakin itse kaipaisin urheilujoukkueeseen hieman lisää urheilullisuutta ja aitoa kilpailua pelipaikoista. Piristysruiskeet nuorista käyttöön ja huilivuoroja niille, joilla ei kulje.

Pälve pelasi kuluneen viikonlopun aikana miehekkäästi A-nuorten riveissä Raksilan pienessä kaukalossa, mutta loukkaantumissuman aikana Kärpät peluutti edustuksessaan pakin paikalla mieluummin Komulaista.

Leskinen, Mäenalanen ja Sebok odottavat edelleen liigadebyyttiään. Jostain syystä Kärpät on antanut kuluvalla kaudella näyttöpaikan ennemmin jopa Sportin Halavalle kuin omille nuorten pisterohmuilleen.

Eminger veteli viikonlopun ajan A-junnuissa, vaikka miehen +- on peräti 18 pykälää parempi kuin Mikkolalla. Tyylikkään rauhallista peliä A-nuorissa, mutta onhan hän tuolla aivan väärässä sarjassa.

Tehopisteiden valossa muutama kokeneempi pelaaja (Plihal 11 pistettä, Viuhkola 5 pistettä, Keränen 8 pistettä) on pettänyt tällä kaudella pahemmin kuin peliaikaa saaneet nuoret (Junttila 23 pistettä, Komulainen 19 pistettä, Salomäki 16 pistettä, Donskoi 14 pistettä).
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan

Loistavia huomioita. Nuoria mm. Leskistä ,Mäenalasta ja Sebokia olisin todellakin halunnut nähdä joissakin kotipeleissä eritoten ennealta heikompia joukkueita vastaan. Toisaalta miksipä vieläkin voisi koittaa jotain heistä kokoonpanossa.

Peliesitykset olivat mielestäni kuluneella viikolla kohtuullisia, mutta harmittaahan se todella, että voittoja ja pisteitä ei vain tullut. Pelko on perseessä ja paskatkin kohta jo huosussa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei siinä mitään taikaa ole, tämä vain on meidän tämän hetken taso. Surullista, mutta totta. Kyllä sen vain näkee joukkueesta milloin rahkeita on pidemmälle, ja tänä vuonna ei ole.

Mestaruusvuosina näitä maalin tappioita käännetään väkisin voitoiksi, tehdään viime hetken nousuja, venytään huonoinakin iltoina pisteille ja hyvinä iltoina pidetään kunnon maalijuhlia. Ykkösketju johtaa joukkuetta, mutta muutkin ketjut pistävät kiekkoa reppuun tasaiseen tahtiin. Nämä asiat kertovat joukkueen henkisestä kantista. Harvassa on olleet nämä hetket tällä kaudella, loppujen lopuksi jopa viime kausi oli tässä mielessä parempi.
Olen eri mieltä. Mestaruusvuosina meillä oli yhtenäinen JOUKKUE, jonka ammattiylpeys oli korkealla. Vuodesta toiseen oltiin tekemässä historiaa. Milloin perättäisten playoffvoittojen tai runkosarjan piste-ennätysten tai perättäisten mestaruuksien määrässä. Koko ajan oli jotain SM-liigan historiaa jossain määrin mullistavia juttuja tuloillaan ja sen mitä olen joitain pelaajia haastatellut, niin jokaisella tuli miltei ensimmäisessä lauseessa sellainen seikka kuin hyvä yhteishenki esiin. Jokainen pelasi joukkueelle, eikä itselleen. Siihen päälle vielä Puolen Suomen -joukkue -hehkutukset ja muut, niin sehän oli sellaista hurmosta että.

Nyt vain on toisin. Alatalo ykkösestä lähtien rehti työnteko on unohtunut ja kusi on koko organisaatiolla noussut päähän. Asioita on tehty monia vuosia puolivaloilla ja joukkueen sisälläkin on välillä syystä tai toisesta kiehahtanut. Pari pelaajaa on ihan julkisestikin ihmetellyt joittenkin pelaajien motivaatiopulaa.

Tällä kaudella mua on eniten ihmetyttänyt se seikka, että silloin kun äijiä oli sairastuvalla eniten, niin silloin pelattiin kauden parasta lätkää. Kaiken maailman Niemelät, Mäkilät ja muut nobodyt otti isoa roolia ja taistelivat joka matsissa täysillä. Nyt kun isot starat on kaikki saatu kokoonpanoon, niin peli on muuttunut näennäiseksi yrittämiseksi ja jopa ylimieliseksi neppailuksi. Ei sellaiseen ole varaa. Jätkät kyllä tietää tasonsa, mutta pelaa tällä hetkellä toisin kuin valmentaja Aravirta heitä on koutsannut. Araa on päävalmentajana helppo kritisoida ja varmasti on osan kritiikistä ansainnutkin, mutta kun vika ei ole pelkästään hänessä. Pelaajat ei noudata sovittuja asioita. Olen katsonut kaikki Kärppien pelit tällä kaudella(kin) ja kyllä sen kurittomuuden näkee. Esimerkkinä mainittakoon vaikka tuo kiekkokontrollijoukkueitten peliä sekoittava kahden tai kolmen pelaajan suorittama agressiivinen karvaus. Ei silloin voi kiekko hautoa omassa päässä mielin määrin, vaan kiekon on liikuttava nopeasti kahdella tai kolmella syötöllä karvauslinjan ohi. Mitä tekee Kärppä-pakit. Pelaavat kiekkokontrollia eli yrittävät viimeiseen asti hautoa kiekkoa itsellään tai syöttävät vasta kun on liian myöhäistä pakkiparilleen tai jollekin muulle. Kyllä nämä asiat on joukkueen sisällä tiedostettu ihan kauden alusta lähtien, mutta kun pelaajat eivät näytä haluavan pelata valmentajan ohjeiden mukaan.

Suurimman kritiikin kohdistan puolustukseen. Kiekkoa haudotaan aivan liian pitkään ja kukaan ei ole halukas antamaan sitä ensimmäistä helppoa syöttöä, vaan vastuuta siirrellään ja peruutellaan takaisin omalle alueelle, jossa ryhmitytään uudestaan ja annetaan loppujen lopuksi se syöttö vastustajan lapaan. Toinen vaihtoehto on, että lähdetään leikkimään "popiorria" ja menetetään se kiekko viimeistään keskiviivalla. Kärpät puolustaa ihan päin persettä tällä hetkellä. Palaan taas aikaan, kun meidän puolustuskalusto oli ihan rempallaan ja tuuraajia täynnä. Mitä näytti tilastot? Kärppien päästettyjen maalien määrä oli SM-liigan pienin. Nyt ollaan koko ajan valumassa alaspäin. Sama juttu alivoiman kanssa. Joka matsissa saa kuulla, että Kärppien AV on liigan parasta, mutta joka matsissa ne tilastot huononevat.

Hyökkäysosastolle annan myös kritiikkiä, eli se helvetin neppailu pois. Huml on näyttänyt nyt monessa pelissä esimerkkiä. Eilisessä tappiossa syöttö Haden maalin oli suoraviivaista peliä, samoin kuin herran omatekemä maali Tapparaa vastaan. Itseasiassa Huml on niitä harvoja pelaajia tällä hetkellä, jotka tekevät niinkuin valmentaja on käskenyt. Pitää päänsä kylmänä, on pelirohkea, pelaa suoraviivaisesti ja pelaa joukkueelle. Muitten pitäisi ottaa oppia Iivanalta. Salomäelle propsit eilisestä tahtosurvomisesta, mutta muut saa alkaa miettimään tekemisiään ja suunnata kohti maalia. Ei niitä maaleja kovin usein sieltä nurkkapörräämisen keskeltä tehdä?

Kärpillä on kaikki elementit ihan mestaruuteen asti, mutta tuo kurittomuus ja ylimielisyys on saatava pois. Jos joukkue ryhtyy pelaamaan niinkuin valmentaja haluaa, eikä niinkuin itsestä parhaalta tuntuu, niin tässä käy vielä hyvin.

ps. Jälkisanoina vielä semmoinen juttu, että ei ne pelaajat ihan oikeasti pelaa paremmin jos joku idiootti huutaa naama punaisena päin näköä. Siellä on kuitenkin suurin osa aikuisia ihmisiä, jotka ymmärtävät ihan normaalia Suomen kieltä ja ihan normaalilla äänellä lausuttuna. Eiköhän Jortikoitten yms. aika ole jo ohi?

ps2. Paljon jäi sanomattakin, mutta kiitos jos jaksoit lukea tänne asti.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Sääleihin tuli tänä vuonna sellainen muutos, että ohjelma on kevyempi kuin aikaisempina vuosina. Jos menee kolmanteen peliin, niin se on sunnuntai 17.3 ja puolivälierät alkaa keskiviikkona. Kahdesta katki, ja taukoa tulee perjantai - keskiviikko.

Joten tänä vuonna voisi olettaa sääleistä jatkoon menevällä paremmat mahdollisuudet. Toisaalta jo viime vuonna Kärpät otti kolme voitto ja johti 3-1, Blues puolestaan paukahti välieriin asti tankki tyhjänä.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kunnian palautus

Siitä lähdetään, että tänään kärppälauma iskee HIFK:n jään rakoon! IFK on varmasti sekaisin Peltos-casen sekä Summasen toimitsijakiellon yms. osalta, joten nyt olisi todella hieno sauma antaa IFK:lle kunnon kylvetys myös pelillisesti! Vaadin Kärpiltä tänä iltana miehekästä, taistelevaa, aggressiivista ja fyysistä peli-ilmettä. Heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen on näytettävä, että kotijoukkue on kuskin paikalla ja antaa IFK:n sitten turhautua saamattomuuteensa, kun eivät saa hippaa nopeista kärppäpelaajista.

Kärpät on hiihdellyt varjojen mailla viime matseissa, mutta tänään kurssi kääntyy! Ei selittelyjä, ei tekosyitä. Tänään mennään eikä meinata! Vapise IFK, tänään tuulee hemmetin kylmästi pohjoisen suunnalta! Koko ilta tulee hei! Ja ei muuta kuin hallia kohti pikku hiljaa.

Over and out.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Asennevammaista, pehmeää ja pelillisesti tylsää, siinäpä hieno kevätvire. Mitä siellä onkaan taustalla nyt yhtäkkiä tullut, niin jotain tarvii tehdä ettei mene pitkä vuosi ihan hukkaan.. Marjamäki mun puolesta ruoriin, kevyt ennakkohan se vain olis.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Noin kivasti se kaukalopalloilu sitten päättyi umpisurkeaa HIFK:a vastaankin.

Tästä Kärppien porukasta ei ole joukkueeksi. Yksilöt eivät riitä, eikä valmennus kykene pitämään lankoja käsissään, joten seuraavaan kauteen siis. Joku jota kiinnostaa katsoa tuota paskaa niin YV:llä urpån nettikausari lähtee kohtuullisen halvalla.
 

Liehuviitta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Museovaari vaihtoon

Avataanpa ketju kun tilausta on.

Alla mahalasku kotiyleisön edessä. Ylivoima totutusti löysää paskaa, alivoima vähemmän totutusti paskaa.

Jatkakaa.

Sääliksi käy kun ei Kärppien johtoporras tajua millainen surkea valmentaja heillä seisoo valmentajan paikalla, peli saadaan tahdottomaksi oman maalin taakse lähdöillä, kaava niin tuttu että jokainen sen näkee.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin. Eiköhän tämä ole nyt nähty. Voiko enään paskemmin pelata, kuin tämän iltainen esitys oli?

Loppuisi jo tämä kausi.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kiitos Kärpät. Hieno peliesitys, ei voi muuta sanoa. Sääleissä ollaan ja siihen se kausi sitten päättyy.

Kohti ensi kautta...
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Unettavaa peliä. Eipä mulla muuta. Hade sanoi radiossa, että torstaina otetaan SaiPalta 3p pomminvarmasti. Laimea esitys myös kuulema yleisöltä. Kohti torataita...
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yleensä jaksa kitistä, mutta vittu mitä paskaa. Jääkiekko -niminen urheilulaji Suomessa vuonna 2013. Sitä koskevat pulinat. Oulun Kärpät -niminen seura, joka sitä pelaa.
 

pkane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin on kieltämättä kunto ajoitettu kevättä varten, sitten ku tosipelit alkavat, niin jengi uhkuu itseluottamusta, taistelutahtoa ja voiton nälkää. Mitä vielä. Perseilyksihän tämä(kin) kausi uhkaa kääntyä.

No, eipä voi mitään. Katsellaan.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Odotin ärhäkkää,jopa yli innokasta kärppää,näiden kaikkien media ja muidenkin selontekojen jälkeen. Mitä sain? Lyhyesti,en mitään.

Pelaako ara jo pelikaania näissä peleissä,mitä helvettiä tämä touhu oikein on?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Odotin ärhäkkää,jopa yli innokasta kärppää,näiden kaikkien media ja muidenkin selontekojen jälkeen. Mitä sain? Lyhyesti,en mitään.

Pelaako ara jo pelikaania näissä peleissä,mitä helvettiä tämä touhu oikein on?

Samaa mieltä, oli kyllä onneton matsi. Aneeminen.

Silti olen kyllä vähän eri mieltä siitä, että Aran pitäisi olla siellä huutamassa penkillä että "jalat jalat" ja käydä pukukopissa kaasuttelemassa alasti moottorisahalla, että ammattikiekkoilijat osaisivat pelata näitä pelejä oikealla intensiteetillä.

Omasta mielestä se syyttävä sormi osoittaa kapteenistoon, vanhempiin pelaajiin ja pukukopin avainjätkiin jos kaukalossa on vetelä porukka. Toki siinä on valmentajallakin oma osansa mutta ei niin iso mitä välillä täältä saa lukea. Tamin aikana nähtiin, miten naama kuluu jos jokainen matsi on "game seven" ja jaffakorit lentää seinään joka pelissä. Vastuuta pelaajille.

"Ara unohti sanoo, et pitää vetää täysillä, vedettiin parkeilla..."
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Torstaina saatte vastaan erittäin ailahtelevasti jopa erien sisällä pelaavan Idän ihmeen. Tänään TPS:aa vastaan 1½ erää hyvää karvausta ja agressiivista paineistamista, joka aiheutti vastustajan avauspelin hyytymisen keskialueelle. Kuin salamaniskusta karvaus muuttuu näennäiseksi kurvailuksi ja ote luovutetaan vastustajalle. Sama juttu kuin Ilvestä vastaan. Ylivoima (mm. 2min 5-3yv) uskomatonta sipulipaskaa ja johtoasemassa peruuttelua maalivahdin syliin ja D-junnu tason merkkausvirheitä.

Torstaina SaiPa voi hyvällä karvauksella ja liikkeellään pitää numerot inhimillisinä, varsinkin jos Kärppien oma peli pysyy suvantovaiheessa. Pistekin olisi kova juttu SaiPalle. Tämän päivän peli ei riitä lähellekään.
 

matiasrust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Omasta mielestä se syyttävä sormi osoittaa kapteenistoon, vanhempiin pelaajiin ja pukukopin avainjätkiin jos kaukalossa on vetelä porukka. Toki siinä on valmentajallakin oma osansa mutta ei niin iso mitä välillä täältä saa lukea. Tamin aikana nähtiin, miten naama kuluu jos jokainen matsi on "game seven" ja jaffakorit lentää seinään joka pelissä. Vastuuta pelaajille.

"Ara unohti sanoo, et pitää vetää täysillä, vedettiin parkeilla..."


Samaa mieltä ja ei kyllä ainakaan tämän illan pelin jälkeen mieli muuttunut. Nythän tosiaan Haataja pelin jälkeen myönsi asenteen olleen huono ja lupasi, että torstaina voitetaan pomminvarmasti. Saapa nähdä miten käy ja ottavatko pelaajat nyt oikealla tavalla sitä vastuuta? Ottakaa nyt helvetissä!
Hade vähän moitti myös yleisöä ja kyllä hän siinäkin oikeassa oli. Pääsin paikan päälle lauantaina Lahteen ja nyt tänne Ouluun ja kyllä ero jääkiekkotapahtumalla oli kuin yöllä ja päivällä. Ja Lahden eduksi. Eivät kyllä pelaajatkaan (paria nopeasti ohikiitävää hetkeä lukuunottamatta) tarjonneet mitään sellaista millä voisivat edellyttää yleisön aktiivista mukana oloa.

Peli ja peliesitys oli hävyttömän huonoa. Ei selityksiä. En pysty edes ymmärtämään.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Sainpa taas yhden kerran tällä kaudella todistaa Urhon erinomaisen kuvan välityksellä ihan järkyttävän paskaa kärppäjoukkuetta. Jätkiä ei kiinnosta oikeasti voittaminen, neppaillaan avopaikoissakin ja toivotaan, että joku muu ne maalit ne tekisi. Näyttää siltä, että joukkuetta ei kiinnosta suora pudotuspelipaikka helvetin vertaa. Tänään olisi nimenomaan kaivattu vaikka yliräiskyvää ja -aggresiivista Kärppää junttaamaan HIFK jäänrailoon, ihan vaan siitä ilosta. Juuri nyt nähtiinkin haluttoman näköinen joukko neppailijoita ja järkyttävä määrä kiekonmenetyksiä ja muita kohelluksia ja koohotuksia.

Yksi tärkeimmistä hyvän pelin indikaattoreista - syöttämisen laatu oli, no, aivan laadutonta. HIFK onnistui olemaan pelillisesti silti jyrän alla pitkään, joten olisihan tuo pitänyt voittaa. Rankkarit nyt ovat niin oma lukunsa, etten jaksa edes avautua niistä.
 

Subbani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipsit
Olen monien palstaveljien kanssa täysin samaa mieltä, että Aravirta voitaisiin heivata jo vittuun. Tuntuu, että tää ei saa enää ladattua noihin jätkiin virtaa täysillä. Hade sano, että painoiko sitten vieraskiertueen bussijalat vai mikä oli mutta, kyllä alan epäillä jo että valmentajassakin on vikaa.

Ja en mää enää todeksi tätä Viuhkolaa ymmärtää. Kiitos Jari kaikesta mitä olet Kärpissä saanut aikaan, mutta toi loukkaantuminen todennäköisesti päätti sinun urasi Kärpissä. Paita kattoon ja respect. Sydänta raapii miten paska tuuri voi ihmisellä olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös