Kärppien kokoonpano ja ketjukoostumukset kaudella 2023–2024

  • 357 649
  • 2 467

Etelärinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On kyllä tosi mielenkiintoista nähdä illan ketjut.

Pahalta tuntuu sanoa mutta Hyryn ketju on ollut huono yhtä hienoa laukasta lukuunottamatta ja viimeisetkin toiveet siitä että Tiivola tai Bunnaman löytäisivät pleijareissa itsensä taitaa olla mennyt.

Tätä kun miettii, niin entistä enemmän harmittaa, että esimerkiksi Morandia ei löydy meidän kakkosketjusta.

No, pitää toivoa että Koivunen & Turunen saavat pidettyä pään kasassa Oulun peliä paremmin. Perseestähän se on että roikkumisen salliminen vaan lisääntyy pleijareissa, mutta ei kai tämän pitäisi tulla yllärinä enää ainakaan Turuselle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Uskomatonta mutta totta, Heikkala voi oikeasti olla eräänlainen "salainen ase" tänään. Ei nyt sillä että mitään pistepotentiaalia odottaisin, mutta mies painaa verenmaku suussa sata lasissa jokaisen tilanteen, joten pakkohan tuon on tarttua myös muiden tekemiseen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Oho, Westis maalissa. Toivottavasti saa reilun tuen fanikatsomolta. Ilahduttaa myös se, että sekä Hermonen, että Heikkala ovat kokoonpanossa ennen löysää Antosta.

Berglund kuuluu tietenkin vakiokalustoon, mutta toivottavasti hänelle on painotettu pelirohkeutta, mutta ei typeryyksiä. Että peli olisi ns. balanssissa. Tekee tänään maalin.

Edit. En tiedä mitä helvettiä sekoilin, tottakai Westis on maalissa. Eikä tänään ole edes kotipeli! Näköjään aivot menny ihan solmuun jännityksestä :D
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät tänään:

Turunen - Kemppainen - Koivunen
Ohtamaa - Paaso

Junttila - Hyry - Anttila
Koivisto - Berglund

Antti-roiko - Tiivola - Hermonen
Kivistö - Jandus

Björkqvist - Korpimäki - Heikkala
Olkkonen

Westerholm
Karhunen
Vihdoin ja viimein sysipaska Bunnaman on siellä minne kuuluu, pitkään sai odotella. Sensijaan Berglundin pelipaikka erittäin heikoista peliesityksistä huolimatta on erittäin huolestuttava asia.Kärpät häviää kokonaisia pelejä hänen virheisiinsä.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskomatonta mutta totta, Heikkala voi oikeasti olla eräänlainen "salainen ase" tänään. Ei nyt sillä että mitään pistepotentiaalia odottaisin, mutta mies painaa verenmaku suussa sata lasissa jokaisen tilanteen, joten pakkohan tuon on tarttua myös muiden tekemiseen.
Kyllä, ja lisäksi saattaisi jopa hankkia edes yhden ylivoiman Kärpille sillä jatkuvalla ihon alla olemisella, mikäli esim. Huuhtasella tai Nordsäterillä kuohahtaa. Tosin tuomarit tuskin niistä viheltää tänäänkään.

Mutta nyt on aikas hyvä kokoonpano kyllä. Antonen sivussa mahtijuttu ja Heikkala in huikeeta. Bunnysta olen ihan pitänyt grindaajana, mutta eihän se tehoja tee edes vahingossa, joten popparit perusteltu.

E: Olkkonen 7.pakkina myös minusta hyvä homma ja jos Berglund sekoilee, niin laittaisin Olkkosta jopa hänen tilalleen kesken pelin.
 

Kimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivotaan että tuo kakkosen hyökkäyspään tehot realisoituu, minun silmiin näyttää hyvältä kokeilulta. Tiivolalle näyttöä lisää, se on plussaa ja Heikkalan paluu iso +
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paras kokoonpano mitä jalkeille saatavissa. ”Hieman” paremmalla scouttauksella meillä ois huikea kokoonpano. Nytkin istuu n. 400 000€ katsomossa/2 tunaria ja vahvistus näkyy vaan palkkakuitissa.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kauan sitä Bunnamanin penkkikomennusta saatiinkin odotella. Nyt ainakin saadaan muutamat tuoreet jalat mukaan. Hyryn ketju on ollut tuloksellisesti pettymys pudotuspeleissä, mutta toivottavasti ketjumuutos saisi Junttilankin vireen takaisin.

Pisteitä valmennukselle reagoinnista. Rosterin kapeus rajoittaa ettei niitä muutoksiakaan voi enempää tehdä. Berglundin tilalla olisi toki voinut olla Olkkonen ja Pieniniemi 7pakkina, mutta näillä mennään.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Heikkalan merkityksestä Kärpille kertoo myös se, että Jatkoajan Matias Lahtinen nosti yksin hänet päivän kierrosennakon otsikkoon.

 

Micol

Jäsen
En olisi kauden alussa uskonut olevani näin iloinen nähdessäni Heikkalan kokoonpanossa, vapise Huuhtanen!
Onkohan Heikkala tänään Huuhtasen ihon alla..? Koko ajan tulee, kuten Mikkelissä on tapana sanoa...

***

Heikkalan mukaantulo tuo varmasti Kärppien koko joukkueelle lisää kiimaa pelaamiseen, kun yksi väkkärä viilettää jäällä 110%:n efortilla ja pelaa kaikki tilanteet täysillä loppuun asti. Ei voi olla tarttumatta muihinkin miehen jäätävä asenne. Björkqvist - Korpimäki - Heikkala on aikalailla täydellinen 4. ketju, mitä tähän paikkaan voi toivoa Mikkelin vieraspeliin. Koko ajan tulee - eikö niin?

Junttila - Hyry - Anttila on ihan mielenkiintoinen valinta tähän paikkaan. Antti-Roiko pelasi aika vaisun pelin torstaina, ja näyttääkin siltä, että 3. ketju on tänään se "jämät" ketju, joka tulee pelaamaan pienimmät minuutit. Toivottavasti pelaavat edes jämäkästi puolustussuuntaan, sellaista safety nolla-nollaa ja nopeasti vaihtoon.

Kyllä Havu näyttäisi olevan nyt hereillä kokoonpanon suhteen (varmaan miettinyt huolella kaikki vaihtoehdot) ja vieraspeliin on kasattu hyvä kombinaatio - nimenomaan taistelun kannalta. Ainakin kolme selkeää ketjua, joita voi kuormittaa tasaisesti.

Sitten vielä yksi nosto loppuun - nimittäin Olkkosen mukaantulo 7. pakiksi. Näen tässä selkeän ajatuksen, että jos / kun Bärilundi jatkaa viime pelien sekoiluaan, niin toinen puolustavampi vaihtoehto ottaa hänen paikkansa puolustuksesta aika nopeastikin. "Leikit on nyt leikitty" omassa päässä, eikä vastustajaa tarvitse enää avittaa maalien tekemiseen. Tulos tai ulos pitää olla pelin henki Victorin kohdalla - ei kahta sanaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös