Kärppien harjoitusottelut

  • 409 082
  • 2 598

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä ei ole mitään jakoja JYP:iä vastaan. Pelaavat kuin seiskaluokan pojat lukion korstoja vastaan.
 

JPL

Jäsen
Omapahan Kärpiltä melkoista läpsyttelyä. Ykkönen väläytellyt ja Muse myös. Muuten sitten ollutkin aika hiljaista. Eikä tuo ykkönenkään mitenkään kyllä loistanut ole. Leseä ei kiinnosta ihan yhtään nämä pelit. Mutta siitä nyt ei tarvitse kovin huolissaan olla. Pakisto on erittäin pehmeä ja junnut ei kyllä ainakaan vielä ole osoittanut mitään viitteitä kehittymisestä. Ylipäätänsä Kärpät häviää kaksinkamppailut 9 kertaa kymmenestä.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Tämähän tarkoittaa vain hyvää.

Koska. Se on selvää, että kukaan ei leiju ja työhaalarit on pidettävä tai kaivettava päälle.

Ja nyt on vasta elokuu.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ymmärrä Heshkasta luopumista.

Ainoa rightin kiekollinen kaveri T. Niemelä pelaa aivan karmean vaihdon, ja 0-4.

Makoisa paluu Raksilaan.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Ei jumalauta. On kuin harjoituspeli tahansa niin ei saisi olla noin housut kintuissa.. Taas.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Blomqvist ei pahemmin vastaan ole tullut noissa parissa tilanteissa. Kyllä saa rukoilla että Galimov on pelimies koska blommalla ei menestytä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Joo, Virkkusen mukaan oli riski, että Heshkan rooli jäisi Kärpissä tulevalla kaudella todella pieneksi ja sen takia oli reilumpaa päästää mies muualle. Sitä en kyllä ymmärrä, että miten sellainen uhkakuva nähtiin ilmassa, ottaen huomioon, että millaista pakistoa Kärpät oli kasaamassa.
Selittelyähän tuo oli ja täyttä puuta heinää. Ihan kuin jotain mr. toimitusjohtaja Virkkusta nyt voisi vähempää kiinnosta, että "miten sille Heshkalle käy" ja, "että hellanlettas, toivottavasti Heshka ei nyt joudu liian pienelle vastuulle, koska ei ole reilua" jne. Vaikka Heshka itse totesi, että on valmis tyytymään pienemään rooliin ja haluaisi jäädä Kärppiin taistelemaan siitä pelipaikasta ja ansaita isompaa ruutua, jos niin on.

Enkä edelleenkään epäile hetkeäkään, etteikö Heshka olisi ollut valmis, jopa jonkinmoisiin palkanalennuksiin (mitä olisi varmasti joutunut muutenkin kokemaan iän takia, mutta siis vielä olisi ennestään pudottanut siitä palkasta ns. "korona-lisänä" pois ja tullut Kärppiä vastaan), niin iso Kärppä-sydän näytti miehen rinnassa sykkivän.

Ei ollut mitään "uhkakuvaa" liian pienestä roolista, mutta bisnesmies ja toimitusjohtaja Virkkusen piti jotkut selitykset keksiä säästötoimille.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No, nyt vasta 0-5. Saa nähdä osuuko Kärpät kertaakaan.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät ei pääse omista kunnolla. Hyökkäysalueella ei saada kiekkoa pidettyä. Maalille ei saada mentyä, ja kiekkoja menetetään. Joukkueella on MASSIIVINEN työmäärä edessä ennen runkosarjan alkua.
 
Pitäskö se venakko pikkuhiljaa tuoda paikalle vaikka taksilla? Tää tämän ottelun veska ei montaa liigapeliä tällä kaudella pelaa.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Kun tuota väljää hiihtelyä vs. Jypinkin jämäkkää rakenteellista pelaamista katsoo, niin ihme on jos Large Mikkola on vielä jouluna Kärppien pääkäskijä.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Keitä Kärpiltä edes puuttuu muuta kuin Bourke ja Galimov? Tulos oksettaa minua, vaikka kyseessä onkin vain kämänen harkkapeli
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Huttula on myös ollut harjoituspeleissä vakuuttava. Käyttöä olisi varmaan Oulussakin.
Pomminvarmasti olisi ollut Huttulalle käyttöä Oulussakin, mutta tämä Huttulan sopimuksen puuttuminen menee vain Kärppätoimiston inhimillisen erehdyksen piikkiin. Unohdettiin käyttää optio määräajassa. Sattuuhan noita
 

JPL

Jäsen
Oliko niitä harjoituspelejä jotain heikompia joukkueita vastaan, jos saisivat niistä niitä onnistumisia? Esim. tyttöjen edustusta tai KKP:tä vastaan joku tiukka vääntö, ennen kauden alkua. Pahasti näyttää peli olevan aivan samanlaista neppailua kuin viimeiset 2 vuotta. Noh - ehtiipähän tehdä itse jotain, mistä saa iloa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös